مشاهده نسخه کامل
: خرید پرینتر چند کاره ارزان ولی بسیار خوب
amin_pwa
30-09-2011, 14:10
لازم اولش یه تو ضیح کوتاهی بدم تا بدونید من در مورد یه پرینترا زیاد نمی دونم .4 ساله برادرم واسم پرینتر لیزری سیاه و سفید از نوع canon مدل lbp 2900خریده چیز زیادی در موردش نمی دونم تا حالا یک بارم جوهرش خشک نشده شاید چون لیزری خشک نشده و اینکه هنوز تا حالا شارژش نکردم چون هنوز تمام نشده نمی دونم مصرف کمه یا این زیاد جوهر داره . فقط چند بار هدش به خاطر کاغذ خراب کثیف شده بود در اوردم و درست کردمش . نمی دونم کیفیت خوب در پرینتر ها باید حدود چند باشه .حالا می ریم سر اصل مطلب : خواستم اسکنر تنها بگیرم بعضی هاگفتن چه کاریه یه پرینتر چند کاره ان هم رنگی بگیر . دیدم حرف قشنگی تضمیم به خریدش گرفتم . ولی محدودیت قیمت دارم ان پرینتر کنون رو 120 تومن خریدم که الان دیگه نمی خوام مثل اون موقع خرج کنم خدود مثلا 80 تومن خودم دو تا پیدا کردم : Canon Pixma MP-490 HP Deskjet D2050 این دوتا دو مدل اولی ان! نمی دونم کیفیت کدوم بهتره؟ کدوم بیشتر میشه باهاش پرینت کرد؟ ایا به کیفیت پرینتر لیزری من میرسه ؟ایا مشکل خشک شدن جوهر دارن ؟ایا برای شارژ باید خیلی خرج کرد ؟ایا اسکنرش کیفیت مناسبی داره ؟اصلا کیفیت مناسب واسه یه اسکنر در چه حدی است ؟ایا کاغذ سیاه سفید با رنگ سیاه و سفید چاپ می کنه یا با رنگ رنگی , سیاه رو درست میکنه ؟خلاصه یکم زبادی بوقم !
sayanermia
30-09-2011, 15:16
دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم شما که داری 80 خرج میکنی 40 هم بذار روش با 120 تومن بهترین پرینتر سه کاره رنگی canon خریداری کن...می تونی با 120 پرینتر Canon MG5140 بخری. کیفیت فوق العاده عالی و بی نظیری داره واقعا حیفه تا 80 دارید هزینه میکنید اما با کمی افزایش بودجه بهترینشو نخرید
mehran gorji
30-09-2011, 16:32
لازم اولش یه تو ضیح کوتاهی بدم تا بدونید من در مورد یه پرینترا زیاد نمی دونم
اول سلام.
ما اینجا هستیم تا شما را راهنمایی کنیم.
پس نیازی نیست نگران باشید.
.4 ساله برادرم واسم پرینتر لیزری سیاه و سفید از نوع canon مدل lbp 2900خریده
مبارکش باشه
چیز زیادی در موردش نمی دونم تا حالا یک بارم جوهرش خشک نشده شاید چون لیزری خشک نشده و اینکه هنوز تا حالا شارژش نکردم چون هنوز تمام نشده
این لیزری است و نباید با جوهرافشان مقایسه شود.
فقط چند بار هدش به خاطر کاغذ خراب کثیف شده بود در اوردم و درست کردمش . نمی دونم کیفیت خوب در پرینتر ها باید حدود چند باشه
عزیزم 2900 که هد نداره منظورت درامشه دیگه.
ایا به کیفیت پرینتر لیزری من میرسه ؟ا
خواهشا جوهرافشان را با لیزری مقایسه نکنید.
ایا مشکل خشک شدن جوهر دارن ؟ایا برای شارژ باید خیلی خرج کرد ؟ایا اسکنرش کیفیت مناسبی داره ؟اصلا کیفیت مناسب واسه یه اسکنر در چه حدی است ؟ایا کاغذ سیاه سفید با رنگ سیاه و سفید چاپ می کنه یا با رنگ رنگی , سیاه رو درست میکنه ؟خلاصه یکم زبادی بوقم !
عزیزم اول به این سوالات پاسخ دهید تا پرینتر مناسب شما را معرفی کنم.
1-به صورت میانگین در هفته یا ماه ند برگ پرینت دارید؟
2-استفاده اصلی از ایسن پرینتر په پرینتی است؟
3-در ه حدی کیفیت اسکنر برایتان مهم است؟ خیلی حرفه ای؟
ایا علاوه بر usb وایرلس هم برایتان اهمیت دارد؟
مبلغ را توصیه میکنم بالاتر ببرید.
شما مدلی که مطرح کردید از hp 3 کاره بود.
من منتظر جوابهایتان هستم.
amin_pwa
30-09-2011, 19:20
اول سلام. ما اینجا هستیم تا شما را راهنمایی کنیم.پس نیازی نیست نگران باشید. مبارکش باشه این لیزری است و نباید با جوهرافشان مقایسه شود. عزیزم 2900 که هد نداره منظورت درامشه دیگه. خواهشا جوهرافشان را با لیزری مقایسه نکنید. عزیزم اول به این سوالات پاسخ دهید تا پرینتر مناسب شما را معرفی کنم. 1-به صورت میانگین در هفته یا ماه ند برگ پرینت دارید؟2-استفاده اصلی از ایسن پرینتر په پرینتی است؟3-در ه حدی کیفیت اسکنر برایتان مهم است؟ خیلی حرفه ای؟ ایا علاوه بر usb وایرلس هم برایتان اهمیت دارد؟ مبلغ را توصیه میکنم بالاتر ببرید.شما مدلی که مطرح کردید از hp 3 کاره بود. من منتظر جوابهایتان هستم. در هفته همون لیزری کارم رو میزسه در حد پروژه دانشجویی مثلا میانگین هفته ای 40 تا که حداکثر استفادم اونم زمانی پروژه داشته باشم ولی 20 تا هم میشه در نظر گرفت .استفاده اصلیم پرینتر اون هم سیاه و سفید شاید مثلا یهو گذری یه 4 تا عکس رنگی در هفته چاپ کنم .اسکنر و واسه پرینت عکس های خانوادگی یا بعضی اوقات واسه اسکن کتاب یا جزوه می خوام .وایرلس چه به درد می خوره ؟ اگه قرار با کامپیوتر شبکه شه ... نه همون usb کارم رو راه می اندازه.اگر مبلغ بالا تر بره چه ویژگی خوبی به پرینتر افزوده میشه ؟ای عکسهای عروسی که بیرون چاپ می کنن خیلی عکس های با کیفیتن میشه پرینتر مورد نظر عکس هایی با ان کیفیت چاپ کنه ؟
amin_pwa
01-10-2011, 15:19
کسی نیست من رو کمک کنه ؟ با این تفاسیر اسکنر جدا بگیرم می صزفه یا نه ؟
mehran gorji
01-10-2011, 21:46
عزیز من توصیه میکنم که شما لیزری سیاه سفید بخری و عکسهای رنگی رو با چاپ دیجیتال شهرتون چاپ کنید.
برای اینکه کارت دانشوجویی است و جوهرافشان اذیتت میکنه تو این شراطی که من دیدم.
اما حالا که میگید لیزری دارید و میخواهید پرینتر جدا بخرید.
برای کار شما که خانگی است و باید هد روی کارتریج بخرید.
من مدل hp photo smart c5283 رو توصیه میکنم که روی cd هم پرینت میکنه.
و هزینه شارژ کارتریجش دونه ای 4 تومنه
2 تا کارتریج مجموع 8 تومن.
تازه فتو اسمارت هم است و بهریت اسکنر رو داره.
و رم ریدر هم داره و lcd رنگی
برای شما این مناسبه
اما در صورتی که میخواهید 4 کاره بخرید من مدل فقتو اسمارت hp هد روی کارتریج نمیبینم.
و شما باید مدل hp officejet j4500 our 4580 را بخرید
که پرینتر خوبی است اما به بالای نمیرسد.
چه از نظر کیفیت اسکن و چه از نظر امکانات دیگه
amin_pwa
01-10-2011, 22:02
برای جوابت متشکر اینی که فرمودین چی هست ؟پرینتر یا اسکنر ؟hp photo smart c5283اگر اسکنر کیفیت اسکنش چه طوریه ؟اگر پرینتر کیفیت پرینترش چه طوره ؟ رنگش خشک میشه ؟کیفیت چاپش خوبه ؟از همه مهمتر قیمتش چقدره ؟
mehran gorji
01-10-2011, 22:15
اینی که فرمودین چی هست ؟پپرینتر 3 کاره هد روی کارتریج فتو اسمارت
hp photo smart c5283اگر اسکنر کیفیت اسکنش چه طوریه ؟
در حد اسکنر های جداری 80 90 تومنی
اگر پرینتر کیفیت پرینترش چه طوره ؟
4 رنگ
برای کار شما جوابگو هست
مخصوصا تو تنظیمات میتونید جنس کاغذ و کیفیت رو هم تعیین کنی تا بهترین شکل پرینت کنه
رنگش خشک میشه ؟
از اون سوالا بودا!!!!!!!!!!!!!!!1
بعد از اینکه شارژش تموم شد باید یعد از 1 و 2 روز شارژ کنی تا هد ضعیف نشه
اما توصیه میشه هفته ای 1 برگ پرینت بگیرید
کارتریجاش دونه ای 4 تومن شارژ میشه
2 تا کارتریج مجموع 8 تومن
؟از همه مهمتر قیمتش چقدره ؟
برای اطلاع از قیمت مدل پرینتر را در تاپیک
اطلاع رسانی قیمت وارد کنید تا قیمت بدهم
و پست 2 را هم با دقت بخوانید ممنون میشم
تا فردا صبح خواحافظ
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
amin_pwa
02-10-2011, 12:56
چند تا سوال دیگه سخت اذیتم میکنه : ۱ . اگر رنگش خشک شه چه طوری درستش میکنن منظورم اینه که اموزشش بیرون هست تا خودم انجام بدم ؟۲. برای شارژش هم می تونم خودم انجام بدم اموزشش هست ؟۳. روی کاغذ گلاسه هم میزنه ! ازینا که شبیه عکسای بیرون میشه ؟۴. مثلا برای پرینت سیاه و سفید کیفیتش مثل لیزری من هست ! می تونین با یه عکس فرق کیفیت پرینت لیزری و جوهری نشون بدین ؟۵. با یه بار شارژ کردن چندتا عکس چاپ می کنه ؟اوه ! سوال زیاد شد شرمنده
mehran gorji
02-10-2011, 21:41
اگر رنگش خشک شه چه طوری درستش میکنن منظورم اینه که اموزشش بیرون هست تا خودم انجام بدم
روی پرینتر به منوی tools/clean print head میروید و عمل کلین را انجام میدهید.
و در غیر این صورت از حلال ها میتوننید استفاده کنید که اموزش دارد که باید خودم بهت بگم.
این باشه واسه وقتی که کارتریجش خشک شد
:46:
رای شارژش هم می تونم خودم انجام بدم اموزشش هست ؟
تو این تاپیک محمد جان توضیحات کلی دادند میتونید ازش بهره ببرید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی کاغذ گلاسه هم میزنه !
کلاسه ابریشمی کنواس مات روغنی ....... تا هر گرمی که تو بازار هست رو میزنه
ازینا که شبیه عکسای بیرون میشه ؟
بیرون طرف داره با دستگاه دیجیتال چاپ میکنه که از داروی ظهور استفاده میشود.
و عکسها 3 بعدی میشود و ماندگاری بالاتری دارد و کیفیتش 100% بالاتر از این پرینتر های 4 رنگ است.
اما تو 4 رنگ در حد خودش مناسب پرینت میکنه.
مثلا برای پرینت سیاه و سفید کیفیتش مثل لیزری من هست !
مشکلی از این بابت ندارد.
فقط ماندگاری لیزری تو کاغذ معمولی در برابر رطوبت و خیس شدن بالاست در برابر جوهرافشان{لیزری بهتر عمل میکنه}
می تونین با یه عکس فرق کیفیت پرینت لیزری و جوهری نشون بدین ؟
نه
با یه بار شارژ کردن چندتا عکس چاپ می کنه ؟
پوشش پرینت 100% با کیفیت best حدود 25 تا 35 برگ با این شماره کارتریج.
مثلا 10.15 4 برابر میشه
اوه ! سوال زیاد شد شرمنده
باز هم سوال داری بپرس تا راهنمایی بیشتری کنم تا اگر شکی بود نیز بر طرف شود.
من در خدمتم
با تشکر
مهران گرجی
amin_pwa
02-10-2011, 22:28
اگر نخوام پرینت رنگی کنم . اسکنر خالی خوب چه طوره ؟ در مورد یه اسکنر خوب و با کیفیت ! نظرتون چیه ؟ اصلا محدوده قیمتشون چقدر هست ؟راستش رو این چند کاره ها شک دارم اخه جوهرش خشک میشه ! لیزری هم رنگیش گرونه ؟برای این مدلی هم که فرمودین در خواست قیت دادم ولی جوابی ندادین !
mehran gorji
02-10-2011, 23:20
اگر نخوام پرینت رنگی کنم
چه پرینت رنگی؟
یعنی میخوای لیزری بخرید؟
در مورد یه اسکنر خوب و با کیفیت ! نظرتون چیه ؟
در حد کار خونگی؟ در حد عکاسی؟ در حد عکاسی فوق حرفه ای؟
اسکن نگاتیو برایتان اهمیت دارد؟
اصلا محدوده قیمتشون چقدر هست ؟
از 80 90 شروع میشه تا به بالاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
راستش رو این چند کاره ها شک دارم اخه جوهرش خشک میشه !
خوب چه ربطی به اسکنر داره؟
عجب حرفیه که میزنیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای این مدلی هم که فرمودین در خواست قیت دادم ولی جوابی ندادین !
خوب من نمیتونم یک سره انلاین باشم.
در این مواقعباید کمی صبر نمود
amin_pwa
02-10-2011, 23:35
چه پرینت رنگی؟ یعنی میخوای لیزری بخرید؟ در حد کار خونگی؟ در حد عکاسی؟ در حد عکاسی فوق حرفه ای؟اسکن نگاتیو برایتان اهمیت دارد؟ از 80 90 شروع میشه تا به بالاااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا خوب چه ربطی به اسکنر داره؟عجب حرفیه که میزنیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب من نمیتونم یک سره انلاین باشم. در این مواقعباید کمی صبر نمود محدوده قیمت اسکنر رو میخواستم که فرمودین . ولی جالب شد این چند کاره های از 45 تومن شروع می شن !!! نه بابا کارم حرفهای نیست ! گفتم که در حد همون اسکن عکس خوانوادگی که دوست دارم با کیفیت باشن هموشونم چاپ شده رو کاغذ اند ! همه شونم به اتفاق چون ماآ ۳ سال قبل از دوربین دیجیتال ان تو همون کاغذای قدیمین !واسه این ها باید چند dpi دقت اسکنر باشه !!!!
mehran gorji
03-10-2011, 08:20
ولی جالب شد این چند کاره های از 45 تومن شروع می شن !!
3 کاره منظورتونه دیگه
!واسه این ها باید چند dpi دقت اسکنر باشه !!!!
معمولا عکاسها 300dpi کفایت میکنه
dpi رو وقتی بالا در نظر میگیری که بخوای تو یه عکس a4 یه عکس کوچیکی که توش هست رو با کیفیت در بیاری
اون وقت میای 600 یا 88 میزاری
amin_pwa
03-10-2011, 11:24
با این اوصاف اگر بخوام یه عکس رو اسکن کنم این ۳ کاره ها خوب هستن ! ۲ کاره هم داریم ؟ مثلا اسکن و پرینت کنه ! لطفا یه چند کاره زیر ۱۰۰ تومن معرفی کنید ! این مدلی که به معرفی کردین زیادی گرونه !لطفا یکی ارزونترش رو معرفی می کننین !
amin_pwa
03-10-2011, 11:57
با این اوصاف اگر بخوام یه عکس رو اسکن کنم این ۳ کاره ها خوب هستن ! ۲ کاره هم داریم ؟ مثلا اسکن و پرینت کنه ! لطفا یه چند کاره زیر ۱۰۰ تومن معرفی کنید ! این مدلی که به معرفی کردین زیادی گرونه !لطفا یکی ارزونترش رو معرفی می کننین !
mehran gorji
04-10-2011, 08:20
با این اوصاف اگر بخوام یه عکس رو اسکن کنم این ۳ کاره ها خوب هستن !
چرا سوالهای تکراری رو میچرخونی و بار دیگه میپرسی عزیزم؟
۲ کاره هم داریم ؟
نه
لطفا یه چند کاره زیر ۱۰۰ تومن معرفی کنید !
hp officejet j4500
4 کاره است.
kasraaziz
21-10-2015, 08:04
دوستان عزیز ببخش خصوصی مزاحم شدم آخه مطالب زیاد وگیج کننده است...یه پرینتر که همه چیز داشته باشه...پرینت اسکن فاکس کپی...چه چیزی معرفی میکنی و قیمتش حدودا چنده ...حالا اگه سه کاره باشه هم مهم نیست فاکس زیاد نیاز ندارم...ممنون اگه کمکم کنی....قیمت بین 400 الی 600 هزار تومان
h_khozooei
10-11-2015, 11:24
دستگاه HP 127
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.