مشاهده نسخه کامل
: 570 sSLI یا 6990 یا 6970 cros یا 590?
soheil_eshghi
28-09-2011, 02:07
سلام
به نظر شما کدوم یکی از انتخابهای بالا میتونن منطقی و بهترین انتخاب باشن
قیمتهاشون رو هم بهم بگید با ذکر انواع مختلف برندها
کدوم حالت بهترین کارائی رو نسبت به قیمت و مصرف برق داره؟
با تشکر
soheil_eshghi
28-09-2011, 19:52
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟
Yashar_satyr
28-09-2011, 20:15
دوست عزیز - از sli و cros بی خیال - یا یه 6990 یا یه 590 بگیر - اگه کارت های قبلیت ati بوده پس از ati بی خیال شو و یه تجربه با 590 nvidia داشته باش که ضرر نمی کنی - خودم 6950 دارم.
soheil_eshghi
28-09-2011, 20:27
دوست عزیز - از sli و cros بی خیال - یا یه 6990 یا یه 590 بگیر - اگه کارت های قبلیت ati بوده پس از ati بی خیال شو و یه تجربه با 590 nvidia داشته باش که ضرر نمی کنی - خودم 6950 دارم.
اگه میشه علت اینکه میگید sli یا کراس رو بیخیال شم توضیح بدید
Yashar_satyr
28-09-2011, 20:32
مادربورد شما چیه؟
اسلات 2 چند x ?
soheil_eshghi
28-09-2011, 21:16
قصد دارم یه مینبرد 5 اسلاته بگیرم
که دوتاش حداقل 16 هستن دوتاش 8 و یکی هم 4
Yashar_satyr
28-09-2011, 21:48
قصد دارم یه مینبرد 5 اسلاته بگیرم
که دوتاش حداقل 16 هستن دوتاش 8 و یکی هم 4
پس شک نکن و یه راست بورو سراق کراس - 2 تا 6970 یا اگه بودجه رسید 2 تا 6990 که میری می ترکونی دیگه.
happyfeat
28-09-2011, 23:12
با سلام
اگه بودجه رو مشخص کنید بهتر میشد راهنمایی کرد
با این حال اگه محدودیت مالی دارید می تونید 6990 تهیه کنید و از مشکلات موجود در کراس و اس ال آی هم خلاص میشید
اگه بودجه محدود می تونید به فکر خرید یه تک کارت باشید مثل 6950 و یا 6970 و یا 570 و 580 و در آینده وقتی بودجه رو داشید به 2 کارت ارتقاء بدین که که نظر من با افزایش پرفورمنس سری 6 amd و همین طور 5 nvidia استفاده از چینش دوگانه کارایی خوبی رو میده و ارزشش رو داره:46:
soheil_eshghi
29-09-2011, 12:20
با سلام
اگه بودجه رو مشخص کنید بهتر میشد راهنمایی کرد
با این حال اگه محدودیت مالی دارید می تونید 6990 تهیه کنید و از مشکلات موجود در کراس و اس ال آی هم خلاص میشید
اگه بودجه محدود می تونید به فکر خرید یه تک کارت باشید مثل 6950 و یا 6970 و یا 570 و 580 و در آینده وقتی بودجه رو داشید به 2 کارت ارتقاء بدین که که نظر من با افزایش پرفورمنس سری 6 amd و همین طور 5 nvidia استفاده از چینش دوگانه کارایی خوبی رو میده و ارزشش رو داره:46:
بحث بودجه مطرح نیست اما شما حداکثر 900 در نظر داشته باش که کدوم حالت بهتره؟
بحث بودجه مطرح نیست اما شما حداکثر 900 در نظر داشته باش که کدوم حالت بهتره؟
GTX 570 Non-Refrence SLI... بهترین ترکیب هست.
با این بودجه عالی هم سراغ AMD نرید که دلیلی نمیبینم اصلا... 590 هم زیاد جالب نیست، توی آور قوی نیست...
موفق باشید.
soheil_eshghi
29-09-2011, 13:36
GTX 570 Non-Refrence SLI... بهترین ترکیب هست.
با این بودجه عالی هم سراغ AMD نرید که دلیلی نمیبینم اصلا... 590 هم زیاد جالب نیست، توی آور قوی نیست...
موفق باشید.
یکم بیشتر توضیح بدید؟
چرا amd نه؟
چرا nvidia اره؟
و یا
چرا nvidia نه؟
چرا amd اره؟
یکم بیشتر توضیح بدید؟
چرا amd نه؟
چرا nvidia اره؟
و یا
چرا nvidia نه؟
چرا amd اره؟
با بودجه شما باید کارتی (ترکیبی..) خریداری بشه تا پاسخگو گیم های حال حاضر و آینده باشه... و به دلیل معماری برتر Nvidia و عملکرد تسلیشن خیلی بهتر (تقریبا مهم ترین قابلیت DirectX11) به نظرم بهتره از Nvidia انتخاب بشه...
البته کارت های سری 69XX AMD هم ترکیب های مناسبی ارائه میکنن، ولی نظر بنده بیشتر روی Nvidia هست...
موفق باشید.
Yashar_satyr
29-09-2011, 14:01
دوست عزیزمون عرفان جان حرف حق رو می زنن - با توجه به اینکه مادر بورد شما واسه cros یا sli خوبه بهتره از سری 6900 یا 500 انویدیا استفاده کنید - برتری های انویدیا اینه که هم cuda و هم physx داره و این نقطه قوت انویدیا هستش - در مورد داریرکس 11 هم چندان فرقی با هم ندارند - حالا خودتون میدونید که چه چیزی بخرید - من خودم تا الان با انویدیا کار نکردم - فقط یه چند سال پیش یه 9400 داشتم - و بقیه کارت هام ati بود - به هر حال انویدیا هم کارت های خوبی میزنه - نباید دست کم گرفت
soheil_eshghi
29-09-2011, 14:14
با بودجه شما باید کارتی (ترکیبی..) خریداری بشه تا پاسخگو گیم های حال حاضر و آینده باشه... و به دلیل معماری برتر Nvidia و عملکرد تسلیشن خیلی بهتر (تقریبا مهم ترین قابلیت DirectX11) به نظرم بهتره از Nvidia انتخاب بشه...
البته کارت های سری 69XX AMD هم ترکیب های مناسبی ارائه میکنن، ولی نظر بنده بیشتر روی Nvidia هست...
موفق باشید.
یه نگاه به این لینک بندازید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من احساس میکنم هنوز نیازمند توضیحات بیشتری هستم
soheil_eshghi
29-09-2011, 14:31
دوست عزیزمون عرفان جان حرف حق رو می زنن - با توجه به اینکه مادر بورد شما واسه cros یا sli خوبه بهتره از سری 6900 یا 500 انویدیا استفاده کنید - برتری های انویدیا اینه که هم cuda و هم physx داره و این نقطه قوت انویدیا هستش - در مورد داریرکس 11 هم چندان فرقی با هم ندارند - حالا خودتون میدونید که چه چیزی بخرید - من خودم تا الان با انویدیا کار نکردم - فقط یه چند سال پیش یه 9400 داشتم - و بقیه کارت هام ati بود - به هر حال انویدیا هم کارت های خوبی میزنه - نباید دست کم گرفت
اگر بحث استفاده از cuda هست این هم این روزها کاملا شدنیه که یه کارت ارزون قیمت انویدیا بگیریم و در کنار کارت amd استفاده کنیم
من تا پارسال که سیستم خریدم خیلی به انویدیا علاقه داشتم و اگر کسی میگفت ati خوبه بگیر میگفتم حرفشو هم نزن
اما امروز با اون زمان خیلی فرق داره
چون میدونم اینها اگر کارتی تولید میکنن سعی میکنن تقریبا در یک رده و قدرت تولید کنن
مثلا همین 590 رو با اینکه از دو هسته کارت 580 استفاده میکنه اما نخواسته کاری کنه که این کارت قدرت 2تا 580 رو داشته باشه
چرا چون فقط خواسته کمی بهتر از 6990 باشه
به نظر شما 580sli چطوره؟
مثلا الان یه 580 بگیرم سال دیگه یکی دیگه برا sli ؟
Yashar_satyr
29-09-2011, 14:47
دوست عزیز اگه شما یه کارت الان و یه کارت دیگه واسه بعدی می خواین بگیرین و اگه کمبود بودجه ندارین - بهترین پیشنهاد رو بهتون میدم - الان یه 6990 بگیرین و سال بعد که بودجه ردیف شد یه 6990 دیگه یا یه 6900 + یه انویدیا ارزون مثلا gt430 یا 440 بندازین واسه cuda + physx این بهترین کاریه که می تونید انجام بدید - البته قراره سری 7000 ati به بازار بیاد - معلوم نیست کی بیاد.
یاشار عزیز با حرفهاتون موافقم ولی این یک جمله:
- در مورد داریرکس 11 هم چندان فرقی با هم ندارند -
اصلا قابل قبول نیست-برای اطلاعات بیشتر، تست های Unigine Heaven ، Crysis 2 ، , ... رو در سایت های معتبر یه نگاهی داشته باشید-
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
یه نگاه به این لینک بندازید
من احساس میکنم هنوز نیازمند توضیحات بیشتری هستم
معماری Fermi از پایه بر اساس DirectX 11 طراحی شده... و باعث میشه در عنوان های با استفاده از تسلیشن با فاکتور بالا، کارت های انویدیا یک سر و گردن از سری 69XX هم قوی تر باشن...
به نظر من، شما که این قدر میخوای هزینه کنی باید حتما آینده نگری هم داشته باشی...
اون لینک هم اولا سایتش معتبر نیست دوم، عنوان های استفاده شده قدیمی هستند...
توضیح در هر زمینهای لازمه در خدمتم، در حد توانم پاسخگو هستم!
موفق باشید.
soheil_eshghi
29-09-2011, 22:22
به اینم یه نگاهی بندازید
اگه کارت amd رو کنار یه کارت انویدیا ارزون بزاریم پرفورمنس قابل قبولی میگیریم؟
یعنی بهتر از موارد دیگه
مثلا یه کارت 6970 رو در کنار یه کارت ارزون مثل 540 بزاریم تا از کارت انویدیا به عنوان پردازشگر cuda استفاده کنیم
Yashar_satyr
29-09-2011, 22:26
در مورد معماری ساختاری DirectX 11 اطلاعات نداشتم؟! - عرفان جان برای راهنماییات ممنون
به اینم یه نگاهی بندازید
بنچمارک Crysis 1 هست... عنوان های قدیمی با گذر زمان و کار بر روی درایور ها، روی AMD خوب فریم میدن... به نظر من Crysis 2 + DX11 الآن بسیار مهم تر از Crysis 1 هست...
اگه کارت amd رو کنار یه کارت انویدیا ارزون بزاریم پرفورمنس قابل قبولی میگیریم؟
یعنی بهتر از موارد دیگه
مثلا یه کارت 6970 رو در کنار یه کارت ارزون مثل 540 بزاریم تا از کارت انویدیا به عنوان پردازشگر cuda استفاده کنیم
خیر...
soheil_eshghi
30-09-2011, 00:07
بنچمارک Crysis 1 هست... عنوان های قدیمی با گذر زمان و کار بر روی درایور ها، روی AMD خوب فریم میدن... به نظر من Crysis 2 + DX11 الآن بسیار مهم تر از Crysis 1 هست...
لینک چندا تست رو برام اینجا بزار من که هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
خیر...
چرا؟
لینک چندا تست رو برام اینجا بزار من که هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم
به این تاپیک مراجعه کنید:
بحث های خوبی هم صورت گرفته، استاد عزیز ramincybran هم شرکت کرده...
چرا؟
چون مگه 540 چه قدر توان پردازشی داره که بخواید ازش استفاده کنید... اصلا این کار ممکن نیست(استفاده از یک گرافیک Nvidia کنار AMD ) مگر استفاده از MB های دارای چیپ Lucid Hydra ...
soheil_eshghi
30-09-2011, 12:31
چون مگه 540 چه قدر توان پردازشی داره که بخواید ازش استفاده کنید... اصلا این کار ممکن نیست(استفاده از یک گرافیک Nvidia کنار AMD ) مگر استفاده از MB های دارای چیپ Lucid Hydra ...
منظور من اینه که کارت amd به عنوان پردازشگر گرافیکی و کارت انویدیا تنها به عنوان پردازشگر cuda و فیزیکس استفاده بشه
من یه سری تست رو دیدم که نشون میداد کارائی پردازشگرها بهتر میشه و فرم بهتر میده
اگه پیدا کردم لینکشو میزارم
soheil_eshghi
30-09-2011, 12:43
این تست تامز هاردوار
soheil_eshghi
30-09-2011, 12:51
خوب دیگه یه کارت Nvidia رو برای PhysX گذاشتن... ولی من دلیلی برای این کار نمیبینم... چون اگه خودتون یک کارت قدرتمند مثل 570 تهیه کنید تقریبا فریم ریت مناسب در Mafia II کسب میکنید... ولی در کل هزینه برای PhysX رو منطقی نمیبینم.
soheil_eshghi
30-09-2011, 14:05
خوب دیگه یه کارت Nvidia رو برای PhysX گذاشتن... ولی من دلیلی برای این کار نمیبینم... چون اگه خودتون یک کارت قدرتمند مثل 570 تهیه کنید تقریبا فریم ریت مناسب در Mafia II کسب میکنید... ولی در کل هزینه برای PhysX رو منطقی نمیبینم.
پس با این اوصاف وجود یه کارت انویدیا کنار یه کارت amd میتونه در فریم بازی کرایسیس 2 تاثیر داشته باشه
چون بخشی از پردازش تسلیشن بازی یا کلش به عهده کارت انویدیا و هسته cuda هست
درسته؟
پس با این اوصاف وجود یه کارت انویدیا کنار یه کارت amd میتونه در فریم بازی کرایسیس 2 تاثیر داشته باشه
چون بخشی از پردازش تسلیشن بازی یا کلش به عهده کارت انویدیا و هسته cuda هست
درسته؟
خیر... چون اصلا همچنین چیزی امکان نداره به جز مادربرد هایی که از فناوری Lucid Hydra استفاده میکنن... و در همون مادربرد ها هم فریم ریت جالبی به دست نمیآد.
اصلا بر فرض که این اتفاق بیافته، مگه GT520 چه قدر توان پردازشی داره...!
پیروز باشید.
soheil_eshghi
30-09-2011, 18:33
خیر... چون اصلا همچنین چیزی امکان نداره به جز مادربرد هایی که از فناوری Lucid Hydra استفاده میکنن... و در همون مادربرد ها هم فریم ریت جالبی به دست نمیآد.
اصلا بر فرض که این اتفاق بیافته، مگه GT520 چه قدر توان پردازشی داره...!
پیروز باشید.
این کار به هیچ عنوان نیاز به چیپ سخت افزاری نداره و اون لیکوید هیدرا به خاطر عدم کارائیش مهجور مونده
من به کارت 540 اشاره کردم
که به نظر کارائی مناسبی نسبت به قیمتش داره و از تعدا هسته cuda مناسبی برخورداره
این کار به هیچ عنوان نیاز به چیپ سخت افزاری نداره و اون لیکوید هیدرا به خاطر عدم کارائیش مهجور مونده
من به کارت 540 اشاره کردم
که به نظر کارائی مناسبی نسبت به قیمتش داره و از تعدا هسته cuda مناسبی برخورداره
من متوجه نیستم مشکل شما رو...
ببینید 540 اصلا در حدی نیست که بخواد کمک 6970 باشه، و اگر هم این کار انجام بشه که نمیشه، نتیجه نمیده!
پیروز باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.