مشاهده نسخه کامل
: مشکل در استفاده از مقادیر تمامی کنترل های یک فرم در فرم دیگر
Lili-2009
28-09-2011, 11:49
سلام
میدونم که این موضوع تکراریه ، من تاپیکای مشابه رو خوندم ولی هنوز مشکلم حل نشده
ببینید من یه فرم دارم با تعداد زیادی کنترل (مثلا حدود صدتا تکست باکس و لیبل) و یه تابع هم دارم که در اون تابع از مقادیر این کنترل ها داره استفاده میشه الان نیاز دارم که این تابع رو تو یه فرم دیگه صدا بزنم ولی وقتی که یه فرم یک new میکنم چون یک نمونه جدید از فرم یک ساخته میشه کنترل هام مقداری ندارن
و الانم دیگه نمی تونم از توابع get , set استفاده کنم چون تعداد کنترل ها زیاده
و تابع ام هم static نیست چون کنترل ها static تعریف نشدن
چیکار باید بکنم ؟؟؟ لطفا سریعتر بهم جواب بدین من مبتدی ام و از شی گرایی هم زیاد چیزی نمی دونم
سلام
میدونم که این موضوع تکراریه ، من تاپیکای مشابه رو خوندم ولی هنوز مشکلم حل نشده
ببینید من یه فرم دارم با تعداد زیادی کنترل (مثلا حدود صدتا تکست باکس و لیبل) و یه تابع هم دارم که در اون تابع از مقادیر این کنترل ها داره استفاده میشه الان نیاز دارم که این تابع رو تو یه فرم دیگه صدا بزنم ولی وقتی که یه فرم یک new میکنم چون یک نمونه جدید از فرم یک ساخته میشه کنترل هام مقداری ندارن
و الانم دیگه نمی تونم از توابع get , set استفاده کنم چون تعداد کنترل ها زیاده
و تابع ام هم static نیست چون کنترل ها static تعریف نشدن
چیکار باید بکنم ؟؟؟ لطفا سریعتر بهم جواب بدین من مبتدی ام و از شی گرایی هم زیاد چیزی نمی دونم
میتونین از متغییر های استاتیک استفاده کنین.من خودم معمولا از این روش استفاده میکنم.
اول یه کلاس به برنامه Add کنین بعد توی همون کلاس متغییرها رو تعریف کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد توی برنامه اصلی از این متغییرها استفاده کنین.
برای مقدار دهی از فرم اول هم برعکس کد بالای استفاده کنین.
Lili-2009
29-09-2011, 08:50
ممنون از جواب
ولی گفتم من این نیازو از قبل پیش بینی نکرده بودم و از اول کنترل هامو استاتیک تعریف نکردم و چون تعدادشون زیاده امکان ویرایش هم برام وجود نداره
شیوه ی دیگه ای وجود نداره ؟؟؟
ممنون از جواب
ولی گفتم من این نیازو از قبل پیش بینی نکرده بودم و از اول کنترل هامو استاتیک تعریف نکردم و چون تعدادشون زیاده امکان ویرایش هم برام وجود نداره
شیوه ی دیگه ای وجود نداره ؟؟؟
سلام
چرا روشهای دیگه هم هست.ولی این جزو بهترینهاست.مثلا یه روشی هست که متغییر رو به فرم مقید میکنین ولی با این روش دست شما برای کارهای بعدی روی مقادیر بسته خواهد شد.
این مثال رو نگاه کنین.به نظرم کار چندان سختی برای بروزرسانی برنامه نخواهین داشت.
به تعداد تکس باکس یا متغییر های که قبلا بود متغییر استاتیک توی کلاس تعریف کنین و براحتی ازشون استفاده کنین.
Lili-2009
01-10-2011, 08:24
ممنونم از جواب و حوصله ای که به خرج دادین :)
:)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.