ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با اسکنر

worldm
27-09-2011, 12:15
سلام من یه اسکنر دارم که یک هفته ای میشه خاموشش کردم و تو زیر زمین گذاشتم حالا بالا اوردم و باهاش کار داشتم که دیدم نور لیزرش قرمز رنگ شده و هرچی میزنه یه سری خطوط رنگی میندازه به هیچ وجه هم نمیشه از اون فایل استفاده کرد اگه راه حلی دارید راهنمایی کنید.:11:
اینم از یه نمونه عکس اسکن شده که میذارم:41:
فقط نگین که خراب شده.:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hamed DC
28-09-2011, 15:04
سلام
توی زیرزمین رطوبت بالا بوده؟؟؟
ظاهرا نوار اسکنش آسیب دیده!!!

worldm
28-09-2011, 16:19
اره مکانی که گذاشتم رطوبتش بالا بوده حالا راه حلی به نظرت نیست که بتونم درستش کنم؟
اگه چندوقت به برق وصل باشه همینطوری درست نمیشه؟
ممنون که راهنمایی کردید:11:

Hamed DC
28-09-2011, 16:39
اره مکانی که گذاشتم رطوبتش بالا بوده حالا راه حلی به نظرت نیست که بتونم درستش کنم؟
اگه چندوقت به برق وصل باشه همینطوری درست نمیشه؟
ممنون که راهنمایی کردید:11:
رظوبت بالا باعث اسیب نوار اسکن شده.
فکر کنم عوضش کنی درست بشه.ولی ارزش هزینه کردن رو نداره.
خب یه چند وقتی بزن به برق آومدو درست شد:46:
قربانت:40:

worldm
28-09-2011, 16:59
البته دستگام سه کاره هست که مال اچ پیه و گارانتی هم نداشت سال پیشم مشکل خرد شدن قسمتی که کاغذو میگیره میبره داخل پیدا کرد و اون قطعه به خاطر کاغذ اشتباهی که توی دستگاه گذاشتم کلا خرد شد:19::21:
در نتیجه اسکنرم رفت روی خرابی قبلی و مثل اینکه باید یکی جدید بگیرم :41:
اون قضیه برقو هم چند وقت پیش که خاموش بود کلا همینطوری شد ولی بعد یه بار خاموش و روشن شدن درست شد واین چند روزه هم رنگ قرمزش خیلی پررنگتر بود ولی الان کم رنگتر شده امیدوارم درست بشه.:14::42:
از کمکت بازم ممنونم:31::11:

Hamed DC
28-09-2011, 17:38
البته دستگام سه کاره هست که مال اچ پیه و گارانتی هم نداشت سال پیشم مشکل خرد شدن قسمتی که کاغذو میگیره میبره داخل پیدا کرد و اون قطعه به خاطر کاغذ اشتباهی که توی دستگاه گذاشتم کلا خرد شد:19::21:
در نتیجه اسکنرم رفت روی خرابی قبلی و مثل اینکه باید یکی جدید بگیرم :41:
اون قضیه برقو هم چند وقت پیش که خاموش بود کلا همینطوری شد ولی بعد یه بار خاموش و روشن شدن درست شد واین چند روزه هم رنگ قرمزش خیلی پررنگتر بود ولی الان کم رنگتر شده امیدوارم درست بشه.:14::42:
از کمکت بازم ممنونم:31::11:
امیدوارم که درست بشه.
قربانت داداش:10: