ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شاهکار !!!Age of Wulin

صفحه ها : 1 [2]

Dante May Cry M
21-08-2012, 07:36
آقا من بازیرو دانلود کردم ولی حالا یک ارور میده که انگار از ویندوز ـه و بازی دانلود شده خراب نباشه.. این هم عکس :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی می دونه مشکل کجاس و چه جوری درست میشه؟

Aria1997
21-08-2012, 12:11
directx رو نصب کن اگه مطمئنی داریش دوباره نصب کن
چون d3dx9 ماله دایرکت ایکسه
من همچین اروری نداشتم چون قبلش نصب کرده بودمـ

Dante May Cry M
22-08-2012, 19:33
با برنامه DLL-Files Fixer که فکر کنم بهترین برنامه این مورد باشه همین فایل مشکل دار رو دانلود و نصب کردم ولی درست نشد... Windows 7 مگه کار نمی کنه؟ :13:

Aria1997
22-08-2012, 20:35
شما directx رو نصب کردی؟
اگه هم کردی دوباره نصب کن حتما درست میشه!

soroosh_cz
25-08-2012, 23:30
آقا من دارم این فایل 7گیگی رو دانلود میکنم.ا فردا ایشاا... تمومه.
سرم درد گرفت وسط این همه نوشته چینی.

برای بازی کردن نسخه ی چینی هم باید بتا کی داشت؟ یا ثبت نام خالی هم کافیه؟ OB هست یا CB؟

Aria1997
26-08-2012, 00:36
نه نسخه چینی بتا کی نمیخواد!ثبت نام کافیه

soroosh_cz
29-08-2012, 04:25
نصب کردم... چقدر اذیت میکنه این زبان چینیش.
پینگ زیاد جالب نیست، در حالی که با سرور انگلیس 190ms پینگ دارم، کمترین پینگم تو سه سرور بازی حدود 400 هست.
الان دارم آپدیت میکنم. شانسی کلیک کردم رفت برای آپدیت...

Aria1997
29-08-2012, 15:02
بازیش کردی؟ کلا گیم پلیش خیلی باحاله !
ولی یه کوئست گیر کردم همش چینیه هیچی نمیفهمم :41:

soroosh_cz
29-08-2012, 17:29
من دیروز رفتم تو بازی، کاراکتر ساختنش خودش یه بازیه :31:
وقتی که وارد بازی شدم گرافیک خیلی خیلی کم بود، من تو تنظیمات گرافیک یه منوی کشویی بود، اونو اوردم سر آخرین کلمه... ولی مثل اینکه کمترین بوده.
وقتی اومدم بازی کنم، یه پیغام میومد وسط صفحه، وقتی کلیک می کردم، از بازی خارج میشد، فکر کنم ارور Disconnect بوده :31:

Iloveu-ALL
29-08-2012, 17:46
من دیروز رفتم تو بازی، کاراکتر ساختنش خودش یه بازیه :31:
وقتی که وارد بازی شدم گرافیک خیلی خیلی کم بود، من تو تنظیمات گرافیک یه منوی کشویی بود، اونو اوردم سر آخرین کلمه... ولی مثل اینکه کمترین بوده.
وقتی اومدم بازی کنم، یه پیغام میومد وسط صفحه، وقتی کلیک می کردم، از بازی خارج میشد، فکر کنم ارور Disconnect بوده :31:

زماني كه time out ميده هم اين ارور رو ميده !!!!؟
بزار منم بيام تو بازي. تو battleها بايد 4تاتون بيايد دنبالم هيلم كنيد نكرديد رفتم سمت دشمن تو هر بتل 100بار مي كشمتون :دي

Dante May Cry M
06-09-2012, 21:02
دوستان من یکشنبه دیگه نیستم به خاطر سربازی، خودتون هر وقت بازی اومد تاپیک رو فعال کنید و همرو بیارید به بازی تا ببینیم واقعا این کسایی که اسم دادن میان به بازی یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطمئن باشید بازی عالی هستش !

Alex merccer
06-09-2012, 23:24
بازیش F2P یه؟
اگه هست پس قضیه ی pre-order چیه؟
بروبچی که بازی کردین بتاشو چجوریه؟جذابیت هم داره؟
آخه من تو این سبک فقط prefect world international بازی کردم که اون هم به اون صورت برام جذابیت نداشت و کلا وقتم تلف شد و بعد یک مدت ولش کردم الانم مرددم که این اومد دانلود کنم یا نه.
ورژنی که 18 اکتبر میاد بتا انگیلیسیه یا فول ورژن؟

Aria1997
06-09-2012, 23:30
بازی فری هستش
pre order یا همون elite چیز خاصی نیست فقط یه هفته زودتر بازی به دستت میاد
بازی 18 اکتبر فکرکنم نسخه انگلیسیش باز میشه!
گیم پلی بازی خیلی قشنگه کلا باید خودت بازی کنی تا ببینی
منم فعلا بازی نمیکنم چون زبونش چینیه انگلیسیش اومد ایشالا بازی میکنیم

Alex merccer
07-09-2012, 18:22
یک سوال دیگه:
قضیه ی این p-knights.enjin.com چیه؟

ویرایش:
یکی دیگه هم الان به ذهنم رسید:31:

بازیش مثل بیشتر بازی های این سبک خودش اتک می ده و میس می شه و ...
یا مثل skyrim خودت باید هدف گیری کنی؟

Dante May Cry M
07-09-2012, 19:03
:دی دوستان یک خبر خوب :دی

برای اینکه یک کد برای ورود به بتای بازی بگیرید، امروز یک قراری در سایت Age of Wulin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن که گفتن هرکس بازی Allods Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای چند روز فقط Login بشه می تونه Key یا کد بتا رو 100% بگیره !

برای اینکار برید این بازی Allods Online رو دانلود کنید و بعد هم اینکار رو بکنید :

برای 7 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 1 کد بتا دریافت کنید.
برای 14 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 2 کد بتا دریافت کنید.
برای 21 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 3 کد بتا دریافت کنید.
و یک کاراکتر رو تا Level 10 برسونید تا 2 تا کد بتا دیگه هم داده بشه !

برای ثبت نام در سایت و ساخت یک اکانت به این لینک برید و یک اکانت بسازید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?m=process)
برای دانلود بازی به این لینک برید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این کار باید بین 10 سپتامبر که 3 روز دیگس باشه تا 1 اکتبر. یعنی در کل 21 روز هستش که 3 روز هم تا شروعش زمان مونده تا بازیرو دانلود کنید!

به نظر من آسونترن اینا همون Level 10 کردن یک کاراکتر ـه که تازه 2 تا کد هم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Alex merccer
07-09-2012, 19:16
:دی دوستان یک خبر خوب :دی

برای اینکه یک کد برای ورود به بتای بازی بگیرید، امروز یک قراری در سایت Age of Wulin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشتن که گفتن هرکس بازی Allods Online ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو برای چند روز فقط Login بشه می تونه Key یا کد بتا رو 100% بگیره !

برای اینکار برید این بازی Allods Online رو دانلود کنید و بعد هم اینکار رو بکنید :

برای 7 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 1 کد بتا دریافت کنید.
برای 14 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 2 کد بتا دریافت کنید.
برای 21 روز پشت سر هم هر روز حداقل یک بار حتی برای یک لحظه در بازی برید و حضور داشته باشید تا 3 کد بتا دریافت کنید.
و یک کاراکتر رو تا Level 10 برسونید تا 2 تا کد بتا دیگه هم داده بشه !

برای ثبت نام در سایت و ساخت یک اکانت به این لینک برید و یک اکانت بسازید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]?m=process)
برای دانلود بازی به این لینک برید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این کار باید بین 10 سپتامبر که 3 روز دیگس باشه تا 1 اکتبر. یعنی در کل 21 روز هستش که 3 روز هم تا شروعش زمان مونده تا بازیرو دانلود کنید!

به نظر من آسونترن اینا همون Level 10 کردن یک کاراکتر ـه که تازه 2 تا کد هم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما مگه سربازی نبودی ؟:31:

بتا کی برای ورژن انگلیسی دیگه؟
حجمه این بازیه چقدره؟
ورژن بتای بازی تا کی اکتیوه؟
حجمه بتاش چقدره؟

Dante May Cry M
07-09-2012, 19:27
گفتم که 1 شنبه میرم :دی برای کسایی که بازیرو دوست داشتن خبر رو گذاشتم خودم که دیگه نیستم که بازی کنم..

آره Age of Wulin برای نسخه اروپا بازی ـه.
اینجور بتا ها یا Closed Beta معمولا 1 ماه به بالاس، این هم باید همینطور باشه فکر کنم.
حجمش دور و وره 7 یا 8 گیگ ـه.

Vahidking.75
07-09-2012, 20:26

Iloveu-ALL
07-09-2012, 20:58

نه ... باید خودت کنترلش کنی ... سیستم اتکش مثله devil may cry هست!

Alex merccer
07-09-2012, 21:25
یک نکته تو سایتش خوندم گقتم اینجا هم بگم چون مهمه در مورد همون بتا کی هاست:

تو سایتش نوشته بود برای اینکه بتا کی رو بگیرین باید 7 روز رو پشت سر هم آنلاین بشین و اگه یک روزو نیاین همه ی روز های قبلی فرت می شه
در ضمن گفته بود آنلاین که می شین باید با کاراکترتون توی بازی بیاین یعنی فقط توی صفحه ی کاراکتر ها برین کافی نیست.
حجم این بازیه allods online هم 5.34 گیگابایته.
راستی من می خوام یک کاراکتر لول 10 کنم که دو تا کی بده. هر کی پایست همینجا بگه هر وقت کی ها رو گرفتم دومیو براش پ.خ. کنم.

ویرایش:
کی دوم دریافت کننده اش معلوم شد اما چون دیدم شما ها بچه های باحالی هستین :31: کی سوم هم اگه کسی بخواد براش می گیرم .

Alex merccer
08-09-2012, 19:38
کی دوم دریافت کننده اش معلوم شد اما چون دیدم شما ها بچه های باحالی هستین :31: کی سوم هم اگه کسی بخواد براش می گیرم .

یعنی هیچکی هیچ علاقه ای نداره بتاشو بازی کنه؟(باز نیاین بگین اسپم نده :31:)

Aria1997
08-09-2012, 20:34
من دارم بازی میکنم لول 4 هستم فعلا .... دیروز بازی کردم امروز رو یادم رفت خوب شد پست دادی وگرنه یادم میرفت:دی

Iloveu-ALL
08-09-2012, 20:57
من دارم بازی میکنم لول 4 هستم فعلا .... دیروز بازی کردم امروز رو یادم رفت خوب شد پست دادی وگرنه یادم میرفت:دی

لول آپش سخته!؟ چطوری هست لول آپش؟!

Aria1997
08-09-2012, 21:29
لول آپش سخته!؟ چطوری هست لول آپش؟!

نه بابا سخت نیست میگه اینو دنبال کن اونو دنبال کن اینو بکش اونو بکش همین:دی

Alex merccer
09-09-2012, 00:09
نه بابا سخت نیست میگه اینو دنبال کن اونو دنبال کن اینو بکش اونو بکش همین:دی

گروگان گیری نکردی یا گروگان نگرفتنت ببینی چجوریاست؟:31:
مواد مخدر هم داره قاچاق کنی؟:31:

Vahidking.75
09-09-2012, 14:09
نه ... باید خودت کنترلش کنی ... سیستم اتکش مثله devil may cry هست!

توی صفحه سوم یا چهارم بود Devil May Cry جان گفتن که :

در مورد مبارزه بازیش باید بگم که حالت Targeting هستش یعنی مثل wow که این منو هم یکم ناراحت کرد

وافعا اگر اینطوری باشه که خیلی نا امید کنندست

Alex merccer
09-09-2012, 18:01

در مورد مبارزه بازیش باید بگم که حالت Targeting هستش یعنی مثل wow که این منو هم یکم ناراحت کرد

احتمالا فقط واسه اسکیل زدن اینطوری باشه اگه نه dodge به درد نمی خورد.
چون بازی قابلیت dodge زدن هم داره یک تریلر هم نگاه کردم از بازی اینا همینجوری می دویدن رو در و دیوار و رو آب همدیگرو می زدن که خیلی از ضربه هاشون هوار و می زد یعنی نمی خورد به طرف.

Iloveu-ALL
09-09-2012, 23:15

نه Dante May Cry اشتباه می کرده و اگه اینجا از Aria هم بپرسی میگه که سیستم مبارزه اش مثله wow . targeting نیست و مثل بازی Devil May Cry هستش ... چند صفحه قبل هم خوده آقا مهدی می گه که "اه سیستمش اینطوریه من فکر کردم اینه wow هه"
wow:mop و Guild Wars 2 و Age of Wulin از بهترین های MMO امسال میشن!!

Vahidking.75
09-09-2012, 23:33
خوب من تا حالا Devil May Cry بازی نکردم ....

میشه حداقل یه توضیح کوچیک بدین ؟ ...

Alex merccer
09-09-2012, 23:55
خوب من تا حالا Devil May Cry بازی نکردم ....

میشه حداقل یه توضیح کوچیک بدین ؟ ...

شما مگه مسافرت نبودی ؟:31:

من خودم devil may cry بازی نکردم اما قاعدتا باید مثل بقیه ی بازی های هم سبکش باشه دیگه.مثلا چپ کلیک می زنی شمشیر می زنه

Vahidking.75
10-09-2012, 00:29
شما مگه مسافرت نبودی ؟:31:

من خودم devil may cry بازی نکردم اما قاعدتا باید مثل بقیه ی بازی های هم سبکش باشه دیگه.مثلا چپ کلیک می زنی شمشیر می زنه

جواب سوال اول : گوشی رو که از آدم نگرفتن ، با گوشی میتونم بیام اخبار چک کنم :31:

این همه سوال که میکنم آخه به خاطر یکی از ویدیو هاست که یارو داشت اسکیل میزد ، نشونه گر مویس رو نشون میداد که داره دایره اسکیل رو اینور و اونور میبره .... یا مثلا داشتن با شائولین جنگ میکردن دو نفر توی هم بودن و به صورت مداوم Combo میزدن ، خیلی شبیه به WoW هستش ... خداکنه اینطوری نباشه ... به هر صورت اگر کسی اطلاعات تکمیلی بده بد نیست ...

soroosh_cz
10-09-2012, 00:30
اگر C9 رو بازی کرده باشید، تقریبا مثل همونه ولی پیشرفته تر.
یعنی سوم شخصه و تاکتیک ها و کمبو و قابلیت های مختف داره که با ترکیب موس و کیبرد درست میشه.

Alex merccer
11-09-2012, 04:24
بالاخره با هر بد بختی بود یک کاراکتر لول 10 کردم :31:
الان منتظرم بتا کی ها بیاد به ایمیلم . ولی پدرم در اومد اساسی . واقعا این allods online یک چیزی فراتر از فاجعه ست .انقدر مزخرف بود که تا وقتی لول 10 شدم به در و دیوار و ... فحش دادم:31:
هر کی می خواد با این بازی بتا کی بگیره اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه طرف لول 10 کردن کاراکتر نرین که سلامت عقلیتون به خطر میوفته:31:

Witcher6610
11-09-2012, 09:45
بالاخره با هر بد بختی بود یک کاراکتر لول 10 کردم :31:الان منتظرم بتا کی ها بیاد به ایمیلم . ولی پدرم در اومد اساسی . واقعا این allods online یک چیزی فراتر از فاجعه ست .انقدر مزخرف بود که تا وقتی لول 10 شدم به در و دیوار و ... فحش دادم:31:هر کی می خواد با این بازی بتا کی بگیره اکیدا توصیه می کنم به هیچ وجه طرف لول 10 کردن کاراکتر نرین که سلامت عقلیتون به خطر میوفته:31:چی؟ مگه بازی ران شده؟چرا منو خبر نکردین...!از قافله جا موندم :دیمن که کنکوری شدم ! PC هم کاملا جمع کردم که هوس نکنم! ولی شما به جای من بازی کنید... جای من خالی باشه هاا!!!به هر حال یه پرانتز جلو اسمم بزارید بنویسید کنکوری بدبخت! رنگشم زرد باشه خوبه...چون مثلا انقدر درس خوندم رنگم زرد شده :دیاین چرت و پرت هایی که الان هم می نویسم از بازی نکردنه! (به معتاد مواد نرسه همینه!)

Alex merccer
11-09-2012, 15:07
رفتم تو فروم بازی در مورد این کی ها خوندم نوشته بود یا موقعی که CBT بیاد کی ها رو می فرستن یا 1 اکتبر حالا هر کدوم که زود تر بود. بعد همونجا دیدم چند نفر نوشتن سرور آمریکا برای بازی کی نمی خواد . کسی آدرس سایتشو داره؟
آخه تو نت هم هر چی گشتم همه جا آدرس سرور EU بود.

ویرایش : تو پست دوم بود :31:

Iloveu-ALL
11-09-2012, 19:00
چی؟ مگه بازی ران شده؟چرا منو خبر نکردین...!از قافله جا موندم :دیمن که کنکوری شدم ! PC هم کاملا جمع کردم که هوس نکنم! ولی شما به جای من بازی کنید... جای من خالی باشه هاا!!!به هر حال یه پرانتز جلو اسمم بزارید بنویسید کنکوری بدبخت! رنگشم زرد باشه خوبه...چون مثلا انقدر درس خوندم رنگم زرد شده :دیاین چرت و پرت هایی که الان هم می نویسم از بازی نکردنه! (به معتاد مواد نرسه همینه!)

چرت و پرت چیه :10: داداش هنوز بازی ریلز نشده و نخسه اش بتا هست!!نگران نباش برا شما هم جا هست ... البته امیدوارم تو کنکور موفق بشوید و بازی رو کنار بگذارید بچسبید به درس! :8::11:

Alex merccer
11-09-2012, 19:55
چرت و پرت چیه :10: داداش هنوز بازی ریلز نشده و نخسه اش بتا هست!!نگران نباش برا شما هم جا هست ... البته امیدوارم تو کنکور موفق بشوید و بازی رو کنار بگذارید بچسبید به درس! :8::11:

همین بتایی هم که ریلیز شده چینیه و حدود یک ماه تا بتای انگلیسی مونده:41:

Witcher6610
11-09-2012, 20:00
مگه بتا هم چینی اش در اومده؟ :دی عجب!ولی یکی گفت تا وقتی بتا کی نگرفتین فکر آپ کردن هیروتون تا لول 10 نرین! اما این یک تناقض است :دی

Alex merccer
11-09-2012, 20:19
مگه بتا هم چینی اش در اومده؟ :دی عجب!ولی یکی گفت تا وقتی بتا کی نگرفتین فکر آپ کردن هیروتون تا لول 10 نرین! اما این یک تناقض است :دی

شما نگرفتی پس منظور منو. اون لول 10 مال بازی allods online بود :31:. چون بتا ی انگلیسیه بازی که منتشر بشه اگه بخوای بازی کنی باید بتا کی داشته باشی برای اینکه بتا کی هم بگیری باید این بازیه allods online رو چند روز پشت سر هم آنلاین بشی یا یک کاراکتر لول 10 کنی. منم این بازیو می گفتم فاجعه ست.

Witcher6610
12-09-2012, 20:54
نزدیکه یه ساله که منتظر این بازی ام ! حتی اگه پولی هم می شد واسش پول می دادم !
ولی بهتره فعلا یه کاره دیگه انجام بدم ...
امسال کنکوری ام و یه زندگی خاص دیگه ای دارم !
نمی دونید چه فکر هایی واسه بازی کرده بودم ...
.
.
.
یه سرور تیم اسپیک بسازم و بچه های جیگر رو بفرستیم توی یه Guild و بازی واقعی رو به این چینی ها نشون بدیم !
چه کارهایی می تونیم تو این بازی بکنیم ! ! ! ...
ممنون از Dante که این بازی رو بهمون نشون داد...
یادش بخیر می خواستم Unique باشم ! مثال : گروه ها رو نگاه کنید ... من بر اساس قدرت انتخاب نکردم ! چیزی انتخاب کردم که تنها باشم ! (سجاد توی یه جای دیگه هم هست!)
جای منو خالی کنید که وقتی اومدم ناراحت نباشم !
دفعه بعدی از دانشگاه شریف لاگین می کنم و با سرور تیم اسپیک میام :دی
خیلی جیگرید !

Arrowtic
12-09-2012, 21:43
جای منم خالی کنید : دی
نت جدیدم(مخابرات) پینگش عالیه ولی هرزگاهی یه 5 ثانیه 10 ثانیه پینگ میره رو 1000 و درست میشه بعدش ولی همین زمان کم بدبختم میکنه : دی

ولی به هر حال شاید یه تستی کردم(طرح ترک WoW رو دارم طی میکنم این تابستون : دی).کسی جایی برای خرید پستی میشناسه؟

goldenmember
03-11-2012, 14:00
نیومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

Aria1997
03-11-2012, 14:32
ساول منم بود باید نسخه انگلیسیش اومده باشه ماله من هنوز چینیه چرا :sq_3:

Iloveu-ALL
04-11-2012, 21:24
تاخیر خورد... بازی قراره که اوایل 2013 عرضه بشه.

Aria1997
04-11-2012, 21:40
تاخیر خورد... بازی قراره که اوایل 2013 عرضه بشه.

مرسی :(
This has meant that an additional 1 million Chinese characters need to be translated.
Keeping our commitment to quality in mind, this means it will take some additional time.

Crawling In MySkin
08-01-2013, 11:03
سلام
آقا میگم این بازی بالاخره free to play هست یا نه
ما یه جا خوندیم هست
ولی الآن تو سایتش به قیمت 20 دولار داره میفروشه چجوریه

iloveuallnew
08-01-2013, 12:54
سلام
آقا میگم این بازی بالاخره free to play هست یا نه
ما یه جا خوندیم هست
ولی الآن تو سایتش به قیمت 20 دولار داره میفروشه چجوریه

اصل بازی free یه!
ولی فعلا بازی تو حالت beta قرار داره، اون کسایی که beta key ندارن و میخوان beta بازی رو بازی کنن باید 20 دلار بدن!

goldenmember
08-01-2013, 15:42
این بازیو نمکیشه آفلاین بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی فقط با npc ها طرف باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بازیش خوشم میاد اما اینترنتم زغالیه

Crawling In MySkin
12-01-2013, 23:50
اصل بازی free یه!
ولی فعلا بازی تو حالت beta قرار داره، اون کسایی که beta key ندارن و میخوان beta بازی رو بازی کنن باید 20 دلار بدن!
مرسی
پس از تحقیقات فراوان بالاخره فهمیدم چه خبره:دی
بتاش که هیچی
خودش 1 فبریه رلیز میشه و تا 3 ماه فقط اونایی که خریدن میتونن بازی کنن
و بعد از این 3 ماه یعنی 3 می بازی کلا مجانی میشه

پ.ن:
البته این سیستم مال ورژن آمریکاهه
هنوز بتای اروپا هم نیومده
آمریکا هم که لگ خالصه

Arrowtic
02-04-2013, 17:05
بازی نسخه آمریکاش یعنی Age of Wushu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دقیقا 8 روز دیگه که میشه 10 آپریل ریلیز میشه به گفته سایت رسمیش.

moz
04-04-2013, 14:55
الان من چطوری میتونم اینو بازی کنم؟
کسانی که تجربه دارن لطفا همکاری کنن

Iloveu-ALL
04-04-2013, 15:01
از age of wulin (سرور اروپا) خبری نیست؟ :n27:

Arrowtic
04-04-2013, 15:06
الان من چطوری میتونم اینو بازی کنم؟
کسانی که تجربه دارن لطفا همکاری کنن
توی پست قبل از شما گفتم که نسخه آمریکا 10آپریل شروع میشه یعنی 6 روز دیگه.

از age of wulin (سرور اروپا) خبری نیست؟ :n27:

نه فعلا ثبت نام Closed Beta شروع شده.

moz
04-04-2013, 15:09
ممنون
بعد توی سرور های آمریکا میشه بازی کرد ؟
مشکل لگ در چه حد هست ؟

Arrowtic
04-04-2013, 16:18
ممنون
بعد توی سرور های آمریکا میشه بازی کرد ؟
مشکل لگ در چه حد هست ؟

6 روز دیگه معلوم میشه ولی من خودم بازی های دیگه که آمریکا بوده سرورشون در حده بسیار بالایی لگ بوده و غیر قابل بازی.

Arrowtic
11-04-2013, 21:07
بازی به طور رسمی لانچ شد.(آمریکای شمالی)
فیدبک هاشو میخوندم خیلی ازش تعریف شده و پلیر ها گفتن عالی ساخته شده.(فقط عده ای میگفتن در Endgame میشه p2w)

سایت رسمی بازی نسخه آمریکای شمالی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نسخه اروپا تازه درحال ثبت نام برای Closed Beta هست : |

Crawling In MySkin
12-04-2013, 07:50
نسخه ی اروپا اول دست یه سری ---------- بود بعد جالبیش به اینه که افتاد دست یه سری دیگه یعنی کمپانی فروخته شد به یه پول دوست دیگه
خیلی هنر کنه سال دیگه ریلیز کنه بازی رو
نسخه ی آمریکا ریلیز شده
فیزیک هاشم که خوب هموناییه که تو بتاش هم بود گویا چت لی کار کرده روی فیزیک هاش
مشکل p2w وجود نداره مشکل دوست وجود داره:دی
البته الآن نه چون تازه ریلیز شده همه به بدبختی خودشون فکر میکنن
اما همینطور که بره جلوتر طرف رو میبینی یه دوست مایه دار داشته حالا یارو چه کلاه برداری کرده چه نون بازوش رو خورده خلاصه به این پول داده
این مثلا هم لول توهه 10 اهه بعد رفته ست لباس خریده که اون بدبخت لول 36 , 36 اهه هم نداره
و تازه با اسپل های اسکول تو که قیمتش چندین برابر اون لباس هاست میاد عین بولدوزر از روت رد میشه
مشکل اینه:دی
وگرنه قسمت pay کلا 3 قسمته یه سری لباس های فشن که فقط نمادین هستند و قدرت خاصی ندارند ولی خوب قشنگن
یه سری مانت ها که سرعتشون بیشتره 30 روز دوام دارن + اینکه میتونن 2 نفر رو سوار کنن + یه سری باف های 30 روزه برا یه سری از شغلا که مثلا به جا اینکه وقتی گندم میکاری بهت 2 تا بده 4 تا بده که میشه این یکی رو توی خود بازی هم با پول رایج بین پلیر ها خرید که البته یکم گرونه ولی میشه

اما در مورد لگ بازی
این بازی سرورش در آمریکای شمالی وجود داره و وقتی اونتی رو هم میزاره شما باید بیای محاسبه کنی ببینی این اونت چه ساعتی برا شما میشه که خوب مثلا یکی از اونت هایی که میشه باهاش پول در اوورد ساعت 7 تا 7:30 خودشونه شب که میشه 6:30 تا 7 صبح ما مثلا
و لگش هم خوب مثل هر بازی آمریکایه دیگه لگ داره گاوی
میشه با برنامه ی ping zapper این لگ رو تا حد خوبی کاهش داد ولی هیچگاه به معنی از بین رفتن تمام لگ نیست

miladdarren
09-05-2013, 16:23
دوستان من برای age of wulin ثبت نام کردم کی beta ارسال می شه؟؟؟همچنین بازی کی release می شه؟؟؟؟؟

Witcher6610
22-07-2013, 10:20
سلام
کسی هست ک هنوز این بازی رو بکنه ؟
به نظر میاد تاپیک خستست !!!:n09:

Aria1997
22-07-2013, 12:41
بخاطر اینکه پدرمونو در آوردن تا بذارن بازی کنیم 10 بار رفتیم یه بار چی چی بتا بود یه بار فلان بود ....
کامل بیادم دیگه بازی نمیکنم

Dante May Cry M
23-07-2013, 16:45
آقا بازیرو در فروم سایت همسایه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید که حدود 20 نفر تا حالا به صورت فعال در حال بازی کردن هستن.

نسخه Age of Wulin بازی هم الان در مرحله Open Beta هستش.

Kheee
10-08-2013, 15:02
این بازی باید خود لانچر دانلود کنه یا میشه از لینکای دیگه هم دانلود کرد؟ ومثله دوتا 2 بتا کی نمیخواد؟

Dante May Cry M
10-08-2013, 15:48
نه بتا کی نمی خواد و میشه بازیرو با IDM هم گرفت با این لینک :

Arrowtic
05-09-2013, 12:01
من شروع به دانلود کردم .
کسانی که بازی کردن وضع پینگ و لگ چطوره ؟

shahabaliboys
05-09-2013, 12:39
اینجا دیگه فکر نمیکنم کسی بیاد .:n06:
بازار این بازی تو بازی سنتر بسیار داغه 30 40 نفری هستن اونجا.
تاپیک هم اونجا کاملتره .
:n16:

goldenmember
13-09-2013, 13:10
نه بتا کی نمی خواد و میشه بازیرو با IDM هم گرفت با این لینک :

من تاحالا آنلاین بازی نکردم.

یه چندتا سوال راجب این بازی دارم؟

منو انگلیسیه؟
با اینترنتی که سرعت دانلودش 20 کیلو بایت بر ثانیه س میشه بازی کرد؟
بازی گیر نداره که؟
خواهشا یکی جواب بده

Arrowtic
14-09-2013, 22:36
من تاحالا آنلاین بازی نکردم.

یه چندتا سوال راجب این بازی دارم؟

منو انگلیسیه؟
با اینترنتی که سرعت دانلودش 20 کیلو بایت بر ثانیه س میشه بازی کرد؟
بازی گیر نداره که؟
خواهشا یکی جواب بده

بلـه
بله
خیر

Iloveu-ALL
14-09-2013, 23:16
امیر جان یه کم توضیح بده چه هیرویی ساختی؟ بازی می کنی؟ حال میده؟ :n02:

Arrowtic
14-09-2013, 23:56
امیر جان یه کم توضیح بده چه هیرویی ساختی؟ بازی می کنی؟ حال میده؟ :n02:

من ساختم یه کاراکتر و یه تست سریع کردم ولی بازی نمی کنم دیگه . البته دلیلش ربطی به بازی نداره ، فقط اینه که وقت بازی MMORPG رو اصلا ندارم .
الآن من کلا بازیای زیر رو می زنم :
Dota 2
Loadout
osu!

روزی یکی دو دست دوتا2 میزنم ، دومی و سومی هم شاید 15 دقیقه در هفته بازی کنم .

goldenmember
15-09-2013, 14:23
بلـه
بله
خیر

ببخشین که من یه سوالو دوبار پرسیدم
راجب سرعت اینترنت مطمئنید؟
تو سایت سازنده گفته اینترنت 2مگ
من الان 1مگ(دانلود حدودا 120 کیلوبایت) محدود دارم ولی قراره 128نامحدود بخرم(دانلود 20کیلوبایت)

Kheee
15-09-2013, 14:27
چطوری میتونم برم مدرسه
4 - Beggar Sec

و تو ماموریت ها گفته sandbagنگاه کن چطوری باید نگاهش کنم یا چک کنم؟

Arrowtic
15-09-2013, 14:35
ببخشین که من یه سوالو دوبار پرسیدم
راجب سرعت اینترنت مطمئنید؟
تو سایت سازنده گفته اینترنت 2مگ
من الان 1مگ(دانلود حدودا 120 کیلوبایت) محدود دارم ولی قراره 128نامحدود بخرم(دانلود 20کیلوبایت)
پینگ مهم تره . سرعت دانلود همون 20 یا شاید کمتر کافیه .
یکی از دوستان بنده با سرعت دانلود 20 بازی می کنه .
پینگتون از گوگل چنده ؟

Kheee
15-09-2013, 15:00
میشه قیافمو عوض کنم؟

goldenmember
15-09-2013, 22:15
پینگ مهم تره . سرعت دانلود همون 20 یا شاید کمتر کافیه .
یکی از دوستان بنده با سرعت دانلود 20 بازی می کنه .
پینگتون از گوگل چنده ؟

دوست عزیز راستش
نمیدونم پینگ چیه؟
و از کجا بفهمم چنده؟
و چقدر کافیه؟

Arrowtic
15-09-2013, 22:51
دوست عزیز راستش
نمیدونم پینگ چیه؟
و از کجا بفهمم چنده؟
و چقدر کافیه؟

از 4.2.2.4 بگیرید پینگ به این شکل :
توی run بزنید cmd . صفحه ای که وا میشه توش بزنید :
ping 4.2.2.4
4 تا خط مینویسه اول . توشون یه time هست اون تایم ها رو بگید .
اگه اون وسطا نوشت Request Timed Out یعنی اینترنت خوبی ندارید .(بیش از هر چیزی تایم اوت تاثیر میذاره . پینگ بالا تاخیر میاره ولی تایم اوت لگ میاره)

Iloveu-ALL
16-09-2013, 13:51
از 4.2.2.4 بگیرید پینگ به این شکل :
توی run بزنید cmd . صفحه ای که وا میشه توش بزنید :
ping 4.2.2.4
4 تا خط مینویسه اول . توشون یه time هست اون تایم ها رو بگید .
اگه اون وسطا نوشت Request Timed Out یعنی اینترنت خوبی ندارید .(بیش از هر چیزی تایم اوت تاثیر میذاره . پینگ بالا تاخیر میاره ولی تایم اوت لگ میاره)

چه کاریه تو Run بزن: ping 4.2.2.4 -t پینگ رو نشون میده :n02:

Arrowtic
16-09-2013, 14:07
چه کاریه تو Run بزن: ping 4.2.2.4 -t پینگ رو نشون میده :n02:

اونطوری سریع بسته میشه صفحه .

Kheee
16-09-2013, 19:32
چطوری میشه با بقیه جنگ کرد؟
با بازیکنا منظورمه

Iloveu-ALL
16-09-2013, 22:45
اونطوری سریع بسته میشه صفحه .

اگه ping 4.2.2.4 بزنی سریع بسته میشه ولی اگه ping 4.2.2.4 -t بزنی صفحه بسته نمیشه!

Arrowtic
16-09-2013, 23:05
درسته ، ولی برای دیدن میانگین پینگ باید کنترل + C رو بزنید وقتی که آخرش نوشتید -t . در اون حالت سریع باز بسته میشه .
استفاده -t برای اینه که یه ربع بذارید پینگ بگیره بعد با کنترل + C متوقف کنید و ببینید چند درصد تایم اوت دارید و میانگین پینگتون چه قدره . اینطوری چون جامعه آماری بزرگتره نتایج هم معتبرترن .

goldenmember
16-09-2013, 23:22
تنظیمات گرافیکی این بازی روی مصرف اینترنتش تاثیر داره؟

Arrowtic
17-09-2013, 07:13
تنظیمات گرافیکی این بازی روی مصرف اینترنتش تاثیر داره؟

تا جایی که میدونم خیر . فایلای گرافیکی اینجور بازیا روی کامپیوتر هستن و از سرور دریافت نمیشن تمام مدت .

goldenmember
17-09-2013, 12:47
تا جایی که میدونم خیر . فایلای گرافیکی اینجور بازیا روی کامپیوتر هستن و از سرور دریافت نمیشن تمام مدت .

راستش منم نظرم این بود ولی این تصویر منو به شک انداخت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Arrowtic
17-09-2013, 13:54
ربطی نداره .
منظورش اینه با یک مگ میشه بازی کرد ، ولی برای تجربه نکردن هیچ گونه دیلی ـی بهتره 2 مگ داشته باشید .

goldenmember
20-09-2013, 19:11
با اکانتی که تو سایت وارد میشم نمیتونم وارد بازی بشم.
ده ها بار امتحان کردم

mhv_kntu
21-09-2013, 16:55
راحت ترین راه دانلود چیه؟ لینک ؟
installer نیست که resume هم نداره ؟!
ممنون:n12:

Arrowtic
21-09-2013, 17:15
راحت ترین راه دانلود چیه؟ لینک ؟
installer نیست که resume هم نداره ؟!
ممنون:n12:

installer رو نصب کنید بعدش فایلی که نصب شد رو اجرا کنید . سرعتش خوبه قابلیت Resume هم داره .

goldenmember
22-09-2013, 14:43
بازی خیلی خوبیه ولی پیچیدس

amin7x
24-11-2013, 11:26
کسی اینجا هنوز بازی میکنه؟؟

یوزر من : thron هست

lordthunder
03-04-2014, 13:12
سلام
من از سایت بازی دارم دانلود می کنم (چند تا فایل داره برای دانلود)
می خواستم ببینم ورژن آمریکا و ... نداره؟
سرور خاصی نداره برای بازی که ایرانی ها اونجا حضور داشته باشند؟

lordthunder
11-04-2014, 09:31
سلام
کدوم سرور هستین شما؟

D,Freeman
19-04-2014, 20:29
من تا یه مدت قبل تو نسخه آمریکای شمالی بودم و بعد از max lvl کردن کاراکترم بازی رو ترک کردم...بازی قشنگیه ولی developer آمریکائیش snail به شدت p2wاش کرده! با سیستم VIP و nonVIPـش و امکانات فوق العاده ای که برای وی آی پی ها قائل شده و بالانس بازی به کل به هم خورده...بازکنای خیلی زیادی بازی رو ترک کردن...بعضی سرورهاش به شدت خالی از سکنه ست! که اینم به خاطر مدیریت غلط و ایجاد سرورهای جدید توسط توسعه دهنده شه... تعدادی باگ هم داره..از اشکالات ترجمه ای بگیر تا گیر کردن تو بعضی ماموریتها!
به نظرم تیتر این تایپک بیشتر مناسب نسخه چینیه باریه تا نسخه آمریکای شمالیش! نسخه آمریکائیش بیشتر شبیه افتضاح شده و به عقیده خیلیها عمرش رو به اتمامه.

Mahan_m200
18-08-2014, 01:11
سلام من بازی Age of Wulin رو دانلود کردم کدوم سرورش برم که بچه های ایران توش باشن چون واقعا هیچی بلد نیستم از بازی :دی