ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام بهتر است

tajik 11
01-10-2011, 12:17
سلام
به نظر شما من با افتر افکت کدام نرم افزار را کار کنم بهتر است تا با هم کار خوب بشه

ادیوس - پریمیر - اوید -

Mr.World.Wide
01-10-2011, 17:17
مسلما پریمیر چون خیلی با افنر سازگاره

sourena
01-10-2011, 17:23
من حرفه ای ها رو دیدم که ادیوس و افتر رو با هم کار میــکنن! نمیدونم چرا این دوستمون میگه سازگار تره! اگر دلیلی داره بگن که بدونیم :)

Mr.World.Wide
02-10-2011, 18:11
دلیلش:
اولا هردوی اونها ساخت شرکت آدوب هست خب مسلمه که چون از یه خانوادن با هم سازگارترن تا با ادیوس
2.تو پریمیر روی فایلت تو تایم لاین راست کلیک کن و افکت هاش رو با افتر کار کن یعنی اون سکوینس رو ببر تو افتر و وقتی کاراش رو انجام دادی با پریمیر خروجی بگیر بدون اینکه از افتر خروجی بگیری و همین کار تو افتر هم میتونی انجام بدی یعنی یه کامپوزیشن رو همون موقع که تو افتر کار میکنی تو پریمیر هم میتونی کار کنی
دیگه از این سازگارتر چی میخوای؟

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

یه چیز دیگه شما میگی حرفه ای ها با ادیوس کار میکنن منظورت حرفه ای های داخل ایرانه دیگه؟
وگرنه حرفه ای ها که همه با فاینال و اوید و خانواده ادوبی کار میکنن
مثلا شما تا حالا دیدی اندرو کریمر بیا د با ادیوس پروژه بزنه ؟ یا تو آموزش هاش اسمی از ادیوس ببره؟یا شنیدی تو کارهای سینمایی با ادیوس کار کنن؟البته سینمای هالیوود.بی بی سی با کارت های بلک مجیک کار میکنه و اون کارت ها با فاینال کات و پریمیر هماهنگه نه با ادیوس.

Fani
04-11-2011, 08:50
دلیلش:
اولا هردوی اونها ساخت شرکت آدوب هست خب مسلمه که چون از یه خانوادن با هم سازگارترن تا با ادیوس
2.تو پریمیر روی فایلت تو تایم لاین راست کلیک کن و افکت هاش رو با افتر کار کن یعنی اون سکوینس رو ببر تو افتر و وقتی کاراش رو انجام دادی با پریمیر خروجی بگیر بدون اینکه از افتر خروجی بگیری و همین کار تو افتر هم میتونی انجام بدی یعنی یه کامپوزیشن رو همون موقع که تو افتر کار میکنی تو پریمیر هم میتونی کار کنی
دیگه از این سازگارتر چی میخوای؟

---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------

یه چیز دیگه شما میگی حرفه ای ها با ادیوس کار میکنن منظورت حرفه ای های داخل ایرانه دیگه؟
وگرنه حرفه ای ها که همه با فاینال و اوید و خانواده ادوبی کار میکنن
مثلا شما تا حالا دیدی اندرو کریمر بیا د با ادیوس پروژه بزنه ؟ یا تو آموزش هاش اسمی از ادیوس ببره؟یا شنیدی تو کارهای سینمایی با ادیوس کار کنن؟البته سینمای هالیوود.بی بی سی با کارت های بلک مجیک کار میکنه و اون کارت ها با فاینال کات و پریمیر هماهنگه نه با ادیوس.

بابا خارجی.
یک آزمایش کوچولو می گم انجام بده. اونموقع خودت متوجه می شی که کدوم حرفه ای تر هست.
یک فایل یک تیکه که حدود 5 ساعت باشه اکسپورت بگیر و بعد اونرو ایمپورت کن توی نرم افزار پریمیر با کمال تعجب خواهی دید که کامپیوتر هنگ می کنه ولی فایلهای دو یا سه ساعته رو می تونه بعد از کلی الپ و تلپ بیاره. نرم افزار ادیوس تا فایل 22 ساعته رو به راحتی منیج می کنه.
اما در مورد اینکه ادیوس بهتره یا پریمیر
باید بگم که هیچ کدوم، بلکه بستگی داره به کاری که می خو.ای انجام بدی
برای کارهایی مانند تیزرها و آگهی ها بهتره از پریمیر استفاده کنی چون می تونی از پکیج ادوبی و ارتباط بین اونها استفاده کامل رو ببری.
اما برای ادیتینگ کلی و جاهایی که زمان اهمیت زیادی داره مانند کارهای تامینی تلوزیونی و پخش شبانه که جدیدا در بخش های سیمایی اجرا می شه ، ادیوس یکی از بهترین گزینه هاست.

Mr.World.Wide
04-11-2011, 11:20
کامپیوتر تو هنگ میکنه خب چه ربطی به پریمیر داره؟
برو سیستمت رو عوض کن

Fani
04-11-2011, 18:50
کامپیوتر تو هنگ میکنه خب چه ربطی به پریمیر داره؟
برو سیستمت رو عوض کن

برو با هر سیستمی دوست داری امتحان کن.

این موردی که بالا توضیح دادم مربوط به ضعف پریمیر هست که با فایلهای بالای 4 ساعت با مشکل مواجه میشه.
مربوط به سیستم نیست عزیز.

mnh40
24-11-2011, 22:07
من خودم هر پروژه ای که تو افتر درست میکنم بعدش میارم تو ادیوس روش کار میکنم چون باهاش راحتترم ولی افتر با پریمیر سازگار تره یعنی تو میتونی پروژت رو تو افتر درست کنی بعد سیوش کنی بعد اونو بیاری تو پریمیر بدون رندر گرفتن به همین راحتی ولی برای اینکه بیاری تو ادیوس باید رندر بگیری بعد بیاری که من همین کاررو میکنم چون تو ادیوس راحتترم شما هم باید ببینی با چه نرم افزاری راحتتری بعد انتخاب کنی
موفق باشی:10: