مشاهده نسخه کامل
: مشکل تغییر یافتن ادرس در گوگل سرچ
سلام
نمی دونم می تونم مشکلمو درست بیان کنم یا نه
احتمال می دم که مشکل را از چیز پی ان به سیستمم انتقال یافته باشه(قبلا سکورکتری پروتکشن گرفته بودم که با بدبختی از استارت اپ درش اوردم)(باید چیکار کنم تا از پیز پی ان ویروس نگیرم؟)
وقتی در سایت گوگل سرچ می کنم و لیست سرچ ها باز میشه تعدادی از سایت های پیدا شده ادرسشان عوص شده و من رو به سایت دیگری هدایت می کنن
به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fwd=e1462dae69d6f132f64e893891e990faaf3dc83e&rf=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتقل میشم یا سایت رادیوباز یا یه سایت ماشین بازی و....
لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم.
سلام
نمی دونم می تونم مشکلمو درست بیان کنم یا نه
احتمال می دم که مشکل را از چیز پی ان به سیستمم انتقال یافته باشه(قبلا سکورکتری پروتکشن گرفته بودم که با بدبختی از استارت اپ درش اوردم)(باید چیکار کنم تا از پیز پی ان ویروس نگیرم؟)
وقتی در سایت گوگل سرچ می کنم و لیست سرچ ها باز میشه تعدادی از سایت های پیدا شده ادرسشان عوص شده و من رو به سایت دیگری هدایت می کنن
به سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
fwd=e1462dae69d6f132f64e893891e990faaf3dc83e&rf=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتقل میشم یا سایت رادیوباز یا یه سایت ماشین بازی و....
لطفا کمک کنید خیلی گیر کردم.
سلام سیستم عامل شما چیه ؟
و شما از و پ ان استفاده کردید ؟
باید add-ons اضافه شده باشه
Disable کنین
ممنون از راهنمایی تون
خیر اد اونز اصافه نشده
بله قبلا از چیز پی ان استفاده کردم
ویندوز ویستا هوم پرنیوم(یه مدت هم مجبور بودم فایر وال رو اف کنم (چند ساعتی تقریبا)
تو چنتا سایت زبون اصلی مطالبی راجع به همین سایت سرچ بیگز پیدا کردم ولی چیزی متوجه نشدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
تو چنتا سایت زبون اصلی مطالبی راجع به همین سایت سرچ بیگز پیدا کردم ولی چیزی متوجه نشدم اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خوب سلام مجدد این طور که معلومه شما ویروس گوگل رو گرفتید!
google redirecting virus
دارم دنبال یک برنامه برای پاک کردنش میگردم پیدا میکنم میزارم اینجا بگیریدش
موفق و :11: موئید باشین
این برنامه ها (مخصوصا اولی) فکر کنم جواب بده نصبش کنین البته پاک کردنش به این سادگی ها نیست:
حجم:36مگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم 12 مگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول میری device manager و از view تیک show hidden devices رو میزنی
به دنبال این بگرد اونجا :TDSSserve.sys
بعد روش راست کلیک میکنی و disable میکنیش
بعد با برنامه ی پایین یک دور اسکن میکنی و ویروس گوگل رو پاک میکنی
بعد اگه IE داری میری منوی tools و internet options و تب connection میری و روی lan settings کلیک میکنی ، اونجا نیگاه میکنی که تیک این گزینه زده شده نباشه: Use a proxy server for your LAN
وبعد برای موزیلا firefox ، منوی tools میری option رو میزنی و بعد روی گزینه ی advanced و بعد بخش network و در اونجا هم setting ، اونجا هم نیگاه میکنی که تیک no proxy زده نشده باشه
بعد هم این برنامه رو میگیری و اسکن برای برطرف کردن مشکلات مرور گر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه شده که برای rootkit ها هم یک اسکن زده بشه
موفق و :11:موئید باشید
خیلی مردی
ممنون که وقت گذاشتی که مشکل را حل کنی
امتحان می کنم نتیجه رو میگم
مرسی
خیلی ممنون که کمکم کردی مشکلوم را حل کنم
متاسفانه هیچکدام از نرم افزار های بالا کمک نکردن! چنتا دیگه هم خودم پیدا کردم که باز کمک نکردن!
تا اینکه فایل 36 مگی (spy war doctor) را نصب کردم بعد نصب هم حدود 80 مگ دیگه دانلود کرد و در اخر 2 تروجان را پیدا کرد
و با پیدا کردن لیسانس کدش([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تونستم این 2 تروجان را پاک کنم
بازم ممنونم که وقت گذاشتی و مشکلمو حل کردی (انشا الله خدا مشکلای زندگیتو برات حل کنه):10:
خیلی ممنون که کمکم کردی مشکلوم را حل کنم
متاسفانه هیچکدام از نرم افزار های بالا کمک نکردن! چنتا دیگه هم خودم پیدا کردم که باز کمک نکردن!
تا اینکه فایل 36 مگی (spy war doctor) را نصب کردم بعد نصب هم حدود 80 مگ دیگه دانلود کرد و در اخر 2 تروجان را پیدا کرد
و با پیدا کردن لیسانس کدش([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تونستم این 2 تروجان را پاک کنم
بازم ممنونم که وقت گذاشتی و مشکلمو حل کردی (انشا الله خدا مشکلای زندگیتو برات حل کنه):10:
خواهش میکنم وظیفس
فقط تنظیمات مرورگرتون باید درست بشه که با همون نرم افزار unhackme برطرف میشه مشکلاتش.
موفق و :11:موئید باشین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.