ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف شدن خود به خودی پوشه ها از روی هارد

vivabarca
29-09-2011, 20:18
نمی دونم مشکل از هاردم هست یا سیستمم مشکل نرم افزاری داره که هارد خود به خود پوشه هام رو فرمت می کنه !!! تا الان تو تا پوشه رو ( که بیشتر از 100گیگ اطلاعات داشت کلا حذف کرده :41: ) نکته ی عجیب هم اینه که فکر کنم حجم هاردم بعد از این قضایا تغییری نکرده !!! ( ولی پوشه ها به هیچ وجه Hidden نیستن )
هاردم هم اکسترنال ( پرتابل ) هست .
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا راهنمایی کنه چون اگه اینطوری پیش بره کل هاردم خالی میشه !

Dark Shine
29-09-2011, 20:25
اسکـن کـردی ؟
بـا کسپـر اسکـن کـن .

vivabarca
29-09-2011, 23:03
اسکـن کـردی ؟
بـا کسپـر اسکـن کـن .

اسکن کردم جز اینکه چند تا کرک کینگ رو به عنوان ویروس پیدا کنه ، اتفاقی نیفتاد ! :41:

yaghobonline
29-09-2011, 23:16
نمی دونم مشکل از هاردم هست یا سیستمم مشکل نرم افزاری داره که هارد خود به خود پوشه هام رو فرمت می کنه !!! تا الان تو تا پوشه رو ( که بیشتر از 100گیگ اطلاعات داشت کلا حذف کرده :41: ) نکته ی عجیب هم اینه که فکر کنم حجم هاردم بعد از این قضایا تغییری نکرده !!! ( ولی پوشه ها به هیچ وجه Hidden نیستن )
هاردم هم اکسترنال ( پرتابل ) هست .
دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره خواهشا راهنمایی کنه چون اگه اینطوری پیش بره کل هاردم خالی میشه !

شما با نرم افزار پارتیشن مجیک نسخه تحت ویندوز یه نگاه به هارد بندازید و نتیجه رو اعلام کنید البته اگه عکس بگیرین بهتره و سریع تر به جواب می رسیم
اطمینان پیدا کنید که کامپیوتر شما ویروس خاصی نداشته باشید
بعضی از سخت افزار ها در یک سری از مدل هاشون مشکلی وجود داره که از خوده کارخونه سازنده همراهش بوده و با سر زدن به سایت سازنده می تونید ببینید که آیا هارد شما مشکلی خاصی داره یا نه
در نهایت اگه مشکل نرم افزاری بود که هیچی موردی نداره روش کار کنید تا مشکل رو پیدا کنید اما اگه به سخت افزار مربوط شد بهتر ببرین نمایندگی چکش کنن

EXTREME
29-09-2011, 23:19
این مشکل از ویندوز ویروس و خرابی هارد میتونه باشه
البته پاور هم برق کافی به هارد نرسونه میتونه به اطلاعات اسیب وارد بشه