ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شکستن قفل CD آموزشی

black.assassin
27-09-2011, 14:25
سلام به بچه های گل p30world

اساتید محترم من جدیدا یه CD دستم رسیده که روش قفل داره. یه قفل نرم افزاری ساده هست به نظر من. هدف من از شکستن قفلش این نیست که ازش کپی کنم. درایو DVD RW من با این CD مشکل داره و نمی تونه بخونتش. مثل یه دیسک خالی نشونش میده. کلا با بعضی از CD ها مشکل داره. داخل یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم و تونستم ازش ایمیج بگیرم. اما بعد از اینکه ازش درایو مجازی ساختم یا حتی رایتش کردم به این error برخوردم :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این شد که اومدم اینجا تا بتونم از شما راهنمایی بگیرم. محتویات داخل CD رو هم براتون گذاشتم اگه لازم شد می تونم آپلود کنم براتون تا بتونید مشکل رو از نزدیک ببینید :31: :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی نمیشه از محتویاتش هم بدون نرم افزار استفاده کرد. یعنی با نرم افزار دیگه نمیشه اجراشون کرد.
ممنون میشم کمکم کنید. :10: :40:

black.assassin
30-09-2011, 23:22
کسی نیست ؟؟؟ اسپمه دیگه آره

DiR3CToR
01-10-2011, 00:13
سلام بنده نمیخوام راه به اصطلاح شکستن قفل رو براتون بگم چون برای کپی رایت کشورم ارزش قائلم اما برای اینکه توضیحی باشه در تاپیکتون به احتمال زیاد قفلی که روی محصول مورد نظر شماست قفل Greenway هست و بهتره وقتتون رو با تست ابزارهای مختلف کپی تلف نکنید چون مقاوم هست بهترین گزینه عوض کردن DVD RW هست که نه تنها برای این مورد بلکه برای موارد دیگه هم مشکلی دیگه براتون ایجاد نمیشه

ehsan30
01-10-2011, 11:04
سلام

سلام بنده نمیخوام راه به اصطلاح شکستن قفل رو براتون بگم چون برای کپی رایت کشورم ارزش قائلم اما برای اینکه توضیحی باشه در تاپیکتون به احتمال زیاد قفلی که روی محصول مورد نظر شماست قفل Greenway هست و بهتره وقتتون رو با تست ابزارهای مختلف کپی تلف نکنید چون مقاوم هست بهترین گزینه عوض کردن DVD RW هست که نه تنها برای این مورد بلکه برای موارد دیگه هم مشکلی دیگه براتون ایجاد نمیشه

اگر که امکان داره یک توضیحی در مورد این قفل و نحوه کارش بدهید :)

بای

DiR3CToR
01-10-2011, 11:39
سلام جزئیات هیچ قفلی مواردی که مربوط به برنامه نویسی میشه رو هیچ برنامه نویسی منتشر نمیکنه که مشخص بشه دقیقا قفل مورد نظر چیکار میکنه اما در کل این قفل اکثر متدهای کپی براش تعریف شده و در مقابل درایوهای مجازی و نرم افزارهای مختلف کپی مقاوم هست در مورد موارد جانبی اعم از فیلم و غیره تنها از اتوران برنامه قابل دسترس هستند چون کریپت شده هستند و با درایوری که براش نوشته شده قابل اجرا هستند اگر از دید کرکینگ بهش نگاه بشه کرک کردنش ساده تر به نظر میرسه تا کپی از اون البته فردی که میخواد کرک کنه باید با آنپک کردن هم آشنا باشه چون این قفل از Themida هم استفاده میکنه این توضیحات به صورت کلی بود و وارد جزئیات نشدم

black.assassin
01-10-2011, 15:17
یعنی نظر شما اینه برای یه CD باید 30 تومن هزینه کنم ؟؟؟ از خیرش میگذرم. ممنون به خاطر کمکتون

Mr.reCoder
01-10-2011, 17:30
ای بابا !!
پس این قفل Greenway است!! گفتم چرا آخر فایل اجرایی هم امضای شرکت هست!!! (آقا ایول!! به برنامه نویسهای خودمون بسیار امیدوار شدم!!!)
فکر کنم بازی PES2011 هم با این نرم افزار پروتکت شده باشه که ..... (بدلیل محتوای غیر قانونی سانسورش کردم!!!:31:)
کلا در حال بررسی می باشم!!!

black.assassin
01-10-2011, 20:47
پچ این قفل وجود داره و پیداش کردم. می تونین تاپیک رو ببندین. این پچ رو تمام قفلهای greenway کار می کنه.

به نقل از یکی از فروم ها:

توضییحات :
خوب همونطور که میدونید این قفل یکی از بهترین قفل های سیدی در بازار ایران هستش و نسخه های متفاوتی هم از این قفل دیده شده . دسته بندی کلی که من تا الان بدست آوردم 3 - 4 نوع از این قفل را آنالیز کردم

دسته بندی اول مربوط به قفل سریالی میشد که خیلی قدیمی بود و آموزش اون هم فکر کنم تو PC7s باشه
دسته بندی دوم DLL که در System32 کپی میشد که اون DLL با ASProtect - Themida محافظت میشد .
دسته بندی سوم که دیگه خبری از اون DLL در System32 نیستش و همه کارها بر روی دوش پلاگین های این قفل هستش که در نسخه های دایرکتور CopyStop و در نسخه های MBB وظیفه پلاگین KingStop هستش که این پلاگین ها با Themida محافظت میشن

این کرک در دو نسخه Public و Prive8 ارائه شده که در نسخه Public فقط دسته بندی دوم در نظر گرفته شده است و در نسخه Prive8 دسته بندی سوم به همراه Encryptor فایل های کد شده با این قفل هم اضاف شده .

طرز کار با برنامه ساده است . اسم DLL را وارد میکنید به طور مثال MANAXxX - DANAXxX که XxX شماره DLL محصول هستش . خوب بعد که اسم DLL را وارد کردین میتونید مستقیما اون را در System32 بسازید و یا در کنار برنامه و نکته دیگه اینکه برنامه خودش DLL ساخته شده را ReadOnly خواهد کرد و دیگه این کار نیاز نیستش .

با اینکه این قفل یکی از بهترین قفل های سیدی در بازار ایران هست ولی بدون عیب هم نیست و در ضمن سیستم تشخیص درایو مجازی این قفل بر خلاف کدهایی که نوشته شده برای تشخیص درایو های مجازی خیلی ضعیف عمل کرده .

Mr.reCoder
06-10-2011, 08:49
پچ این قفل وجود داره و پیداش کردم. می تونین تاپیک رو ببندین. این پچ رو تمام قفلهای greenway کار می کنه.

به نقل از یکی از فروم ها:

توضییحات :
خوب همونطور که میدونید این قفل یکی از بهترین قفل های سیدی در بازار ایران هستش و نسخه های متفاوتی هم از این قفل دیده شده . دسته بندی کلی که من تا الان بدست آوردم 3 - 4 نوع از این قفل را آنالیز کردم

دسته بندی اول مربوط به قفل سریالی میشد که خیلی قدیمی بود و آموزش اون هم فکر کنم تو PC7s باشه
دسته بندی دوم DLL که در System32 کپی میشد که اون DLL با ASProtect - Themida محافظت میشد .
دسته بندی سوم که دیگه خبری از اون DLL در System32 نیستش و همه کارها بر روی دوش پلاگین های این قفل هستش که در نسخه های دایرکتور CopyStop و در نسخه های MBB وظیفه پلاگین KingStop هستش که این پلاگین ها با Themida محافظت میشن

این کرک در دو نسخه Public و Prive8 ارائه شده که در نسخه Public فقط دسته بندی دوم در نظر گرفته شده است و در نسخه Prive8 دسته بندی سوم به همراه Encryptor فایل های کد شده با این قفل هم اضاف شده .

طرز کار با برنامه ساده است . اسم DLL را وارد میکنید به طور مثال MANAXxX - DANAXxX که XxX شماره DLL محصول هستش . خوب بعد که اسم DLL را وارد کردین میتونید مستقیما اون را در System32 بسازید و یا در کنار برنامه و نکته دیگه اینکه برنامه خودش DLL ساخته شده را ReadOnly خواهد کرد و دیگه این کار نیاز نیستش .

با اینکه این قفل یکی از بهترین قفل های سیدی در بازار ایران هست ولی بدون عیب هم نیست و در ضمن سیستم تشخیص درایو مجازی این قفل بر خلاف کدهایی که نوشته شده برای تشخیص درایو های مجازی خیلی ضعیف عمل کرده .

این مال انجمن مورتال کومبات نیست؟؟؟ :31:

black.assassin
06-10-2011, 09:59
این مال انجمن مورتال کومبات نیست؟؟؟ :31:

آره. راستش هنوز به پچ نرسیدم. اینک دانلودشون خراب بود :18:

ebivaali84
07-10-2011, 11:01
اگه کسی پچ رو پیدا کرد خواهشا برای دانلود بذاره. خیلی بهش احتیاج دارم.

payan_zaman
07-10-2011, 18:59
یعنی نظر شما اینه برای یه CD باید 30 تومن هزینه کنم ؟؟؟ از خیرش میگذرم. ممنون به خاطر کمکتون

30 تومان !!!! به نظرت واقعا این قیمت زیادیه . امیدوارم یک روزی قانون کپی رایت تو کشورما هم بیاد شاید اونوقت به فهمید ارزش کار یک برنامه نویس یا تولید کننده محصولات نرم افزاری چقدره . و قیمت واقعی این محصولات چند هست به عنوان مثال می تونی بری تو سایت appdev که محصولات آموزشی برنامه نویسی تولید می کنه می بینی که کم کم 500 دلار برای یک محصول باید پرداخت کنی . این مشه که اونها هر روز پیشرفته تر میشند ما هر روز محتاج تر. چون حاضر نیستیم برای زحمت دیگران ارزشی قائل بشیم .

black.assassin
07-10-2011, 20:21
30 تومان !!!! به نظرت واقعا این قیمت زیادیه . امیدوارم یک روزی قانون کپی رایت تو کشورما هم بیاد شاید اونوقت به فهمید ارزش کار یک برنامه نویس یا تولید کننده محصولات نرم افزاری چقدره . و قیمت واقعی این محصولات چند هست به عنوان مثال می تونی بری تو سایت appdev که محصولات آموزشی برنامه نویسی تولید می کنه می بینی که کم کم 500 دلار برای یک محصول باید پرداخت کنی . این مشه که اونها هر روز پیشرفته تر میشند ما هر روز محتاج تر. چون حاضر نیستیم برای زحمت دیگران ارزشی قائل بشیم .

عزیز دلم حرفات درست. وقتی این درسته که ما هم ماهی 3-4 هزار دلار حقوق بگیریم جیگرتو . همینکه این cd ماله منه. نمی خوام که کپی کنم بفروشم ازش که می گی کپی رایت و ... . من خودم ارزش کار رو می فهمم. بهتره قضیه رو کامل بفهمید بعد متهم کنید. :10::11:

Bala Avali
08-10-2011, 22:53
خیلی قیمتش کم نیست !!!

Vernal Boy
01-11-2011, 15:20
من يه سيدي اموزشي دارم كسي هست كه براش بفرستم برام كرك ش بكنه!!
ممنون !

You & I
25-11-2011, 21:30
شاید قفلش حجمی باشه و بشه با کلون سی دی رایت کرد !

i-like-ddd
02-12-2011, 16:17
سلام دوستان ، من یه cd آموزشی دارم خیلی قدیمیه آموزش dream weawer 2004 یه سری
مطلب تو این آموزش هست که حالا دلم میخواد دوباره بخونمش ولی اون موقع که این رو خریدم
قفلش جوری بود که وقتی اوتوران رو اجرا کردم یه کد داد اون رو دادم به شکرتی سازندش
اونا هم یه کد دادن که باید بجای کد قبلی وارد میکردم ، خلاصه سرتون رو درد نیارم من الان دیکه نمیتونم
از این cd استفاده کنم شرکتش هم ماله مانا سافت بوده میگه دیگه کد نمیتونیم بدیم . حالا من باید چیکار کنم به نظرتون ؟

i-like-ddd
03-12-2011, 09:05
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟ آخه این سی دی ماله 7 ساله پیشه
چرا قفل به این خفنی داره ؟ !!!!:19:

jafarian
04-12-2011, 00:38
برنامه های GiliSoft DVD Region CSS Decryption با DVDFabPasskey یک تست کنید شاید کارتون راه بیفته:20:

لینک دانلود GiliSoft DVD CSS Decryption

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کرک برنامه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

i-like-ddd
04-12-2011, 14:13
مرسی دوست عزیز ولی این برنامه که گفتید انگار برای dvd ها فقط کار میکنه
چون من که اجراش میکنم گزینه هاش غیر فعالن !

milad.p30
07-02-2012, 22:16
سلام
منم یه سیدی سوال دارم. یه سریال بهم داده که باید اینو وارد کنم بعد به اینترنت وصل شه و سریال نامبر اصلی بهم بده. اما فقط یه بار سریال بهم میده. حالا میخوام اونو رو لبتاپ نصب کنم که نمیشه. البته به راحتی قابل رایت است و تو اجرا این سریالو ازم میخواد. چه کار کنم؟(در ضمن از شرکت نواندیشان شریف هست)

DiR3CToR
07-02-2012, 23:08
سلام
منم یه سیدی سوال دارم. یه سریال بهم داده که باید اینو وارد کنم بعد به اینترنت وصل شه و سریال نامبر اصلی بهم بده. اما فقط یه بار سریال بهم میده. حالا میخوام اونو رو لبتاپ نصب کنم که نمیشه. البته به راحتی قابل رایت است و تو اجرا این سریالو ازم میخواد. چه کار کنم؟(در ضمن از شرکت نواندیشان شریف هست)

شما یه سی دی سوال داری؟ یا یه سوال در مورد سی دی داری؟
در مورد سوالتون قفلی که داره سی دیتون قفل فعالسازی توسط کد هست و راهی جز کرک کردن نداره
اما با توجه به احترام به قانون کپی رایت بهتره با خود شرکت صحبت کنید و مشکلتون رو در مورد استفاده در چند سیستم بگید اگر حل نشد بعد بدنبال راه حل باشید موفق باشید

milad.p30
09-02-2012, 15:02
سلام .
ما مخلص قانون کپی رایت هستیم.
میشه یه کمی درمورد کرکش توضیح بدین.؟.

DiR3CToR
09-02-2012, 17:38
سلام .
ما مخلص قانون کپی رایت هستیم.
میشه یه کمی درمورد کرکش توضیح بدین.؟.

با یه کمی چیزی درست نمیشه شما باید مهندسی معکوس بدونید

jadoogar0300
11-02-2012, 12:39
سلام دوستان،
یه دی وی دی دارم که فایلاشو hiden کردن و خط گذاری هم کردن و یه autorun گذاشتن اما خوب اجرا نمیشه می خواستم ببینم چه طور میشه بازیابی کردش یا به فایلاش دسترسی پیدا کرد؟؟؟ لطف کنید راهنمایی کنید کارم گیره... دسترسی به سورسشم ندارم که از خودشون بگیرم

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------

سلام دوستان،
یه دی وی دی دارم که فایلاشو باhiden، cd secure کردن و خط گذاری هم کردن و یه autorun گذاشتن اما خوب اجرا نمیشه می خواستم ببینم چه طور میشه بازیابی کردش یا به فایلاش دسترسی پیدا کرد؟؟؟ لطف کنید راهنمایی کنید کارم گیره...

milad.p30
11-02-2012, 13:29
سلام
کمی منظورم این بود کسی میتونه کرکش کنه؟

arsalne
22-12-2012, 02:57
سلام، دوستان کسی نمیدونه فایل های که با فرمت cab می باشند رو چجور بایستی باز کرد. قانون کپی رایت در این درخواست بنده محفوظ مد نظر هست:) با تشکر.

Farjameh
22-12-2012, 15:00
سلام، دوستان کسی نمیدونه فایل های که با فرمت cab می باشند رو چجور بایستی باز کرد. قانون کپی رایت در این درخواست بنده محفوظ مد نظر هست:) با تشکر.

من حیلی روی فایل های CAB کار کردم. این فایل ها اگه واقعاً CAB باشه هیچ جوره باز نمیشه و قابل Resource کردن هم نیست.