ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد خرید پرینتر Canon I-Sensys MF-4450

یک وکیل
30-09-2011, 16:17
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز

من به دنبال خرید یک دستگاه پرینتر چندکاره هستم برای دفتر وکالت.در حال حاضر پرینتر اچ پی 1018 دارم و ازش خیلی راضی هستم.ولی از اونجایی که که کپی و فکس لازمه کارمه،به دنبال یک دستگاه چندکاره هستم که ظاهراً مجبورم پرینترم هم همراهش باشه(چندکاره ای ندیده ام که پرینتر نداشته باشه)

بعد از بررسی زیاد سایتهای ایرانی و خارجی تصمیم خرید محصول کانن Canon I-Sensys MF-4450

حالا سوالی که دارم به نظرتون محصول خوبیه و عمری میشه از کارکردش راضی بود یا محصول دیگه ای را پیشنهاد میکنید؟نمایندگی کانن در مشهد کجاست و قیمتش در حال حاضر چقدره؟سایت دیجی کالا قیمت 335 اعلام کرده،همینقدره؟

پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم

mehran gorji
30-09-2011, 18:40
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
سلام عزیزم.

من به دنبال خرید یک دستگاه پرینتر چندکاره هستم برای دفتر وکالت
امیدوارم بتونم کمکتون کنم.

در حال حاضر پرینتر اچ پی 1018 دارم و ازش خیلی راضی هستم.
باید هم راضی باشید.
از کارتریج با شمارخ فنی 12a بهره میبرد

ولی از اونجایی که که کپی و فکس لازمه کارمه،به دنبال یک دستگاه چندکاره هستم که ظاهراً مجبورم پرینترم هم همراهش باشه(چندکاره ای ندیده ام که پرینتر نداشته باشه)
خوب لاین که خوبه

بعد از بررسی زیاد سایتهای ایرانی و خارجی تصمیم خرید محصول کانن Canon I-Sensys MF-4450
دستگاه بدی رو انتخاب نکردی
اما شایدئ بتونی بهتر از این رو بگیری به کمک مشاوه من

حالا سوالی که دارم به نظرتون محصول خوبیه و عمری میشه از کارکردش راضی بود یا محصول دیگه ای را پیشنهاد میکنید؟

به سوالات بعدی شما در صورت لزوم جواب میذهم.
اما قبلش به این سوالات با دقت و حوصله جواب بدهید ممنون میشم از شما کاربر عزیز.

1-ایا گوشی دار بودن فکس برایتان اهمیت دارد؟
2-ایا علاوه بر ارتباط usb ارتباط شبکه از طریق کابل lan برایتان اهمیت دارد؟
3-نهایت هزینه ای که برای خرید دستگاه در نظر دارید ه میزان است؟

موفق باشید.
-------------------
مهران گرجی

یک وکیل
30-09-2011, 18:58
ممنونم از راهنماییتون آقای گرجی

1.اتفاقاً برام این سوال شده بود که آیا با فکس این دستگاه قابلیت دریافت فکس نیز وجود دارد یا دستگاه بدون گوشی فقط قابلیت ارسال فکس دارد؟چون در سایت اصلی کانن نوشته شده بود (Sending only)?کلاً گوشی دار بودن دستگاه چه فایده ای داره؟

2.خیر ،این قابلیت برای من کارآیی چندانی ندارد ولی قابلیت ADF باشه بهتره برام

3.تا رنج قیمتی 400 هم میتونم هزینه کنم

یک وکیل
01-10-2011, 07:54
ببخشید نظرتون در مورد این دستگاه چیه؟HP LaserJet M1536DNF

یک فرقهای کوچکی داره ولی از لحاظ دوام و کارایی این دستگاه بهتره یا مدل کاننی که بالا گفتم؟

ممنون

mehran gorji
01-10-2011, 22:03
.اتفاقاً برام این سوال شده بود که آیا با فکس این دستگاه قابلیت دریافت فکس نیز وجود دارد یا دستگاه بدون گوشی فقط قابلیت ارسال فکس دارد؟
هم با گوشی و هم بدون گوشی.

و میتونی برای دریافت روی اتوماتیک بزاری مثلا بعد از 4 تا زنگ بره رو فکس و هر وقت اومدی میتونی استارت رو بزنی و فکس های دریافتی رو پرینت کنی/.

ببخشید نظرتون در مورد این دستگاه چیه؟HP LaserJet M1536DNF
در صورتی که به دورو بودن و شبکه ا نیاز مهم دارید توصیه میشود.

یک فرقهای کوچکی داره ولی از لحاظ دوام و کارایی این دستگاه بهتره یا مدل کاننی که بالا گفتم؟
نه فرق خاصی ندارند.

پیشنهاد من در صورتی که گوشی دار میخواهید.

یکی از بهترین هاست

HP LaserJet Pro M1214

یک وکیل
01-10-2011, 22:30
بازم ممنونم ازتون آقای گرجی

سوالی که داشتم اینه که آیا این دستگاه اچ پی 1214 که پیشنهاد کردید بهتره بهتره یا کانن 4350؟قیمت این دستگاه اچ پی در حال حاضر چقدره؟

اون دستگاه اچ پی 1536 در بازار مشهد میگن 500 تومان،ولی به نظر میرسه قیمت واقعی نیست

mehran gorji
02-10-2011, 09:00
1214 که پیشنهاد کردید بهتره بهتره یا کانن 4350؟
در صورتی که نیاز مند گوشی هستید من نیاز میبینم 1214 را بگیرید.

قیمت این دستگاه اچ پی در حال حاضر چقدره؟
برای اطلاع از قیمت مدل پرینتر را در تاپیک اطلاع رسانی قیمت وارد کنید و پست 2 را با دقت بخوانید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اون دستگاه اچ پی 1536 در بازار مشهد میگن 500 تومان،ولی به نظر میرسه قیمت واقعی نیست
این حرف منطقی نیست
این پرینتر تو بازار تهران بدون گارانتی اعلام شده است.

1-طرف بخواد با تیپاکس برسته 15 تومن تا 20 تومن کرایه بر میداره.
2-فروشنده باید حد اقل 10 تا 15 تومن سود رو برای خودش در نظر میگیره.
و اگر هم بخواد گارانتی کنه{از مرکز فروش ماشینهای اداری خرید کنید} حد اقل 30 تومن میکشه روش

پس بهتر است اول مدل پرینتر را اعلام کنید.
تا م قیمت بدون گارانتیشو تو بازار تهران اعلام کنم و بعد تصمیم بگیرید برای اینکه قیمت بالا دادند یا نه.

موفق باشید

meysam.moradi
02-10-2011, 11:26
به نظر من Canon I-Sensys MF-4450 کارایی خوبی داره.که با گارانتی شرکت کامپیوتر ریز هستش.من خودم در اندیمشک نمایندگی کانن رو دارم.انصافا از کارایی پرینترهاش راضیم .قیمتش با گارانتی شرکت کامپیوتر ریز 375 هزار تومان هستش.با گارانتی های متفرقه رو نمیدونم

meysam.moradi
02-10-2011, 11:27
ذر ضمن Canon I-Sensys MF-4450 4 کاره هستش.گوشی هم داره

یک وکیل
02-10-2011, 12:42
مرسی

قیمت 1214 رو گرفتم در مشهد415 تومان هستش،گرونه،تصمیم گرفتم کانن 4350 بگیرم به 365 تومان،به نظر این کانن چطوریه؟فروشنده ها ازش تعریف میکنن،کارتریجش،دو رو میزنه و غیره

میگن کارتریج 4450 کم حجمه ولی کارتریجه 4350 دو هزار برگ میزنه، خوبه بخرمش؟

meysam.moradi
02-10-2011, 17:51
سلام .
به نظر من 4450 خیلی بهتره

mehran gorji
02-10-2011, 21:31
مرسی

قیمت 1214 رو گرفتم در مشهد415 تومان هستش،گرونه،تصمیم گرفتم کانن 4350 بگیرم به 365 تومان،به نظر این کانن چطوریه؟فروشنده ها ازش تعریف میکنن،کارتریجش،دو رو میزنه و غیره

تصمیم گرفتم کانن 4350 بگیرم به 365 تومان
عزیزم چرا بازی در میاری؟

بگو گوشی دار نمیخوام تا یه مدل دیگه معرفی کنم ارزان تر

اینها را بیخیال
جفتشون از یک شماره کارتریج بهره میبرند.

سری قبلی هاشون با همین نام کارتریج 12a بهره میبرد که دیگه نیست.

،دو رو میزنه و غیره
در مورد دورو باید ببینید با پسوند d هست یا نه مثلا 4450d