مشاهده نسخه کامل
: طریقه آنلاین بازی کردن فیفا 12 با سریال ارجینال ؟؟
Mehdi.ss
02-10-2011, 00:51
طریقه آنلاین بازی کردن فیفا 12 بدون استفاده از کرک
سلام
این تاپیک رو تغییر نام دادم به فیفا انلاین
من مشکلم با کمک آقای mh.mahmoudi68 حل شد ، این آموزشو تو پست اول میذارم تا دوستان به راحتی از این آموزش استفاده کنن
کسانی که سریال ارجینا خریداری کردند ای دیشونو بگن تا بذارم تو پست اول تا بتونیم همدیگرو پیدا کنیم
ای دی نام کاربر
mh.mahmoudi68 M4T1N
Mehdi.ss 654789mehdiss3
qosmio qozmyox
Gregar Gregar010
malmal1369 fabregas1369
a_110_t a_110_t
[size=medium]با سلام من یک آموزش مصور برای اینکه بتونید بازی fifa12 را به ارجین اضافه کنید بدون اینکه 7 گیگ دانلود انجام بدید درست کردم.
مواد لازم
1-dvd بازی فیفا 12
2-origin
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-انجام مراحل طبق عکس
درصورتی که با بالا اومدن عکس ها مشکل دارید میتونید عکسها را به صورت فایل فشرده دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: G a m e - i r . c o m
حل مشکل لگ fifa 12
تو این سایت مشکل لگ رو توضیح داده ، من انجام دادم بهتر شد
گزینه vsync رو از ستینگ بازی غیر فعال کنید و از کنترل پنل کارت گرافیک فعالش کنید
به مسیر زیر بروید
Nvidia Control Panel /manage 3d settings
بعد add رو بزنید و ادرس فایل اجرایی فیفا رو بدید
بعد از گزینه های پایین triple buffering و vertical sync رو آن کنید و apply رو بزنید
راه حل بعد هم اینه
فیفا رو اجرا کنید و در حال اجرا دکمه ویندوز رو بزنید و CTRL + ALT + DELETE رو بزنید و به سر برگ processes بروید
در این قسمت فیفا رو پیدا کنید ، روی فیفا کلیک راست کنید و از گزینه set priority این قسمت رو از از normal به high تغییر بدید
البته بازی تو ویندوز 7 بهتر اجرا میشه
منبع
amir9898
02-10-2011, 12:08
کسی طریقه انلاین بازی کردن فیفا 12 رو بلده ؟
من سریال خریدم ولی نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
این سایت یه اموزشی گزاشته ولی من نتونستم فعالش کنم
game-ir.co m
سلام .من فیفا 11 رو ارجینال بازی کردم ولی فیفا 12 رو هنوز نگرفتم.فیفا 11 اون اول باید سابمیت کنی و ایمیل و پسورد بزنی بعد اینتر کنی .اونوقت ازت ارجینال کی میخواد میزنی و میری آنلاین مد.
منم دنبال fifa 12 ارجینالم.میشه راهنمایی کنی؟
amir9898
02-10-2011, 12:09
کسی طریقه انلاین بازی کردن فیفا 12 رو بلده ؟
من سریال خریدم ولی نمیدونم چجوری باید فعالش کنم
این سایت یه اموزشی گزاشته ولی من نتونستم فعالش کنم
game-ir.co m
سلام .من فیفا 11 رو ارجینال بازی کردم ولی فیفا 12 رو هنوز نگرفتم.فیفا 11 اون اول باید سابمیت کنی و ایمیل و پسورد بزنی بعد اینتر کنی .اونوقت ازت ارجینال کی میخواد میزنی و میری آنلاین مد.
منم دنبال fifa 12 ارجینالم.میشه راهنمایی کنی؟
Mehdi.ss
02-10-2011, 23:41
فیفا 12 روشش با 11 فرق داره باید با برنامه فعال بشه ولی من بلد نیستم
اگر کسی بلده یه توضیحی بده
ممنون
mh.mahmoudi68
03-10-2011, 17:52
فیفا 12 روشش با 11 فرق داره باید با برنامه فعال بشه ولی من بلد نیستم
اگر کسی بلده یه توضیحی بده
ممنون
باید با ارجین بازی کنی مول دانلودش کن 80 مگ بعد با نرم افزار فیفا 11 را انتخاب کن سریال را بده شروع به دانلود بازی میکنه بعد برو پوشه ای که بازی ریخته میشه توش دی وی دی بازی را اونجا کپی کن بعد دوباره دانلود را بزن سریع میگیره بعد برو تو بازی
Mehdi.ss
03-10-2011, 22:39
ممنون ولی دانلود رو تو کدوم پوشه میریزه ؟
mh.mahmoudi68
04-10-2011, 00:07
ممنون ولی دانلود رو تو کدوم پوشه میریزه ؟
پوشه اورجین را باز کن تو اونه یه کم دانلود کن پوشه را بسازه
Mehdi.ss
05-10-2011, 00:43
یه کم دانلود کردم ولی هیچ پوشه ای نساخته
mh.mahmoudi68
05-10-2011, 06:14
[size=medium]با سلام من یک آموزش مصور برای اینکه بتونید بازی fifa12 را به ارجین اضافه کنید بدون اینکه 7 گیگ دانلود انجام بدید درست کردم.
مواد لازم
1-dvd بازی فیفا 12
2-origin
3-انجام مراحل طبق عکس
درصورتی که با بالا اومدن عکس ها مشکل دارید میتونید عکسها را به صورت فایل فشرده دانلود کنید
منبع: G a m e - i r . c o m
دوستان منم میخوام اکانت بخرم.. تاخیر یا لگ تو بازی هست؟؟؟ مثل گیم رنجر نیست؟
Mehdi.ss
06-10-2011, 19:29
اون دیگه بستگی به پینگت داره
اگه پینگت پایین باشه لگ و دلی نداری
حتی به نظر من با سریال ارجینال راحت تر میتونی بازی کنی
هرکس میخواد بازی کنه ، ادد کنه
qozmyox
mh.mahmoudi68
07-10-2011, 01:21
سرور های ea خیلی قوی هستند من که خیلی حال کردم
mh.mahmoudi68
07-10-2011, 07:21
قیمت اورجینالش چنده؟
25 هزار تومان
ای دی من :
Gregar010
محمودی جان دمت گرم . البته چند روز پیش من همین روش رو که تو صفحه پیش نوشتی رو امتحان کردم و مطمئن بودم درست کار میکنه ولی یه مشکلی داشت و به همین دلیل توی سایت نزاشتم . مشکلش هم اینه که اگه ورژنی که از بازی دانلود میکنید با ورژن دی وی دی فرق کنه (مثلا ورژن امریکا و اروپا) موقع نصب میفته توی یه لوپ و هیچ وقت نمیتونه نصبش کنه . یعنی وقتی ready to install رو بزنین بعد یه مدت دوباره همون میشه و باید دوباره بزنید و هیچ وقت نصب نمیشه .
اگه کسی همچین مشکلی رو داشت به من بگه یه راهی واسش دارم البته هنوز مطمئن نیستم درست کار میکنه . تو خود فروم EA گذاشته بودن .
amir9898
07-10-2011, 12:58
سلام.اگه دی وی دی ارجینال بخرم از بیرون کشور با این سی دی که سایتهای ایرانی میفروشن تفاوتی میکنه؟
سلام.اگه دی وی دی ارجینال بخرم از بیرون کشور با این سی دی که سایتهای ایرانی میفروشن تفاوتی میکنه؟
خیر . فرقش اینه اونموقع شما dvd بازی هم دارید
سلام یعنی با استفده از این روش GAME FACE و CREATION CENTER رو هم میشه دانلود کرد؟
چون من نسخه ای رو تهیه کردم وقتی داخل بازی میخوام وارد شوم و گیم فیس دانلود کنم مینویسه the ea server is not available now
مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.
vahid_defy
08-10-2011, 02:35
25 هزار تومان
دوست عزیز از کجا میشه خرید نسخه ی اصلی رو
mh.mahmoudi68
08-10-2011, 05:38
سلام یعنی با استفده از این روش GAME FACE و CREATION CENTER رو هم میشه دانلود کرد؟
چون من نسخه ای رو تهیه کردم وقتی داخل بازی میخوام وارد شوم و گیم فیس دانلود کنم مینویسه the ea server is not available now
مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.
بله میشه دانلود کرد گیم فیس و CREATION CENTER برای نسخه اورجینال و کرک باشه جواب نمیده
malmal1369
08-10-2011, 05:59
سلام..این آیدیه من در نرم افزار ارجین هستش.. منو اد کنین هر کی میخوات فیفا12 حرفه ای بازی کنه....
آیدیه من: fabregas1369
vahid_defy
08-10-2011, 13:46
دوستان لطفا راهنمایی کنید از کجا میشه نسخه اصلشو تهیه کرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید از کجا میشه نسخه اصلشو تهیه کرد؟
سایت های مختلفی هست . بنده original-games.ir رو پیشنهاد میکنم
سلام خدمت دوستان
من cd-key اورجینالو از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتم و خیلی خوب بود. لا اقل من که راضی بودم چون سریع جوابمو داد. :31:
آی دی منم برای فیفا اوجینال
a_110_t
ممنون از همه.
موفق باشید.
mh.mahmoudi68
08-10-2011, 19:59
دوستان این تبلیغ نیست من یه وبلاگ درست کردم میخوام یه وبلاگ گروهی باشه تا دوستان درباره بازی یا مسابقات یا عکساشونا بزارن اونجا هرکی میخواد پی ام بده تا عضو وبلاگش کنم
fifa12original.blogfa.com
بچه ها کیا virtual pro بازی میکنن . من یه باشگاه درست کردم به اسم IR Legends FC اگه کسی خواست بیاد عضو بشه .
istak2020
09-10-2011, 13:47
salam kasi hast mano komak kone betunam fifa 12 ro online bazi konam?
mh.mahmoudi68
09-10-2011, 14:04
بچه ها کیا virtual pro بازی میکنن . من یه باشگاه درست کردم به اسم IR Legends FC اگه کسی خواست بیاد عضو بشه .
حلا که بحث virtual pro شد من با game face سایت خودما با عکسم ساختم اما وقتی میخوام دانلود کنم برای بازی به 99 درصد میرسه میپره بیرون نمیدونید چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
حلا که بحث virtual pro شد من با game face سایت خودما با عکسم ساختم اما وقتی میخوام دانلود کنم برای بازی به 99 درصد میرسه میپره بیرون نمیدونید چه کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟
gameface واسه من درست کار کرد .
بیاین عضو باشگاه بشین دیگه .
vahid_defy
09-10-2011, 18:12
سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی که آیا سایت ارجینال گیمز فقط سریالشو میده یا همراه با دی وی دی میفرسته
سلام دوستان کسی میتونه منو راهنمایی که آیا سایت ارجینال گیمز فقط سریالشو میده یا همراه با دی وی دی میفرسته
only cdkey
Mool Tee
09-10-2011, 21:11
Mehdi جان که این تاپیک رو گذاشتی چجوری جبران کنم ها؟ممنـــــــــــــون:42::42: :40::40:
Mehdi.ss
10-10-2011, 19:42
Mehdi جان که این تاپیک رو گذاشتی چجوری جبران کنم ها؟ممنـــــــــــــون:42::42: :40::40:
خواهش می کنم
من که کاری نکردم ، تمام آموزشها رو متین عزیز گذاشته ، من فقط اوردمش تو پست اول:46:
malmal1369
10-10-2011, 20:29
کاربرانی که سی دی میخواهند از سایت ما خریداری کنند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید پشتیبانی عالیه تا انلاینتون اوکی نشه ولتون نمیکنیم یک لیستی هم بهتون میدیم از ایرانیهای حاضر در ارجین که بازی فیفا12 دارند که این لیست به هر کسی که سریال میخره فرستاده میشه....هر روز هم داره آپدیت میشه.... با تشکر
دوستان من بازی رو با ارجین دانلود کردم.. وقتی به قسمت Ready to Instal رسید هر چی میزنم نصب نمی شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشب هست که دارم باهاش کشتی می گیرم ولی نمی شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید
دوستان من بازی رو با ارجین دانلود کردم.. وقتی به قسمت Ready to Instal رسید هر چی میزنم نصب نمی شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوشب هست که دارم باهاش کشتی می گیرم ولی نمی شه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمکم کنید
خوب عزیزم مشکلت رو دقیقا بگو موهاتو نکن . نکنه منظورت اینه که هر بار میزنی یه مدتی میگذره و باز دوباره میاد رو ready to install . اره ؟
خوب عزیزم مشکلت رو دقیقا بگو موهاتو نکن . نکنه منظورت اینه که هر بار میزنی یه مدتی میگذره و باز دوباره میاد رو ready to install . اره ؟
آره آره.. دقیقا مشکلم اونه.. اصلا اینستال نمی شه.. 2 شبه بیدار موندم و دانلود کردم ولی بازم مشکل همونه :19:
من در مورد مشکل خودم یه سرچی زدم اینارو آورد.. سر در نیاوردم.. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
Originally Posted by jianrong [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seem like you brought fifa 12 pc version. Can i check with you after install from disc. Only prompt you download 42 mb patch right?
No 3.3 gb patch?
I give you the steps as far as i can remember, i'm installing from disc btw.
1) prompt to install origin
2) seems like it's installing from disc, but it took really long
3) update origin
4) update 42mb patch
5) game stuck in 'READY TO INSTALL', click it, it shows 'installing', after which nothing happens.
I read in the UK forums that quite a number of ppl face the same problem, till now still not resolved.. quite mad..
این پچ 43 مگی چیه؟:18:
من در مورد مشکل خودم یه سرچی زدم اینارو آورد.. سر در نیاوردم.. کسی می تونه راهنمایی کنه؟
Originally Posted by jianrong [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Seem like you brought fifa 12 pc version. Can i check with you after install from disc. Only prompt you download 42 mb patch right?
No 3.3 gb patch?
I give you the steps as far as i can remember, i'm installing from disc btw.
1) prompt to install origin
2) seems like it's installing from disc, but it took really long
3) update origin
4) update 42mb patch
5) game stuck in 'READY TO INSTALL', click it, it shows 'installing', after which nothing happens.
I read in the UK forums that quite a number of ppl face the same problem, till now still not resolved.. quite mad..
این پچ 43 مگی چیه؟:18:
من خودم درکت میکنم . چرا که من مجبور شدن دوبار بازی رو دانلود کنم . البته بار دوم درست شد ولی بار اول مثل تو شد و خود اریجین پاکش کرد (نمیدونم چرا) ولی ببین من هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نشد و این چیزایی هم که نشوتی مربوط به این موضوع نمیشه و یه موضوع دیگه است
(اینا رو خودم خیلی سرچ کردم و اپیدت 42 مگ و 3و3 گیگ و ... از این چرت و پرتها)
ولی از اخر توی یه تاپیک فروم EA یکی مشکلشو گفته بود و کسی جواب نداده بود و تا اینکه یه بنده خدایی گفت اینطوریش کن درست میشه . البته طرف هم دیگه نگفت جواب داده یا نه . حالا لینکشو بهت میدم برو ببین چیزی میفهمی یا نه . چون من خودم تستش نکردم .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته ببین اگه درست نشد نگران نباش . صفحه اول همین تاپیک رو بخون یه روش رو متین گذاشته که از روی dvd نصب میشه . یه جورایی روشش اینطوریه که دانلود رو از اول شروع میکنی ولی بعدش محتویات dvd رو میریزی توی جایی که داره دانلود میشه . اینطوری برنامه فکر میکنه فیفا رو تا اخر دانلود کرده و میره واسه نصب .
البته همون روش اول رو امتحان کن . اگه نشد و راهی نبود برو راه دومی .
ممنون ممنون. من خودم دوستم دانلود کرده بود با اونم امتحان کردم نشد بالاخره یکی یه راهی گفت که از توی بازی به اورجین وصل میشم.. یکم اذیت می کنه ولی راه میاد.. بازم ممنون که سرچ کردی.. قربانت :11:
یه چیزم امروز همش اورجین من آفلاین می کنه.. ماله شما هم اینطوره؟؟؟
ممنون ممنون. من خودم دوستم دانلود کرده بود با اونم امتحان کردم نشد بالاخره یکی یه راهی گفت که از توی بازی به اورجین وصل میشم.. یکم اذیت می کنه ولی راه میاد.. بازم ممنون که سرچ کردی.. قربانت :11:
یه چیزم امروز همش اورجین من آفلاین می کنه.. ماله شما هم اینطوره؟؟؟
ببین کلا امروز اینترنت قاط زده . به خاطر اون اینترنت ملی ... شده است . هیچ بازی انلاینی از صبح نشده بازی کنم . فقط یه دو ساعتی LOL وصل شد . فیفا که اصلا کانکت نمیشه .
پورتهای بازی ها رو چک کردم فهمیدم پورتهای بیشتر بازی های انلاین بسته شده .
ایشالله حل بشه.. من که دیوونه میشم اگه نتونم بازی کنم :41:
mehdimvi
12-10-2011, 18:12
با سرعت 128 میشه بازی کرد؟
mh.mahmoudi68
12-10-2011, 18:43
با سرعت 128 میشه بازی کرد؟
اره اما شاید خیلی راحت نشهه بازی کرد لگ داشته باشی
mehdimvi
13-10-2011, 09:02
تو تنظیمات بازی گرافیک پایین تر نمیاد؟
روی low گذاشتم ولی گرافیکه بازی خوبه حالا بازی لگ نمی گیره تو آنلاین ؟
تو fifa 11 که با 64 هم میشد بازی کرد
mh.mahmoudi68
13-10-2011, 12:38
تو تنظیمات بازی گرافیک پایین تر نمیاد؟
روی low گذاشتم ولی گرافیکه بازی خوبه حالا بازی لگ نمی گیره تو آنلاین ؟
تو fifa 11 که با 64 هم میشد بازی کرد
شدن میشه چون تو هر ثانیه زیر 11 kb استفاده میکنه
doncarllo1
13-10-2011, 19:29
من یه cd ky اساسینس دارم هرکی خواست میدم فیفا 12 رو میگیرم 12000 سر میدم خودم 19000 خریدم:10:
میگم چرا واسه من پایین اوردن گرافیک توی lag تاثیری نداره . خداییش سرورهای EA خیلی قویند و مشکل از نت ماست .
mh.mahmoudi68
14-10-2011, 07:41
پچه ها باشگاه PERSIAN PC هرکی میخواد بیاد عضو بشه.
بیاید تو PRO CLUB خودتون را درست کنید و مثل یه بازیکن واقعی بیاید تو تیم
پچه ها باشگاه PERSIAN PC هرکی میخواد بیاد عضو بشه.
بیاید تو PRO CLUB خودتون را درست کنید و مثل یه بازیکن واقعی بیاید تو تیم
این بی مروت :31: من که باشگاه زده بودم همتون هم گفته بودم بیاین تو باشگاه . باز تو یکی دیگه زدی . باشه میایم :46:
ab_messi
14-10-2011, 17:08
یکی از اول بگه باید چی :13::13:کار کرد تا آنلاین بازی کنیم.به طور کامل لطفا
afshin-434
14-10-2011, 17:22
بچه ها شما هم امروز بازیتون آپدیت شد؟ (25 مگ)
بعد از او آپدیت دیگه دیلی نداشتم!
بچه ها شما هم امروز بازیتون آپدیت شد؟ (25 مگ)
بعد از او آپدیت دیگه دیلی نداشتم!
اره . من که از همون اول نداشتم .
Arrowtic
14-10-2011, 19:03
میگم چرا واسه من پایین اوردن گرافیک توی lag تاثیری نداره . خداییش سرورهای EA خیلی قویند و مشکل از نت ماست .
یه نکته بگم که به گرافیک ربطی نداره چون همه ی فایل های گرافیک از قبل تو سیستم شما بوده.رو High بازی کنید بی مشکل!
mh.mahmoudi68
15-10-2011, 09:46
یکی از اول بگه باید چی :13::13:کار کرد تا آنلاین بازی کنیم.به طور کامل لطفا
آقا شما باید یه سریال ارجینال بخری و بقیه را طبق پست اول پیش بری
آقا شرمنده دوستان گفتن من ساختم
knight_72
17-10-2011, 12:21
من توی یه سایت از یکی پرسیدم می گفت این Head to head seasen مسترلیگ آنلاین نیست برای مسترلیگ آنلاین باید ultemate teame رو بیاری که اونم پولی هست راست می گه؟ ( لطفا کمکم کنید می خوام سی دی کی رو هرچه سریعتر بگیرم )
doncarllo1
18-10-2011, 14:49
من امروز از سایت ------------ سی دی کی خریدم الان برای نصبش باید چه کار کنم کسی بلده؟:8:
Arrowtic
18-10-2011, 15:48
من امروز از سایت ------------ سی دی کی خریدم الان برای نصبش باید چه کار کنم کسی بلده؟:8:
پست اول نوشتن!
doncarllo1
18-10-2011, 17:52
من توی orijin که اکانت رو ساختم بعدش ایمل رو می زنم با پسورد رو که می خواد وارد نمیشه میگه اشتباه هستش توی ایمل رو هم چک کردم چیزی نیستش که فرستاده باشه از اونجا اکانتم رو اکتیو کنم؟:10:
doncarllo1
18-10-2011, 19:58
کمک . من اون کاری که گفته شده رو انجام دادم گذاشتم دانلود کنه بعدش استپ رو زدم داره میریزه توی درایو c ولی من نرم افزار رو توی درایو f نصب کردم بازی رو کپی کردم توی داریو c که داره میریزه بعدش بازی رو باز زدم دانلود شه ولی الان که حدود 8 دقیقه هستش داره باز دانلود میکنه اصلا هم تموم نشده ولیمشکلی که هستش اینکه اصلا اون بازی ها رو که من کپی کردمش توی پوشه جای که داره میریزه اصلا نشناخته یکی کمک کنه:27::27::46:
doncarllo1
18-10-2011, 20:13
بابا این که هنوز داره دانلود میکنه ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کمک:41:
بابا این که هنوز داره دانلود میکنه ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کمک:41:
خوب بیشتر سعی کن :31:
نه جدی میگم . فکر کنم چند باری باید هی pause کنی و حتی log out هم بکنی تا کار کنه .
ولی خداییش روشی که تو سایت هست خیلی معتبر نیست و بعضی وقتها جواب نمیده . من خودم مجبور شدم بازی رو دانلود کنم .
ویرایش :
میگم بچه ها از اینکه ارجینال خریدید پشیمون نیستید ؟ 25 تومن دادیم که فقط بتونیم بازی دوستانه بزنیم ؟ این همه قابلیت داره یکیش رو هم با تشکر از پینگ بالا و سرعت پایین اینترنت تو ایران نمیشه بازی کرد . خیلی خیلی نامردیه :41:
doncarllo1
19-10-2011, 10:06
فایده نداره انگار باید دانلودش رو بکنه:5:
samansport
19-10-2011, 16:13
آقا چه جوری میشه لیگ آنلاین زد؟
اینا که همه لیگ هاش پسورد دارن؟
doncarllo1
19-10-2011, 17:13
من که هنوز نتومستم با این پستی که توی صفحه اول هستش بشه دانلود نکرد بازی رو هرکاری می کنم میکنه الان می خوام برم بازی رو از یه شرکت دیگه بگیرم باز تست کنم:10:
mh.mahmoudi68
19-10-2011, 19:01
من که هنوز نتومستم با این پستی که توی صفحه اول هستش بشه دانلود نکرد بازی رو هرکاری می کنم میکنه الان می خوام برم بازی رو از یه شرکت دیگه بگیرم باز تست کنم:10:
دوست عزیز اول جای اورجین را داخل تنظیمات اورجین عوض کن بعد بازی کامل را کپی کن یکی دو بار برو تو بازی تا اورجین اوتومات بیاد بالا بعد دانلود کن 400 مگ دانلود داره تا فایلهای مخصوص اورجین را جابجا کنه
میگم بچه ها از اینکه ارجینال خریدید پشیمون نیستید ؟ 25 تومن دادیم که فقط بتونیم بازی دوستانه بزنیم ؟ این همه قابلیت داره یکیش رو هم با تشکر از پینگ بالا و سرعت پایین اینترنت تو ایران نمیشه بازی کرد . خیلی خیلی نامردیه
:41:
خوب من یولتیمت بازی میکنم حالم میده کلوب هم که نمیاید اما کلوب لگسش زیاده چون بازیکنای ساخته شده تو بازیه اما یولتیمیت حال میده
من توی یه سایت از یکی پرسیدم می گفت این Head to head seasen مسترلیگ آنلاین نیست برای مسترلیگ آنلاین باید ultemate teame رو بیاری که اونم پولی هست راست می گه؟ ( لطفا کمکم کنید می خوام سی دی کی رو هرچه سریعتر بگیرم )
یولتیمت یه بازی واقعا جالب هست و اصلا هم پول نمیخواد مثل تراوین و بازی های آنلاین رایگان اگه دوست داری سری پیشرفت کنی میتونی پول خرج کنی اولش یه مشت بازیکن دسته دو میده بازی میکنی و پول درمیاری بازیکن میخری و ترکیب هم تو بازی حرف اول را میزنه
من توی orijin که اکانت رو ساختم بعدش ایمل رو می زنم با پسورد رو که می خواد وارد نمیشه میگه اشتباه هستش توی ایمل رو هم چک کردم چیزی نیستش که فرستاده باشه از اونجا اکانتم رو اکتیو کنم؟:10:
فرگت پسورد را بزن
doncarllo1
19-10-2011, 19:59
این خودش پلی کرده ایکونش توی اورجین درسته بعدش پلی رو زدم رفتش توی بازی ولی توی انلاین که میرم هرچی میزنم کانکت نمیشه توی بازی باید چیزی رو زد یا کاری باید انجام دادش . یک سوال دیگه توی برنامه اورجین ایکون فیفا 12 پلی شده این درسته یا برای افلاین پلی کرده ؟؟ اخه دانلود نکردش دیگه وقتی که اینیستال رو زدم پلی اومد:2:
samansport
19-10-2011, 20:27
آقا بهترین راه اینه که بذاری خودش از نو دانلود کنه
منم دو بار دانلود کردم
یه بار قبل از اینکه ارجینال بخرم
یه بارم بعدش با ارجین
اون قبلیه دیگه به دردم نمیخوره
واسه بازی آنلاین هم من میرم تو قسمت online-->head to head
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
ultimate رو با سریال 25 تومنی میشه بازی کرد؟
دوستان امروز ارجین آورد که آپدیتش کنم. تا حالا 3 بار آپدیتش کردم ولی باز می گه آپدیت کن.. چیکار کنم که دیگه نیاد؟؟؟؟
mh.mahmoudi68
19-10-2011, 21:42
این خودش پلی کرده ایکونش توی اورجین درسته بعدش پلی رو زدم رفتش توی بازی ولی توی انلاین که میرم هرچی میزنم کانکت نمیشه توی بازی باید چیزی رو زد یا کاری باید انجام دادش . یک سوال دیگه توی برنامه اورجین ایکون فیفا 12 پلی شده این درسته یا برای افلاین پلی کرده ؟؟ اخه دانلود نکردش دیگه وقتی که اینیستال رو زدم پلی اومد:2:
یک بار با چیز پی ان کانکت شو اگر کانکت نمیشه بعد درست میشه
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
آقا بهترین راه اینه که بذاری خودش از نو دانلود کنه
منم دو بار دانلود کردم
یه بار قبل از اینکه ارجینال بخرم
یه بارم بعدش با ارجین
اون قبلیه دیگه به دردم نمیخوره
واسه بازی آنلاین هم من میرم تو قسمت online-->head to head
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------
ultimate رو با سریال 25 تومنی میشه بازی کرد؟
اره میشه بازی کرد اسم تیم من هم استقلال خواستی بیا بازی
---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
آقا چه جوری میشه لیگ آنلاین زد؟
اینا که همه لیگ هاش پسورد دارن؟
والا من یه لیگ ساختم 6 نفر اومدند توش(لیگ 6 تایی ساختم) اما نمیدونم چه طور بازی کنیم پسورد هم باید از اونی که ساخته پرسید
دوستان سایت Game-IR.c o m به وعده خود عمل کرد و 60 درصد قیمت بازی را قراره برایم به خاطر آموزش برگردونه
این را گفتم که بدونید فروشگاه خوبی هست و به وعده هاش عمل میکنه
doncarllo1
20-10-2011, 17:55
با این روش بیشتر از 2 گیگ برای من نشناخته اونم به زور:10:
کسی اگر اکانت بازی رو خواست پیغام بده 5 هزار زیر قیمت میدم ( علت : پینگم بالاست خیلی نمیشه بازی کرد )
mh.mahmoudi68
24-10-2011, 07:13
سلام مشکل این ارور چیه؟
یولتیمت تیم هست
این هم ترکیب
doncarllo1
24-10-2011, 22:18
من که تصمیم گرفتم بازی رو خودش دانلود کنه فکر کنم بهتره:31:
doncarllo1
25-10-2011, 10:41
الان رسیده به 90 درصد دانلودش حالا واقعا اجرا میشه؟ اگر اجرا شد ما رو هم در یابید doncarllo1:10:
دوستان عزیز یک لیگ درست کردیم بچه هه ایرانی دور هم جمع شن بازی ها برگزار کنیم الان نزدیک 70 نفر از ایرانی ها اکانت دارن اما اینگار هیچ کس علاقه ای نداره بازی کنه دوستانی که می خوان شرکت کنند ایدی ارجین خود را به ایدی یاهو من پیغام بزارن
ایدی یاهو > Krlent
سلام دوستان جم بشن لیگ بزنیم یا 1 یا دو تا لیگ 5 تا 10 نفره
نمیدونم چرا انقدر استقبال کم از این موضوع ؟!
doncarllo1
25-10-2011, 17:36
من تازه برای اولین بار رفتم بازی کردم یکی بیاد یه توضیح کامل در رابطه با قسمت های انلاین بازی کردن رو بگه من که هرچی گشتم روم ندیم که ساخته باشم بعدش چرا انقدر دوربین بازی که من کردم با فیفا 11 فرق داشت ولی داشتم بازی میکردم بالای سر بازی کنای من اسم من نبود اسم طرف بود!فقط در رابطه با قسمت های انلاینش یکی توضیح بده ممنونش میشم:5:
در ضمن من کشور رو زدم ترکیه می خوام عوض کنم بکنم ایران کسی بلده باید کجا برم؟؟
id:doncarllo1
mehdimvi
01-11-2011, 19:18
اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
mehdimvi
02-11-2011, 12:01
اگه یه بار فیفا رو با orgin دانلود کنیم بعد که ویندوز رو عوض کردیم باید باز دانلود کنیم؟
martin_superhuman
02-11-2011, 17:30
من بازیم مشکلی براش پیش اومد که مجبور شدم پاکش کنم
حالا که دوباره همین روش گفته شده رو میرم، جواب نمیده. قبلا حجم بازی رو 6.8 میزد!(دفعه قبل که به همین روش انجام دادم و جواب داد) ولی الان زده 6.1
و از اول داره بازی رو دانلود میکنه!!
سلام
من کارهایی که در صفحه اول تاپیک گفته بودید انجام دادم و بعد شروع به دانلود کردم همه را از نو دانلود میکنه و فایل آن 6.1 گیگابایتی است ولی مال من روی دی وی دی بالای 7 گیگ است چکار کنم؟
من قبلش فیفا 12 را بدون نسخه اورجینالش و با کرکش آنلاین بازی می کردم تا دیروز وقتی رفتم ارور اینکه Squad خراب شده وپاکش کنید دو باره دانلود کنید و من این کار را کردم و یک دفعه بازی کردم ودوباره به حالت قبل برگشت و دیگه درست نشد.
با تشکر؟
mh.mahmoudi68
03-11-2011, 00:38
من تا حالا 3 بار بعد فیفا ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشته و بازی قبلیم را راحت شناخت
doncarllo1
03-11-2011, 09:28
به نظر من هم فکر کنم روی ویندوز 7 می شناسه:8:
martin_superhuman
04-11-2011, 01:04
سلام دوستان
من مشکلم حل شد
ظاهرا با آپدیت جدید برنامه Origin، شیوه گفته شده حداقل برای من جواب نداد.
حالا به جای این کار کافیه اول از Origin بازی رو Clear Download کنید. بعد برین توی Program Files \Origin Games
یه پوشه به اسم FIFA 12 ایجاد کنید و بعد هرچی فایل نصب شده از دی وی دی هست رو بریزین توی این پوشه جدید
حالا وقتی Origin رو باز میکنید، اتوماتیک شروع میکنه به آپدیت بازی و حدود 400 مگ رو دانلود میکنه و تمام!
امیدوارم برا دوستانی که مشکل دارن، این روش جواب بده
موفق باشید
Mehdi.ss
06-11-2011, 00:34
سلام
بچه ها امسال فیفا آنلاین قسمت مولتی پلیر رو نداره ؟
من که هر چی می گردم پیدا نمی کنم
mh.mahmoudi68
29-11-2011, 09:03
دوستان سلام من اولین باری که فیفا را نصب کردم و ریختم تو ارجین تا 96 درصد را شناخت و هربار ویندوز عوض میکردم یه 400 مگ باید دانلود میکردم تا این که pc خراب شد و تا یه مدتی نتونستم بازی کنم بعد هاردم را فرمت کردم و 2 روز پیش دوباره فیفا را نصب کردم وقتی هم اورجین را نصب کردم دوباره ابدیت شد و تو اپدیتش در باره ی مشکل نصب بازی بتلفیلد و حل اون توضیح داده بود و من بازی را ریختم تو پوشه اورجین و اورجین را اجرا کردم و بعد از یکی دو دقیقه بدون هیچ دانلودی تموم شد و بازی کردم فکر کنم با این آپدیت جدید دیگه مشکل استفاده از دیویدی برای بازی را نداشته باشیم و دیگه نخوایم دانلود کنیم
پایان
mehdimvi
30-11-2011, 17:51
چرا من هر کاری می کنم توی ارجین ثبت نام نمیشه
همش میزنه Registration is currently unavailable
mehdimvi
30-11-2011, 18:16
چرا من هر کاری می کنم توی ارجین ثبت نام نمیشه
همش میزنه Registration is currently unavailable
کمک کنید !!!!
mh.mahmoudi68
30-11-2011, 21:18
کمک کنید !!!!
از طریق سایت یا نرم افزار ثبت نام میکنید؟؟؟
mehdimvi
01-12-2011, 10:26
درست شد
باید یک کشور به غیر از ایران انتخاب میکردم
doncarllo1
02-12-2011, 11:10
فروش 1 عدد cd ky فیفا 12 به قیمت 15000 هرکی خواست پیقام بده doncarllo1@yahoo.com و doncarllo1@hotmail.com
:10: :10: :10:
mh.mahmoudi68
04-12-2011, 07:57
classic_m
09-12-2011, 11:09
توی قسمت head to head که میرم پیغام re-download squads میده
بازی رو هم توی پوشه origin games کپی کردم ولی همچنان نمیشه hth رو انلاین بازی کرد
آیا راه حلی پیدا کردین یا نه ؟
mehdimvi
11-12-2011, 10:39
چطوری میشه اد کرد همه افلاینن
mh.mahmoudi68
12-12-2011, 10:35
چطوری میشه اد کرد همه افلاینن
تو فرومها ای دی ها را نوشتند بگردی پیدا میکنی
من خودم 80 فرند دارم اگه خواستی اد کن منا بعد فرندام را هم اد کن
m4t1n
بچه ها من تازه نصبش کردم. چطور میتونم آنالوگه سمت راست رو فعال کنم؟ واسه دریبل و ...
الان من origin رو نصب کردم اما فیفا داخلش نیست. چطور میشه بازی رو اضافه کرد؟
ممنون
دوستان اگه pes 4 رو انلاین میخاید بازی کنید بیاد تو این تایپیک. بدون سی دی کی
یه مرد پیدا شه بگه سریال رو چطوری باید پیداش کرد. سریال اضافی تو دست و بال تون ندارید :worried:
mh.mahmoudi68
23-12-2011, 09:55
یه مرد پیدا شه بگه سریال رو چطوری باید پیداش کرد. سریال اضافی تو دست و بال تون ندارید :worried:
doncerlo می خواست بفروشه
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:54 AM ----------
بچه ها من تازه نصبش کردم. چطور میتونم آنالوگه سمت راست رو فعال کنم؟ واسه دریبل و ...
الان من origin رو نصب کردم اما فیفا داخلش نیست. چطور میشه بازی رو اضافه کرد؟
ممنون
poste aval ra bebin
سلام دوستان کسی از فیفا سیر نشده نمیخواد بفروشه ؟!
اگه کسی خواست بفروشه به من بگه خریدارم!
papillon11
31-12-2011, 05:00
سلام. این آی دی من
papillon11....... papillon11
doncarllo1
31-12-2011, 13:14
ما که داشتیم به یکی فروشختیم مفت مفت 14000 بره حالش رو ببره
papillon11
31-12-2011, 21:01
سلام دوستان ، شما هم مشکل اتصال به سرور ea رو دارید؟ یه موقع هایی هر کاری می کنم به سرور وصل نمیشه ، اورجین وصل میشه ولی درست وصل نمیشه ، مثلا فروشگاه هاش باز نمی کنه ، بعد می ری تو بازی متصل نمیشه
feri2009
08-01-2012, 22:53
دوستان من طبق راهنمایی سی دی کی رو وارد کردم بعد تا 6 درصد pause کردم و فایلهای فیفا رو از درایوی که قبلا بود به درایو origin کپی کردم تو همون شاخه مربوطه ولی وقتی دانلود رو ادامه میدم همینطور ادامه پیدا میکنه بدون اینکه 96 درصد رو سربع پر کنه لطفا راهنمایی کنید
mh.mahmoudi68
09-01-2012, 08:27
دوستان من طبق راهنمایی سی دی کی رو وارد کردم بعد تا 6 درصد pause کردم و فایلهای فیفا رو از درایوی که قبلا بود به درایو origin کپی کردم تو همون شاخه مربوطه ولی وقتی دانلود رو ادامه میدم همینطور ادامه پیدا میکنه بدون اینکه 96 درصد رو سربع پر کنه لطفا راهنمایی کنید
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Sports\FIFA 12]
"GDFBinary"="****\\FIFA 12\\GDFBinary_en_US.dll"
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="en_US"
"Product GUID"="{EA8ADAA9-6671-4839-A51E-0C6792B78F3E}"
"Install Dir"="****\\FIFA 12\\"
به جای **** آدرس بازی را بنویس
مثالا C:\\Program Files
بعد کپی کن تو نتپد و پسوند فایل را از txt به reg تغییر بده
یا فایل زیر را دانلود کن و روی فایل راست کلیک کن و ادیت را بزن
و فایل را سیو کن و دوبار روش کلیک کن و یس را بزن
با این کار نه لازم به کپی بازی در محل دیگه است و نه تغییر محل دانلود اورجین به جای دیگه
تست هم شده
feri2009
09-01-2012, 09:28
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="en_US"
با این کار نه لازم به کپی بازی در محل دیگه است و نه تغییر محل دانلود اورجین به جای دیگه
تست هم شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F%3Fis1hmnjt0nomdca)
ممنون از راهنمایی ولی میشه بیشتر توضیح بدید که این فایل رو که درست کردم چیکارش کنم احتیاجی نیست جایی کپیش کنم . یعنی فقط روش کلیک کنم و یس رو بزنم بعد دوباره شروع کنم دانلود بازی .مشکل حل میشه . ممنون :11:
mh.mahmoudi68
09-01-2012, 12:25
ممنون از راهنمایی ولی میشه بیشتر توضیح بدید که این فایل رو که درست کردم چیکارش کنم احتیاجی نیست جایی کپیش کنم . یعنی فقط روش کلیک کنم و یس رو بزنم بعد دوباره شروع کنم دانلود بازی .مشکل حل میشه . ممنون :11:
بله فقط کافی اجراش کنی بعد وفتی بر تو ارجین دیگه نباید نیاز به دانلود باشه
feri2009
09-01-2012, 16:39
بله فقط کافی اجراش کنی بعد وفتی بر تو ارجین دیگه نباید نیاز به دانلود باشه
من اینکار رو هم کردم ولی باز هم دانلود ادامه پیدا میکنه حتی بازی رو یکبار پاک کردم و دوباره در مسیر خود برنامه ارجین نصب کردم فایده نداشت. :41:
mh.mahmoudi68
09-01-2012, 18:23
من اینکار رو هم کردم ولی باز هم دانلود ادامه پیدا میکنه حتی بازی رو یکبار پاک کردم و دوباره در مسیر خود برنامه ارجین نصب کردم فایده نداشت. :41:
قبلا هم بعضی ها این مشکل را داشتن و اکثرا مشکل از دی وی دی بازیشون بود
اگر کسی خواست اکانت خودمو با قیمت مناسب بهش میدم>> 15 هزار
به ایدی یاهو پیغام بزاره >> Krlent
knight_72
23-01-2012, 12:29
بچه ها من بازی رو دانلود هم کردم ولی اجراش میکنم یه صفحه سیاهی میاد بعد برمیگرده بازی اجرا نمیشه چیکار کنم؟
knight_72
23-01-2012, 17:31
کسی نیست به ما جواب بده؟
mh.mahmoudi68
24-01-2012, 08:24
بچه ها من بازی رو دانلود هم کردم ولی اجراش میکنم یه صفحه سیاهی میاد بعد برمیگرده بازی اجرا نمیشه چیکار کنم؟
داخل اورجین روی بازی کلیک راست کن و رپیر را بزن
knight_72
24-01-2012, 12:00
دوباره دانلود برگشت به همون 8 درصد
Marshall_
25-01-2012, 02:07
سلام دوستان
من مشکلم حل شد
حالا به جای این کار کافیه اول از Origin بازی رو Clear Download کنید. بعد برین توی Program Files \Origin Games
یه پوشه به اسم FIFA 12 ایجاد کنید و بعد هرچی فایل نصب شده از دی وی دی هست رو بریزین توی این پوشه جدید
حالا وقتی Origin رو باز میکنید، اتوماتیک شروع میکنه به آپدیت بازی و حدود 400 مگ رو دانلود میکنه و تمام!
موفق باشید
دمت گرم. واسه من این روش جواب داد.
rezamovahed1378
25-01-2012, 23:23
از کجا میشه سریال بازی فیفا12 رو خرید
pooyanking
27-01-2012, 17:50
سلام .یکی از دوستام یه مشکلی داره . میتونه توی قسمت Head to head بازی کنه ، ولی وقتی میخواد با من Friendly بزنه ، وقتی اینوایت میفرسته یا من میفرستم براش ( از Online Friendlies) حدود 10 ثانیه مینویسه Loading بعد Connection Lost میشه .
یه چیزایی هم توی فروم های EA پیدا کردم راجع به تنظیمات مودم و باز کردن پورت و ... ولی سر در نیاوردم . اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ... ( البته اینم بگم که من با بقیه دوستام میتونم Friendly بازی کنم ، ولی با ایشون نمیتونم )
منم اومدم بچه ها
ID : saamgun
mh.mahmoudi68
05-02-2012, 01:51
اگر مکان بازی درست و فایل های بازی دقیقا داخل پوشه گیم باشه این روش بی برو برگرد جواب میده (برای اطمینان از چگونگی ترتیب قرار گرفتن پوشه ها یه سر به پوشه های بازی فیفا 11 بزنید)
"DisplayName"="FIFA 12"
"Locale"="en_US"
تست هم شده
دوستان عزیز که مشکل شناسوندن بازی به اوریجین را دارن حتما توجه کنن که باید بازی در داخل پوشه گیم باشه و این پوشه گیم به همراه دو پوشه ساپورت و اینستالر داخل پوشه فیفا 12 هستند مانند شکل
باز هم اگه متوجه نشدید پی ام بدید
vahid_defy
12-02-2012, 14:17
سلام من نمیتونم دیگه به اریجین کانکت بشم چی کار کنم؟
mh.mahmoudi68
12-02-2012, 15:22
سلام من نمیتونم دیگه به اریجین کانکت بشم چی کار کنم؟
این چند روزه سایت های ssl بسته شده و اورجین هم به همین خاطره
سلام بچه ها.من این کارایی که گفتیدو کردم ولی حدود 3 gig دانلود کردم.و به فیلهای خود بازی همینجوری اضافه میشد.فولدر بازی شده بود 9 gig !!!
خلاصه کسی هست dvd های بازی رو هم بده که دیگه از origin دانلود نکنم؟ ممنون میشم :(
mh.mahmoudi68
14-02-2012, 04:04
سلام بچه ها.من این کارایی که گفتیدو کردم ولی حدود 3 gig دانلود کردم.و به فیلهای خود بازی همینجوری اضافه میشد.فولدر بازی شده بود 9 gig !!!
خلاصه کسی هست dvd های بازی رو هم بده که دیگه از origin دانلود نکنم؟ ممنون میشم :(
مطمئنی پوشه بندی بازی درسته باید به ترتیب زیر باشه
دوستان عزیز که مشکل شناسوندن بازی به اوریجین را دارن حتما توجه کنن که باید بازی در داخل پوشه گیم باشه و این پوشه گیم به همراه دو پوشه ساپورت و اینستالر داخل پوشه فیفا 12 هستند مانند شکل
بله اظمینان دارم.اینارو خود origin دانلود میکنه.بعد من بازی رو کپی میکنم داخل پوشه game
mh.mahmoudi68
16-02-2012, 04:13
بله اظمینان دارم.اینارو خود origin دانلود میکنه.بعد من بازی رو کپی میکنم داخل پوشه game
یه بار مکان دانلود را عوض کن
یا از فایلات بکاب بگیر و دانلود را استپ کن دوباره دانلود کنه
از 80 % یهو اومد شد 45 %.اگه لطف کنید بازی خودتون رو بهم بدید البته اگه تهران هستید
mh.mahmoudi68
17-02-2012, 09:41
از 80 % یهو اومد شد 45 %.اگه لطف کنید بازی خودتون رو بهم بدید البته اگه تهران هستید
شرمنده تهرانی نیستم
vahidnom1
11-03-2012, 15:20
سلام دوستان
من مشکلم حل شد
موفق باشید
ببخشید این قسمت clear download کجاست؟
mostafa2020
12-03-2012, 10:57
سلام دوستان
من فایل origin که 16 مگ بود رو گرفتم موقع نصب باید اپدیت کنه
با سرعت خیلی پایین یه ذره که اپدیت پر میشه از برنامه میپره بیرون
دوستان کمک کنند.
ممنون
mh.mahmoudi68
13-03-2012, 08:55
ببخشید این قسمت clear download کجاست؟
stop را که بزنی پاک میکنه
سلام دوستان
من فایل origin که 16 مگ بود رو گرفتم موقع نصب باید اپدیت کنه
با سرعت خیلی پایین یه ذره که اپدیت پر میشه از برنامه میپره بیرون
دوستان کمک کنند.
ممنون
ببین جایی اون 40 مگی را پیدا نمیکنی
با سلام من ميخوام key خودم رو بفروشم به بالاترين قيمت ميفروشم خودم 38 هزار خريدم كسي خواست پيغام بده
meisam2020
28-03-2012, 15:26
سلام من بازی رو low اجرا می کنم مشکلی نداره بخرم؟؟؟
meisam2020
28-03-2012, 17:43
کسی سی دی کی برا فروش داره؟؟
این سایت قابل اعتماده ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
doncarllo1
29-03-2012, 14:05
این سایت قابل اعتماده ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم داداش
--------------------------------------
[فروش اکانت ارجین و استیم mw3 . bt3 . need for speed run . fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
یکی به من کمک کنه من وقتی اور جین رو نصب کردم و یوزو پسوردم رو میزنم پیغام زیر رو مینویسه
the origin network could not be reached.please check your network connection and try agin.
لطفا کمک کنید تا مشکلم حل بشه
vahidnom1
30-03-2012, 12:29
سلام بچه ها من هرکار کردم نشد که نشد
میخوام cd key رو بفروشم هرکی خواست میل بزنه بهم
vahid_panjehshahin@yahoo.com
پیام هم میتونید بدید 09387106382
الان 37500 هست من میدم 30000 تومن
هم شما 7500 ارزون تر میخرید هم من خیلی ضرر نمیکنم
یا علی
vahidnom1
30-03-2012, 12:41
سلام دوستان
من میخوام cd key رو بفروشم هر کاری کردم نتونستم بازی کنم
الان 37500 قیمتشه
من میدم 30000 تومن، هم شما 7500 ارزون تر میخرید هم من زیاد ضرر نمیکنم
هرکی خواست میل بزنه
tel خواستید هم خبر بدید تا بصحبتیم
یا علی
vahidnom1
30-03-2012, 12:41
یکی به من کمک کنه من وقتی اور جین رو نصب کردم و یوزو پسوردم رو میزنم پیغام زیر رو مینویسه
the origin network could not be reached.please check your network connection and try agin.
لطفا کمک کنید تا مشکلم حل بشه
سلام دوستان
الان 37500 قیمتشه
هرکی خواست میل بزنه
یا علی
mehdi7543
30-03-2012, 16:05
این سایت قابل اعتماده ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fproduct%2Fcategory%2F4)
من اکانت اورجینم رو میفروشم دو تا بازی فیفا 12 و بتل 3 رو داره میدم 55 ( تخفیف هم میدم ) ، نا گفته نمونه خودم 65 خرجش کردم ...
doncarllo1
31-03-2012, 10:07
ای جونم خرید فروش چقدر زیاد شده پس ما هم هستیم .
---------------------------------------
فروش اکانت استیم و ارجین mw3 . bt3 . run . fifa 12
. 40% روی هر بازی تخفیف میدم . پیغام خصوصی
یکی کمک کنه من هر کاری میکنم نمیتونم وارد بازی بشم sqadتیمها هم آپدیدت نمیشه و اخطار زیر رو مینویسه
warning!currently the online squads are loaded.to save changes you will need to save them manually using the profile manager in my fifa12 any unsaved changes will be lost
لطفا یکی کمک کنه
یه سوال : این هر وقت آنلاین بشیم یکی پیدا میشه باهاش یه دست بزنیم ؟
یهو قحطی پلیر نیاد ...
mh.mahmoudi68
16-04-2012, 21:42
یه سوال : این هر وقت آنلاین بشیم یکی پیدا میشه باهاش یه دست بزنیم ؟
یهو قحطی پلیر نیاد ...
انقدر امکانات داره که فکر نکنم بیای با ما بازی کنی؟
denzelmovie
18-04-2012, 15:14
با اینترنت 128 هم میشه بازی کرد؟؟ اگه میشه تا برم سریال بازی رو بخرم
denzelmovie
23-04-2012, 13:23
دوستان من رفتم سریال بازی رو خریدم و محتوای نصب شده بازی رو در پوشه نرم افزار origin ریختم ولی بازم میخواد از اول بازی رو دانلود کنه؟ لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم؟؟؟
denzelmovie
23-04-2012, 19:25
خودم درستش کردم
کسی نیست بیاد با هم بازی کنیم؟؟؟
یوزر = proplayer2012
Aryaeiboy
24-04-2012, 11:30
رفت صفحه بعد!
denzelmovie
24-04-2012, 21:29
دوستان من یه مشکلی دارم
توی نرم افزار origin زده ready to install و یه بار هم نصب کردم ولی بازم همین رو میگه
توی بازی هم رفتم تقریبا 5 بار هم بازی کردم ولی نمیدونم چرا کسی دیگه پیدا نمیشه باهاش بازی کنم
من از این قسمت میرم ببینید باید از یه جای دیگه برم یا نه؟؟؟
FIFA 12==> Online==> custom games==> match lobbies ==> head to head
بعد روی اسم یه کاربر میرم و invite رو میزنم بعد صفحه ی انتخاب تیمها میاد ولی حریفی اضافه نمیشه که بازی کنیم
با کاربرایی هم که هاست میشن میخوام بازی کنم این ارور رو میده
Unable to join game session
هرچی سوال میکنم که کسی جواب نمیده امیدوارم این یکی رو یه نفر راهنمایی کنه
Aryaeiboy
24-04-2012, 21:59
سلام دوستان. اگر علاقه به شرکت توی جام دارین(البته ورودی داره و جایزه!) بیاین به این وبلاگ و اعلام آمادگی کنین. فعلا 10 نفر شدیم، 6 نفر دیگه نیاز داریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] up.persianblog.ir%2F)
در ضمن آی دی اوریجین بنده هست: TimiderComet
vahidnom1
27-04-2012, 09:26
سلام دوستان
الان 37500 قیمتشه
هرکی خواست میل بزنه
ارزونترم میدیم
یا علی
enriquelover
06-05-2012, 16:37
سلام. من سریال رو خریداری کردم! همه این کارارو می کنم! ولی بعد از اینکه فایلارو میریزم توو مسیر اریجین جای 96 درصد 60 درصد میشه! حتی گذاشتم تا آخر دانلود شه ولی رو 99 میمونه! کسی نمیدونه چی کار باید بکنم؟
gadogar13
07-05-2012, 14:09
به نام خدا
دوستان نياز به كمك شما دارم
1:حداكثر پينگ بايد چند باشه نا بدون هيچ لگي بشه بازي رو انجام داد؟
2:چرا بعضي از اعضا در انلاين بازي كردن مشكل دارن؟ يه وقت ما هم نريم سريال اصل بخريم و بعدش نتونيم بازي كنيم؟
با تشكر
Aryaeiboy
12-05-2012, 07:38
به نام خدا
دوستان نياز به كمك شما دارم
1:حداكثر پينگ بايد چند باشه نا بدون هيچ لگي بشه بازي رو انجام داد؟
2:چرا بعضي از اعضا در انلاين بازي كردن مشكل دارن؟ يه وقت ما هم نريم سريال اصل بخريم و بعدش نتونيم بازي كنيم؟
با تشكر
درود
1- نمی شه اینو قطعی گفت ولی پینگت از 4.2.2.4 اگه بالای 260 باشه لگ خواهی داشت.
2- منظورت از مشکل چیه؟
vahid_defy
15-05-2012, 14:28
تز کدوم سایت میتونم یه گیم پد حرفه ای بگیرم؟
gadogar13
18-05-2012, 13:44
درود
1- نمی شه اینو قطعی گفتا ولی پینگت از 4.2.2.4 گه بالای 260 باشه لگ خواهی داشت.
2- منظورت از مشکل چیه؟
ممنون از اينكه پاسخ دادين
1:ببخشيد ميشه اين قسمت رو توضيح بدين(ولی پینگت از 4.2.2.4).اين 4،2،2،4 يعني چي؟
ميشه ادرس دقيق سرور هاي EA رو بدين تا پينگم رو امتحان كنم.
2:منظورم هم از مشكل همين مشكل هايي هست كه بعضي از دوستان داشتن . و با داشتن سي دي كي نتونستن بازي كنن
joomong_khan
26-05-2012, 13:51
سلام به همه من فیفا 12 بازی می کنم میخواستم ببینم کسی میدونه چجوری انلاین 2 نفره میشه(البته تو ultimate team) (البته برای xbox) چون که من با 4 نفر بازی کردم 2نفره داشتن با من بازی میکردن لطفا کمکم کنید
Black Vengeance
31-05-2012, 16:12
سلام. من سریال رو خریداری کردم! همه این کارارو می کنم! ولی بعد از اینکه فایلارو میریزم توو مسیر اریجین جای 96 درصد 60 درصد میشه! حتی گذاشتم تا آخر دانلود شه ولی رو 99 میمونه! کسی نمیدونه چی کار باید بکنم؟
دوستان منم همین مشکلو دارم
ممکنه راهنمایی کنید ؟
mh.mahmoudi68
01-06-2012, 20:31
دوستان عزیز این اکانت را گزارش چتینگ بدید این یارو اکانت من را -- کرده .
Alonsh8
من نمیتونم تو ارجین عضو بشم . چی کار کنم؟
آقا جون من همه چیز رته اندختم فقط مونده که یکی باهام انلین بازی کنه اگه میای .ای دی اورجین من farzadsadegh
:5:این ای دی من farzadsadegh: اکه خواستی بازی کنیم برا مشخص کردن زمان بازی یه ایمیل برام بفرستkezza1373@yahoo.com:12:منتظرم
هر کی اکانتشو میفروشه من خریدارم ایدی یاهو >> Krlent
farshad027
04-07-2012, 15:31
درود
من تا انتهای نصب بازی جلو رفتم
1 - دانلود شد
2 - اینستال شد
3 - برنامه های جانبی نصب شد
الان به این مشکل بر خوردم
پنجره ای که 3 گزینه Play , Game Setting , Exit هست میاد
روی Play که کلیک می کنم ، هیچ اتفاقی نمیفته ، فقط در حد 1 صدم ثانیه پنجره جدید باز میشه و بسته میشه !
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟!
آقا هر کی cd-key فیفا 12 رو میفروشه ما طالبیم ، دیگه فیفا 13 تو راهه ، خواهشا با ما راه بیاین.
لطفا پ.خ کنید ، ممنون میشم.
سلام
من مشکل you must be logged in as an administrator to continue دارم از run as admin هم رفتم نشد که نشد
denzelmovie
06-08-2012, 18:44
دوستان من از وقتی origin و فیفا رو آپدیت کردم هرچی روی play کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته، اصلا توی بازی نمیره
باید 20 بار روش کلیک کنم دوباره برم توی task manager و end process رو بزنم شاید بره توی بازی
ممنون میشم راهنمایی کنید
M A S 0 U D
12-09-2012, 09:46
کمک خیلی فوری
سلام من 15 تومن پول دادم سریال کی اورجینال فیفا 11 رو خریدم و کلیه مراحل رو رفتم از جمله دانلود origin و وارد کردن سریال و ...
بازی رو تو پوشه origin - fifa11 کپی کردم و رسوم دانلود رو هم زدم حدود 2 گیگ آپدیت شد
در پایان وقتی پلی رو زدم (از داخل همون اوریجین) وارد بازی شد ولی اونجا که تصویر کاکا میاد و میخواد لود شده قفل میکنه
مشکل چیه؟
حالم گرفته شده
حتی بیرون از اوریجین و اینترنت هم قطع باشه همین مشکل و دارم
M A S 0 U D
12-09-2012, 09:57
کمک لطفا":41:
M A S 0 U D
12-09-2012, 18:55
فکر کنم باید سی دی مو عوض کنم ببینم چی میشه
ولی اینجا هم سوت و کوره ها
reza10_devil
17-09-2012, 19:30
من cd key فیفا12 رو خریدارم پیام بدید
سلام.
با توجه به اینکه تو اوریجین کشور ایران وجود نداره، چطوری ایرانیها رو میشه پیدا کرد و باهاشون بازی کرد؟ فقط از طریق تبادل آیدی ؟
Newboys20
11-10-2012, 19:54
با سلام
دوستم اکانت اوریجینشو به من داده تا براش بفروشم شامل FIFA 12 + BFBC2 هست به قیمت 20 هزار تومان
پیغام خصوصی بگذارید
BFBC2 = Battlefield Bad Company 2
majid322
29-05-2013, 12:23
دوستان الان اگه cd key فیفا 12 رو تهیه کنم قابل بازی هست ؟؟ پینگ باید چقدر باشه ؟؟
alirize7695
30-05-2014, 18:02
:n22:مال من کانکت نمیشه میگه سیستم دچار اختلال شده بعدا امتحان کنید!!!!!!!!\:sad:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.