مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي خريد پرنتر
mojtaba_iut63
27-09-2011, 16:22
سلام
اقا من ميخواهم يه پرينتر بگيرم چند كاره
اول ميخواستم ليزري بگيرم ولي ليزري هم قيمت اوليش زياده و هم اينكه كارتريجش واقعا گرونه مثلا مدل 1515 ليزري 380 و كارتريجش 350 تومان
بنابراين تصميم به خريد جوهر افشان گرفتم كه كيفيت عكسش هم نسبت به ليزري خوبه ولي عيبش تمام شدن سريع جوهرش هست كه اونم با يه كيت شارژ و خريد رنگ هاش فكر كنم ديگه مشكل نباشه و خشك شدن هد كه اونم با كلين كردن و هفه اي يك پرينت گرفتن حل ميشه
حالا سوال من اولا اينكه اين نتيجه اي كه من گرفتم درسته يا نه؟
دوم حالا ميخوام يك فتو اسمارت خوب بگيرم نظر شما چي هست من خودم اين 3 مدل موندم كدوم يكي بگيرم
hp photosmart permium c309
hp photosmart 6283
hp photosmart 5383
يه سوال ديگه اينكه تعداد كارتريج در كيفيت عكس تاثير داره يا نه؟
و ايا قيمت اين مدل ها داريد يا نه؟
بچه ها اگه كسي اين مدل ها هم داشته بگه ازش راضي هست يا نه .واسه من كيفيت عكس خيلي مهمه
mehran gorji
27-09-2011, 20:37
سلام
سلام دوست عزیز.
اقا من ميخواهم يه پرينتر بگيرم چند كاره
به سلامتی
ه كارتريجش واقعا گرونه مثلا مدل 1515 ليزري 380 و كارتريجش 350 تومان
که برای عکس روی کاغذ سنگین و گلاسه ها مناسب نیستند.
حالا سوال من اولا اينكه اين نتيجه اي كه من گرفتم درسته يا نه؟
من نتیجه ای ندیدم به اون صورت.
اما تا حدودی درست متوجه شدید.
دوم حالا ميخوام يك فتو اسمارت خوب بگيرم نظر شما چي هست من خودم اين 3 مدل موندم كدوم يكي بگيرم
شما کارتون احیانا عکاسی که نیست.
درسته؟
برای خانه میخواهید دیگه؟
ایا پرینتری مرعفی شود که کیفیت عالی داشته باشد و هزینه کارتریج ان سنگین باشد مسئله ای نیست؟
hp photosmart 6283
با کارتریج 177
6 رنگ.
و یکی از بهترین و فوق العاده ترین پرینترهای چاپ عکس.
علاوه بر رابط usb از رابط lan نتوورک هم بهره میبرد.
و همچنین پرقدرت
هزینه نگهداری بالا و مناسب برای کارهای حرفه ای.
و همچنین هد روی پرینتر است.
که بهتر است کسانی از این سری ها بخرند که عکاس هستند و یا اگر از پس هزینه سنگین ان بر میایند پرینت های موام داشته باشند.
اخه دستگاه نباید بخوابه.
مثلا هفته ای 1بار پرینت
hp photosmart 5383
جزو یکی از بهترین پرینترهای هد روی کارتریج hp که قابلیت چاپ رو cd رو هم داره.
البته 4 رنگ است و مناسب برای مصارف خانگی
hp photosmart permium c309
در صورتی که فکس نیاز کارتان است و کیفیت 6 رنگ برایتان جایگزین 5 رنگ میشود بد نیست.
اما توصیه میکنم اگر فکس نیاز ندارید پرینتر محبوب من 6283 رو بخرید.
يه سوال ديگه اينكه تعداد كارتريج در كيفيت عكس تاثير داره يا نه؟
100%
و ايا قيمت اين مدل ها داريد يا نه؟
برای اطلاع رسانی قیمت مدل پرینتر را در تاپیک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اعلام کنید تا به شما قیمت فروش به مشتری را تو بازار بدهم.
بچه ها اگه كسي اين مدل ها هم داشته بگه ازش راضي هست يا نه .واسه من كيفيت عكس خيلي مهمه
من تو شهرمون با 80 % عکاسان کار میکنم و میدونم نیازتان چیست.
اما بهتر است بگویید کاربرد دقیقتان چیست.
و دف اصلی تان در استفاده این پرینتر چیست.
حتی سایز عکسهایی که پرینت میکنید هم موثر است تو پیشنهاد اخرم.
منتظر جواب شما.
موفق باشید
مهران گرجی
mojtaba_iut63
28-09-2011, 16:17
مرسي از راهنماييتون
1-من پرينتر واسه منزل ميخوام اما چون ديگه نميخوام عكس هام بدم بيرون چاپ كنند كيفيت واسم مهمه
2- منظور از هد روي پرينتر يعني اينكه با تعويض كارتريج هد عوض نميشه در مدل 6283 و هد روي كارتريج در مدل 5383 يعني با تعويض كارتريج هد هم تعويض ميشه درسته؟ اگه اينجوري هست پس كارتريج 5383 هزينه بالاتري داره پس چرا شما ميگيد هزينه 6283 بالاتره ؟دقيقا ميشه بگيد منظورتون ا هزينه بالاتر چيه؟
3- سوال مهم بعديم كه خيلي مهمه اين هست كه قيمت كارتريج 6283 و نوع و قيمت كارتريج 5383 و قيمت كارتريج 309 چنده؟ خواهشا همينجا جوا بديد
4- ايا تعداد پرينتي كه ميشه با اين 3 مدل گرفت در حالتي كه كارترج ها كامل پر باشند فرق ميكنه
5-من سايز بزرگ ميخوام پرينت بگيرم يعني اكثر پرينت ها من 18*12 و بقيه A4 هستند
6- پرينتر 5383 كه هد روي كارتريج هست ديگه لازم نيست هفته اي يك پرينت گرفته شود.
7- پرينتر 6283 اگه هد خراب بشه امكان تعويض هد وجود داره؟
8- ميشه با كيت شار اينها شارژ كرد و اگه جوهر خوب بگيريم مشكلي در كيفيت بوجود نمياد و اگه بشه اين كار كرد ايا بازم 6283 پر هزينه هست
9-ايا روي اين مدل ها ميشه تانك بست و اگه ميشه كيفيت خراب ميكنه يا نه
10- با اينكه 6283 كيفيت بهتري داره و 6 كارتريج ميخوره ژ چرا ارزونتر از 5383 با 4 كارتريج هست؟
11- اينكه 5383 چاپ روي سي دي داره يعني اينكه ميتونه روي سي دي ليبل بزنه مثل رايتر ها يا اينكه منظور اينكه بدون دخالت كامپيوتر ميتونه عكس هاي سي دي پرينت بگيره
12-فكر كنم كاربرد من دقيقا معلوم باشه حالا با اين اوصاف چي پيشنهاد ميكنيد اگه خودتون هم مدل خوبي ميشناسيد كه بهتر از اين هاست خوشحال ميشم معرفي كنيد.
ممنون كه به اين همه سوال جواب ميدي
mojtaba_iut63
28-09-2011, 16:36
سلام
راستي اين فراموش كردم بپرسم نظرتون نسبت به مدل hp photosmart 7283 چيه .خوبه؟
شنيدم زود كارتريجش تمام ميشه درسته؟
mehran gorji
28-09-2011, 21:12
1-من پرينتر واسه منزل ميخوام اما چون ديگه نميخوام عكس هام بدم بيرون چاپ كنند كيفيت واسم مهمه
عکسی که میدی بیرون چاپ دیجیتال با دارو ظهور است و 3 بعدی چاپ میشه و علاوه بر این ماندگاری بالایی دارد.
و هگر میخواهید در ان حد چاپ بشه باید 6 رنگ بخرید.
که برای شما هزینه خیلی بالایی دارد.
- منظور از هد روي پرينتر يعني اينكه با تعويض كارتريج هد عوض نميشه در مدل 6283 و هد روي كارتريج در مدل 5383 يعني با تعويض كارتريج هد هم تعويض ميشه درسته؟ ا
نه هدی عوض نمیشه.
اگه اينجوري هست پس كارتريج 5383 هزينه بالاتري داره پس چرا شما ميگيد هزينه 6283 بالاتره ؟دقيقا ميشه بگيد منظورتون ا هزينه بالاتر چيه؟
کارتریجش دونه از 15 تومنه.
6 تا 15 میشه 60 تومن.
همشون رنج قیمتشون حدود 15 است.البته دونه ای
حالا 1 تا 2 تومن بالا پایین داره.
- ايا تعداد پرينتي كه ميشه با اين 3 مدل گرفت در حالتي كه كارترج ها كامل پر باشند فرق ميكنه
خودت متوجه حرفت شدی اصلا؟
6- پرينتر 5383 كه هد روي كارتريج هست ديگه لازم نيست هفته اي يك پرينت گرفته شود.
عزیزم 5283 هد روی کارتریج است.
5383 هد روی دستگاه است و 5 رنگ است.
7- پرينتر 6283 اگه هد خراب بشه امكان تعويض هد وجود داره؟
من که قبلا فروش عمده داشتم با نصبش تا 150 تومن هم گرفتم.
8- ميشه با كيت شار اينها شارژ كرد و اگه جوهر خوب بگيريم مشكلي در كيفيت بوجود نمياد و اگه بشه اين كار كرد ايا بازم 6283 پر هزينه هست
6283 رو من خیلی پمپ بستم و خیلی مشکلات رو هم برطرف کردم.
اما دیگه از دردسراش خسته شدم و نبستم.
الان فقط پلاتر پمپ میبندم.
شما باید از ریستر اصلی استفاده کنید.
و اصول استفاده را متخصص باید بهتون بگند.
و من تو این سالها برای این پرینترهای 177 1 برند جوهر با 1 ترفند رو فقط مناسب میدونم
9-ايا روي اين مدل ها ميشه تانك بست و اگه ميشه كيفيت خراب ميكنه يا نه
بستگی داره که اصول پمپ رو رعایت بکنید یا نه.
6283 رو چند قیمت داری؟
6283 قیمتش اخرین باری که خریدم خیلی فضایی بود و هیچ وقت ارزان تر از 5383 نبوده و نیست.
- اينكه 5383 چاپ روي سي دي داره يعني اينكه ميتونه روي سي دي ليبل بزنه مثل رايتر ها يا اينكه منظور اينكه بدون دخالت كامپيوتر ميتونه عكس هاي سي دي پرينت بگيره
بله
12-فكر كنم كاربرد من دقيقا معلوم باشه حالا با اين اوصاف چي پيشنهاد ميكنيد اگه خودتون هم مدل خوبي ميشناسيد كه بهتر از اين هاست خوشحال ميشم معرفي كنيد.
اول تکلیفتونو با هزینه کارتریج مشخص کنید تا بعد.
ممنون كه به اين همه سوال جواب ميدي
خواهش میکنم.
راستي اين فراموش كردم بپرسم نظرتون نسبت به مدل hp photosmart 7283 چيه .خوبه؟
177 است و سیستم چاپش مثل 6283 است.
فقط 1 کاره است و صفحه لمسی دارد.
شنيدم زود كارتريجش تمام ميشه درسته؟
تمام a4 رو فکر نکنم بیش از 200 تا بتونه بزنه.
8 * 6 = 48
90 هزارتومن جوهر میخری در ازای 48 میل جوهر.
اخ نفسم رفت:19:
mojtaba_iut63
28-09-2011, 22:39
من 6283 هنوز قيمت نگرفتم چون مطمئن نبودم واسه خريدش ولي تو اينترنت قيمت 200 تومان ديدم
بعدش من اخرش فرق بين هد روي دستگاه و هد روي كارتريج موجه نشدم .ممكنه يكم بيشتر تو ضيح بدي و اينكه كدوم بهتره؟
اون پرينتر c7283 كه گفتم 4 كاره هست نه يك كاره .
خوب هزينه كارتريج كه مهمه واسم . واسه همين پرسيدم ميشه با جوهر شار كرد يا نه .اگه بشه خوب اينجوري بصرفه ميشه ديگه؟
اگر 6283 بگيرم كيفيت بيرون ميده . چون اگه نده كه واسم فايده نداره و قرار باشه بازم عكس ها بدم بيرون .اينجوري يه ليزري سياه و سفيد ميگيرم كه كار متن خيلي راحت و بصرفه انجام بده
با 6283 گفتيد تمام رنگي a4 ميتونم 200 تا بگيرم؟؟ولي من شنيدم 30-40 تا ؟من منظورم تمام رنگي بود با ژوشش 100%.؟اگه اينجوري كه شما ميگي باشه هر عكس 450 هزينه ميوفته.خوب خوبه كه اينجوري چون بيرون چند برابر ميگيرند كه؟
اخرين سوال اينكه سايتي نيست كه عكس هاي پرينت شده از پرينتر هاي مختلف با هم مقايسه كنه.مثل اين سايت هاييي كه واسه دوربين وجود داره.
mojtaba_iut63
28-09-2011, 23:00
سلام
مشخصات اين دو پرينتر اينجا هست
6283:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5383:
اينجوري كه اين نوشته 5383 dpi بالاتري نسبت به 6283 داره؟يعني اينكه كيفيت بيشتري داره؟
حالا من اگه بگيرمش اولا اين برند جوهر كه شما هنوز اسمش نگفتي ميشه پيدا كرد تو بازار (من اصفهانم) و دوما حالا جوهر پيدا كرديم شما اون فن كوزه گري به ما ميگي يا نه؟
در ضمن تو نقد همين سايت در مورد 6283 اگه بخوني يكي گفته كه هد خيلي ضعيفي داره و بعد مدتي بعضي رنگ ها بيرون نمياند و با اينكه قابليت نسب تاانك داره اگه ببندي بعد 50 پرينت هدش كامل از بين ميره
من كه كاملا گيج شدم .
شما پرينتري سراغ داري كه كيفيت عكسش خوب باشه مثل همين 6283 و قابليت نصب تانك بدون مشكل داشته باشه.قيمت اوليه هم تا 300 تومان ميتونم هزينه كنم.
mojtaba_iut63
28-09-2011, 23:20
اون سوال قبلي ن هم جواب نداديد.
گفته بدم كه مظور از هزينه نگهداري بالا همون قيمت كارتريجش هست يا نه /
mehran gorji
29-09-2011, 18:59
بعدش من اخرش فرق بين هد روي دستگاه و هد روي كارتريج موجه نشدم .ممكنه يكم بيشتر تو ضيح بدي و اينكه كدوم بهتره؟
تو این تاپیک برای دوستمان توضیح دادم.
اون پرينتر c7283 كه گفتم 4 كاره هست نه يك كاره .
hp photosmart c7283
اره عزیزم
حواسم نبود.
این عالیه.
سیستم جوهرشون همون 177 است.
خوب هزينه كارتريج كه مهمه واسم . واسه همين پرسيدم ميشه با جوهر شار كرد يا نه .اگه بشه خوب اينجوري بصرفه ميشه ديگه؟
برای این دستگاه های مخصوصا 177 کارتریج شارژی نخرید تا با ارور 18a 19a مواجه نشید.
اگر 6283 بگيرم كيفيت بيرون ميده . چون اگه نده كه واسم فايده نداره و قرار باشه بازم عكس ها بدم بيرون
کیفیتش عالیه
با 6283 گفتيد تمام رنگي a4 ميتونم 200 تا بگيرم؟
تو حالت نرمال بله.
200 تا رو میزنه.
ولي من شنيدم 30-40 تا ؟
اما در حالت بست 100 برگ.
ينجوري كه شما ميگي باشه هر عكس 450 هزينه ميوفته.خوب خوبه كه اينجوري چون بيرون چند برابر ميگيرند كه؟
بیرون خیلی بهرته
مهمترین چیز ماندگاری بالا رنگهاست که با دارو ظهور چاپ میشوند.
اخرين سوال اينكه سايتي نيست كه عكس هاي پرينت شده از پرينتر هاي مختلف با هم مقايسه كنه.مثل اين سايت هاييي كه واسه دوربين وجود داره. نه بعید میدونم.
اينجوري كه اين نوشته 5383 كارتريجش 4 نيست و 5 هست و dpi بالاتري نسبت به 6283 داره؟
شما هیچوقت کارت به اون dpi بالا نمیرسه.
اونو ول کن.
5383 5 رنگ هست.
من باهاشون کار کردم
177 خیلی بهتر جواب میده.
حالا من اگه بگيرمش اولا اين برند جوهر كه شما هنوز اسمش نگفتي ميشه پيدا كرد تو بازار (من اصفهانم) و دوما حالا جوهر پيدا كرديم شما اون فن كوزه گري به ما ميگي يا نه؟
مسئله ای نیست.
بعد از اینکهخریدی خودم راهنماییت میکنم و 24 ساعت بهت میرسونم اما نصب برد ریستر رو میخوای چیکار کنی؟
الکترونیک واردی؟
در حد لحیم کردن با دقت بالا
يكي گفته كه هد خيلي ضعيفي داره و بعد مدتي بعضي رنگ ها بيرون نمياند و با اينكه قابليت نسب تاانك داره اگه ببندي بعد 50 پرينت هدش كامل از بين ميره
من از این دستگاه رو بالای 300 تا پمپ بستم.
و اوایل کار چنین مشکلاتی داشتم.
حتی اگر جوهر اصلی هم بزاری میبینی گاهی وقت ها این مشکلات پیش میاد که با کمی دردسر و جوهرپاشی حل میشه.
دردسر بالایی داره و خریدش فقط از مراکزی که کار پمپ انجام میدهند میتونند از مشکلاتش بر بیان
شما پرينتري سراغ داري كه كيفيت عكسش خوب باشه مثل همين 6283 و قابليت نصب تانك بدون مشكل داشته باشه.قيمت اوليه هم تا 300 تومان ميتونم هزينه كنم.
توصیه من بدون تانک است.
اما اپسون های p50 و یا t50 خوب جواب میدهند با پمپ.
گفته بدم كه مظور از هزينه نگهداري بالا همون قيمت كارتريجش هست يا نه /
بله کارتریج
mojtaba_iut63
29-09-2011, 21:53
سلام
اقا ممنون از كمكي كه ميكني
ژس اينجوري كه من فهميدم اين 6283 فقط بايد كارتريج اصل بخري واسش و نميشه بعد تموم شدن دوباره با جوهر پرش كرد.حالا تانك بيخيال ولي اگه حداقل ميشد كارتريجش شارژ كرد خوب بود.
الان شما به من يه فتو اسمارت خوب پيشنهاد بده كه كارتريجش قابل شارژ باشه و بشه با كيت شارژ ها شارژش كرد.چون اونجوري هر دفعه بخوا ي 90 تومان بدي كارتريج كه مصيبته ؟
اهان راستي شما گفته بودي كه : اما نصب برد ریستر رو میخوای چیکار کنی؟
الکترونیک واردی؟
مگه واسه اينكه كاتريجتم بخواي شارژ كني بايد اين ريسيتر ببندي من فكركردم اين فقط واسه تانك هست .پس اين مردم چه پرينتري ميخرند كه هي ميدن بيرون واسشون شارژ ميكنه دوباره استفاده ميكنند.
mehran gorji
29-09-2011, 21:58
ولي اگه حداقل ميشد كارتريجش شارژ كرد خوب بود.
به دلیل سیستم رفت و برگشت پمپی که تو دستگاه انجام میشه.
یک سری ترفند ها است ک باید حضوری با دقت کامل اموزش داد./
به خاطر همین نمیشه.
و 100% بعد از مدتی با 2 ارور روبرو میشوید.
الان شما به من يه فتو اسمارت خوب پيشنهاد بده كه كارتريجش قابل شارژ باشه و بشه با كيت شارژ ها شارژش كرد.چون اونجوري هر دفعه بخوا ي 90 تومان بدي كارتريج كه مصيبته ؟
من میتونم بهت فتو اسمارت هد روی کارتریج 4 رنگ معرفی کنم.
مدل های
hp photo smart c5283
که چاپ روی cd هم داره.
البته تو بازار سخت گیر میاد.
mojtaba_iut63
30-09-2011, 01:22
بازم شرمنده كردي ما را با جواب دادن
ميگم چه كارتريجي قابل شارژ هست؟177 كه گفتي نيست.اونهايي كه هسن بگو چه نوعيند تا بگردم پيدا كنم يه پرينتر خوب.
ديگه موندم اساسي.حاجي پس اين همه تبليغات واسه شارز كارتريج چيه.
mehran gorji
30-09-2011, 10:45
در صورتی که درست شارژ کنی.
همین 5383 و یا تو پرینترهای 4 رنگ 6500 خوب جواب میده.
ديگه موندم اساسي.حاجي پس اين همه تبليغات واسه شارز كارتريج چيه
من خودم 7263 دارم 177 و دارم شارژ میکنم.
اصول استفاده شو بلدم و مشکلی ندارم
mojtaba_iut63
30-09-2011, 19:11
سلام
خوب شما كه 7263 داري حالا اين بهتره يا همون 6283 از نظر كيفيت چاب؟
و خرابي لوازمو قطعات ؟
و هد ؟
و شارژ كارتريج؟
سوال بعدي اينكه اگه بخوايم با سرنگ هم اين 177 پر كنيم بازم بايد ريسيتر ببنديم؟
سوال اخر اينكه اگه بگيرم اين مدل با راهنمايي شما يا تلفني ميتونم راه بيفتم و خودم شارزش كنم.يا اينكگه بدم بيرون ميتونند شارش كنند.
mehran gorji
30-09-2011, 19:35
خوب شما كه 7263 داري حالا اين بهتره يا همون 6283 از نظر كيفيت چاب؟
سیستم چاژشون مثل همن ژس هیچ فرقی از این بابت ندارند.
یک برد ریستر میخرید 45 هزار تومن و طبق راهنمای همراه ریستر روی برد نصب میکنید.
نباز به دقت خیلی بالایی است.
اما کارتریج شارژِی روی خود کارتریج چیژ دائمی دارد که باز و بسته کردن درب ژرینتر ریست میشود.
در صورت نصب برد ریستر
یک اشتباه کوچک جا به جا زدن و یا اتصال کردن باعث از بین رفتن برد ژرینتر میش.ئ.
و متاسفانه تو مسیر چیژ اصلی است و فاتحه برد خوانده میشود.
سلام
سوال اخر اينكه اگه بگيرم اين مدل با راهنمايي شما يا تلفني ميتونم راه بيفتم و خودم شارزش كنم.يا اينكگه بدم بيرون ميتونند شارش كنند.
تلفنی امکان اموزش نیست{نمیشه خوب توضیح داد}
مراکز شارِ هم باید خیلی حرفه ای باشند.
در صورتی که تو شمال و یا تهران بودید میتوانستم رسیدگی کنم.
از این بابت شرمنده عزیزم.
اما اگر کسی با نحوه ژمژ استیشنش اشناست میتونم ریستر رو برات جور کنم.
دونه ای 18 تومن ژول کارتریجاشه
6*8=48 هزار تومن.
جوهر هم باید 6 سری 1000 سی سی از همون جوهری کهمن تعیین میکنم بخرید.
که 90 تومن ژول جوهر میشه.
6000 سی سی
mojtaba_iut63
30-09-2011, 20:21
سلام
من اينجوري فهميدم كه اگه كارتريج قابل شارژ بگيرم خودش ريسيتر داره كه با بازو بسته كردن درب ژرينتر انجام ميشه.درسته؟
يعني اگه كارتريج قابل شارژ بگيري ديگه نميخواد خودت ريسيتر نصب كني درسته؟
مگه كارتريج قابل شارژ و غير قابل شارژ هم داريم؟
سوال ديگه اينكه شما نمايندگي معتبري تو اصفهان ميشناسيد كه بتونه اين كار ها انجام بده؟
mojtaba_iut63
30-09-2011, 20:34
اون پرينتر هايي كه از اپسون گفتيد t50بود يا p50 نميدونم اون ها هم واسه شارژشون با سرنگ يا اينكه كارتريج قابل شاز بزاري بايد ريسيتر ببندي؟
كيفيتشون چه جوريند در حد 6283 هستند.
ازكنون هم اگه بي دردسر باشه مشكلي ندارم.
mehran gorji
01-10-2011, 09:14
من اينجوري فهميدم كه اگه كارتريج قابل شارژ بگيرم خودش ريسيتر داره كه با بازو بسته كردن درب ژرينتر انجام ميشه.درسته؟
بله
اما یک سری باید ریست بشوند.
يعني اگه كارتريج قابل شارژ بگيري ديگه نميخواد خودت ريسيتر نصب كني درسته؟
این در خصوص 177 بود بله
مگه كارتريج قابل شارژ و غير قابل شارژ هم داريم؟
همین کارتریج های فابریک
سوال ديگه اينكه شما نمايندگي معتبري تو اصفهان ميشناسيد كه بتونه اين كار ها انجام بده؟
نه متاسفانه
اون پرينتر هايي كه از اپسون گفتيد t50بود يا p50 نميدونم اون ها هم واسه شارژشون با سرنگ يا اينكه كارتريج قابل شاز بزاري بايد ريسيتر ببندي؟
جلوی کارتریچ چیپ وصل میشه.{دردسری نداره}
و از ریست کردن نرم افزاریش دوستان اطلاع دارند.
که هر وقت خواسنپتید ریست کنید راهنماییتان میکنند{اقا محمد}
كيفيتشون چه جوريند در حد 6283 هستند.
بله
تو یه حد هستند.
ازكنون هم اگه بي دردسر باشه مشكلي ندارم.
نه با پمپ مدلی مد نظرم نیست
mojtaba_iut63
01-10-2011, 12:34
سلام
امروز رفتم قيمت بگيرم كه 6283 نداشتند و ميگفتند قذيمي هست و تقريبا اكثشون ميگفتند p50 بگير كه شارژش راحت و كم هزينه هست و صفحه اي 50 تومان ميشه. p50 به من 250 قيمت داد مناسب گفته يا نه؟چه جوهري بگيرم واسش كه كيفيت خراب نكنه؟
و تو چندكاره هم كه من ميخواستم sx-400 پيشنهاد دادند.كه 4 كارتريج هست.حالا كه اومدم يه سرچي كردم ديد اپسون چند كاره با 6 كارتريج هم هست . مدل tx700w ميخواستم ببينم نظرتون چيه اين خوبه ي نه و تو شارژ هم به راحتي p50 هست يا نه ؟
واينكه t 50 كه حدود 100 توماني گرونتره كيفيت بهتري ارائه ميده يا گرونيش به خاطر چيز ذيگه اي هست?
در ضمن ميگفتند كه اپسون تو جوهر افشان حرف اول ميزنه و تو ليزري hp ؟؟؟؟!!!
قبلا يه جايي هم خونده بوم كه اژسون جوهر هاي خوبي تو بازار نداره و از اين چيز ها راسته؟
حالا چيكار كنم به نظر شما كدوم بگيرم t50,p50,sx-400,tx700w???اگه يه كاره بگيرم حتما مجبورم يه خرج اضافه بكنم و يه اسكنر بگيرم و جاي اضافه هم ميگيره پس ترجيح ميدم چند كاره بگيرم ولي كيفيت هم خيلي مهمه؟
mojtaba_iut63
02-10-2011, 22:30
اقا يكي بياد جواب ما بد تا بريم بگيريم اين پرينتر
mehran gorji
02-10-2011, 23:17
امروز رفتم قيمت بگيرم كه 6283 نداشتند و ميگفتند قذيمي هست
قدیمی که نیست
سیستم 177 خیلی وقت است تو ایران انبوهوارد نمیشه و هرکسی این مدل رو نداره.
و تقريبا اكثشون ميگفتند p50 بگير كه شارژش راحت و كم هزينه هست و صفحه اي 50 تومان ميشه.
ریستر نصب میکنید جلوی کارتریج و ریست میشود.
بهتر است تانک هم ببندید روش
p50 به من 250 قيمت داد مناسب گفته يا نه؟
قیمت در این تاپیک بررسی میشود.
چه جوهري بگيرم واسش كه كيفيت خراب نكنه؟
تجربه محمد جان وکس
تجربه من پارت تکنیک
مدل tx700w ميخواستم ببينم نظرتون چيه اين خوبه ي نه و تو شارژ هم به راحتي p50 هست يا نه ؟
سیستم پمپشون یکیه مسئله اینیست.
اما حیف نیست دستگاه به این خوبی رو کارتریج فابریک نمیخرید؟
در ضمن ميگفتند كه اپسون تو جوهر افشان حرف اول ميزنه و تو ليزري hp ؟؟؟؟!!!
چنین حرفی بی پایه و یبی اساس است.
تمام پرینترها خوبند باید ببینیچقدر هزینه میکنی و طبق اونمبلغ بیای بررسی کنی .............
قبلا يه جايي هم خونده بوم كه اژسون جوهر هاي خوبي تو بازار نداره و از اين چيز ها راسته؟
کارتریج فابریکاش تو بازار هستند.
سخت گیر میاد.
جوهرهای مادیران هسند که برای کارهای حرفه ای توصیه نمیشود{خیلی حرفه ایاتلیه}
حالا چيكار كنم به نظر شما كدوم بگيرم t50,p50,sx-400,tx700w??
بستگی به خودتون داره.
اگه يه كاره بگيرم حتما مجبورم يه خرج اضافه بكنم و يه اسكنر بگيرم و جاي اضافه هم ميگيره پس ترجيح ميدم چند كاره بگيرم ولي كيفيت هم خيلي مهمه؟
من میگم برای اپسون هزینه زیاد از حد نکن
یه پی 50 بخر و یه اسکنر اچ پی 2410 بخرید.
mojtaba_iut63
03-10-2011, 20:22
اگه من يه اسكنر بگيرم با اين p50 كيفيت كپي دستگاه هاي چند كاره بهم ميده ديگه؟
نگفتيد چرا t50 از p50 گرونتره به خاطر كيفيتش يا امكانات جانبي اضافه؟بعد نوع كارتريجشون هم با هم فرق ميكنه و اگه ميكنه كدوم بهتره؟
بعدش اينكه چرا ميگيد اپسون ارزش هزينه زياد نداره يعني اينكه ژرينتر هاي اچ پي بهترند ؟يا دليل ديگه اي داره؟
بعد من هنوزم تو اين قضيه كاتريج ها بوقم: حالا جواب اين سوال هام بديد نا من بگيرم قضيه را:
1- يه نوع كارتريج كارتريج فابريك دستگاه هست.حالا سوال من اين هست كه اين كارتريج هاي فابريك قابل شارژند يا نه؟ و قيمتشون
2- يه نمونه ديگه بهشون ميگند كه كارتريج قابل شارژ كه قطع قابل شارژند ولي فابريك دستگاه نيستند.حالا اين كارتريج ها خودمون ميتونيم با كيت شارژ و سرنگ پر كنيم يا نه و قيمتشون؟در ضمن اگه مارك هاي مختلفي داره مارك نوع خوب معرفي كنيد
3-حالا كارتريج هاي ماد ايران جزء كدوم نوعند؟
4-كارتريج هاي طرح دار چيند و جزء كدام دسته هستند؟
5-يه راه ديگه هم اينه كه تانك ببنديم .حالا تانك واسه هد اين p50 ضررنداره؟
بازم ممنون.خدايش شرمنده ميكني
mojtaba_iut63
03-10-2011, 20:38
بازم سلام اقاي گرجي
ميگم واسه اين پرينتر ها هد روي دستگاه اگه هد خشك بشه با اين حلا ل هاي داخلي ميشه هد تميز كرد و سوراخ هاش باز كرد تا مثل اول كار نه يا مجبوري هد بد تعويض؟؟
بعد اونهايي كه هد روي كارتريج اگه خشك بشه با تعويض كارتريج درست ميشه ديگه؟
mehran gorji
04-10-2011, 08:53
اگه من يه اسكنر بگيرم با اين p50 كيفيت كپي دستگاه هاي چند كاره بهم ميده ديگه؟
اره
نگفتيد چرا t50 از p50 گرونتره به خاطر كيفيتش يا امكانات جانبي اضافه؟بعد نوع كارتريجشون هم با هم فرق ميكنه و اگه ميكنه كدوم بهتره؟
من توشون هیچ فرقی نمیبینم.
دستگاهی که تولیدش کم میشه قیمتش بالا میره.
بعدش اينكه چرا ميگيد اپسون ارزش هزينه زياد نداره يعني اينكه ژرينتر هاي اچ پي بهترند ؟
اگه میخوای پمپی کنی من میگم اشکال نداره پسون.
hp همیشه بهرین بوده و بهترین هست و بهترین خواهد بود.
يه نوع كارتريج كارتريج فابريك دستگاه هست
اپسون ها رو من هنوز فابریک خریداری نکردم اما هست 100%
باز هم تو بازار سوال کنید.
حالا سوال من اين هست كه اين كارتريج هاي فابريك قابل شارژند يا نه؟
نه
و قيمتشون
زیر 13 15 تومن نیست.
2- يه نمونه ديگه بهشون ميگند كه كارتريج قابل شارژ كه قطع قابل شارژند ولي فابريك دستگاه نيستند.حالا اين كارتريج ها خودمون ميتونيم با كيت شارژ و سرنگ پر كنيم يا نه و قيمتشون؟
بله کارتریج های قابل شارژ دونه ای 14 تومن قیمتشه.
و شما هم میتونید شارژ کنید.
در ضمن اگه مارك هاي مختلفي داره مارك نوع خوب معرفي كنيد
مارک خاصی نداره.
3-حالا كارتريج هاي ماد ايران جزء كدوم نوعند؟
نه کارتریج های مادیرا نه شارژ میشن نه ریست.
5-يه راه ديگه هم اينه كه تانك ببنديم .حالا تانك واسه هد اين p50 ضررنداره؟
اصولی بسته شود و درست استفاده شود نه ضرر ندارد.
ميگم واسه اين پرينتر ها هد روي دستگاه اگه هد خشك بشه با اين حلا ل هاي داخلي ميشه هد تميز كرد و سوراخ هاش باز كرد تا مثل اول كار نه يا مجبوري هد بد تعويض؟؟
همه این کارها رو میکنی اگر نشد هد میخری
اگر زمان زیادی نمونده باشه کمعمولا را می افته.
بعد اونهايي كه هد روي كارتريج اگه خشك بشه با تعويض كارتريج درست ميشه ديگه؟
100%
mojtaba_iut63
04-10-2011, 13:23
راستش منم مخواستم از اول اچ پي بگير ولي با توضيحاتي كه شما داديد كه 177 شارز كردنش سخته رفتم سمت اپسون و صحبت هاي فروشنده كه از كم هزينه بودنش صحبت ميكرد.
كيفيت دستگاه هاي هد روي دستگاه بهتر از هد روي كارتريج هست ديگه؟
براي شارژ اين اژسون p50 كيت پايه بلند ميخوام يا كوتاه؟
mehran gorji
04-10-2011, 15:03
كيفيت دستگاه هاي هد روي دستگاه بهتر از هد روي كارتريج هست ديگه؟
هد روی کارتریج یک سری دستگاه های فتواسمارت قابلیت 6 رنگ ارتقا را داشتند اما در صورتی که شارژشون نمیکردید خوب بود.
اما خوب با این وضعیت شما عد روی دستگاه مناسب است.
براي شارژ اين اژسون p50 كيت پايه بلند ميخوام يا كوتاه؟
دقت کنید.
این مدل ها نباید با سرنگ تزریق کنی.{تو سرنگ یه مقدار هوا است که تو این مدلها کمی حساس است}
از همون بالای کارتیج یه چیزی شبیه به قیف مانن درست میکنی و جوهر رو از ظرف توش میریزی
اگه فیلتر نیسی این عکشو ببین شبیه به این
mojtaba_iut63
12-10-2011, 17:23
سلام
اقا من پرينتر سفارش دادم فردا ميرسه همون پي 50 اپسون.البته بدون تانك چون اونجا تانك نميبستن خودشون و حالا جوهرش كه تمام شد ميبرم واسه تانك بعدش.
ميخواستم بدونم حلا چه نوع كاغذ خوبه واسه عكس و كيفيت بالاتري داره؟
اصلا گلاسه بهتره يا كوتد؟
گرم بالا بهتره يا پايين؟
اين كاغذ هايي كه اتليه ها دارند چيه نوعش؟
ممنون.
mojtaba_iut63
12-10-2011, 18:35
بازم سلام
ايندفعه واسه خريد اسكنر ميخوام مزاحمتون بشم.
2410 اچ پي رزوليشن 1200 هست به نظرتون پايين نيست چون من اين چند كار ها نگاه كردم همشون بيشتر بود رزوليشنشون.
الان يك ابهام واسه من بوجود اومده كه وقتي پرينت و اسكنر جدا ميخري با همون كيفيت يك چند كاره قيمتش خيلي گرونتر تمام ميشه .چرا؟
lide110 كنون هم هست با رزوليشن 2400 كه قيمتشم هم 10 تومان كمتر ه.اين بخرم بهتر نيست.كيفيت بالاتر و قيمت پايين تر .؟فقط تكنولوژي اسكنشون با هم فرق ميكرد.اچ پي ccd بود و كنون compact image sensor حالا چه فرقي ميكنه و كدوم تكنولوژي بهتر و جديدتر هست؟
3110 اچ پي هم هست كه رزوليشن 4800 داره و 40 تومان گرونتره وقابليت اسكن نگاتيو هم نوشته داره.اسكن نگاتيو چيه؟و اين مدل به نظرتون خوبه يا نه
مورد استفاده اسكنر هم عكس هست و هم متن
mehran gorji
13-10-2011, 09:38
سلام
اقا من پرينتر سفارش دادم فردا ميرسه همون پي 50 اپسون.البته بدون تانك چون اونجا تانك نميبستن خودشون و حالا جوهرش كه تمام شد ميبرم واسه تانك بعدش.
ميخواستم بدونم حلا چه نوع كاغذ خوبه واسه عكس و كيفيت بالاتري داره؟
اصلا گلاسه بهتره يا كوتد؟
گرم بالا بهتره يا پايين؟
اين كاغذ هايي كه اتليه ها دارند چيه نوعش؟
ممنون.
جنس کاغذ رو من به خاطر اینکه جوهرافشان هستند ابریشمی توصیه میکنم.
برندشون هم مدلهای hp canon primium axn تو بازارند
در مورد وزن هم سعی کنید 240 تا 260 گرم تهیه کنید
کاغذ های اتلیه هم رولی است که باز هم 2 مدل دارند ابریشمی و گلاسه
فکر کنم باید 260 گرم باشند.
و برندشون هم معمولا فوجی است که دیگه تا اونجایی که من میدونم اصلشون وارد نمیشه
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
بازم سلام
ايندفعه واسه خريد اسكنر ميخوام مزاحمتون بشم.
2410 اچ پي رزوليشن 1200 هست به نظرتون پايين نيست چون من اين چند كار ها نگاه كردم همشون بيشتر بود رزوليشنشون.
الان يك ابهام واسه من بوجود اومده كه وقتي پرينت و اسكنر جدا ميخري با همون كيفيت يك چند كاره قيمتش خيلي گرونتر تمام ميشه .چرا؟
lide110 كنون هم هست با رزوليشن 2400 كه قيمتشم هم 10 تومان كمتر ه.اين بخرم بهتر نيست.كيفيت بالاتر و قيمت پايين تر .؟فقط تكنولوژي اسكنشون با هم فرق ميكرد.اچ پي ccd بود و كنون compact image sensor حالا چه فرقي ميكنه و كدوم تكنولوژي بهتر و جديدتر هست؟
3110 اچ پي هم هست كه رزوليشن 4800 داره و 40 تومان گرونتره وقابليت اسكن نگاتيو هم نوشته داره.اسكن نگاتيو چيه؟و اين مدل به نظرتون خوبه يا نه
مورد استفاده اسكنر هم عكس هست و هم متن
سلام.
من مدل hp g2710 رو توصیه میکنم
در صورتی که میتونید 3110 بخرید
mojtaba_iut63
13-10-2011, 11:13
جنس کاغذ رو من به خاطر اینکه جوهرافشان هستند ابریشمی توصیه میکنم.
برندشون هم مدلهای hp canon primium axn تو بازارند
در مورد وزن هم سعی کنید 240 تا 260 گرم تهیه کنید
کاغذ های اتلیه هم رولی است که باز هم 2 مدل دارند ابریشمی و گلاسه
فکر کنم باید 260 گرم باشند.
و برندشون هم معمولا فوجی است که دیگه تا اونجایی که من میدونم اصلشون وارد نمیشه
---------- Post added at 10:38 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
سلام.
من مدل hp g2710 رو توصیه میکنم
در صورتی که میتونید 3110 بخرید
سلام
به خيلي سوالام جواب نداديد
اول اينكه اسكن نگاتيو چيه؟
بعد در مورد اسكنر كنون پرسيدم كه تكنولوژي اسكنش فرق ميكرد كه كدوم بهتره؟
mojtaba_iut63
13-10-2011, 18:06
سلام
اقا من تو فروم اين مطب خوندم كه ميگفت با يك اسكنر جدا و ژرينتر جدا هيچوقت نميتوني مثل اين چند كاره ها كپي بگيري
اينم لينكش:
و ميگفت بايد كلي روي تصوير كار كني تا درست بشه مثل كپي؟اگه اينجوري باشه كه بدبخت شدم چون من كپي زياد استفاده دارم و برام مهمه
mojtaba_iut63
13-10-2011, 20:11
اقا اين كارتريج اصل كه تو كارتن هست ميشه فهميد اصل هست يا نه/
اپسون اصلا طرح دار و تقلبيش تو بازار موجود هست يا نه؟
mojtaba_iut63
15-10-2011, 18:51
سلام
اقامهران حالا كه كار ما گير افتاده شما نياين سايت
اقا اين جوهري كه براي من اوده مارك اسكاي هست sky color وچيني هم هست.با پرينتر در اومده 260 تومان
مارك خوبي هست كه بردارم يا از اين اشغال هاست. در ضمن روي كارتريجشم نوشته use on photo r265 فكر كنم واسه r265 اپسون باشه.حالا به اين ميخوره يا نه؟
بعدشم من شنيده بودم مدل پرينتري كه ساپورت ميكنه هم حتما بايد روي بسته بندي نوشته باشه درسته؟
كمك.كمك.كمك
mehran gorji
15-10-2011, 21:38
سلام
سلام.
اقامهران حالا كه كار ما گير افتاده شما نياين سايت
به قران سرم خیلی شلوغه
اقا اين جوهري كه براي من اوده مارك اسكاي هست sky color وچيني هم هست.با پرينتر در اومده 260 تومان
من با این برند کار نکردم و نمیتون چشم بسته تاییدش کنم.
در ضمن روي كارتريجشم نوشته use on photo r265 فكر كنم واسه r265 اپسون باشه.حالا به اين ميخوره يا نه؟
نه اونش مشکل نداره.
ی
فقط حواست باشه که رنگ های فتو رو قاطی رنگ های دیگه نکنی
بعدشم من شنيده بودم مدل پرينتري كه ساپورت ميكنه هم حتما بايد روي بسته بندي نوشته باشه درسته؟
اگه قرار باشه همه رو بنویسن که باید 1000 نوع جوهر میزدن!!!!!!!!
mojtaba_iut63
16-10-2011, 12:40
سلام
اينها مينويسم كه اگه كسي اين تايپيك دنبال ميكنه يه اطلاعات مفيدي گيرش بياد.
من مخزن sky color به فروشنده پس دادم و قرار شد همون كارترج اصل واسم بياره.حالا نميدونم بياره يا نه
با ماد ايران تماس گرفتم كه اونها فابريك اپسون نداشتند.البته طبيعي هست چون ميخوان كارتري هاي خودشون بفروشند.
قيمت كارتريج ماد ايران دونه اي 6800 تومان كه بگفته خودشون خوبه.ولي طبق تحقيقات من از اورجينال كفيتش پايينتره ولي ديگه مشكلي از نظر گرفتگي نازل و خراب هد و هدكلين هاي زياد در طول روز خبري نيست.
مخزن هم خوبه ولي بهترين جوهر هم كه بريزيد كيفيت كارتيج اورجينال نميده .طول عمرشم من نميدونم هر وقت تست كردم ميگم بهتون.ولي 100% كمتر هست. ولي طول عمر عكس باكارتريج اورجينال بدون محافظ 99 سال و توي البوم 200 سال كه عاليه.به گفته خود اپسون.نكته ديگه اينكه وقتي مخزن ميبنديد دردسر هد كلين و انها داره كه بايد حال و حوصلش داشته باشيد.در كل به اين نتيجه رسيدم كه ادم واسه خودش ارزش داره پول بيشتري بده تا كيفيت بهتري داشته باشه و اين مخزن بيشتر بدرد عكاسي ها ميخوره كه ميخوان هزينه كم كنند و براشون مهم نيست عكس با چه كيفيتي بدن بيرون.
بالاخره با پيگيري هايي
كه كردم تونستم تو اصفهان يه جاي پيدا كنم كه كاتريج اورجينال اپسون پي 50 داشتند.(يعني گفتند سفارش بديد 1 روز بعدش تحويل ميديم) و با قيمت 11000 تومان كه تقريبا 2 برابر كارتريج ماد ايران هست.
حالا من هم اورجينال و هم ماد ايرانش تست ميكنم و نتيجش ميزازم تا اگه كسي خواست بدونه مثل من اين همه قتش تلف نشه و اخرشم هيچي.
يه چيز در مود مخزن اينكه اگه بتوني حركت جوهر تو هد ها روانتر كني ممكنه از دردسر هاي هد كلين هاي زياد راحت شي.حالا اينو اقا مهران بايد جواب بدند كه چه جوري ميشه اين كار كرد.؟
mehran gorji
16-10-2011, 13:13
يه چيز در مود مخزن اينكه اگه بتوني حركت جوهر تو هد ها روانتر كني ممكنه از دردسر هاي هد كلين هاي زياد راحت شي.حالا اينو اقا مهران بايد جواب بدند كه چه جوري ميشه اين كار كرد.؟
این رو من بعد از اینکه 20 تا 30 تا اولین دستگاههایی که 3 سال پیش پمپ بستم دستم اومد و مشکلم دیگه از اون به بعد حل شد.
از حلال داخلی اصلی پارت تکنیک استفاده کنید.
به ازای هر 60 میل جوهری که تو تانک میریزید باید 6 تا 8 میل حلال داخلی هم استفاده کنید.
برای مثال من از جوهرهای INK-TEC استفاده میکردم اوایل کارم که این جوهر برای پمپ مناسب نیود.
خلاصه انقدرجوهر تعویض کردم که در حال حاظر 2 سال است که تعویض جوهر انجام ندادم و دارم ازیک برند استفاده میکنم.
پارت تکنیک.
که با اینکه این جوهر به این خوبی بود باز هم حلال داخلی زرد رنگ پارت تکنیک استفاده میکردم .
با سلام
من یک پرینتر چند کاره رنگی که اسکن وپرینت ان از کیفیت خیلی بالایی بر خوردار باشه وهزینه نگهداری ان تا حد ممکن کم باشه میخوام بخرم . ممنون میشم منو راهنمایی کنید:11:
mehran gorji
17-10-2011, 14:06
با سلام
من یک پرینتر چند کاره رنگی که اسکن وپرینت ان از کیفیت خیلی بالایی بر خوردار باشه وهزینه نگهداری ان تا حد ممکن کم باشه میخوام بخرم . ممنون میشم منو راهنمایی کنید:11:
سلام دوست عزیز.
تاپیک جدید باز کنید و لینک تاپیک رو برام ارسال کنید تا کاملا راهنماییتان کنم.
mojtaba_iut63
17-10-2011, 16:09
سلام
همچنان تحقيقات من در مورد جوهر و مخزن ادامه داره.پيرو صحبت هاي اقا مهران در مورد استفاده از حلال من دارم تحقيق ميكنم ببينم استفاده طولاني مدت از اين حلال ضرري واسه هد داره يا نه؟يا اينكه بعد از مدتي كم كم هد تضعيف كنه و كيفيت پايين بياره يا نه.البته يه ميل هم به خود كمپاني اپسون زدم و نتيجه همينجا ميگم.
من تونستم مقايسه اي بين جوهر wox و همچنين ink-tech هم پيدا كنم كه واستون حالا دقيق ذكر ميكنم.اما اينو بدونيد كه كيفيت جوهر ها نزديك به هم بودند اما در همه تست ها جوهر wox برنده بود .البته اختلاف همونطور كه گفتم فاحش نبود جز يك مورد فكر كنم.
mehran gorji
17-10-2011, 16:24
ببينم استفاده طولاني مدت از اين حلال ضرري واسه هد داره يا نه؟
ضرر که نداره.
اما باید جوهرشناس باشی و غلیظی رو تشخیص بدی تا بدونی چه مقدار نیازه.
يا اينكه بعد از مدتي كم كم هد تضعيف كنه و كيفيت پايين بياره يا نه
100% با پمپ کیفیتش پایینتر میاد.
البته این در مورد پلاتری ها صدق نمیکنه.
من تونستم مقايسه اي بين جوهر wox و همچنين ink-tech هم پيدا كنم كه واستون حالا دقيق ذكر ميكنم
ببینید جوهر wox یه جوهر شناخته شده است.
نمیتوانید مقایسه ازسایت و دیگران به راحتی بین پارت تکنیک مشخص کنید.
این جوهر توسط شرکت پارت تکنیک بسته بندی میشود و هنوز مشخص نیست که داخلشون از چه جوهری استفاده میشه.
برای مثال شرکت پارت تکنیک از تونرهای شرکت استاتیک کنترل استفاده میکنه.
که من اینو بلفاصله تشخیص دادم.
اما جوهرافشان کار سختی است.
در هر حال من هنوز صعادت کار کردن با جوهر wox رو نداشتم.
و اقا محمد هم سعادت کار کردن با جوهر پارت تکنیک رو نداشتند.
در کل من از پارت راضیم.
اما اينو بدونيد كه كيفيت جوهر ها نزديك به هم بودند اما در همه تست ها جوهر wox برنده بود
در کدام تست ها؟
این رو از سایت ها ذکر کردید؟
به اینها نگاه نکنید.
باید تجربه کاری رو دید.
بحث های تبلیغاتی هم بیخیال
mojtaba_iut63
17-10-2011, 16:50
سلام
جوهري كه من گفتم پارس تك نبود كه ink-tech بود .
من تو چرخ هايي كه تو نت ميزدم پيدا كردم .سايتش تو شرايط ايزوله و كاملا يكسان اينكار كرده بود و مال يك ازمايشگاه بود و واسه يك شخص خاص نبود.
مثلا براي تست تغيير رنك ذر برابر نور به عكس هاي پرينت شده به مدت 200 ساعت با لامپ زنون نو ردهي كرده بود و نتايج ذكر كرده بود.
تمام اندازه گيري هاشم با يك دستگاه مخصوص اندازه گيري ساخت المان بود كه تغيير رنگ تك تك رنگ ها به عدد ذكر شده بود دقيق كه من اسمش يادم نيست ولي نوشتم نگاه ميكنم ميگم و چون وقتي بود كه ميخواستم مخزنم به فروشنده پس بدم زياد وقت نداشتم ببينم چي به چي هست وي نكات مهم يادداشت كردم.الانم تو هيستوري نميتونم پيدا كنم .اگه پيدا كردم لينكش ميزارم.
عكس هاي پرينت شده هم گذاشته بود . هم بعد ازمايش و هم قبلش.
البته برنده شدن wox همونطور كه گفتم تو بيشتر موارد اختلاف جزيي بود كه خود سايت نوشته بود اتلافات ناچييز و جوهر ها تقريبا مشابه.
البته ناگفته نماند كه چند تا جوهر ديگه بودن كه از 2 تاشون از از اين wox و ink-tech برده بودند مخصوصا يكيشون كه با اختلاف فاحش برده بو خصوصا در تست تطبيق پذيري رنگ .البته رنج قيمتشم 2 برابر wox بود.
mojtaba_iut63
19-10-2011, 13:39
سلام
اين پرينتر هاي ليزري چند كاره سياه و سفيد ايا اسكنشون هم سياه و سفيده يا اسكن رنگي هم انجام ميدهند؟
اگه اسكن رنگي انجام ميدهند بهتر نيست من به جاي يه اسكنر ساده كه 120 ميخوام پو ل بدم يه پرينتر چند كاره ليزري بگيرم تا از نظر پرينت متن هم تامين باشم.
اگه اينجوري هست .چند مدل خوب بهم معرفي كنيد.البته قيمت نره زياد بالا هر چي كمتر بهتر.
اگه چاپ 2 رو هم قيمت تصاعدي نميبره بالا . چژاپ دو رو هم دشته باشه بهتره؟
kING ANSHAN
24-09-2012, 23:18
سلام دوستان.من امروریه 7283 درخواست دادم.البته خون بدل شدم تا یکی انتخاب کردم.توبازارمیگفتن اینونخراونوبخر.ولی من تو نت خیلی پرسوجوکردم.اگه خوب گوش بدی اطلاعاتی که دارمودراختیارت میزارم.اولا اگه میخای دستگاه چندکاره بخری مثله خودمن که وقتی بالاپائین کردم دیدم بصرفه تره این چنددستگاه ازهمه بهترند.البته اول باید تولیزری یا جوهری خودت یکی انتخابی کنی.ولی اگرکیفیت خوب میخای بایددور لیزرم خط بکشی.HPC510-HPM475NW-BROTHR MFC990CW-HP PRO CM1415-HP7510 FOTOSMART-HP8600-این ازچندکارها.ولی اگهتک کاره میخای من بشخصه محصولات اپسون یااچ پی رو پیشنهادمیکنم.مثلا پی50 اپسون که تانک خورهم هست.یا1410اچ پی.اینوخودت بهترمیدونی.چون بایددید برگه ا4میخای یا ا3.ولی اگه چندکاره بگیری بنظرمن بهتره.البته شایدمن اشتباه میکنم.ولی بااین وضع مملکت کهپرینتر290تومنی رومیدن 695تومن.دیگه باید ساخت.7283توتمام ایتمهاش بهترینه.البته سی510یکم ازاون بالتره.ولی امکانات 7283بهتره.دیگه خود دانی.این دستگاه6رنگه هست که البته کیفیتو فوق العاده بالا میبره.اما ازقدیم گفتن هرچقدرپول بدی اش میخوری.دوستان راجب نگه داری .واستفاده ازاین دستگاه اگه مطلبی دارن ممنون میشم کمکم کنن.بازم ممنون وبدرود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.