ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید DELL Inspiron Duo 1090

reza_3722
30-09-2011, 11:55
با سلام
دوستان میخواستم نظر شما رو درباره این نت بوک - تبلت بپرسم
reviewها رو میخوندم نقطه ضعفش رو کارکرد 4 ساعته باطریش گفته بودن
جنس بدنه اش چیه؟ (چون یکم سنگینه)
صفحه لمسیش ضد خش هست؟ اگه نه محافظ صفحه (screen guard) واسش راحت پیدا میشه؟

DELL Inspiron Duo 1090
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosseingrami
30-09-2011, 23:59
سلام داداش اطلاعات کامل تری اگه ازش داری بزار

reza_3722
01-10-2011, 07:23
سلام داداش اطلاعات کامل تری اگه ازش داری بزار

Processor
Intel® Atom® Dual Core Processor N570 (1.6GHz, 512K L2 Cache)

Operating System
Genuine Windows® 7 Home Premium , 32bit

Memory4
2GB DDR3 SDRAM

Chipset
Intel® NM10 Express Chipset

Video Card
Intel NM10 Express Video

Display
10.1 inch display (1366x768)

Audio and Speakers
2 X 1W speakers for total of 2W standard

Hard Drive
Up to 320GB5 SATA hard drive (7200RPM)

Power
29Whr 4 cell battery, captive factory replaceable
Up to 3 hours and 57 minutes6 of battery life

Camera
Built-in 1.3 megapixel Webcam

Wireless
Wireless 802.11b/g/n
Wi-Fi Options:
Wireless 802.11b/g/n/ Bluetooth 3.0 Combo Card
Bluetooth
Wireless 802.11b/g/n / Bluetooth 3.0 combo Card (Optional)

Ports, Slots & Chassis
Externally Accessible
(1) Microphone
(1) Headphone
(2) USB 2.0
(1) AC adapter connector

Touch Screen
Capacitive Multi-touch technology

Dimensions & Weight
Width: 11.22" (285.0mm)
Height: 1.03" (26.2mm) front – 1.13" (28.7mm) back
Depth: 7.66" (194.5mm)
Starting weight of 3.39 lbs (1.54Kg)7

Regulatory
Regulatory Model: P08T
Regulatory Type: P08T001
Product Safety, EMC and Environmental Datasheets
Dell Regulatory Compliance Home Page
Dell and the Environment

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن Acer Iconia Tab W500 هم همین قابلیت نت بوک - تبلت رو داره
میخواستم نظرتون رو درباه اون هم بدونم در قیاس با این مدل Dell

ابته Asus هم مدل Eee Pad Transformer رو داره، اما سیسم عاملش اندرویده و به کارم نمیاد

mazeyar
06-10-2011, 22:27
یک دستگاه نتبوک تبلت dell inspiron DUO مشکی در حد نو به فروش می رسد.این تبلت رو عید 90 خریدم وهنوز هم گارانتی دارد. تنها دلیل اینکه می خوام بفروشمش اینکه صفحه اش برای کار من که طراحی هست کوچیک هست.
ویژگی ها:
طراحی خلاقانه ی آن باعث شده Inspiron Duo به یک رایانه دستی شکیل ، با قابلیت حمل آسان و البته مطمئن در کاربری مبدل شود. نمایشگر 10.1 اینچی آن از قابلیت مولتی تاچ و امکان نمایش تصویر باکیفیت HD پشتیبانی می کند. این سیستم همزمان می‌تواند هم برای شما یک نت بوک باشد و هم یک تبلت. در واقع وقتی صفحه را بر می گردانید صفحه نمایش به صورت لمسی می شود و به حالت تبلت رفته و امکان گشت و گذار در مالتی مدیا را دارید و در صورت برگرداندن به حالت اصلی ، وارد محیط ویندوز شده و به حالت نت‌بوک در می آید.
مشخصات فنی:
نام مدل DELL Inspiron Duo 1090
پردازنده GHz 1.5 DUAL Intel Atom N550
حافظه DDR3GB2
هارد دیسک 320GB
نمایشگر 1366x768 10.1 اینچ (Touch Screen - (HD
گرافیک Intel GMA 4500 HD
نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit
زمان کارکرد با یکبار شارژ 4 ساعت
عرض 28.5 سانتیمتر ، طول 19.4 سانتیمتر ، ارتفاع 2.6 سانتیمتر ، وزن 1.5 کیلوگرم
این تبلت رو از سرزمین رایانه 800 هزار تومان از طریق سایت خریداری کردم و الان به قیمت 730 هزار تومان می فروشمش.

hosseingrami
06-10-2011, 23:20
یک دستگاه نتبوک تبلت dell inspiron DUO مشکی در حد نو به فروش می رسد.این تبلت رو عید 90 خریدم وهنوز هم گارانتی دارد. تنها دلیل اینکه می خوام بفروشمش اینکه صفحه اش برای کار من که طراحی هست کوچیک هست.
ویژگی ها:
طراحی خلاقانه ی آن باعث شده Inspiron Duo به یک رایانه دستی شکیل ، با قابلیت حمل آسان و البته مطمئن در کاربری مبدل شود. نمایشگر 10.1 اینچی آن از قابلیت مولتی تاچ و امکان نمایش تصویر باکیفیت HD پشتیبانی می کند. این سیستم همزمان می‌تواند هم برای شما یک نت بوک باشد و هم یک تبلت. در واقع وقتی صفحه را بر می گردانید صفحه نمایش به صورت لمسی می شود و به حالت تبلت رفته و امکان گشت و گذار در مالتی مدیا را دارید و در صورت برگرداندن به حالت اصلی ، وارد محیط ویندوز شده و به حالت نت‌بوک در می آید.
مشخصات فنی:
نام مدل DELL Inspiron Duo 1090
پردازنده GHz 1.5 DUAL Intel Atom N550
حافظه DDR3GB2
هارد دیسک 320GB
نمایشگر 1366x768 10.1 اینچ (Touch Screen - (HD
گرافیک Intel GMA 4500 HD
نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit
زمان کارکرد با یکبار شارژ 4 ساعت
عرض 28.5 سانتیمتر ، طول 19.4 سانتیمتر ، ارتفاع 2.6 سانتیمتر ، وزن 1.5 کیلوگرم
این تبلت رو از سرزمین رایانه 800 هزار تومان از طریق سایت خریداری کردم و الان به قیمت 730 هزار تومان می فروشمش.

سلام داداش قیمتش خیلی بالاست فکر و فقط برتریش نسبت به بقیه تاچ بودنشه که فکر نکنم ارزش قیمت دو برابر رو داشته باشه... این در حالی هست که یو اس بی تری هم نداره
تا چه قدر حاظری قیمت رو بیاری پایین؟سالم و تمیزه؟

mazeyar
07-10-2011, 12:30
سلام داداش قیمتش خیلی بالاست فکر و فقط برتریش نسبت به بقیه تاچ بودنشه که فکر نکنم ارزش قیمت دو برابر رو داشته باشه... این در حالی هست که یو اس بی تری هم نداره
تا چه قدر حاظری قیمت رو بیاری پایین؟سالم و تمیزه؟

سلام
قیمتش را من تعیین نکرده ام . الان توی سایت خود دل زده 500 دلار که بدون مالیات و ... و بادلار 1200 تومان 600000 هزار تومان می شود. من خودم 800 هزار تومان خریده ام و در حد نو می باشد.فقط و فقط و فقط به خاطر اینکه ال سی دی کوچیکه و من کارم طراحی وب هست مجبورم بفروشمش.
الان شما یک تبلت ویندوزی بخوای بخری حداقل 600 هزار تومان هست.یک نت بوک هم حداقل 400 هزار تومان هست. من خیلی جاها که اول حالت نت بوک استفاده کردم و بعد حالت تبلت ، از من می پرسیدن پس نت بوک را چکار کردی. منظورم اینه که واقعا دو تا سیستم جدا هستند که هرکسی را شگفت زده می کنه!
از نظر راحتی و کلاس کار و ... واقعا فوق العادس. نمی خوام بازار گرمی کنم ولی به نظرم اگر کسی می خواد نت بوک بگیره بهترین انتخاب هست.من که واقعا ازش راضی هستم. اگر پول داشتم این رو هم نگه می داشتم.
در مورد قیمت هم من از سایت سرزمین خریدم .هنوز 6 ماه گارانتی داره. توی بازار هم نیست .اگر باشه 800 یا 900 تومان می دن.چون می خوام با پولش سیستم دیگه ای بگیرم خیلی جای تخفیف نداره ولی شما قیمتت رو بگو .روش فکر می کنم.

pour-homme
07-10-2011, 14:36
قیمتتون بالاست رایان صبا بدون گارانتی 760 میده اگر 30 تومن بزارم رو پولم میتونم نو بگیرم 600 تومن نسبتا قیمت خوبی هست روش فکر کردید خبر بدید

mazeyar
07-10-2011, 15:20
ممنون
رایان صبا با گارانتی میدهد 790 . من هم با گارانتی گرفتم و با شش ماه گارانتی دارم می دم.
به نظرم من بحث قیمت لوازم دست دوم کاملا توافقی هست. مسئله رضایت طرفین هست.من خودم یک تبلت توشیبای دست دوم را خریدم 700 تومان. بعد از یک ماه سوخت. تمام بازار رو زیر و رو کردم جیپستش قابل تعمیر نبود ازم 350 برداشتن.
تبلت من هم از نظر ظاهر و رفتاری که باهاش داشتم واقعا در حد نو هست. می دونم هر کس بگیره خرید خوبی کرده .دلیل فروشش را هم خدمتتون گفتم.
به نظرم 600 تومان دیگه خیلی پایین هست.200 تومان زیر قیمت بازار برای تبلتی که 6 ماه کارکرده .اگر این قیمت بخوام بدم خوب می برم بازار.کمی کمتر یا بیشتر بدون دردسر می فروشم.

باز هم ممنون بابت پیشنهادتون. منتظر پیشنهادهای دیگر دوستان هم هستم.

mazeyar
10-10-2011, 20:22
قیمت به 690 تومان کاهش یافت.

mazeyar
20-10-2011, 23:14
680 فروخته شد.

Badform
26-10-2011, 14:49
کند و با باتری افتضاح ....

haniballecter1
09-11-2011, 12:07
Processor
Intel® Atom® Dual Core Processor N570 (1.6GHz, 512K L2 Cache)

Operating System
Genuine Windows® 7 Home Premium , 32bit

Memory4
2GB DDR3 SDRAM

Chipset
Intel® NM10 Express Chipset

Video Card
Intel NM10 Express Video

Display
10.1 inch display (1366x768)

Audio and Speakers
2 X 1W speakers for total of 2W standard

Hard Drive
Up to 320GB5 SATA hard drive (7200RPM)

Power
29Whr 4 cell battery, captive factory replaceable
Up to 3 hours and 57 minutes6 of battery life

Camera
Built-in 1.3 megapixel Webcam

Wireless
Wireless 802.11b/g/n
Wi-Fi Options:
Wireless 802.11b/g/n/ Bluetooth 3.0 Combo Card
Bluetooth
Wireless 802.11b/g/n / Bluetooth 3.0 combo Card (Optional)

Ports, Slots & Chassis
Externally Accessible
(1) Microphone
(1) Headphone
(2) USB 2.0
(1) AC adapter connector

Touch Screen
Capacitive Multi-touch technology

Dimensions & Weight
Width: 11.22" (285.0mm)
Height: 1.03" (26.2mm) front – 1.13" (28.7mm) back
Depth: 7.66" (194.5mm)
Starting weight of 3.39 lbs (1.54Kg)7

Regulatory
Regulatory Model: P08T
Regulatory Type: P08T001
Product Safety, EMC and Environmental Datasheets
Dell Regulatory Compliance Home Page
Dell and the Environment

در ضمن Acer Iconia Tab W500 هم همین قابلیت نت بوک - تبلت رو داره
میخواستم نظرتون رو درباه اون هم بدونم در قیاس با این مدل Dell

ابته Asus هم مدل Eee Pad Transformer رو داره، اما سیسم عاملش اندرویده و به کارم نمیاد

از دوستان بالاخره کسی هس که تجربه استفاده از این تبلت یا از Iconia W500 داشته باشه؟ اگه یکی از این دو تبلت خوب باشن منم طلبم یکیشو بگیرم و گرنه که همون Transformer یا Iconia A500 رو بگیرم.آخه اینترنت گردی و کتاب خواندن و پرتابل بودن برام کفایت میکنه و همین طور سرعت بوت سیستم عامل. برا همین ذهنیت خوبی نسبت به تبلت های ویندوزی ندارم. بس که سنگین هس هم دیر لود میشه هم اینکه نیاز به کانفیگ بالا داره.
ممنون از دوستان
یا علی

Atropates
17-11-2011, 08:37
از دوستان بالاخره کسی هس که تجربه استفاده از این تبلت یا از Iconia W500 داشته باشه؟ اگه یکی از این دو تبلت خوب باشن منم طلبم یکیشو بگیرم و گرنه که همون Transformer یا Iconia A500 رو بگیرم.آخه اینترنت گردی و کتاب خواندن و پرتابل بودن برام کفایت میکنه و همین طور سرعت بوت سیستم عامل. برا همین ذهنیت خوبی نسبت به تبلت های ویندوزی ندارم. بس که سنگین هس هم دیر لود میشه هم اینکه نیاز به کانفیگ بالا داره.
ممنون از دوستان
یا علی

من آبجی کوچیکم دو سه ماه پیش که بهم میگفت یه تبلت میخواد که ویندوز بخوره بعده کلی تحقیق این Inspiron Duo رو انتخاب کردم که همونم خریدیم ، توو این مدتم به اندازه ی کافی باهاش ور رفتم

صفحه نمایشش تاچش خیلی خوب پاسخ میده ، زاویه دیدیش ولی خیلی خوب نیست
وزنش وقتی یه لپ تاپه بد نیست ولی یک و نیم کیلو وقتی تبدیل میشه به تبلت و میگیریش دستت سنگینه و آدم رو خسته میکنه
سی پی یو و رمش ویندوز 7 و کارای عادی رو پاسخ میدن ولی یه آنتی ویروس همیشه فعال به عنوان مثال سرعتت رو از حد نرمال یه ذره میاره پایینتر
باتریش حداکثر چهار ساعت جواب میده اونم با نور صفحه نمایش در کمترین حدش
وقتی تبلت میشه تبلت کلفتی میشه

نظر من :
اگه اسرار داری حتما ویندوز خور باشه چیزی که می خوای بخری اونوقت آره گزینه ی خوبیه و بین تبلت ها شاید بهترین گزینه ی موجود ولی اگه سیستم عامل دیگه ای رو هم قبول میکنی به نظر من الان خریدن آیپد گزینه ی بهتریه واسه اون کارایی که شما فرمودی

haniballecter1
20-11-2011, 14:54
با سلام
مرسی از راهنماییتون در این صورت میشه این شرایط رو به Acer Iconia W500 هم نسبت داد
مخصوصا اون قسمتی که گفتین با یه آنتی ویروس کمی کند میشه
یه هر حال مرسی Atropates عزیز اطلاعات خوبی بود برام
از دوستان کسی تجربه کار با تبلت ویندوزی رو هم داره مثل مدل ویندوزی ایسر؟