مشاهده نسخه کامل
: مشکل در فیلمبرداری دوربین Nikon S3100
mohsen.na
28-09-2011, 17:44
سلام به همه دوستان
من یه دوربین کامپکت Nikon S3100 دارم که امکان فیلمبرداری HD رو هم داره اما زمانی که می خوام با کیفیت HD فیلمبرداری کنم فقط 8 دقیقه فیلمبرداری می کنه ، در ضمن تو حالت معمولی هم مدت زمان فیلمبرداریش 25 دقیقه است .
این رو هم بگم که ظرقیت رم هم تأثیری در مدت زمان فیلمبرداری نداره چون هم با رم 4G و هم با رم 8G امتحان کردم ، تفاوتی نداشت .
ممکنه از تنظیمات باشه ؟ یا اینکه مدل دوربین اینجوریه ؟
سلام به همه دوستان
من یه دوربین کامپکت Nikon S3100 دارم که امکان فیلمبرداری HD رو هم داره اما زمانی که می خوام با کیفیت HD فیلمبرداری کنم فقط 8 دقیقه فیلمبرداری می کنه ، در ضمن تو حالت معمولی هم مدت زمان فیلمبرداریش 25 دقیقه است .
این رو هم بگم که ظرقیت رم هم تأثیری در مدت زمان فیلمبرداری نداره چون هم با رم 4G و هم با رم 8G امتحان کردم ، تفاوتی نداشت .
ممکنه از تنظیمات باشه ؟ یا اینکه مدل دوربین اینجوریه ؟
سلام دوست عزیز
ببنید دوست من ، فیلم برداری با کیفیت HD یعنی هر 4 گیگ داخل یک DVD هر 4 گیگ فقط 8 دقیقه با این کیفیت فیلم برداری میکنه و بعد از این اگه رمت 8 گیگ باشه 8 دقیقه بعدی را شروع میکنه .
هر چند کیفیت فیلم این دوربین یکم پایین تر از َA2200 کانن است با اینکه هر دو HD فیلم میگرند اما در کل من هر چی نیکون دیدم همین مشکل را داره . هر چند خیلی ها مشکل نمی بیندش این مسئله را ... :11::10:
mohammadv2
30-09-2011, 18:54
من فکر می کنم که این قضیه بیشتر به ساختار فرمت ذخیره سازی در دوربین وابسته است تا زمان فیلمبرداری.
به طور مثال در ساختار فایل fat32 حداکثر اندازه فایل شما 4 گیگ می باشد.
farhad moradi
30-09-2011, 20:39
فرمت رم رو ntfs کن ببین درست میشه.
mohsen.na
01-10-2011, 10:36
سلام دوستان
ممنون از راهنماییتون اما باز مشکل حل نشد . فرمت رم رو هم تغییر دادم به NTFS اما باز وقتی دوربین رو روشن می کنم پیغام می ده که نمی تونه این فرمت رو پشتیبانی کنه و باید رم رو فرمت کنی ، و خودش هم فرمت رم رو دوباره به FAT32 برمی گردونه . با نمایندگی Nikon تماس گرفتم گفتن که ممکنه از مدل دوربین باشه ! ( متأسفانه خودشون هم نمی دونستن ).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.