مشاهده نسخه کامل
: باتری
koroshfe
28-09-2011, 20:35
بنده یه لپ تاپ ایسر مدل 5738زد دارم ، به خاطر کارم یه مدتی بود که همش به شارژ بود ، اما بعد از مدتی برای اینکه همیشه به برق دسترسی داشتم و مشکلی نبود برای مدتی باتری رو از دستگاه خارج کردم تا باتری ضعیف نشه ، بعد به خاطر ویروسی بودن سیستم ویندوز رو عوض کردم ، بعد از تعویض ویندوز تصمیم گرفتم از باتری استفاده کنم ، بعد از نصب ویندوز تا الان آنتی ویروس نصب نکردم و هیچ کاره خاصی نکردم ، دستگاهم هنگ کردنای مرموزی داشت که از طریق تجربه متوجه شدم مربوط به برنامه ی خاصی هستش و اونو آنیستال کردم و هنگ کردنام خوب شد ، اما مشکل اصلیم اینه که ویندوز در قسمت باتری این ارور رو می ده : consider replacing your battrey ، محل قرارگیری باتری و نحوه ی مچ کردنش رو چک کردم ، همه چیز درسته ، دستگاهم زود باتری خالی می کنه ، شاید 5 تا 8 دقیقه هم طول نمی کشه ، سعی کردم همه ی شرایط ها رو بگم ، ممنون می شم کمک کنید و بگید علّت و راه حل اون چیه . بنده همین الان هم اقدام به نصب نود32 می کنم و بعد از آپدیت یه سمارت سکن هم می زنم .
با تشکر فراوان ، ممنون می شم کمکم کنید
بنده یه لپ تاپ ایسر مدل 5738زد دارم ، به خاطر کارم یه مدتی بود که همش به شارژ بود ، اما بعد از مدتی برای اینکه همیشه به برق دسترسی داشتم و مشکلی نبود برای مدتی باتری رو از دستگاه خارج کردم تا باتری ضعیف نشه ، بعد به خاطر ویروسی بودن سیستم ویندوز رو عوض کردم ، بعد از تعویض ویندوز تصمیم گرفتم از باتری استفاده کنم ، بعد از نصب ویندوز تا الان آنتی ویروس نصب نکردم و هیچ کاره خاصی نکردم ، دستگاهم هنگ کردنای مرموزی داشت که از طریق تجربه متوجه شدم مربوط به برنامه ی خاصی هستش و اونو آنیستال کردم و هنگ کردنام خوب شد ، اما مشکل اصلیم اینه که ویندوز در قسمت باتری این ارور رو می ده : consider replacing your battrey ، محل قرارگیری باتری و نحوه ی مچ کردنش رو چک کردم ، همه چیز درسته ، دستگاهم زود باتری خالی می کنه ، شاید 5 تا 8 دقیقه هم طول نمی کشه ، سعی کردم همه ی شرایط ها رو بگم ، ممنون می شم کمک کنید و بگید علّت و راه حل اون چیه . بنده همین الان هم اقدام به نصب نود32 می کنم و بعد از آپدیت یه سمارت سکن هم می زنم .
با تشکر فراوان ، ممنون می شم کمکم کنید
با عرض سلام...
شما در ویندوزهای قبل مثل ویستا این ارور رو نداشتین چونکه اصلا ویندوز ویستا این notification رو نداره!
با upgrade به ویندوز جدید یعنی seven ، متاسفانه این خیلی شایع هستش و برای اکثر افراد اتفاق افتاده و جالبه که بگم بیشتر این افراد لپ تاپ acer داشتن!
اینم به خاطر باهوش بازیهای جناب آقای ویندوز seven هستش!
چون به طور فنی ظرفیت design capacity رو به اشتباه به ویندوز ریپورت میکنه و باعث نمایش دادن این پیغام میشه
بهترین راه برای حل این مشکل update کردن BIOS لپ تاپتون هست، برین داخل سایت سازنده ی لپتاپ و آپدیت بایوز رو پیدا کنین.
این رو هم بدونین که باطری شما هیچ مشکلی نداره پس اقدام به عوض کردنش نکنید ، حتی اگه باطری نو هم بیارید همین برنامه هست.
موفق و :11:موئید باشین
koroshfe
29-09-2011, 15:09
ای خدا خیرت بده برادر :دی
ممنون ، خیلی کمک بزرگی کردی ، الان می رم ببینم می شه درستش کرد یا نه .
یه چیز جالب بگم :دی ویندوز قبلی من سون بود :دی پس چرا تو اون قبلیه مشکلی نداشت ؟؟؟ ( اینم بگم که شرکتی بود ، من نصب نکرده بودمش ، یعنی خودتون می دونید دیگه ، بعد از نصب این ویندوز های بعضی امکاناتش از بین می ره ، مثلاً من اف ان ندارم ، اینم حل شدنیه ؟؟؟ )
با تشکر فراوان
koroshfe
30-09-2011, 18:12
آقایون گل ، بنده این bios رو نصب کردم اما هچنان این مشکل را دارم متأسفانه :دی
چه گلی بر سر بگیرم من ؟ :دی
آقایون گل ، بنده این bios رو نصب کردم اما هچنان این مشکل را دارم متأسفانه :دی
چه گلی بر سر بگیرم من ؟ :دی
سلام شما مشکلت حل نشده دادا؟
اون راهی که گفتم رو خیلی ها انجام دادن و مشکلشون حل شده
میتونی یک seven ورژن ultimate نصب کنی؟
و این رو هم امتحان کنی ؟
شما گفتی اول خودش سون داشته ولی درست کار میکرده ، جایی خوندم که می گفت به خاطر اینه که شما درایورهارو درست نصب نکردی، درایورهای ویندوز سون رو این هم لینک این مطلب :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
koroshfe
02-10-2011, 16:20
ااااا ، راستی یه چیز مهمو نگفتم ، ببخشید
ویندوزه جدیدم سون پروفشنال ه
فرقی می کنه ؟؟؟
سلام تفاوت چندانی با هم ندارن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dultimate-thumb.png
ولی بیشتر هدف من از عوض کردن اینه که فایلهای ویندوز عوض بشن و درایورها رو مجدد نصب کنید روی ویندوز به شکل درست، اگه نیازه درایورهای جدیدتر رو دانلود کنین برای ویندوز.
ولی یک چیزی بگم : من که اینجا سیستم شما رو نمیبینم که بتونم بزنم به هدف و مشکل رو دقیقا بگم
بهترین کار اینه که ببرین جایی تست بشه و عیب یابی بشه
saeedblack
03-10-2011, 21:45
دوست عزیز لپ تاپ رو چند وقته داری؟
تو زمانی که از باتری استفاده نکردی اونو کجا نگه داشتی ؟
با برنامه CPUID HWMonitorPro میزان remaning capaciy را ببین چقدر هست شاید واقعا باتری لپ تاپت مشکل داره
M-I-L-A-D
04-10-2011, 14:07
منم هرچی نور صفحه رو کم میکنم باز خیلی شارز زود تموم میشه!
koroshfe
08-11-2011, 16:00
بچه ها ؟؟؟
کسی می دونه کدوم درایور را رو باید نصب کنم تا درست شه ؟؟؟
تو رو خدا کمکم کنید :((((((
تازه :( بعد از این قضیه لپ تاپم هنگای عجیبی می کنه :(
تو رو خداااااا کمکم کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.