مشاهده نسخه کامل
: آیا منم حرفه ای میشم؟
سلام بروبچه ها. بچه ها من تازگی می خوام مکس کارکنم خیلی هم دوست دارم.برای آموزش یه بسته آموزشی بنام:آموزش3dpalceشرکت3dmax
سفارش دادم تاچندروزی دیگه میرسه
میخوام بدونم آموزش این شرکت برای من که مبتدی هستم خوبه؟
یادمیگیرم؟
حرفه ای میشم؟
بچه شماكه مارونااميد كردين از انجمن يه جوابي بذارين،يه راهنمايي بكنين
SevenART
29-09-2011, 16:24
چکاره بودی قبلا؟
عزیز دل من
من یه زمانی میگفتم نمتونم کد نویسی یاد بگیرم حالا فلش کار میکنم با تلاش و کوشش به هر جا که دوست داشته باشی میرسی
سلام
3d palace برای شروع خوب نیست، برای شروع از آموزش های دیجیتال توتورز استفاده کنید.
موفق باشید.
چرا هدفت حرفه ای شدنه ؟ اگر علاقه داری کاری رو انجام بدی منتظر نباش که ازش پول در بیاد بعد ادامه بدی. تلاش کن مهارتتو زیاد کن . وارد بازار کار هم بشو چون کارایی که به آدم سفارش میدن مجبورش میکنه که چیزای جدید یاد بگیره هر چند که اجرای اونا براش مشکل باشه ولی تعهد کاری باعث میشه که بری دنبال اون مطلب و یادش بگیری. اینکه بشینی کلی دیویدی و پی دی اف ببینی خوبه ولی تا به چالش کشیده نشی و روشها مختلف رو خودت امتحان نکنی و با مشکلات دست و پنجه نرم نکنی قوی نمیشی.
ادامه بده. موفق باشی.
سلام.
یادمیگیرم؟
حرفه ای میشم؟
این حرف یعنی خیلی علاقه داری....
من یکیو دوست داشتم همیشه با خودم میگفتم یعنی میدونه دوسش دارم؟یعنی بهش میرسم؟
ولی خوب اون چیزی بود که ازم فرار میکرد.
ولی این چیزیه که داره بسمتت میاد پس درش شکی نیست که موفق خواهی شد ان شالله.
:11:.
سلام یه چند وقت نبودم
بچه هااز نصیحتاو نظراتون ممنون
چند وقته کارکردم تاحد امکان بلدم حالا سفارشات میگیرم درکنار یاد گرفتن کارم میکنم; این آدرسمه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه وقت کردین یه سری هم بزنین راستی اگه کسی یا خودتون سفارشی داشتین من درخدمت منو معرفی کنین
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلام یه چند وقت نبودم
چند وقته کارکردم تاحد امکان بلدم حالا سفارشات میگیرم درکنار یاد گرفتن کارم میکنم; این آدرسمه:
اگه وقت کردین یه سری هم بزنین راستی اگه کسی یا خودتون سفارشی داشتین من درخدمت منو معرفی کنین
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلام یه چند وقت نبودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.