PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپایلر ها

Arrowtic
01-10-2011, 21:28
ببخشید دوستان من تازه شروع کردم به C++.خیلی خیلی کم بلدم فعلا کمی پیشرفته تر از Hello World:31:
الآن 2 مشکل دارم:
1)کامپایلر رایگان(کرک بی کرک!) میخوام.خودم از dev-c++ فعلا استفاده میکنم.
2)کد ها در کامپایلر ها چه قدر فرق دارن؟آخه با Turbo C++ 3.0 DOS که کار میکردم از Main شروع میشد(بعد از include ها) ولی تو dev به جاش int main(void) هستش.یا تو dev این کدها اضافن که بدونشون اصلا اجرا نمیشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن آیا از نظر کدها Turbo C++ با Visual C++(در حالت Console) عینا مثل همن؟

Arrowtic
02-10-2011, 19:57
گویا کسی نمیدونه ولی اشکلال نداره اونو فهمیدم خودم یه مشکل دیگه دارم:
تو Dev اصلا cin رو نمیگیره ازم و ارور میده.
نقش cin.get() و cin.ignore چیه؟

newsoft
03-10-2011, 07:17
گویا کسی نمیدونه ولی اشکلال نداره اونو فهمیدم خودم یه مشکل دیگه دارم:
تو Dev اصلا cin رو نمیگیره ازم و ارور میده.
نقش cin.get() و cin.ignore چیه؟
سلام
c++ یه زبانی که همیشه استانداردهاش بروز میشه یا تغییر میکنه.
turbo C++ مربوط به دهه ی 90 هست و بهتره کلا عوضش کنین.
در مورد کامپایلر قبلا پرسیده شده و تعداد زیادی کامپایلر خوب عنوان شده .میتونین از ویژوال استدیو هم استفاده کنین.که c++ CLI مربوط به تکنولوژی دات نت هست و شما میتونین از قسمتهای دیگش استفاده کنین.
البته مطلب زیاده اگه اینترنت سرچ کنین مطالب مفصلی در باره استفاده از این زبان و کامپایلرهاش گفته شده.
برای گرفتنcin و ... از این کدها بعد از include ها استفاده کنین.

برای زبان سی مطالب فارسی کم هست بهتره زبان اصلی ها رو پیدا کرده و مطالعه کنین.
سایت code project رو هم به عنوان آچار فرانسه در دست داشته باشین.

Arrowtic
03-10-2011, 19:38
ممنون یه سوال دیگه:تو Dev چطور مثلث بسازم؟!
توی Turbo به راحتی با Line میشد ولی اینجا چون graphic.h رو نداره نمیشه!

Petros
05-10-2011, 13:36
ممنون یه سوال دیگه:تو Dev چطور مثلث بسازم؟!
توی Turbo به راحتی با Line میشد ولی اینجا چون graphic.h رو نداره نمیشه!

یکی از مثالای این سایت رو دانلود کن:

Arrowtic
05-10-2011, 16:51
ممنون!
یه سوال دیگه که تا حدی بلدمش:
من میخوام حاصل تقسیمم اعشاری باشه مثلا 5 تقسیم بر 2 رو 2.5 بده نه 2.یه جورایی حلش کردم:اشتباه اول و اصلیم این بود که z رو که قرار بود متغیری باشه که عدد اعشاریم توش باشه int تعریف کرده بودم!ولی حالا که float یا double تعریفش میکنم یه مشکل دیگه دارم:بازم اعشاری نشون نمیده مگر اینکه جای:
z=x/5 بنویسم z=(float)x/5 .خوب راهی نیست که x رو int تعریف کنم و z رو float و اعشار حساب کنه؟این کارو که میکنم و x رو یه int و z و اعشاری تعریف میکنم بازم بدون اعشار میاد و بگم که منی که x رو int تعریف کردم int هم وارد میکنما ایراد این نیست!مثلا من x رو int تعریف کردم و x رو 5 وارد کردم.z هم float یا double تعریف کردم ولی نتیجه z=x/2 بازم 2 هستش نه 2.5!

Life24
05-10-2011, 19:00
ممنون!
یه سوال دیگه که تا حدی بلدمش:
من میخوام حاصل تقسیمم اعشاری باشه مثلا 5 تقسیم بر 2 رو 2.5 بده نه 2.یه جورایی حلش کردم:اشتباه اول و اصلیم این بود که z رو که قرار بود متغیری باشه که عدد اعشاریم توش باشه int تعریف کرده بودم!ولی حالا که float یا double تعریفش میکنم یه مشکل دیگه دارم:بازم اعشاری نشون نمیده مگر اینکه جای:
z=x/5 بنویسم z=(float)x/5 .خوب راهی نیست که x رو int تعریف کنم و z رو float و اعشار حساب کنه؟این کارو که میکنم و x رو یه int و z و اعشاری تعریف میکنم بازم بدون اعشار میاد و بگم که منی که x رو int تعریف کردم int هم وارد میکنما ایراد این نیست!مثلا من x رو int تعریف کردم و x رو 5 وارد کردم.z هم float یا double تعریف کردم ولی نتیجه z=x/2 بازم 2 هستش نه 2.5!
سلام
چون x يك عدد int هست و 5 يا 2 هم يك عدد int .
int/int=int
اما
float/int=float

مگر از همون راهي كه خودتون گفتيد تايپ كستينگ استفاده كنيد.

Arrowtic
05-10-2011, 21:03
خیلی ممنون مشکل حل شد با کمکتون!

امروز یه سایتی دیدم که خیلی برام خوب بود که احتمالا همتون میشناسیدش:
devpaks.org

توش شما بدون هیچ دردسری Pack هاتونو برا Dev C++ دان میکنید من این Winbgim رو باهاش مشکل داشتم و نمیتونستم راش بندازم ولی از این سایت پک رو دان کردم و نصب کردم و حالا راحت انتخابش میکنم و خودش محیطو آماده میکنه و من کدمو میزنم!

Life24
05-10-2011, 21:38
خیلی ممنون مشکل حل شد با کمکتون!

امروز یه سایتی دیدم که خیلی برام خوب بود که احتمالا همتون میشناسیدش:
devpaks.org

توش شما بدون هیچ دردسری Pack هاتونو برا Dev C++ دان میکنید من این Winbgim رو باهاش مشکل داشتم و نمیتونستم راش بندازم ولی از این سایت پک رو دان کردم و نصب کردم و حالا راحت انتخابش میکنم و خودش محیطو آماده میکنه و من کدمو میزنم!
نه رستش نديده بود :31:
من ويژوال نصب كردن راحت هست و تر و تميز :11:

Arrowtic
05-10-2011, 21:57
من میخوام اول خوب کدا رو تو کنسول اینا یاد بگیرم بعد بزنم تو کار ویژوال!