PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ حول و حوش 1/5

behzad_lover
28-09-2011, 22:13
سلام دوستان!!!
من ميخوام يه لپ تاپ بخرم، راستش چند ماهي هيت كه نظر به خريد دارم! ولي اصلا نميتونم انتخاب كنم و اين مغازه دارها هم آدمو گيج تر ميكنن. جنس خودشون رو تعريف ميكنن و جنسي رو كه موجود ندارن 1000 تا عيب ايراد ميزارن روش و باعث ميشن آدم گمراهتر بشه!!!
خواستم از بچه هاي اينجا كمك بگيرم، بلكه بتونم بهترين انتخاب رو داشته باشم!!!

معيارهاي خودمو اينجا مينويستم:
1- بودجه حول و حوش 1/5 هست.(حالا 100 اينور، 100 اونور):13:
2-اكثر اوقات سر كامپوتر هستم و تقريبا ميشه گفت از 24 ساعت 25 ساعت پاي كامپيوترم!!!:20:
3-برنامه نويسي ميكنم و خيلي مهمه كه زبان هاي سنگين تر و بالاتر رو هم ساپورت كنه...:21:
4-كمي هم با فتوشاپ كار ميكنم و همچنين برنامه هاي منتاژ فيلم...:19:
5-اوقات فراغت رو گيم بازي ميكنم و اينم مهمه كه چند سالي بازي هاي جديد و سنگين رو برام باز كنه!!!:5:

خيلي ممنون ميشم اگه بهترين برند ها و مدل هارو كه به درد من ميخورن رو برام معرفي كنين!!!
سپاس فراوان....

mehdi666lp
29-09-2011, 08:42
سلام
با بوجه و نیاز شما (کار گرافیکی ساده و بازی در حد خوب ) مدل 15 اینچی معرفی میکنم :

HP DV6 - 6177ee

Lenovo Y570

MSI GX680

MSI GE620DX

این مدل ها گرافیکشون تو یه رنج هستش و هر کدوم کانفیگ مختلف دارن....مدل HP گرافیکش AMD Radeon 6770M هستش و سه مدل دیگه گرافیک Geforce GT 555M دارن......از برندی Asus هم مدل Asus N53SN هستش که گرافیکش از این 4 مدل پایین تر هست یخورده....مدل جدید دیگه ای هم هست از Asus که از قیمت شما بیشتر میشه.

بازی ها بروز میان و نیاز گرافیکی خودشون رو دارن تا یکی دو سال رو خوب جواب میده اما چند سال بعد دیگه باید رو Low بازی اجرا کنی یا Med ......واسه آینده نگری راجب بازی سری گیم مدل بالا به چند سالی خوبه....که اونم از قیمت شما میزنه بالا

behzad_lover
30-09-2011, 12:00
سلام
با بوجه و نیاز شما (کار گرافیکی ساده و بازی در حد خوب ) مدل 15 اینچی معرفی میکنم :

HP DV6 - 6177ee

Lenovo Y570

MSI GX680

MSI GE620DX

این مدل ها گرافیکشون تو یه رنج هستش و هر کدوم کانفیگ مختلف دارن....مدل HP گرافیکش AMD Radeon 6770M هستش و سه مدل دیگه گرافیک Geforce GT 555M دارن......از برندی Asus هم مدل Asus N53SN هستش که گرافیکش از این 4 مدل پایین تر هست یخورده....مدل جدید دیگه ای هم هست از Asus که از قیمت شما بیشتر میشه.

بازی ها بروز میان و نیاز گرافیکی خودشون رو دارن تا یکی دو سال رو خوب جواب میده اما چند سال بعد دیگه باید رو Low بازی اجرا کنی یا Med ......واسه آینده نگری راجب بازی سری گیم مدل بالا به چند سالی خوبه....که اونم از قیمت شما میزنه بالا

داداش خیلی لطف کردی!!!
آقا رم 8 گیگ تو این مایه ها چی داریم؟؟؟
و اینکه درست میگن ایسوس سری ان مشکل گرمایی و تهویه دارن؟؟؟
لپ تاپ لنوو مدل Y560 چطوره؟؟؟

mehdi666lp
30-09-2011, 13:19
داداش خیلی لطف کردی!!!
آقا رم 8 گیگ تو این مایه ها چی داریم؟؟؟
و اینکه درست میگن ایسوس سری ان مشکل گرمایی و تهویه دارن؟؟؟
لپ تاپ لنوو مدل Y560 چطوره؟؟؟.
.
.
.
مدل MSI GE620 روش 8 گیگ رم هستش....مدل Lenovo Y570 هم روش 8 گیگ رم هستش.....مدل MSI GX680 روش 12 گیگ رم هستش
.
.
.
لپ تاپ با کانفیگ بالا کلا حرارت زیاد تولید میکنه چون CPU Core i پر حرارت هستش
.
.
مدل خوبی هست بهتره مدل جدیدش که 570 هست رو بخری