ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغییر Computer Name

ariajoker
30-09-2011, 12:02
سلام دوستان بنده لپتاپی خریدم ولی متاسفانه فروشنده برای نام کاربری ویندوز اسم مسخره ای رو انتخاب کرده .
من از طریق Properties و Advanced System Setting اسم کاربری سیستم رو تغییر دادم . ولی متاسفانه هنوز هم در بسیاری از قسمت ها همون اسم کاربری قدیم نشون داده میشه . مثلا پوشه ی Admin در Users همچنان با اون اسم قدیمی نشون داده میشه و حتی بصورت دستی هم نمیشه اسمش رو تغییر داد . راه حلی هست برای تغییر نام کاربری این قسمت ها از سیستم ؟

Rahpooyan
30-09-2011, 12:32
احتمالا مشکل شما در نام کاربری است که می توانید ان را در قسمت Control Panel / user account و ورود به قسمت کاربریتان ان را تغییر دهید

ariajoker
30-09-2011, 15:07
احتمالا مشکل شما در نام کاربری است که می توانید ان را در قسمت Control Panel / user account و ورود به قسمت کاربریتان ان را تغییر دهید
بنده اینکار رو کردم ولی همونطور که عرض کردم مشکل در قسمت های دیگه همچنان پا برجاست یعنی اسم کاربری فقط به صورت ظاهری عوض شده .

jafarian
30-09-2011, 15:37
اول از همه یک user جدید به سیستم خودتون تعریف کنید ببینید بعدش بازم به همون صورته یا که به مسیر پایین در رجیستری برین بعد روی فایل RegisteredOwner دوبار کلی کنید تو کادر پایین اسمی که دوست دارین انتخاب کنید بعد ش سیستم ریستارت کنید بالا اومد ببینید به همون صورته باز:20:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

ariajoker
30-09-2011, 15:43
اول از همه یک user جدید به سیستم خودتون تعریف کنید ببینید بعدش بازم به همون صورته یا که به مسیر پایین در رجیستری برین بعد روی فایل RegisteredOwner دوبار کلی کنید تو کادر پایین اسمی که دوست دارین انتخاب کنید بعد ش سیستم ریستارت کنید بالا اومد ببینید به همون صورته باز:20:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
مرسی فقط اگر این تغییر رو ایجاد کنم برنامه هایی که قبلا با username قدیم ساخته شدن مشکل پیدا نمیکنن ؟

پ.ن : البته بنده تغییر دادم اسم رو در این مسیر ولی همچنان پوشه در مسیر c:users با همون اسم کاربری قبلی نشون داده میشه و اسم پوشه رو هم بصورت دستی نمیشه عوض کرد .

jafarian
30-09-2011, 15:44
منظورتون اگرازطریق مسیر رجیستری که گفتم نه مشکلی پیش نمیاد.

ariajoker
30-09-2011, 16:12
منظورتون اگرازطریق مسیر رجیستری که گفتم نه مشکلی پیش نمیاد.

ولی همونطور که عرض کردم اسم پوشه در مسیر users همچنان همون اسم قدیمی هست حتی با اینکه اون کلید رجیستری رو تغییر دادم .
این مشکل راه حلی نداره ؟

عــــلی
30-09-2011, 17:58
سلام.
یه نام کاربری بسازید. با دسترسی ادمین.و با آن نام کاربری قبلی خود را پاک کنید.
موفق باشید.

ariajoker
30-09-2011, 20:39
سلام.
یه نام کاربری بسازید. با دسترسی ادمین.و با آن نام کاربری قبلی خود را پاک کنید.
موفق باشید.

متاسفانه این روش یه جوری صورت مساله رو پاک کردنه .
خیلی تنظیمات روی همین بوزر دارم که میخوام نگهشون دارم . برای همین هرطوری هست فقط میخوام تغییر اسم بدم.
نه اینکه کل بوزر رو حذف کنم .

Rahpooyan
30-09-2011, 22:53
شما مطمئنید در مسیری که گفتید نام کاربری را تغییر دادید . اخه اون چیزی که شما نوشتید مسیر تغییر نام کامپیوتر است

ariajoker
01-10-2011, 07:24
شما مطمئنید در مسیری که گفتید نام کاربری را تغییر دادید . اخه اون چیزی که شما نوشتید مسیر تغییر نام کامپیوتر است
بنده هم در مسیر user account و هم رجیستری نام رو تغییر دادم .

عــــلی
01-10-2011, 10:42
سلام.
به این مسیر برید:
Control Panel/User Accounts and Family Safety/User Accounts/Change your Windows Password/Change your account name.

موفق باشید.

---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------

یا اینجا سر بزنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jafarian
01-10-2011, 15:10
متاسفانه این روش یه جوری صورت مساله رو پاک کردنه .
خیلی تنظیمات روی همین بوزر دارم که میخوام نگهشون دارم . برای همین هرطوری هست فقط میخوام تغییر اسم بدم.
نه اینکه کل بوزر رو حذف کنم .

من که گفتم یک نام کاربری بسازین برای تنظیمات user خودتونم میتونید بک آپ از user خودتون بگیرین بعدش از بک آپ تو user جدیداستفاده کنید طبق سایت پایین راحت توضیح داده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید