ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغيير كيفييت تصوير swf

hamid13257
30-09-2011, 06:15
سلام به همه ي دوستان.
من ميخوام يه انيميشن با پسوند swf با رزو لوشن خيلي پايين بسازم براي نمايش در تابلو روان بعد swf رو به gif تبديل كنم و بعدشم gif رو به hex براي نمايش روي تابلو.تو تبديل gif به hex مشكل ندارم فقط مشكلم اينجاست كه بعد از تبديل swf به gif چون رزولوشن پايينه تصوير محو ميشه و براي نمايش مناسب نيست.ممكنه بگيد swf رو چطور ميتونم به gif تبديل كنم به صورتي كه تصوير تو خروجي swf به اصطلاح smooth نشه يا به عبارت ديگه كيفييت تصوير بياد پايين چون وقتي swf رو ميسازم و با flash player اجرا ميكنم ميتونم رو صفحه راست كليك كنمو low quality رو بزنم.در اين حالت تصوير دقيقا همونيه كه ميخوام.حالا ميشه ساخت swf يه كاري كرد كه هميشه خروجي low quality بمونه مخصوصا در هنگامه تبديلش به gif.
من از نرم افزار sothink swf quicker براي توليد swf استفاده ميكنم.
با تشكر .

MRHArtsClube
30-09-2011, 21:53
سلام دوست عزیز
برای این کار شما باید تعداد رنگهای فایل خروجی GIF رو مثلا 4 بذاری! یعنی بشه چهار رنگ! برای این کار اگه بتونید پروژه رو داخل فلش انجام بدید یه خروجی GIF با 4 رنگ بدون Smooth کار شمارو راه میندازه! در غیر این صورت باید متوسل به امکانات Convertor تون از SWF به GIF بشید! :20:

hamid13257
02-10-2011, 05:51
سلام.
ممنون از توجه شما.

من قبلا تعداد رنگهاي خروجي gif رو تغيير دادم ولي اينجوري نرو افزار تصورير رو خراب ميكنه!
من دنبال تغيير خروجي swf هستم.چون تصوير swf كامپايل ميشه و بصورت bitmap نيست پس اين كار فك نميكنم تصوير رو خراب كنه درسته؟ ببخشيد من تو فلش خيلي تازه كارم ميشه لطف مي كنيد بگيد تو نرم افزار توليد swf چطور ميشه تعداد رنگهاي خروجي رو كم كرد.من از نرم افزار هاي زيادي براي تبديل swf به gif استفاده كردم ولي تو هيچ كدوم ابزار sharpen نديدم.
ممكنه لطف كنيد بگيد مبدل swf to gif هست كه swf رو sharpen كنه?
خيلي ممنون از توجه تون.

MRHArtsClube
02-10-2011, 20:16
خب دوست عزیزم! اگه براتون مقدوره فایل رو بذارید تا من تبدیل کنم! مراحل کار رو هم خدمتتون عرض خواهم کرد (اگه بتونم) :31:

hamid13257
03-10-2011, 05:52
سلام.
بازم ازت ممنونم.
اينم لينكش.
نميدونم ميشه اسمشو انيميشن گذاشت يا نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاملا سادس!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MRHArtsClube
03-10-2011, 21:05
nدوست خوبم متاسفانه نشد! میخواستم با Ulead GIF animator درستش کنم خب جواب نداد! برنامه ای هم واسش به ذهنم نمیرسه اما اگه یه بار بشه AVI بعد GIF با 2 رنگ شاید درست بشه! شرمنده!:13:

hamid13257
04-10-2011, 05:16
سلام
واقعا لطف كردي.تا هميتجاشم ازت خيلي ممنون.
كس ديگه نميتونه كمك كنه كه خروجي swf رو چطور ميشه دورنگش كرد؟
(البته اين راهي كه شما گفتي رو هم امتحان ميكنم)