مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب در ویندوز xp
MORTEZAMAX2
27-09-2011, 23:51
سلام
چند مدته نمی دونم چرا بعضی برنامه ها و بازیها رو که اجرا می کنم یهو بسته میشن
ویندوزمو عوض کردم بد تر شد
بعضی وقتها فقط برنامه بسته میشه ولی بعضی وقتها یهو یه صفحه آبی میاد با چندتا نوشته بعد سیستم restart میشه
نمی دونم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری
لطفا" کمکم کنید خیلی حیاتیه:41::41:
سلام
چند مدته نمی دونم چرا بعضی برنامه ها و بازیها رو که اجرا می کنم یهو بسته میشن
ویندوزمو عوض کردم بد تر شد
بعضی وقتها فقط برنامه بسته میشه ولی بعضی وقتها یهو یه صفحه آبی میاد با چندتا نوشته بعد سیستم restart میشه
نمی دونم مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری
لطفا" کمکم کنید خیلی حیاتیه:41::41:
با عرض سلام...
BSOD یا همون Blue screen of death یا بازم همون dصفحه ی آبی مرگ ، خیلی دلیل های خاصی میتونه داشته باشه
ممکنه مثلا به خاطر کم آوردن رم باشه یا....!
این لینک مرجع کدهای صفحه ی مرگ هست ببینید با کدومش مطابقت داره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از windows Event Viewer هم برای مشاهده ی ارور های خاص هنگام کار کردن و کراش های قبلی کمک بگیرین.
موفق و موئید باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیستم رو ریستارت کنید و وقتی داره بالا میاد سریع و پست سر هم کلید f8 رو بزنید
تو صفحهی باز شده گزینه ی disable automatic restart on.... رو بزنید
اگه اون ارور آبی اومد ازش عکس بگیرید و اینجا بزارید تا توضیح بدم
MORTEZAMAX2
28-09-2011, 01:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا" بگین مشکل تا چه حده
مردم از دلشوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط لطفا" بگین مشکل تا چه حده
مردم از دلشوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد ارور شما به این شکل بود : MANUALLY_INITIATED_CRASH
یعنی طبق سایت مایکرو سافت:
Bug Check 0xE2: MANUALLY_INITIATED_CRASH
The MANUALLY_INITIATED_CRASH bug check has a value of 0x000000E2. This indicates that the user deliberately initiated a crash dump from either the kernel debugger or the keyboard.
Important Information If You Have Received a STOP Code
If you have received a blue screen error, or stop code, the computer has shut down abruptly to protect itself from data loss. A hardware device, its driver, or related software might have caused this error. If your copy of Windows came with your computer, call the manufacturer of your computer. If you purchased Windows separately from your computer, Microsoft provides support. To find contact information for Microsoft or your computer manufacturer, Contact Support ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
If you have experience with computers and want to try to recover from this error, follow the steps provided in the Microsoft article Resolving STOP (Blue Screen) Errors in Windows ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
The following actions might prevent an error like this from happening again:
Download and install updates and device drivers for your computer from Windows Update.
Scan your computer for computer viruses.
Check your hard disk for errors.
MANUALLY_INITIATED_CRASH Parameters
این طوری هم که من براورد کردم به خاطر کرش هایی که خود شما باعثشون شدین !
مثل کار نادرست با کیبورد
البته این یکی از حدسا هست.ولی بالا رو بخونین و عمل کنین بهش تا ببینیم چی میشه
موفق و موئید باشین...
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
Download and install updates and device drivers for your computer from Windows Update.
Check your hard disk for errors
اولی که میگه درایور ها و آپدیت های جدید ویندوز رو بگیر
دومی اسکن برای ویروس
سومی هم که میگه هاردتون رو Check disk کنین که خیلی هم مهمه.
MORTEZAMAX2
28-09-2011, 01:57
این طوری هم که من براورد کردم به خاطر کرش هایی که خود شما باعثشون شدین !
مثل کار نادرست با کیبورد
البته این یکی از حدسا هست.ولی بالا رو بخونین و عمل کنین بهش تا ببینیم چی میشه
موفق و موئید باشین...
---------- Post added at 01:44 AM ---------- Previous post was at 01:41 AM ----------
Check your hard disk for errors
اولی که میگه درایور ها و آپدیت های جدید ویندوز رو بگیر
دومی اسکن برای ویروس
سومی هم که میگه هاردتون رو Check disk کنین که خیلی هم مهمه.
من از شما تشکر میکنم
ولی اینو در نظر داشته باشین که این صفحه آبی به ندرت پیش میاد که ظاهر شه مشکل اصلی من خارج شدن یهویی برنامه هاس مثلا" موقع عوض کردن تصویر yahoo messenger ، یاهوو مسنجر به طور کل بسته میشه یا موقع کار کردن با فتوشاپ و برنامه های دیگه
نمی دونم میگم شاید رمم کم میاره شاید هم به قول شما ویروسی چیزی داره
من از شما تشکر میکنم
ولی اینو در نظر داشته باشین که این صفحه آبی به ندرت پیش میاد که ظاهر شه مشکل اصلی من خارج شدن یهویی برنامه هاس مثلا" موقع عوض کردن تصویر yahoo messenger ، یاهوو مسنجر به طور کل بسته میشه یا موقع کار کردن با فتوشاپ و برنامه های دیگه
نمی دونم میگم شاید رمم کم میاره شاید هم به قول شما ویروسی چیزی داره
نه رم کم نمیاره من خودم اوایل با رم 256 کار میکردم هیچ مشکلی نداشت.
از یه آنتی ویروس به روز استفاده کنین
و حتما باز هم میگم یک چک دیسک روی ویندوز اجرا کنین در هنگام checkdisk هردوتا نیک بالا رو فعال کنین
از برنامه ی Tune up Utility استفاده کنین هوش مصنوعی بالایی داره و یک بار اجرا بشه تقریبا تمومه مشکلات سیستم شما رو میگه اعم از سخت افزار و نرم افزار و همچنین راه تعمیرش رو میگه یا اینکه خودش مشکلات رو برطرف میکنه
لینک برنامه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس حتما بگیرش.
موفق و موئید باشین:11:
بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.