مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2012
hassann98
23-10-2011, 12:32
سلام دوستان من موقع اجرا وارد بازی می شم وقتی می خوام تیما رو انتخاب کنم یهو می پره بیرون و اخطار زیر که عکسشو گذاشتم میاد قبلا بازی می کردم مشکبی ندا 2 بار نصبش کردم بدون پچ 1.3 هم امتحانش کردم بازم اینطوریه لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام:
من مشکلی در نصب کیت سرورpes 12 دارم که وقتی manager اجرا میکنم Game executable را روی pes2012.exe میذارم زیرش مینویسه unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it وگزینه های Attachو Detach غیر فعال هستند وکیت سرور هم در محل نصب بازی ریختم( H:\GAMES\Pro Evolution Soccer 2012\kitserver)
lordnatingham
25-10-2011, 09:30
دوستان خوب این مشکل pes 2012 رو چطوری حل کنم ارور کارت گرافیک و ارور همخوان نبودن ویندوز
در ضمن من تمام راههای که تا به حال در این تای گفته شده رو انجام دادم نشد که نشد
سیستم من هم خیلی قویه مشکل از کمی سیستم نیست ؟
در ضمن اونای که میگن این نسخه اصلی از 14 اکتبر میاد من تو سایت رسمی کونامی امروز بودم هنوز نسخه xbox , pes3 رو هم نمی تونین آنلاین بخرین چه برسه به کام من مطمئن هستم این نسخه ای که در ایرانه تقلبیه شک ندارم اگه کسی با نظر من مخالف لطفا با دلیل به من ثابت کنه اشتباه میکنم
barcaboy10
25-10-2011, 15:38
اقا من وقتي اديتور بازي رو دانلود ميكنم ميگه به ورژنه بازيت نميخوره بايد چيكار كنم:
unable to find version to runtime application
barcaboy10
25-10-2011, 15:50
خواهشا كمك كنيد
SuperSt@r
25-10-2011, 16:53
دوستان خوب این مشکل pes 2012 رو چطوری حل کنم ارور کارت گرافیک و ارور همخوان نبودن ویندوز
در ضمن اونای که میگن این نسخه اصلی از 14 اکتبر میاد من تو سایت رسمی کونامی امروز بودم هنوز نسخه xbox , pes3 رو هم نمی تونین آنلاین بخرین چه برسه به کام من مطمئن هستم این نسخه ای که در ایرانه تقلبیه شک ندارم اگه کسی با نظر من مخالف لطفا با دلیل به من ثابت کنه اشتباه میکنم
من که نصبیدم مشکلی نداشته حالا نمیدونم مشکل شما چیه
..Parsa..
25-10-2011, 17:37
اقا من وقتي اديتور بازي رو دانلود ميكنم ميگه به ورژنه بازيت نميخوره بايد چيكار كنم:
unable to find version to runtime application
از کدوم ورژن استفاده میکنید ؟
این لینک آخرین ورژن ادیتور مشکلی هم نداره
خودم تست کردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد تقلبی بودن اصلا متوجه نمیشم منظورتو بهتر بگید که ورژن نهایی نیست
با DLC رسمی که خود کونامی داده و یکی دوتا پچ بازی هیچ مشکلی نداره
از همه ی قابلیت ها هم به راحتی میشه استفاده کرد
به جز آنلاین بازی کردن
barcaboy10
25-10-2011, 19:47
از کدوم ورژن استفاده میکنید ؟
این لینک آخرین ورژن ادیتور مشکلی هم نداره
خودم تست کردم
در مورد تقلبی بودن اصلا متوجه نمیشم منظورتو بهتر بگید که ورژن نهایی نیست
با DLC رسمی که خود کونامی داده و یکی دوتا پچ بازی هیچ مشکلی نداره
از همه ی قابلیت ها هم به راحتی میشه استفاده کرد
به جز آنلاین بازی کردن
پارسا جان دمت گرم درست شد
barcaboy10
25-10-2011, 20:30
اقا اين يكي باز ميشه ولي ارور ميده
سلام دوستان من موقع اجرا وارد بازی می شم وقتی می خوام تیما رو انتخاب کنم یهو می پره بیرون و اخطار زیر که عکسشو گذاشتم میاد قبلا بازی می کردم مشکبی ندا 2 بار نصبش کردم بدون پچ 1.3 هم امتحانش کردم بازم اینطوریه لطفا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من هم این مشکل رو دارم اگر راه حلی یافتید اطلاع دهید
سلام خسته نباشید
من بازی رو نصب کردم و پچ آخر رو زدم ولی pesedit رو که اجرا می کنم این پیغام رو میده :
CLR error : 80004005 the program will now terminate
مرسی.
منم همین مشکلو دارم
پیج های قبلو خوندم توش جواب پیدا نکردم !:19:
سلام:اگر میشه به منم کمکی کنید
من مشکلی در نصب کیت سرورpes 12 دارم که وقتی manager اجرا میکنم Game executable را روی pes2012.exe میذارم زیرش مینویسه unrecognized EXE-file:kitserver cannot work with it وگزینه های Attachو Detach غیر فعال هستند وکیت سرور هم در محل نصب بازی ریختم( H:\GAMES\Pro Evolution Soccer 2012\kitserver) :41:
mohammad1350
27-10-2011, 23:04
سلام خواهشاً کمک کنین من هرکاری که فرمودینو کردم فایل 400 مگی رو دانلود کردم اما دریغ از یک کلمه گزارش همین بازی رو با همین cd تو سیستم یکی از دوستان نصب کردم گزارش فرانسویش میاد اما برا من یک کلمه هم حرف نمی زنه دیگه کلافه شدم
mohsenmobile1
28-10-2011, 00:31
من هرکاری می کنم این بازی رو روی 7 نمی تونم اجرا کنم و موقع انتخاب آواتار بیرون میاد
یکی گفت باید توی درایو وینذوز باشه، نشد
یکی گفت با کلیک راست trube .. این ارور رو داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی گفت از run admins .. اجرا کن، نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
ehsanerica
29-10-2011, 22:49
من هرکاری می کنم این بازی رو روی 7 نمی تونم اجرا کنم و موقع انتخاب آواتار بیرون میاد
دقیقا منم همین مشکل دارم ولی از من گیر میکند صفجه قسمت آواتار
چیکارکنم دوستان سه تا هم کرک دانلود کردم جواب نداد
devilboys
31-10-2011, 21:42
بچه ها من نمیدونم چرا توی بازی گزازشگر گزارش بازی رو نمیده اول یه خورده حرف میزنه بعدش دیگه قطع میشه ؟
berendji
31-10-2011, 22:05
بچه ها من نمیدونم چرا توی بازی گزازشگر گزارش بازی رو نمیده اول یه خورده حرف میزنه بعدش دیگه قطع میشه ؟
من هم همین مشکل رو با این گزارشگر مفت خور دارم.
ehsanerica
01-11-2011, 00:40
من هم همین مشکل رو با این گزارشگر مفت خور دارم.
مشکل قبلی ام با پتچ جدید 2.0 حل شد
ولی مثل دوستان با این گزارشگر منم مشکل دارم میره کجا خدا میدوند گزارش نمیکند
mohammad1350
01-11-2011, 10:27
سلام خواهشاً کمک کنین من هرکاری که فرمودینو کردم فایل 400 مگی رو دانلود کردم اما دریغ از یک کلمه گزارش همین بازی رو با همین cd تو سیستم یکی از دوستان نصب کردم گزارش فرانسویش میاد اما برا من یک کلمه هم حرف نمی زنه دیگه کلافه شدم
بابا یکی جواب بده این همه ملت این مشکلو دارن اما یه نفر جواب نمی ده بخدا خسته شدم :41::41:
کسی نیس جواب بده ؟
من بازی رو نصب کردم و پچ آخر رو زدم ولی pesedit رو که اجرا می کنم این پیغام رو میده :
kamran987456
02-11-2011, 23:06
من امروز کاتالیست 11.10 رونصب کردم
در کمال تعجب گرافیک بازی کمتر شد و تصویرش تار شده !!!!
حالا باید چیکار کنم ؟پچ نیاز داره ؟
Zaghan_13
03-11-2011, 12:18
چرا اینقدر تاره بازی؟
آدم کور میشه...من فقط گزارشگر و یه دی ال سی واسه ی نقل و انتقالات روش نصب کردم...
الآن خیلی تاره...قبل نصب گزارشگر و دی ال سی نمیدونم تار بوده یا نه . چ.ن فقط یه بازی کردم که اونم نصف شب بود و یادم نمیاد:31:
دوستان راه حلی جلوی پام بزارید که نمیتونم بازی کنم...
راستی روی high و 768*1024 بازی میکنم و فقط رم رو زده ok همه چی Good ه.
متشکر
aramesh_61
03-11-2011, 14:57
دوستان کسی لینک دانلود پچ بازی واسه ایکس باکس رو داره؟ ممنون
سلام
این مشخصات سیستم منه:
cpu: intel dc E2180
vga: 9500 gt
ram: 2g bus 800
با این سیستم pes 2012 با تیک خفیف و آزار دهنده ای اجرا می شود . در ضمن هرچی رزولیشن و کیفیت بازی رو کم می کنم باز هم بازی تیک داره
لطفا من در رفع این مشکل راهنمایی کنید
kamran987456
04-11-2011, 23:07
کسی راه حلی واسه این موضوع نداره ؟:19:
..Parsa..
04-11-2011, 23:17
چرا اینقدر تاره بازی؟
آدم کور میشه...من فقط گزارشگر و یه دی ال سی واسه ی نقل و انتقالات روش نصب کردم...
الآن خیلی تاره...قبل نصب گزارشگر و دی ال سی نمیدونم تار بوده یا نه . چ.ن فقط یه بازی کردم که اونم نصف شب بود و یادم نمیاد:31:
دوستان راه حلی جلوی پام بزارید که نمیتونم بازی کنم...
راستی روی high و 768*1024 بازی میکنم و فقط رم رو زده ok همه چی Good ه.
متشکر
واسه رفع تاریه بازی این رو نصب کنید مشکلی نداره
اگه باز هم حل نشد و مشکل داشت پچ 2.0 PESEDIT رو نصب کنسد بسیار عالیه و هیچ مشکلی هم نداره
این گزارش انگلیسی رو چجوری میشه رفع کرد ؟
مال من مثلا داری وسط بازی راه میری با توپ گزارشگر واسه خودش اونجا داد میزنه " گـــــــــــــــــل!!!!" و امثال اینا . کلا انگار اشتباهی جای فایل های صوتی رو میشناسه !
راهی هست ؟
..Parsa..
06-11-2011, 00:29
این گزارش انگلیسی رو چجوری میشه رفع کرد ؟
مال من مثلا داری وسط بازی راه میری با توپ گزارشگر واسه خودش اونجا داد میزنه " گـــــــــــــــــل!!!!" و امثال اینا . کلا انگار اشتباهی جای فایل های صوتی رو میشناسه !
راهی هست ؟
دوست عزیز این رو دانلود و نصب کنید
lovely__boy
08-11-2011, 22:05
من اين مشكلو دارم كسي ميدونه چي كار كنم ؟؟؟:41:
malkemid
08-11-2011, 22:29
من اين مشكلو دارم كسي ميدونه چي كار كنم ؟؟؟:41:
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]
میگه کارت گرافیکت ضعیفه برای بازی...کاریش نمیشه کرد!
lovely__boy
08-11-2011, 23:40
میگه کارت گرافیکت ضعیفه برای بازی...کاریش نمیشه کرد!
گرافيكم 2 گيگ هست gt 555m ! asus n55sf
گرافيكمو آپ ديت كردم حل شد :8:
من نهایشو گرفتم ولی صفحش تاره کاریش نمیشه کرد?
..Parsa..
09-11-2011, 16:49
من نهایشو گرفتم ولی صفحش تاره کاریش نمیشه کرد?
این پچ و دانلود و نصب کنید
shahab_f
09-11-2011, 19:15
آقا من این فایل گزارشگر (dt00_e) رو گرفتم. وقتی روی فایل قبلی replace اش میکنم اول ارور زیر رو میگیرم:
- -
-
و بعدش این ارور رو:
= = =
البته قبل از ریختن فایل گزارشگر هم این ارور رو میگرفتم، اما بعد از زدن try again، وارد بازی میشد. الان دیگه نمیشه.
آیا فایل گزارشگرم خرابه ؟ اشتباه ریختمش؟
EngineeR EhsaN
09-11-2011, 23:13
کسی میدونه این مشکل تو نصب پچ1.02 چیه؟
منم همین مشکل رو داشتم. با استفاده از Save های بقیه قسمت آواتار رو پیچوندم ولی بازم وقتی می خواستم بازی کنم میومد بیرون.
بعد از اون بازی رو روی ویندوز xp نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد و الان هم دارم بازی می کنم :8:
shahab_f
10-11-2011, 21:06
آقا کسی پاسخگو نیست؟
دوستان اگر کسی nod 32/v5 داره حتی اگر خاموشش کنه باز هم کرکو پاک میکنه.انتی ویروس های دیگه رو نمیدونم پاک میکنه یانه.
سلام
اگه هنوز با نود 32 مشکل دارین بگین تا توضیح بدم.
اگه دوستان توضیح دادن که هیچی .من عذر خواهی می کنم:10:
moghaddas mfa
12-11-2011, 20:10
سلام.
من بازی رو نصب کردم. وقتی پچ 1.2رو ریختم تو بازی بعد از چند دقیقه میپره بیرون.اگه رو اسامی تیم ایران هم برم بازم ویژ میپره بیرون هیچ اروری هم نمیاد.اگه پچ2رونصب کنم مشکلی نداره؟ورژن بازی 1هستش. اگه راهنمایی کنین ممنان میشم.:46:
کسی میدونه این مشکل تو نصب پچ1.02 چیه؟
تنظیمات نصب PES شما دستکاری شده است. واسه همین این پچ PES شما رو اورجینال نمی دونه. شما به این پست مراجعه کن
کسی نیس جواب بده ؟
این مشکل با نصب Microsoft NET Framework 4 حل شد. لینک دانلود
aramesh_61
14-11-2011, 14:46
دوستان پچی چیزی واسه نسخه ی ایکس باکس نیومده؟؟ ممنون
rayanehkhabar
20-11-2011, 19:40
منم همین مشکل رو داشتم. با استفاده از Save های بقیه قسمت آواتار رو پیچوندم ولی بازم وقتی می خواستم بازی کنم میومد بیرون.
بعد از اون بازی رو روی ویندوز xp نصب کردم و بدون مشکل اجرا شد و الان هم دارم بازی می کنم :8:
منم همین مشکل را دارم کسی سیو بازی را داره به من بده یا راه حلی برای اجرای آن روی ویندوز 7؟
..Parsa..
20-11-2011, 20:30
منم همین مشکل را دارم کسی سیو بازی را داره به من بده یا راه حلی برای اجرای آن روی ویندوز 7؟
درایور گرافیکتون رو آپدیت کنید
rayanehkhabar
21-11-2011, 16:36
چطوری آپدیت کنم؟ لپ تاپ من 5110 دل هست!
یه جا رفتم توی تنظیمات سخت افزارش واسه آپدیت گفت نیاز نیست و آپدیت هست!
EngineeR EhsaN
24-11-2011, 15:18
منم این مشکلو رو لپ تاپ دارم (64 بیت ) کسی میدونه دریغ نکنه :11:
بعد از دانلود و کپی rdl.dll و همچنین تغییر گرافیک و Good شدن هر 4 پارامتر مشخص شده وقتی بازی رو اجرا میکنم:
1-تصویر Full Screen نیست!با اینکه توی تنظیمات فول اسکرینش کردم اما موقع اچرا بازی دو طرف صفحه سیاهه اما بالا و پایینش فیت تصویر هست! :23:
2-توی بازی بعد از طی دو مرحله اول ساخت پروفایل وقتی نوبت به جزئیات میشه ناگهان از بازی خارج میشه!!! :sad:
3-تصویر اصلا کیفیت خوبی نداره!:41:
4-با وجود تغییرات لازمه باز موقع اجرا به دلیل کم بودن VRAM ارور میده و من ignore میزنم تا بازی اجرا بشه! :13:
torkamans
24-11-2011, 19:13
سلام دوستان .
من دو تا دسته حرفه ای دارم میخواستم بدونم راهی هست که بتونم همزمان با جفتشون دو دسته بازی کنم ؟
lovely__boy
24-11-2011, 22:05
بعد از دانلود و کپی rdl.dll و همچنین تغییر گرافیک و Good شدن هر 4 پارامتر مشخص شده وقتی بازی رو اجرا میکنم:
1-تصویر Full Screen نیست!با اینکه توی تنظیمات فول اسکرینش کردم اما موقع اچرا بازی دو طرف صفحه سیاهه اما بالا و پایینش فیت تصویر هست! :23:
2-توی بازی بعد از طی دو مرحله اول ساخت پروفایل وقتی نوبت به جزئیات میشه ناگهان از بازی خارج میشه!!! :sad:
3-تصویر اصلا کیفیت خوبی نداره!:41:
4-با وجود تغییرات لازمه باز موقع اجرا به دلیل کم بودن VRAM ارور میده و من ignore میزنم تا بازی اجرا بشه! :13: گرافيكتون چيه ؟ آخرين آپديت درايور گرافيمتونو نصب كنيد :5:
گرافيكتون چيه ؟ آخرين آپديت درايور گرافيمتونو نصب كنيد :5:
nVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB
آخرین آپدیتش نصبه!!
اقا این بازی چرا اینطوریه ااااااااااااه
دو هفته نشسیم بازی کردیم مستر لیگو به امید اینکه ببریم یه تیم دیگه بگیردمون مربیش بشیم
اخر سر دیدیم باز ههمون تیم اولیمونو داده بهمون
بابا چه جوریه این مستر؟؟؟
من میخوام مربی یه تیم خو بشم
Armin1370
26-11-2011, 17:20
nVIDIA GEFORCE GT 540M 2GB
آخرین آپدیتش نصبه!!
منم همین مشکل رو دارم
منم همین مشکل رو دارم
روی آیکون بازی کلیک کن و ازRun with graphic processor گزینه High performance رو انتخاب کن! حتی اگر تنظیمات 3D گرافیک رو تغییر دادی باز هم همینجوری واردش شو.
Armin1370
27-11-2011, 08:45
روی آیکون بازی کلیک کن و ازRun with graphic processor گزینه High definition رو انتخاب کن! حتی اگر تنظیمات 3D گرافیک رو تغییر دادی باز هم همینجوری واردش شو.
کاری که گفتین رو انجام دادم ولی همچنان مشکل پا بر جاست
کاری که گفتین رو انجام دادم ولی همچنان مشکل پا بر جاست
از بازی میاد بیرون؟ گرافیکت چیه؟ آپدیته؟ rdl.dll رو دانلود کردی؟
Armin1370
27-11-2011, 22:45
از بازی میاد بیرون؟ گرافیکت چیه؟ آپدیته؟ rdl.dll رو دانلود کردی؟
اول ارور می ده که گرافیکت پایینه و ایگنور می کنم می ره تو بازی بعد هنگ می کنه همین طوری می مونه
گرافیکم هم Geforce GT 525M هست ...
این فایل هم هست تو فولدر ، نفهمیدم منظورتون از دانلود کردم یا نه چی هست
lovely__boy
27-11-2011, 23:00
اول ارور می ده که گرافیکت پایینه و ایگنور می کنم می ره تو بازی بعد هنگ می کنه همین طوری می مونه
منم همين مشكلو با asus n55 داشتم - گرافيكم و آپديت كردم حل شد :20:
اینبار از Run with graphic processor گزینه High perfoemance رو انتخاب کن.
قبلش هم روی دسکتاپ راست کلیک کن و برو توی Nvidia control panel بعد از قسمت Manage 3D setting بازی رو Add کن و قسمت پایین High Performance رو انتخاب کن و بعد هم Apply کن.
hosseinf722
28-11-2011, 00:15
سلام من وقتی رو بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد اون دایره آبی میچرخه و در حال لود شدن می مونه و جلو تر نمیره کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
M E S S I
28-11-2011, 10:14
سلام من وقتی رو بازی کلیک میکنم صفحه سیاه میشه بعد اون دایره آبی میچرخه و در حال لود شدن می مونه و جلو تر نمیره کسی میدونه چی کار باید بکنم؟
سلام،چیزایی که به ذهنم میرسه:
مطمئن شو دایرکتس و کارت گرافیک رو نصب کردی
آنتی ویروستو غیر فعال کن
اگه درست نشد بازی رو از سر نصب کن
اگه بازم درست نشد ویندوزتو عوض کن
اگه اینبارم نشد دیگه نمیدونم!!
سلام
میخوام آنلاین بازی کنم ... ولی مثل اینکه قبلش یاید آپدیت کنم ! آپدیت هم وسطاش هی گیر میکنه ...
فایل آپدیت جدا میتونم دانلود کنم به بازی اضافه کنم ؟؟؟؟
Armin1370
28-11-2011, 22:23
اینبار از Run with graphic processor گزینه High perfoemance رو انتخاب کن.
قبلش هم روی دسکتاپ راست کلیک کن و برو توی Nvidia control panel بعد از قسمت Manage 3D setting بازی رو Add کن و قسمت پایین High Performance رو انتخاب کن و بعد هم Apply کن.
این کارها رو هم کردم ، این مشکل لعنتی حل نمی شه که نمی شه :41:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
منم همين مشكلو با asus n55 داشتم - گرافيكم و آپديت كردم حل شد :20:
آپدیت هست برا من دوست عزیز
این کارها رو هم کردم ، این مشکل لعنتی حل نمی شه که نمی شه :41:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
آپدیت هست برا من دوست عزیز
بازی رو پاک و دوباره نصب کن بعد هم از اینجا:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[sunit-vastblog-com].exe
[rdl.dll رو دانلود و به جای فایل قبلی توی محل نصب کپی کن
آخرین نسخه DirecX رو هم دانلود و نصب کن.
کارای قبلی که برای گرافیک انجام دادی رو باز هم انجام بده.
نباید مشکلی بمونه!
سلام دوستان
من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:
ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟
aminhacker
29-11-2011, 22:16
ببخشید من با این مشکل عجیب درگیرم
متاسفانه راهنمایی تو اینترنت نیافتم
اگه میشه راهنمایی بفرمایین
lovely__boy
30-11-2011, 00:09
ببخشید من با این مشکل عجیب درگیرم
متاسفانه راهنمایی تو اینترنت نیافتم
اگه میشه راهنمایی بفرمایین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])فكر كنم ناقص نصب شده اگه دوباره نصب كني حل ميشه - مطمئن باش دي وي دي بازي مشكلي نداشته باشه
aminhacker
30-11-2011, 00:40
تا حالا 100 بار نصبیدم اما همین آش و کاسه
دی وی دی دیگه هم چک کردم وینم عوض کردم تویه اینترنت خیلیا این مشکل دارند اما راه حلی پیدا نکردم
سلام
میخوام آنلاین بازی کنم ... ولی مثل اینکه قبلش یاید آپدیت کنم ! آپدیت هم وسطاش هی گیر میکنه ...
فایل آپدیت جدا میتونم دانلود کنم به بازی اضافه کنم ؟؟؟؟
:41::41::41:
سلام
پیشاپیش از اینکه ممکنه این سوال تکراری باشه عذرخواهی میکنم...
اینقدر مشکلات زیاده آدم گیج میشه واسه گشتن...
چجوری گزارشگر درست میشه و ازاین لال بودن در میاد ؟ همش هم بازیها رو میگه والنسیا
لطفا کسی که میدونه راهنمایی کنه خودم میرم اگه پچی هست دانلود میکنم
با تشکر
بسم الله الرمن الرحیم
دوستان یک راهنمایی کوچک میکنم امیدوارم مشکلتون البته اگه همچین مشکلی هست برطرف بشه. اول آنتی ویروس خودتون رو کاملا غیرفعال کنید. چطوری؟؟ آنتی ویروس نود 32 رو باز کنید از قسمت ستاپ گزینه اول رو بزنید سه جا نوشته انیبل، اونارو دیزیبل بکنید. حالا بازی رو نصب کنید، اگر آنتی ویروس فعال باشه فایل (rld.dll) رو پاک می کنه. بعد از نصب کامل بازی ، آنتی ویروس رو همچنان که غیرفعاله باز کنید و گزینه F5 رو بزنید، برید به گزینه Exclustion یا همون استثنائات خودمون، بر روی گزینه add کلیک کنید و اوکی کنید. حالا برید به محلی که بازی رو نصب کردید و فایل rld.dll رو انتخاب کنید، با این ترفند دیگه آنتی ویروس شما فایل اصلی بازی رو پاک نخواهد کرد. حالا آنتی ویروس رو فعال کرده و از این بازی زیبا لذت ببرید و مارو دعا کنید
حل شد...
با تشکر از همه کسانی که راهنمایی نکردند ! :13:
mehrad2010
03-12-2011, 20:35
سلام
من یه مشکل عجیب با مستر لیگ پیدا کردم
اونم اینه که بعد از برد های خانگی پولی به حساب تیمم واریز نمیشه !!!
لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
سلام
من یه مشکل عجیب با مستر لیگ پیدا کردم
اونم اینه که بعد از برد های خانگی پولی به حساب تیمم واریز نمیشه !!!
لطفا اگه کسی می دونه مشکل از کجاست راهنمایی کنه
دوست عزیز شما پچ پول رو دانلود کن که دیگه احتیاجی به چندرقاض پولی که میخواد بهت بده نداشته باشی
با سلام خدمت دوستان
بچه ها من بازی رو نصب میکنم بعدش کرک رو میگیرم اما تا میخوام اجرا کنم (رو لپ تاپ سونی وایو) با این پیغام مواجه میشم.....:41::41::41:
چیکار کنم ؟؟؟؟:11::11:
parlemani
05-12-2011, 03:33
سلام به همه
من cd key اورجینال pes 2012 خریدم و یعد از ساختن کونامی ایدی به راحتی آنلاین بازی می کردم، چند روز پیش چون از اسم کونامی ایدیم خوشم نمی اومد خواستم عوضش کنم ولی دیدم تو سایت نوشنه امکان ویرایش نیست و باید کونامی ایدی حذف بشه بعد از اینکه این کارو کردم کونامی ایدی جدید ساختم ولی الان نه کونامی ایدی جدید لاگین میشه نه قبلی:41: نمی دونم چی کار کنم، چند تا کونامی ایدی دیگه هم ساختم ولی فرقی نکرد، خیلی ناراحتم امیدوارم شما دوستان بتونید مشکلم رو حل کنید. ببخشید وقتتون رو گرفتم. منتظرم مرسی
وقتی میخوام بازی را اجرا کنم به انتخاب اواتار که میرسه میپره بیرون
چه جوری میشه این مشکل را حل کرد؟
fery joon
07-12-2011, 01:26
دوستان بازیه من تا دیروز اجرا میشد.امروز میخواستم بازی کنم ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
آنتی ویروس رو هم خاموش کردم ولی بازم ارور داد.کسی میدونه دلیلش چیه؟ :41:
siavash_1147
07-12-2011, 10:16
دوستان بازیه من تا دیروز اجرا میشد.امروز میخواستم بازی کنم ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
شاسی دیگه
تقصیر بازی نیست:27:
fery joon
07-12-2011, 13:15
شاسی دیگه
تقصیر بازی نیست:27:
سیا شاس تو هنوز زنده ای؟ :18::16:
کسی نیست جواب ما رو بده!!!؟؟؟؟:41:
siavash_1147
07-12-2011, 19:02
از هیکلت خجالت نمیکشی pes بازی میکنی؟:41:
misam7777
08-12-2011, 13:58
سلام
بچه ها من کارت گرافیکم nvidia gforce
1گیگ بعد از این که بازی نصب میکنم میخوام برم تو بازی ارور میده گرافیک شما کمتر از 256!بعد ایگنور میکنم میرم تو بازی یه مقدار که میگذره گیر میکنه به نظرتون با اپدیت کارت گرافیک درست میشه یا باید بیخیال بازی شم؟؟؟:41:؟؟؟
Konami_Pc
09-12-2011, 12:12
فایل پاک شده باید دوباره از یکی بگیری بریزی تو پوشه بازی انتی ویروس رو باید قبل اینکه دلیت میزد غیرفعال میکردی :27:
Armin1370
10-12-2011, 08:31
سلام
بچه ها من کارت گرافیکم nvidia gforce
1گیگ بعد از این که بازی نصب میکنم میخوام برم تو بازی ارور میده گرافیک شما کمتر از 256!بعد ایگنور میکنم میرم تو بازی یه مقدار که میگذره گیر میکنه به نظرتون با اپدیت کارت گرافیک درست میشه یا باید بیخیال بازی شم؟؟؟:41:؟؟؟
بله دوست عزیز منم همین مشکل شما رو داشتم و حل شد
دوستان من هنوز مشکل گزارشگر بازیم پابرجاست ....
PESEdit 2012 Patch 2.3 & 2.3.2
PES 2012 Konami Official patch For German
اینا رو هم نصبیدم باز هم بعد از چند ثانیه گزارش دیگه هیچی نمیگه
لطفا یه راه درست و درمونی بگید...
تا حالا 1 گیگ تقریبا دانلود کردم فقط بخاطر گزارشگر ولی بی فایده .......
برو از سایت pesbaz فایل گزارشگر انگلیسی با حجم حدود 400 مگ رو بگیر.
مشکل گزارشگر با پچ حل نمیشه
PES 2012 Konami Official patch For German
این هست دیگه دانلود کردم بازم حل نشد
misam7777
14-12-2011, 18:23
سلام من اپدیت کارت گرافیکمو نصب کردم بدون مشکل رفت تو بازی اما دوباره خواستم برم تو بازی همون مشکلو داشت(ارور کم بودن گرافیک) اینبار رو بازی راست کلیک که میکنم تا با گرافیک 1گیگ میخوام برم توی بازی اصلا گزینه های انتخاب کارت گرافیک غیر فعاله
بازی رو دوباره که نصب میکنم بار اول بدون مشکل میره توی بازی ولی دفعه های بعد باز همین مشکل داره.
راهی هست؟
saeed_2007r
14-12-2011, 23:52
دوست عزیز تو نرم افزار dll repair یه قسمتی هست که search dllاسمشه اونجا این dll ی که ارور میده رو بنویس و dll مورد نظر رو دانلود کن ببین مشکل حل میشه یانه.
این نرم افزار در بخش نرم افزار p30worldفکر کنم بود...نرم افزار کمیابی نیست.
موفق باشید
mohammadamin_e
16-12-2011, 19:09
بازی PES 2012 دانلود کردم ولی در حال نصب از فایل های که در پوشه Img است error می دهد به نظر شما چکار کنم ممنون می شم جوابم بدهید ممنون
komeil65
18-12-2011, 11:53
سلام به همه دوستان
اگه کسی اپدیت جدید pes2012 برای xbox360 رو داره لینک دانلود رو برام بزاره
با سپاس
سلام
کسی میدونه چطوری تو مستر لیگ تمرین اختصاصی بدم به یه بازیکن؟
m.prodigy
19-12-2011, 12:45
سلام
من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
patch پول رو هم نصب کردم
از لحاظ گرافیک خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا pes قبولش نمی کنه.:19:
این پیغامو میده!
ولی من تا همین چند روز پیش داشتم بازی می کردم !!!
نمی دونم چی شده.... لطفا یکی کمک کنه...
ویندوزم رو نمی خوام عوض کنم چون آپدیت شده و کلی برنامه روش نصب شده...
تو قسمت تنظیمات هم اینو می نویسه:
خب .
من حتی بازی Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این pes گیر داده...
بازی رو پاک و از ابتدا دوباره نصب کردم نشد... گرافیک رو هم همینطور...
لطفا یکی کمک کنه!!!:19::40:
کسی نیس جواب مارو بده ؟
:10:
M,ANGEL,N
20-12-2011, 14:09
سلام من بازیو نصب کردم زبونش انگلیسی نیست باید چیکار کنم؟
سلام من بازیو نصب کردم زبونش انگلیسی نیست باید چیکار کنم؟
شما باید بری توی system setting menu بعد language setting اگر منو ها زبانش فرق می کنه in game text و اگه زبان بازی انگلیسی نیست commentary language رو تغییر بدی اگه زبان انگلیسی نداشت باید زبان انگلیسی رو دانلود کنی دوستان زحمت کشیدن لینک دانلود رو گذاشتن
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
سلام
من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
patch پول رو هم نصب کردم
نوی اصلی قسمت extra بعد برین قسمت mode expansions kit بعد بگردین یه مود با تب مستر لیگ پیدا کنید.3 تا مستر لیگ داره که روی هر کدوم از این مستر لیگ ها بیاین توضیحش کنارش میاد فکر می کنم سومی هست که توضیحش اینه start the game using club team lineups یعنی شروع بازی با استفاده از ترکیب تیم باشگاه بعد باید از اول مستر لیگتو شروع کنی با تیم اصلی باشگاهت:10:
mtd110 عزیز به نظر من مشکل از بازی می تونه باشه البته اگه سیستمت Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو اجراع کنه
mtd110 عزیز به نظر من مشکل از بازی می تونه باشه البته اگه سیستمت Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو اجراع کنه
ممنون که جواب دادی.:20:
بله اونارو اجرا می کنه
آخه من با همین نسخه تاچند روز پیش بازی می کردم...:13:
نمی دونم.
حالا من اگه یه نسخه ی دیگه گیر بیارم به نظرشما درست میشه.آره؟
به نظرت فکر نمی کنی به خاطر نصب نرم افزار دیگه ای باشه!؟ من خودم به این مورد خیلی شک دارم ، منتهی انقد برنامه نصب کردم و با این ویندوز ور رفتم که حدسم نمی تونم بزنم.
به نظرت اصلا میشه که برنامه های دیگه این مشکلو ایجاد کرده باشن؟
یه نسخه ی دیگه گیر میارم و نصب می کنم ببینم چی میشه:27:
ممنون که جواب دادی.:20:
بله اونارو اجرا می کنه
آخه من با همین نسخه تاچند روز پیش بازی می کردم...:13:
نمی دونم.
حالا من اگه یه نسخه ی دیگه گیر بیارم به نظرشما درست میشه.آره؟
خواهش می کنم.
البته اگه از این نسخه قبلا هم استفاده کردی نمیتونه مشکل از سی دی باشه احتمال زیاد برای ویندوزت میتونه باشه.حالا شما یه کرک معتبر دانلود کن اگه مشکلت حل نشد و اگه از سی دی مطمئن بودی دیگه نصب مجدد ویندوز رو بذار مرحله آخر
=======================
به نظرت فکر نمی کنی به خاطر نصب نرم افزار دیگه ای باشه!؟ من خودم به این مورد خیلی شک دارم ، منتهی انقد برنامه نصب کردم و با این ویندوز ور رفتم که حدسم نمی تونم بزنم.
به نظرت اصلا میشه که برنامه های دیگه این مشکلو ایجاد کرده باشن؟
یه نسخه ی دیگه گیر میارم و نصب می کنم ببینم چی میشه
فکر نمیکنم نصب نرم افزار باعث بروز این مشکل باشه البته اگه موقع اینکه میخوای بازی رو شروع کنی نرم افزار سنگینی بالا باشه شاید شاید فضای زیادی از گرافیکت رو اشغال کنه و باعث بشه که توی ستینگ پس بزنه که گرافیکت پایینه.
mohammadsalar
21-12-2011, 11:42
آقا یکی کمک کنه.
من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه بازی میپره بیرون و میره رو taskbar و دوباره من باید برم روش بزنم تا بالا بیاد. اگه کسی چیزی میدونه به من بگه تا دیگه از بازی نپره بیرون.
توی چندتا بازی دیگه هم همینطوری میشه، یعنی وسط بازی خارج میشه میره رو taskbar
moghaddas mfa
21-12-2011, 21:44
آقا یکی کمک کنه.
من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه بازی میپره بیرون و میره رو taskbar و دوباره من باید برم روش بزنم تا بالا بیاد. اگه کسی چیزی میدونه به من بگه تا دیگه از بازی نپره بیرون.
توی چندتا بازی دیگه هم همینطوری میشه، یعنی وسط بازی خارج میشه میره رو taskbar
دوست عزیر احتمال داره ویندوزیا انتی ویروس یا یکی از برنامه هات پیغامی میخواد بهت بده ولی چون سیستم درگیر بازی هستش این پیغام ممکنه ظاهر نشه یا با تاخیر زیاد ظاهر بشه ... بهتره ویندوز رو یه چک بکنی....اخه منم قبلا همین مشکلو داشتم که اخر فهمیدم ویندوز پیغام ابدیت میداده .......
m.prodigy
23-12-2011, 19:22
سلام
من الان داخل مستر لیگ توی تیم بارسا فابرگاس و سانچز رو ندارم.داخل negiation هم که میخوام بخرم نمیشه.چطوری اینا رو به تیم اضافه کنم(PES2012)
SA.JJ.AD
25-12-2011, 20:36
دوستان کسی هست اینجا برا نصب پچ های بازی !! ( مثلا پچ 1.3 ) ارور ویندوز اینستالر دریافت کنه !! اصلا هیچکدوم از پچ هارو نمیتونم نصب کنم !! تو سایت pes baz هم تو بخش نظرات طوری که خوندم اکثرا این مشکلو داشتن و نمیتونستن پچ های رسمی رو نصب کنن !! :13:
majid322
28-12-2011, 10:01
اره سحاد جان منم این مشکل رو دارم راه حلی براش نیست؟
M,ANGEL,N
29-12-2011, 20:50
دوستان وسط بازی یه دفعه بازیکنا خود به خود تعویض میشن چیکار کنم؟مشکل از بازیه؟راهی داره درست بشه؟اگه میشه لطفا کمک کنین...
moghaddas mfa
29-12-2011, 22:02
دوستان وسط بازی یه دفعه بازیکنا خود به خود تعویض میشن چیکار کنم؟مشکل از بازیه؟راهی داره درست بشه؟اگه میشه لطفا کمک کنین...
سلام.
توی بخش ارنج تیم اون پایین قبل از محل سیو یه بخش هست که ازت پرسیده تغییر بازیکنا که اونجا یه گزینه اولش no داره انتخاب کن بعدازاون یجا دیگه عکس یه پیراهن کربات دار کشیده که (فکر کنم)اونجا کمک مربی رو باید off کنی.
ببخشید که دقیق نتونستم کمکت کنم اخه فعلا به pcدسترسی ندارم...:11:
Sirvan Gheysari
31-12-2011, 10:57
سلام.این گرافیکش واقعا آزار دهندست.واقعا افت داشته..چرا اینطوریه؟راه حلی برای شفاف شدنش نیست؟ انگار یه خورده تاره تصویر.رزولوشن رو رو فول اچ دی گذاشتم ولی انگار بازی با همون رزولوشن 1280*720 انگار اجرا میشه.
خدایی ساکر 10 به کل این ساکر 12 می ارزه.
M,ANGEL,N
31-12-2011, 15:30
گرافیک بازی خیلی خیلی پایینهاین درست میشه یا نه؟:13:
گرافیک بازی خیلی خیلی پایینهاین درست میشه یا نه؟:13:
گرافیک بازی با نصب پچ 2.2 یا 3.2 درست میشه:10:
اگه زبان گزارش گرش رو روی انگلیسی بزارم بعد از مدتی قطع میشه راه حلش چیه؟
سلام دوستان عزیز لطفا به من کمک کنید.من بازی pes2012 نصب کردم بازی هم اجرا میشه تا انجایی که میجای data درست کنی یعنی همون اول بازی بعد بازی هنگ میکنه و میاد بیرون. از دوستانی که میتونن بهم کمک کنند خواهش میکنم که این کارو بکنن چون خیلی اعصابم و خورد کرده این موضوع.مرسی
gigi_alex
21-01-2012, 14:28
سلام دوستان
من فایل گزارشگر اسپانیایی رو دانلود کردم. میخوام بزارم روی بازی
راه خاصی داره ؟
بعد میشه از گزارشگر قبلی هم بک آپ گرفت ؟؟؟
asgar aga
23-01-2012, 12:26
سلام خسته نباشید
موقه بازی کردن این اخطارو میده و زود میاد بیرون ویندوز ام 7 هستش
لطفان راهنمایی کنید
a problem caused the program to stop working correctly windows will close the program and notify you if a solution is availabe
M E S S I
23-01-2012, 13:41
سلام خسته نباشید
موقه بازی کردن این اخطارو میده و زود میاد بیرون ویندوز ام 7 هستش
لطفان راهنمایی کنید
a problem caused the program to stop working correctly windows will close the program and notify you if a solution is availabe
1-آنتی ویروستو غیر فعال کن،اگه درست نشد
2-بازی رو از اول نصب کن،اگه نشد
3-ویندوزتو دوباره نصب کن،اگه بازم نشد
نمیدونم!!...شرمنده
M E S S I
23-01-2012, 13:58
سلام دوستان
من فایل گزارشگر اسپانیایی رو دانلود کردم. میخوام بزارم روی بازی
راه خاصی داره ؟
بعد میشه از گزارشگر قبلی هم بک آپ گرفت ؟؟؟
:Hi My Dear Friend
برای استفاده، فایل گزارشگر را در پوشه ی ایمیج بازی کپی کنید.
برای بک آپ هم قبل از اینکه ای فایل را جایگزین کنید از فایل اصلی در پوشه ی ایمیج یک کپی برای خود تهیه کنید و در جای دیگری قرار دهید.:10:
PersianSharing
23-01-2012, 16:47
سلام
اطلاعات اکانتم در برنامه myPES تو فیس بوک رو وارد میکنم اما کانکت نمیشه با چیز شکن هم امتحان کردم نشد
کسی امتحان کرده؟
سلام خواهشا یکی به من بگه این بازی چطوری بازیکن که توپ تو پاش هست میتونه سرعت بگیره راهنمایی کنید
ali.so1372
27-01-2012, 15:11
سلام. من وقتی بازی رو اجرا میکنم ارور میده که : pes 2012 has stopped working. windows can chek online for a solution to the problem.
نمیدونم مشکل از اینه که ویندوزم 64 بیته یا چیزه دیگس
لطفا کمکم کنید
سلام خواهشا یکی به من بگه این بازی چطوری بازیکن که توپ تو پاش هست میتونه سرعت بگیره راهنمایی کنید
از دوستان کسی نیست جواب مارو بده
asgar aga
31-01-2012, 15:30
سلام خسته نباشيد
جديدان موقع بازي كردن pes 12 احساس ميكنم تصوير داره ميلرزه يا از بازي عقب ميمونه قبلان اين جور نبود الان اين جور شده
لطفان راهنمايي كنيد
سلام
من ساکر 2012 رو نصب میکنم هر موقع بازی میکنم وسط اولین بازی یه هو صفحه سیاه میشه ومجبورم کام÷یوتر رو ریستار کنم .
مشکل چی میتونه باشه؟
Amir Silent
02-02-2012, 11:37
سلام
بازی به نیمه دوم که میرسه بازیکنام خود به خود تعویض میشن
چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
pezhmantoop
02-02-2012, 14:46
سلام دوستان... کسی کیت لیگ برتر ایران + تیم ملی + اصلاح تیم های خارجی با اسمشان رو داره !!!
farshad.88
03-02-2012, 11:08
یه پچ میخوام که نقل اتقالات و لباس و اسم و لوگوی تیم هارو درست کنه. چه پچی رو پیشنهاد میکنید ؟
پچ فایر ریختم. اما تا میرم قسمت انتخاب تیم. از بازی میاد بیرون و ارور میده. اسم بازیکنا و تیما درست شده اما لباس و لوگوشون درست نشده بود. چند بار اینکارو کردم. اما همین اش و همین کاسه
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
farshad.88
04-02-2012, 13:58
ای بابا. پیس بازا کجان ؟ چرا کسی به داد من نمیرسه ؟
سلام
من ساکر 2012 رو نصب میکنم هر موقع بازی میکنم وسط اولین بازی یه هو صفحه سیاه میشه ومجبورم کام÷یوتر رو ریستار کنم .
مشکل چی میتونه باشه؟
اقا کسی نیست جواب منو بده؟
علاوه بر چیزایی که گفتم حتی وقتی فیفارو نصب کردم باز همین مشکل پیش میاد یعنی صفحه سیاه میشه و فقط صدای بازی میادو بعد مجبور میشم سیستم رو ریستار کنم
gigi_alex
05-02-2012, 16:34
دوستان نمیشه مشکلات فوق العاده آشغال این بازیو حل کرد ؟
من نمیدونم این طراح بازی چی فکرکرده .
روی پرفشنال و تاپ پلیر نهایتا خر میشن بازیکنای خودت.
بازیکنای حریف از هرجا شوت کنن میره تو دروازه .ولی بازیکنای ما از هرجا شوت کنن میره اوت یا میخوره تیرک .
با ریختن پچ جدید این مشکلات حل میشه یا نه ؟
کاش میشد این داور رو هم خاموش کرد با این داوریش.
گندترین سری ساکر همینه.
اگه میشه مشکل رو با پچ حل کرد . بگید .
spartaqus
14-02-2012, 01:35
پچ جدیدش مثل اینکه اومده 1.03 اگه میشه اضافش کنید
sanup2006
19-02-2012, 00:08
سلام دوستان
هر کاری میکنم نصب نمیشه؟؟!! کسی بلدِ الان باید چکار کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] photo%2Fn2PcwFTK%2FUntitled.html)
این عکس کل فایلهایی هست که از رو dvd بازی اکسترکت شد
fulldownloadcity
25-02-2012, 00:16
من بازي از پي سي ورلد دانلود كردم چرا مستر ليگ مي ري بازكنان اصلي نيستن راهنمايي كنيد چكتار كنم بيان
SAJAD0936
02-03-2012, 19:59
سلام دوستان
من بازی رو با پچ 2.8 اپدیتش کردم ک انتی ویروسم ب این فایل گیر داد انتیم و اف کردم و دوباره پچشو نصبیدم و این فایل و بهش معرفی کردم و این فایلو از اینترنت گرفتم ولی بازم این ارور رو میده:
the dynamic library rdl.dll failed to initialize
خداییش کلافم کرده:19:
لطفا راهنماییم کنید:40:
SAJAD0936
02-03-2012, 23:01
اقا چرا همه فقط نگاه میکنن یکی جواب بده دگ:13:
samyar_red
05-03-2012, 21:46
سلام بچه ها یه نفر لطف میکنه فایل rld.dll سالم رو به من بده؟ از گوگل سرچ کردم دانلود کردم 2-3 جا ولی وقتی کپیشون میکنم یه ارور عجیب غریب میده
samyar_red
06-03-2012, 17:24
سلام بچه ها یه نفر لطف میکنه فایل rld.dll سالم رو به من بده؟ از گوگل سرچ کردم دانلود کردم 2-3 جا ولی وقتی کپیشون میکنم یه ارور عجیب غریب میده
چرا کسی جواب نمیده
shadmehrshadow
07-03-2012, 17:34
سلام من مدتی هست که این بازی رو گرفتم و نصب کردم. اما وقتی اجرا میکنم میگه که:
Your computer does not meet the minimum system requments to run this software.
as a result,you may experince error durring operation.
your video card does not meet the required specification.(GPU:vram 128)
من لپ تاپ ۵۱۱۰ دل دارم و سیستمم
بالا هست.
حتی این کار روهم کردم:
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هستAdd کنید و پایین گرافیک Nvidiaرو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو رویHigh بزارید و حال بازی رو ببرید
چیکار باید بکنم؟
M E S S I
08-03-2012, 13:04
the dynamic library rdl.dll failed to initialize
خداییش کلافم کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
لینک دانلود rld از چند تا لینک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2Fmuxny4g4dv2nj0vj0nk.zip)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F3kkgvl30w2gratfmy3v.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fekixh7320tyzfeeaphia.rar)
samyar_red
08-03-2012, 21:38
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2Fmuxny4g4dv2nj0vj0nk.zip)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fimages%2F3kkgvl30w2gratfmy3v.rar)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fekixh7320tyzfeeaphia.rar)
متاسفانه هیچ تغییری نکرد و باز همون ارور سر جاشه
shadmehrshadow
09-03-2012, 13:28
سلام من مدتی هست که این بازی رو گرفتم و نصب کردم. اما وقتی اجرا میکنم میگه که:
Your computer does not meet the minimum system requments to run this software.
as a result,you may experince error durring operation.
your video card does not meet the required specification.(GPU:vram 128)
من لپ تاپ ۵۱۱۰ دل دارم و سیستمم
بالا هست.
حتی این کار روهم کردم:
Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هستAdd کنید و پایین گرافیک Nvidiaرو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو رویHigh بزارید و حال بازی رو ببرید
چیکار باید بکنم؟
میشه یکی کمک کنه.چی کار باید بکنم.باید درایور دانلود کنم؟اگه آره میشه بزارید.
shadmehrshadow
14-03-2012, 17:56
میشه یکی کمک کنه.چی کار باید بکنم.باید درایور دانلود کنم؟اگه آره میشه بزارید.
یعنی واقعا هیچکس نیست؟؟؟!!!!!
gigi_alex
17-03-2012, 16:32
سلام دوستان
من گیم پد ویرا -426 گرفتم . ولی مثل گیم پدهای قبلیم دکمه های شک یا همون استیک ها توی بازی کار خودشو انجام نمیده و مثل دکمه های جهت یا دکمه های شوت و پاس و .... کار میکنه
برای استفاده از دریبل هاش نیاز هست که این استیک ها فعال بشه .
کسی راهی داره که بتونم استیک هارو فعال کنم ؟
---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
این rld رو آنتی ویروس ها میگیرن . یاید یا آنتی ویروس رو خاموش کنی. یا اینکه توی خود آنتی ویروس یه تنظیماتی هست که میشه فولدر بازیو کاری کرد که دیگه اسکن نشه و فایل rdl پاک نشه :31:
Soroush-S
18-03-2012, 23:02
یعنی واقعا هیچکس نیست؟؟؟!!!!!
اقا منم 5110 دارم . باید اول اپدیتش کنی بعد راحت اجرا میشه
pedram3001
21-03-2012, 15:49
سلام کسی که نمیجوابه ولی میپرسم بعد از چند روز که بازی بسیار خوب و روان اجرا میشه مشکل تیک تیک در بازی ایجاد میشه و بعد از مدتی هم دیگه اصلا باز نمیشه کسی میدونه مشکل از چیه انتی ویروس هم تنظیم کردم که فایلی از pesحذف نکنه
من اين بازي را از بازار خريدم
و روي لپ تاپم نصب کردم و به راحتي نصب شد اما
وقتي وارد بازي ميشوم بعد از انتخاب سطح بازي
يک صفحه مي آيد و مي گويد برو جلو و بعد بازي گير ميکند و جلو تر نميرود
در ضمن سيستم من داراي گرافيگ (2 گيگ)_ رم (6 گيگ ) _و کلا سيستم جديد و بالايي است ويندوز هم 7 است. از نسخه 64 بيت
چندين نسخه از اين بازي را از شرکت هاي مختلف خريدم اما هيچ کدام اجرا نشد
يک بار هم ويندوز را عوض کردم
يک بار انتي ويروس را کلا پاک کردم ما باز هم نشد به چند فروشگاه هم رفتم کسي بلد نبود و بعضي ها هم ميگفتند اين بازي فقط روي ويندوز اکس پي نصب ميشه
لطفا راهنمايي کنيد
سلام دوستان
من میخوام انلاین بازی کنم ولی میگه پچ 1.03 میخواد.این رو گرفتم از خود سایت کونامی ولی ارور زیر رو میده:
...No prior installation of Pro Evolution Soccer 2012 was found
چه طور باید برطرفش کنم؟؟
با سلام وتبریک سال نو
من اين بازي pes 2012 را از بازار خريدم
و روي لپ تاپم نصب کردم و به راحتي نصب شد اما
وقتي وارد بازي ميشوم بعد از انتخاب سطح بازي
يک صفحه مي آيد و مي گويد برو جلو و بعد بازي گير ميکند و جلو تر نميرود
در ضمن سيستم من داراي گرافيگ (2 گيگ)_ رم (6 گيگ ) _و کلا سيستم جديد و بالايي است ويندوز هم 7 است. از نسخه 64 بيت
چندين نسخه از اين بازي را از شرکت هاي مختلف خريدم اما هيچ کدام اجرا نشد
يک بار هم ويندوز را عوض کردم
يک بار انتي ويروس را کلا پاک کردم ما باز هم نشد به چند فروشگاه هم رفتم کسي بلد نبود و بعضي ها هم ميگفتند اين بازي فقط روي ويندوز اکس پي نصب ميشه
لطفا راهنمايي کنيد
rasoulsamadi
30-03-2012, 13:10
سلام داداش
آقا من لپ تاپم قیمتش 2.400.000 هست یعنی اینکه رم 8 گیگ و گرافیکش 2 گیگ اختصاصی هست و آخرین اپدیت هست.
من این بازی رو اورجینال خریدم و روی کامپیوتر پسر خالم تست کردم کاملا کار میکنه.
ولی من با 2 تا ارور مواجه میشم.
اولیش وقتی روی آیکن دابل کلیک میکنم اینو نشون میده:
که روی ایگنور کلیک میکنم وارد میشه ولی من گرافیکم 2 گیگ هست این ارور واسه چیه؟
خب حالا اینم رد کردم ولی وقتی وارد بازی میشه همون اولا چند تا نکست میزنم به اینجا که میرسه دیگه میاد بیرون:
شرکت سازنده بازی میگه از ویندوز هست ولی ویندوز من اورجینال هست برنامه اینا روش نصبه نمیتونم عوضش کنم.
میخواستم کمک کنید ببینید میشه راهی پیدا کنید درستش کنم و بازی کنم؟
rasoulsamadi
30-03-2012, 15:10
سلام:27:
من یه لپتاپ با دو تا کارت گرافیک دارم.
گرافیک اصلیش gt555 هست که دو گیگ حافظه داره.:20:
از لحاظ گرافیک خیلی خوبه ولی نمی دونم چرا pes قبولش نمی کنه.:19:
این پیغامو میده!
ولی من تا همین چند روز پیش داشتم بازی می کردم !!!
نمی دونم چی شده.... لطفا یکی کمک کنه...
ویندوزم رو نمی خوام عوض کنم چون آپدیت شده و کلی برنامه روش نصب شده...
تو قسمت تنظیمات هم اینو می نویسه:
خب .
من حتی بازی Nfs Hot Pursuit و Call Of Duty Modern Warfare 3 رو بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این pes گیر داده...
بازی رو پاک و از ابتدا دوباره نصب کردم نشد... گرافیک رو هم همینطور...
لطفا یکی کمک کنه!!!:19::40:
منم همین مشکل رو دارم لطفا یکی کمک کنه...
سلام داداش
آقا من لپ تاپم قيمتش 2.400.000 هست يعني اينکه رم 8 گيگ و گرافيکش 2 گيگ اختصاصي هست و آخرين اپديت هست.
من اين بازي رو اورجينال خريدم و روي کامپيوتر پسر خالم تست کردم کاملا کار ميکنه.
ولي من با 2 تا ارور مواجه ميشم.
اوليش وقتي روي آيکن دابل کليک ميکنم اينو نشون ميده:
که روي ايگنور کليک ميکنم وارد ميشه ولي من گرافيکم 2 گيگ هست اين ارور واسه چيه؟
خب حالا اينم رد کردم ولي وقتي وارد بازي ميشه همون اولا چند تا نکست ميزنم به اينجا که ميرسه ديگه مياد بيرون:
شرکت سازنده بازي ميگه از ويندوز هست ولي ويندوز من اورجينال هست برنامه اينا روش نصبه نميتونم عوضش کنم.
ميخواستم کمک کنيد ببينيد ميشه راهي پيدا کنيد درستش کنم و بازي کنم؟
من هم دقيقا همين مشکل را دارم
سيستم لپ تاپم هم همين است
و دقيقا همين 2 خطا را ميگه
خيلي از سايت ها رفتم و مشکل را نوشتم اما هر کس هر چي ميگفت چک کردم
انتي ويروس را چک کردم
گرافيک را آپديت کردم
نرم افزار هاي مورد نياز بازي را چک کردم
بازي را از شرکت هاي مختلف خريدم و نصب کردم
بازي را روي ويندوز xp کامپيوترم نصب کردم و به راحتي اجرا شد
بازي را روي لپ تاپ دوستم که سيستم پايين تري نسبت به لپ تاپ من داشت نصب و به راحتي اجرا کردم
به فروشگاه کامپيوتري و خدمات شهرمون رفتم و ويندوز اورجينال لپ تاپم را از اول ريکاوري کرد
اما هنوز بازي روي لپ تاپ خودم dell xps l502 اجرا نميشه
rasoulsamadi
30-03-2012, 15:42
درایور گرافیکتون رو آپدیت کنید
از کجا آپدیت کنیم؟
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
گرافيكم 2 گيگ هست gt 555m ! asus n55sf
گرافيكمو آپ ديت كردم حل شد :8:
دوست عزیز کمک کن گرافیک منم همین مدل هست از کجا آپدیت کردی ؟ منم آپدیت کنم شاید درست شد.
alimechanic
31-03-2012, 12:49
سلام منم لپ تاپم از ماله توست میری کافی نت میگی برام nvidia 64 bit برا ویندوز سون رو دانلود کنه این اپدیت گرافیک رو تهیه کن تا باقیشم بگم
سلام
من یه PES 2012 گرفتم که روی هارد اکسترنال فایل هاش کپی شده بود و کپی کردم.
داخل پوشه کرک، فقط یک فایل متنی حاوی سریال نامبر بود.کرکی وجود نداشت.
موقع ورود به بازی. میگه باید دیسک ارجینال رو بگذاری. حالا باید چیکار کنم؟
M E S S I
01-04-2012, 07:21
سلام
من یه PES 2012 گرفتم که روی هارد اکسترنال فایل هاش کپی شده بود و کپی کردم.
داخل پوشه کرک، فقط یک فایل متنی حاوی سریال نامبر بود.کرکی وجود نداشت.
موقع ورود به بازی. میگه باید دیسک ارجینال رو بگذاری. حالا باید چیکار کنم؟
سلام دوست عزيز،
اين كركشو بريز تو پوشه ي بازي به جاي فايل اصلي، مشكلت حل ميشه:
هیچ کس سعی نکرده تا حالا انلاین بازی کنه؟!!
سلام دوستان پچ لیگ برتر ایران رو نصب کردم لوگوی لیگ برتر میاد اما تیم های ایرانی نیستن و بجاشون تیم هایی مثل آژاکس و...وجود داره.
چجورمیشه مشکلش رو حل کنم.
مرسی
سلام دوستان نمیدونم چرا لب تاب من توی اجرای این بازی با مشکل مواجه میشه هی ارور میده کارت گرافیکت مشکل داره در صورتی که کارت گرافیکم gt555 2 g هست . بازم عین متن ارور رو براتون گزاشتم ببینید . ممنون میشم کمکم کنید . درضمن فقط توی این بازی مشکل دارم . بقیه بازی هام به راحتی نصب و اجرا میشه
K.N.I.G.H.T
24-04-2012, 15:58
تو پچ 3.2 نمیشه فیس بعضی از بازیکن ها رو عوض کرد
کسی میدونم چرا نمیشه
آیا راه حلی وجود داره؟
nimacristiano
24-04-2012, 20:25
منم همین مشکلو دارم لطفا یکی راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
nimacristiano
25-04-2012, 11:48
سلام دوستان نمیدونم چرا لب تاب من توی اجرای این بازی با مشکل مواجه میشه هی ارور میده کارت گرافیکت مشکل داره در صورتی که کارت گرافیکم gt555 2 g هست . بازم عین متن ارور رو براتون گزاشتم ببینید . ممنون میشم کمکم کنید . درضمن فقط توی این بازی مشکل دارم . بقیه بازی هام به راحتی نصب و اجرا میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2F34682693317869228555.jpg)
منم همین مشکلو دارم ...لطفا یکی کمک کنه>>>>
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
بابا یکی حداقل اونجا یه نظری میداد اینجا که هیشکی جواب مارو نمیده چرا تاپیک رو قفل کردین؟ یکی مشکل منو بلد نیست حل کنههههههههههههههههههههههه هههههههه؟:19:
منم همین مشکلو دارم ...لطفا یکی کمک کنه>>>>
سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...
only4u-m
30-04-2012, 11:16
دوست عزیز مشکل شما با نصب نسخه 296.10 کارت گرافیک nVIDIA GeForce حل میشه، از اینجا میتونی نسخه مناسب رو برای خودت پیدا کنی:
البته از اونجا که بیشتر لپ تاپ ها ویندوز7 64بیتی نصب می کنند لینک دانلود مستقیمش رو همینجا میزارم که دیگه نری اونجا بگردی :46::
سلام دوست خوبم اینجا یا هیشکی چیزی حالیش نمیشه یا اینکه نمیخواد کمک کنه . ...
دوست عزیز اینجا تو پی سی همه بچه ها مثل هم هستند و هرکس مشکلش رو مطرح میکنه تا بقیه اگر راه حلی می دونستند کمکش کنند. اینکه تا حالا کسی جواب سوال شما رو نداده بود برای اینه که شاید کسی تا حالا راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده بوده :46: من خودم 24 ساعت نشده که تونستم این مشکل رو برطرف کنم!
در ضمن نصب این درایور ارور GPU: Vram 128 رو برای تمام کسایی که با PES 2012 تو لپ تاپ Dell inspiron n5110 مشکل داشتند حل می کنه :5:
دوست عزیز مشکل شما با نصب نسخه 296.10 کارت گرافیک nVIDIA GeForce حل میشه، از اینجا میتونی نسخه مناسب رو برای خودت پیدا کنی:
البته از اونجا که بیشتر لپ تاپ ها ویندوز7 64بیتی نصب می کنند لینک دانلود مستقیمش رو همینجا میزارم که دیگه نری اونجا بگردی :46::
دوست عزیز اینجا تو پی سی همه بچه ها مثل هم هستند و هرکس مشکلش رو مطرح میکنه تا بقیه اگر راه حلی می دونستند کمکش کنند. اینکه تا حالا کسی جواب سوال شما رو نداده بود برای اینه که شاید کسی تا حالا راه حلی برای این مشکل پیدا نکرده بوده :46: من خودم 24 ساعت نشده که تونستم این مشکل رو برطرف کنم!
در ضمن نصب این درایور ارور GPU: Vram 128 رو برای تمام کسایی که با PES 2012 تو لپ تاپ Dell inspiron n5110 مشکل داشتند حل می کنه :5:
مرسی دوست خوبم .... شرمنده که یکم داغ کردم امیدوارم این راه حلتون جواب بده امتحان میکنم جوابشو میدم
دوست گلم مرسیییییییییییییییییییییی ییییییییییییی یه دنیا اصلا فکرشو نمیکردم درست بشه خدا خیرت بده .....
choobin18
13-05-2012, 15:20
سلام دوستان
من وقتی دارم بازی میکنم، وسط بازی یکدفعه سرعت پایین میاد یا تیکه های پازل میاد...
ممنون میشم اگر کمکم کنید؟
من یازی رو نصب کردم بعد از مدتی . الان میخوام سیو کنم یا سیو رو لود کنم یا وسط مسترلیگ یهو صفحه سایه میشه از بازی میاد بیرون
این مشکل چطوری حل میشه ؟ سیستمم رو چند روز پیش ارتقا دادم ویندوزم هم سون هستش
روزلوشن رو هم عکس گرفتم
hamidreza73b
29-05-2012, 13:23
سلام من بازی Pro Evolution Soccer 2012 رو نصب کردم و اجرا هم میشه ولی همینکه می خواد بره تو بازی ، بازی بسته میشه و یه اخطار Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working میاد هر کاری کردم درست نشد وقتی هم که رو ایکون بازی کلیک میکنم و troubleshoot compatibility رو میزنم یه همچین صفحه ای مثل عکس زیر میاد میشه بگید چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟
سلا م دوستان من از پچ پی اس ادیت استفاده میکنم
وقتی میخوام همون اول مستر رو شروع کنم و سیو بزنم از بازی میپره بیرون
ممنون میشم کمک کنید تا مشکلم رو حل کنم
سلام . خواهش میکنم کمک کنید .حتما جواب بدید. این سیستم منه:
laptop:
ram 4 gb
cpu 2.13 dual core
graphic: ati radeon hd 5650 1gb
کامپیوترم بازی battelfield 3 رو عالی میاره . اما توی فیفا و pes خیلی کنده و باید توی تنظیمات بزازرمش روی low تا یه کم سرعت بگیره. مشکل چیه؟
کسی نبود به ما کمک کنه ؟ من قبلا بازی رو عالی اجرا میکرد ولی نمیدونم یه دفعه ای چش شد؟ گرافیکمم آپیدته
Amir Silent
15-06-2012, 13:02
سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
درود بر شما
شما احتمالا ویروس کش نصب کردی همین باعث این اخطار میشه برای برطرف کردن این مشکل ویروس کش و حذف کنید بعد بازی و دوباره نصب کنید
mahdy2504
18-06-2012, 13:37
سلام ..اساتید گرام یکی میشه راهنمایی کنه این گزینه غیرفعال کردن تعویض بازیکن خودکار توی بازی کجاست..یعنی نزاری کامپیوتر توی بازی به جای تو تعویض کنه ..سوال ساده ای اگه میشه زودتر یک پاسخ بدید ممنون میشم...
:11:
sepehr_x50
18-06-2012, 15:43
برای رفع مشکل گزارشگر چه باید کرد؟
خیلی از دقایق بازی حرف نمیزنه، زمانی هم که گزارش میکنه گزارشش نامربوطِ و به بازی ربطی نداره.
زبانش هم انگلیسیِ...
این فایل هم دانلود کردم حل نشد:
PES 2012 Konami Official patch For German problem
mahdy2504
18-06-2012, 19:46
سلام ..اساتید گرام یکی میشه راهنمایی کنه این گزینه غیرفعال کردن تعویض بازیکن خودکار توی بازی کجاست..یعنی نزاری کامپیوتر توی بازی به جای تو تعویض کنه ..سوال ساده ای اگه میشه زودتر یک پاسخ بدید ممنون میشم...
:11:
دوستان pes باز این سوال رو میشه راهنمایی کنید
sepehr_x50
18-06-2012, 19:55
دوستان pes باز این سوال رو میشه راهنمایی کنید
تو قسمت Formation قبل بازی دو حالت Coach Mode و Manuale داره. رو Manual بذارید...
mahdy2504
18-06-2012, 21:00
تو قسمت Formation قبل بازی دو حالت Coach Mode و Manuale داره. رو Manual بذارید...
توی قسمت formation گزینه آخر coach mode هستش که On و Off داره وقتی روی on می زارم دیگه کنترل توی بازی گرفته میشه ( با دسته بازی میکنم ) و کنترلی روی بازیکن ندارم آیا برای این قسمت باید تنظیمی انجام بدم موندم آصلا:D
------------
مشکل حل شد باید Subistitution رو روی off می زاشتم..
high-end
20-06-2012, 15:29
سلام دوستان.
من یه مشکلی با pes دارم اونم اینه که مثلا میخوام برم تو game plan یه دفعه قفل میکنه و مجبورم لاگ آف کنم.هر دفعه هم به یه قسمت گیر میده و اونجا یه دفعه ای هنگ میکنه.
babak-online
24-06-2012, 19:04
با سلام
من برای قسمت آنلاین، مجبور شدم بازی رو آپدیت کنم (بنا به توصیه خود بازی)
از اون به بعد دیگه بازی بالا نمیاد. پیغام Insert Disk میاد. فکر کنم مشکل از کرک بازی باشه.
اگه کسی از دوستان کرک سراغ داره ممنون میشم.
با تشکر
بابک
alinikoyi
29-06-2012, 14:16
من پوشه gdb رو ریختم تو کیت سرور ولی هیچ فزقی نمیکنه یعنی لباس تیمایی که رو ریختم اصلا عوض نمیشه مپ رو هم زدم در ضمن یهو از بازی میاد بیرون و هنگ میکنه مشکل کجاست؟
و اینکه چطوری تو pes2012 میشه یه تیم جدید ساخت و لباس و ... رو ویرایش کرد؟
دوستان
من در بازی PES 2012 دقیقا سر تایم مشخص(15 دقیقه) از بازی میاد بیرون و دوباره که روی آیکونش بزنی از ادامش میاد!(مثل چک کردن نرم افزاری سر تایم مشخص)
اما نمیتونم علتش رو پیدا کنم!
یعنی انواع و اقسام نرم افزار هایی که چک میکنه و یا آپدیت میخواد و ... رو off کردم اما بازم ....
نکته جالبتر اینه که روی لپتاپهای اچ پی اینطوری میشه و روی غیر این مارک مشکلی نیست!!!
حالا ممنون میشم اگه دوستان منو تو این زمینه راهنمایی کنند
MAZIARDM
06-07-2012, 20:15
سلام و خسته نباشید
من بازی pes 2012 رو لب تابم نصب کردم. لب تابم هم لب تاب با قابلیت بالا هستش. ولی متاسفانه موقع اجرای بازی تصویر زیر میاد و وقتی هم ignore رو میزنم و داخلش می رم می پره بیرون. بازی مورد نداره چون رو کامپیوترم و یه کامپیوتره دیگه نصب کردم و مشکلی نداشته. با تشکر دوست دارم سریعتر راهنماییم کنید.
3.png - 45 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
زمانی که بازی رو لانچ می کنم وارد منو می شه و با تنظیمات High هم مشکلی پیش نمیاد و بازی به راحتی اجرا می شه.اما زمانی که وارد خود بازی می شم با هر تنظیماتی force close میده و خارج می شه.
بعید می دونم سیستم هم تواناییش رو نداشته باشه:
CPU:Intel Dual Core-5300 2.6
GPU:ATI Radeon 5450 1024mb
Ram:2GB
در ضمن مانیتورم یه فلترون T730PU-LG هست؛آیا مشکل می تونه از رزولوشن صفحه باشه؟
REZA-khan
08-07-2012, 10:36
سلام
من بازی PES 2012 رو نصب کردم
ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم فایل rdl.dll رو آنتی ویروس پاک میکنه . من مجبور هر دفعه آنتی ویروسو غیرفعال کنم
آنتی ویروس من AVAST ـه که آپدیت شده ست!
طبق عکس زیر من تو قسمت Exclusions هم فولدر بازی رو ادد کردم ولی بازم پاک میکنه!
ببخشید حواسم نبود اینجا باید مطرح شه جای دیگه هم گذاشتم!
M E S S I
08-07-2012, 11:26
سلام
لینک دانلود
اگه نشد،avast رو پاک کن،nod32 رو نصب کن با آخرین آپدیتش-مشکلی پیش نمیاد.
دوستان
من در بازی PES 2012 دقیقا سر تایم مشخص(15 دقیقه) از بازی میاد بیرون و دوباره که روی آیکونش بزنی از ادامش میاد!(مثل چک کردن نرم افزاری سر تایم مشخص)
اما نمیتونم علتش رو پیدا کنم!
یعنی انواع و اقسام نرم افزار هایی که چک میکنه و یا آپدیت میخواد و ... رو off کردم اما بازم ....
نکته جالبتر اینه که روی لپتاپهای اچ پی اینطوری میشه و روی غیر این مارک مشکلی نیست!!!
حالا ممنون میشم اگه دوستان منو تو این زمینه راهنمایی کنند
دوستان تجربه ای تو این زمینه نبود؟!
ja_ghaedi
11-07-2012, 23:37
خيلي از دوستان موقع نصب بازي دقت نمي کنند که بازي چه ويندوزي رو ساپورت مي کنه چون اکثر دوستان هم ديگه با وين XP کار نمي کنند و همه رو آوردند به وين 7 اين مشکل روي بعضي از بازي ها پيش مياد که موقع نصب بازي با ارور اجرا نشدن مواجه مي شند
خيلي ها فکر مي کنند سيستمشون ويروسي هستش يا ويندوزشون درست نصب نشده
اگه هنگام اجراي بازي PES 2012 با ارور Pro Evolution Soccer 2012 Has Stopped Working مواجه شديد اين يعني بازي با وين شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سازگار نيست براي اينکه اين مشکل برطرف بکنيد روي بازي pes 2012 راست کليک بکنيد troubleshoot compatibility بزنید یه پنجره مثل تصویر زیر باز می شه
بعد از اینکه پنجره رو دیدید گزینه try recomonded setting رو بزنید تا بازی رو با تنظیمات جدید ست بکنه بعد از اینکه تنظیمات رو ست کرد یه پنجره مثل تصویر زیر باز می شه
که از شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در خواست می کنه بازی رو اجرا کنید مشاهده می کنید که بازی pes 2012 در وین 7 اجرا شد در هنگام اجرای بازی کلید ویندوز روی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کیبورد را فشار دهید تا بازی pes 2012 به حالت Minimize در بیایید در اون پنجره قبلی که از شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) درخواست کرده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود بازی رو اجرا بکنید گزینه next رو پایین بزنید و بعد گزینه save setting رو بزنید تا تنظیمات save بشه تا شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکل نداشته باشید بعد از اینکه تمام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این کار ها انجام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شد آیکن pes 2012 شما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باید به این شکل دربیاد
دیگه بعد اتمام تمام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراحل هرموقع بازی رو اجرا بکنید درست میاره
ماخذ: soghad.net ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر فراوان بابت ذکر منبع
milad dante
13-07-2012, 11:15
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
Altairezio
13-07-2012, 11:20
من موقعی که می خوام با یک سری از تیم ها بازی کنم از بازی می پره بیرون باید چیکار کنم؟
من هم نمی دونم وقتی با بعضی از تیما مثل منچستر یونایتد میخوای بازی کنی خود به خود میندازه بیرون!
البته من بیشتر فک میکنم به خاطر پچی هست که میزنیم!چون قبل از پچ مشکلی نداشت!
alexjojo
13-07-2012, 11:50
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
NET Framework 4.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +xp+sp3&source=web&cd=1&ved=0CFIQFjAA&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dio%2Ffeedback%2Fdetails%2F730732%2Fnet-framework-4-5-should-support-windows-xp-sp3&ei=hVH_T4fBL8rj0QG399C7BA&usg=AFQjCNH33EtOjWkELTJk49cMdZdnGSdRag&cad=rja) و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
Altairezio
13-07-2012, 12:11
سلام وخسته نباشد از وقتی که من patch 3.4 , patch 3.5 رو نصب کردم به هیچ عنوان pesedit.exe اجرا نمیشه و ارور میده در صورتی که تو patch 3.3 مشکلی نداشت ویندوزم xp-sp3 آخرین ورژن
NET Framework 4.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +xp+sp3&source=web&cd=1&ved=0CFIQFjAA&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dio%2Ffeedback%2Fdetails%2F730732%2Fnet-framework-4-5-should-support-windows-xp-sp3&ei=hVH_T4fBL8rj0QG399C7BA&usg=AFQjCNH33EtOjWkELTJk49cMdZdnGSdRag&cad=rja) و direcx هم رو سیستم نصبه آنتی ویروسم با فایلها مشکلی نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اینم error:
دوست عزیز میتونی توضیح بدی برا چی pes edit رو باز میکنی؟
alexjojo
14-07-2012, 00:24
دوست عزیز میتونی توضیح بدی برا چی pes edit رو باز میکنی؟
برای استفاده از patch 3.5 در بازی
Altairezio
14-07-2012, 09:28
برای استفاده از patch 3.5 در بازی
دوست عزیز به این کارا احتیاجی نیست شما که فایل پچ رو نصب کردید یه بار بازی رو اجرا کنید بعد که بازی اجرا شد و آون چه که باید به بازی اضافه میشد و شدو دیدید از بازی در بیاید و اون پچی رو که نصب کردید رو دستی پاک کنید!
lovely_killer
15-07-2012, 22:35
سلام دوستان
من بازی فارسی رو با گزارش عادل فردوسی پور خریدم. یه مسابقه بازی کردم بعد دیگه هرچی میرم توی بازی درست بعد از انتخاب ترکیب و قبل شروع روی لودینگ میمونه و اتفاقی نمیوفته. 2-3 بار قبلش که کلا هنگ کرد حتی ریست هم نمیشد !!!
سیستمم توی امضا هست مسلما ضعف از اون نیست. چکار کنم؟
دوستان تجربه ای تو این زمینه نبود؟!
ویندوزت genuine ؟؟؟
من بازیم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه برق رفت و الان موقع بازی پرش صحنه پیدا کرده توی تنظیمات هم دیدم تغییری نکرده حتی دوباره نصب کردم مشکلش حل نشد:41:
فکر کنم توی تنظیمات کامپیوتر چیزی عوض شده کسی میتونه لطفا کمک کنه:11:
لپتام 5010 inspiron هست هیچ مشکلی هم نداشت
Altairezio
20-07-2012, 21:19
من بازیم هیچ مشکلی نداشت تا اینکه برق رفت و الان موقع بازی پرش صحنه پیدا کرده توی تنظیمات هم دیدم تغییری نکرده حتی دوباره نصب کردم مشکلش حل نشد:41:
فکر کنم توی تنظیمات کامپیوتر چیزی عوض شده کسی میتونه لطفا کمک کنه:11:
لپتام 5010 inspiron هست هیچ مشکلی هم نداشت
اون تنظیمات cmos رو به تنظیمات اوله برگردونه حل میشه!من رو لپتاپ یکی از دوستان کردم حل شد!
سلام:11:میشه بیشتر راهنمایی کنین؟ تنظیمات cmos چی هست؟ بهتره بگم لرزش تصویر پیدا کرده تا پرش تصویر
Altairezio
20-07-2012, 21:38
سلام:11:میشه بیشتر راهنمایی کنین؟ تنظیمات cmos چی هست؟ بهتره بگم لرزش تصویر پیدا کرده تا پرش تصویر
دوست عزیز اون اول که کامپیوتر میخواد بالا بیاد اون پایین صفحه چند تا کلید نوشته (مثل f1 ,del,...) یکی از اونا(تو هر کامپیوتر فرق دارن) رو وقتی میزنی میره به یه صفحه ی آبی از اون جا تو منو آخر یه گزینه هست به نام (reset to defult) اونو اگه بزنی خود بخود ریستارت میشه و میره تو ویندوز! و حل میشه مشکلت !
اگه همچین چیزی پیدا نکردی 2 گزینه داری:
1-لپتابتوشارژ کامل کن بعد بازی کن!(یا یه بار باطریشو بده تست)
2- باطریشو در بیار بعد بنداز روش!
آقا دمت گرم :10: کلی حال دادی بدجوری دپرس شده بودم همون تنظیمات رو عوض کردم درست شده خیلی ممنون:11:
mr_mahbod
24-07-2012, 07:14
ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ین لینک رو در یوتیوب دنبال کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Altairezio
24-07-2012, 13:30
ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ین لینک رو در یوتیوب دنبال کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چیه این؟
M E S S I
24-07-2012, 13:41
دوستان چیه این؟
حل مشکل گرافیک dell5110.MOV
mahyar_sh13
06-08-2012, 14:12
سلام به همه
من تازه واردم و آماتور
پچ 3.5 pes2012 رو دان کردم نصبیدم ولی دیگه بازی اجرا نمیکنه
حالا چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!
این ارور میده
The dynamic library "rld.dlb"failed to initialize (E5)
M E S S I
06-08-2012, 14:25
rld.dlb
منظورت اینه rld.dll ؟
M E S S I
06-08-2012, 14:28
آنتی ویروستو غیرفعال کن و کرک بازی رو دوباره بریز تو محل بازی...
از اینجام میتونی rld رو دانلود کنی...
rld.dll :
mahyar_sh13
06-08-2012, 17:50
آنتی ویروستو غیرفعال کن و کرک بازی رو دوباره بریز تو محل بازی...
از اینجام میتونی rld رو دانلود کنی...
rld.dll :
خیلی ممنون بابته پاسخت
کرکش ندارم ولی بدونه کرک اجرا شد.
اما یخورده از روونی بازی گرفته شده!!!!
600خورده ای مگ دان کردم فقط استادیوم و شکله منو عوض شد واسه همه اینجوریه؟؟؟؟
چرا از خوده بازی آپدیت میکنم 100% دان میکنه بعد خطا میده؟؟؟
Peugeot pars sal
07-08-2012, 14:18
وقتی بازی اجرا میکنم اولش این پبغام میاد:
بعد اونجا که میخای پروفایل بسازی close the program میشه.مشکلش چیه؟
منم همین مشکل بالارو دارم! کمکم می کنید!؟
من بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه فقط مشکل اینجاس این بازی با کیبورد امکان پذیر نیستشش؟؟؟؟؟؟ تنظیمات دکمه هاش فقط دسته های xbox رو نشون میده! و این که از کجا میتونم تنظیمات گرافیکی رو تا بالاترین حد بالا ببرم
ممنون
Peugeot pars sal
08-08-2012, 20:00
کسی هست که جواب بده؟
کسی هست که جواب بده؟
مطمئن نیستم اما رانتایمای معروف (تو دی وی دی 2 کینگ هست)+ دیرکت ایکس جدید بریزی یحتمل حل شه مشکلت!
سلام من یه لبتاب U46 asuss دارم از زمانی که ویندوز سون 64 بیتی روش نصب کردم دیگه بازی PES 2012نصب نمیشه روش با اینکه گرافیکش 2 گیگه درایو ها ش رو هم نصب کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست لطفا کمک کنید
ضمنا گرافیکش Nvdia Gfors است ضمنا دوتا گرافیک داره هردوتا هم ظاهرا نصبن
خطای بازی میگه سیستم شما از حداقل مورد نیاز کمتره
امکانش هست کسی جواب مارو بده
Peugeot pars sal
09-08-2012, 14:02
مشکلش حل نمیشه تمام نرم افزار هاشو نصب کردم!لطفا راهنمایی کنید.
مشکلش حل نمیشه تمام نرم افزار هاشو نصب کردم!لطفا راهنمایی کنید.
مشکل از کارت گرافیک هست که vram کم داره
مدل گرافیک چیه ؟
Peugeot pars sal
10-08-2012, 17:29
اینه:
اما pes 2011 هم این پیغامو میده اما مثل این نمیشه!
لب تاپ شما 2تا کارت گرافیک داره این عکسی که گذاشتی کارت اول رو نشون میده
اگه شارژر رو وصل کنید از گرافیک دوم استفاده میکنه برای بازیها
amirhenry25
13-08-2012, 03:21
سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 5 دقیقه با ارور close the program
مواجه میشم مشکل چیه ؟
این مشکلیه که ازم می گیریه و نمیذاره گرافیک رو تا high ّببرم بالا! مدل : ASUS N55SL
MAZIARDM
16-08-2012, 22:04
سلام و شب خوش
منم همچین مشکلی دارم. شما میگید باید شارژرو بزنم. خب یعنی اگه جایی دسترسی به شارژ نداشتم نمیشه بازی کرد؟ با تشکر از شما
Altairezio
16-08-2012, 22:44
سلام بچه ها من وقتی بازی میکنم بعد از 5 دقیقه با ارور close the program
مواجه میشم مشکل چیه ؟
دوست عزیز بازی خیلی بد درست شده و خیلی جا های بازی باگ داره و نمیتونیم با همه ی تیم ها به راحتی بازی کنیم!
مثلا تیم منچستر یونایتد که بزرگ ترینشون هست که هم تو become a legend و هم تو master ligue گیر داره!
شما با کدوم تیم بازی میکنی؟
MAZIARDM
18-08-2012, 20:07
سلام و شب خوش
منم همچین مشکلی دارم. شما میگید باید شارژرو بزنم. خب یعنی اگه جایی دسترسی به شارژ نداشتم نمیشه بازی کرد؟ با تشکر از شما
shervinrain
25-08-2012, 12:13
بچه ها کی میدونه چرا یه مقدار از life leag رو میری بعد close program میده.من با کلی زحمت رفتم تو من سیتی تازه مهاجم اولم شده بودم که تو وسط رد کردن اون روزا میپره بیرون.تمام پچ ها رو تا الان نصب کردم. آخریش 4 بود. سیستمم fulle.
widows=7 64bit
cpu=core i 7
ram= 6
VGA=2gig
Altairezio
26-08-2012, 05:46
بچه ها کی میدونه چرا یه مقدار از life leag رو میری بعد close program میده.من با کلی زحمت رفتم تو من سیتی تازه مهاجم اولم شده بودم که تو وسط رد کردن اون روزا میپره بیرون.تمام پچ ها رو تا الان نصب کردم. آخریش 4 بود. سیستمم fulle.
widows=7 64bit
cpu=core i 7
ram= 6
VGA=2gig
خوب دوست عزیز همون طور که تو چندین صفحه ی قبل هم در مورد این موضوع بحث شد که تو این افتضاح کنامی بعضی از تیما کلا" مشکل دارن!(مثل من یونایتد:31:)
به منظور نداشتن همچین مشکلی باید 2 تا سیو از بازی داشته باشی تا بعد از هر مسابقه سیو کنی و اگر جایی از بازی انداخت بیرون با خیالی راحت بری و اون قسمت رو یا حتی اون بازی رو با فست فوروارد ببری جلو(رد کنی اون قسمت های خرابو)!
که کلا" تو این سری کنامی یه گلی کاشته که دیگه به راحتی نمیشه با همه ی تیم های لیگ انگلیس بازی کرد!
به نظر من مطمئن ترین لیگ از نظر اشکالات فنی لیگ ایتالیا یا اسپانیاست!
Peugeot pars sal
29-08-2012, 19:28
کسی میتونه سیو پروفایلش برام بذاره؟
دوستان من کابل HDMI آنتن دیجیتال رو به از لپتاب به نلویزیون نصب کردم
ولب در وسط بازی pes بعضی مواقع لک میزنه و بازی خیلی کند میشه.
کارت گرافیک من ATI 6770
Peugeot pars sal
31-08-2012, 14:03
کسی میتونه سیو پروفایلش برام بذاره؟
سیو پروفایلش رو برام بذارید چون سر ساختن پروفایل CLOSE THE PROGRAM میشه!
Peugeot pars sal
31-08-2012, 14:04
این مشکلیه که ازم می گیریه و نمیذاره گرافیک رو تا high ّببرم بالا! مدل : ASUS N55SL
من هم همین مشکلو دارم.
shervinrain
01-09-2012, 18:29
ممنون از جوابت ولی هیچ جوری رد نمیشه.هرجوری به اون روز میرسه که بخواد رد کنه close program میده.با تیم های دیکه هم همینتوره.واقعا افتضاحه.از خیر master leag و life footbal گزشتیم.pes 13 دموشو دانلود کردم گیم پلیش واقعا فوق العادست.رو تک تک بازیکنا کارکردن.چی بود این 12.اکثرا 11 رو ترجیح میدن
سلام این لینک برای من کار نمیکنه اگه ممکنه یکی اتچ کنه
arshamamy
26-09-2012, 11:57
آقا کار نمیکنه اه...
پی ای اس 13 رو نصب کردم رو لپ تاپ dell 5110 میره تو بازی وقتی exhibition رو میزنم تا همینجوری بازی کنم از بازی میاد بیرون...
همه راه حل ها رو هم امتحان کردم ......
خواهشن کمک
M E S S I
26-09-2012, 12:04
سوالتو اینجا بپرس:
مشکلات نصب و اجرا - Pro Evolution Soccer 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام cpu pentium 4 3ghz ميتونه pes2012 رو اجرا كنه ؟؟ pes2013 رو چطور؟؟
سلام
من نمیدونم چرا توی بازی که میرم هر چند دقیقه یک بار سرعت بازی وحشتناک میره بالا و باید استپ بزنم تا بازی دوباره درست بشه، سیستمم هم برای این بازی خیلی عالیه، میشه یه نفر راهنماییم کنه؟:sq_21:
سلام من بازی pes 12 رو نصب کردم با گرافیک لپ تاپم نمیخونه ولی گزینه ignore رو میزنم وارد بازی میشه و بعد از next ها به قسمت avatar میرسم از بازی بیرون میاد
من قبلا pes 11 رو به همین شکل اجرا میکردم ولی این تو avatar هنگ میکنه
مشکل کجاست و چجوری درستش کنم؟
salam man kart gerafic laptop am NVIDIA Geforce 310M hastesh hamin errori ke majnoon axesh ro gozashte ro md kart gerafic ro ham update kardam vali dorost nashod. rahnamai konin. mamnoon:n16:
rasti in error vase man too pes 2014 mide:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.