مشاهده نسخه کامل
: مشکل با اسکنر
سلام من یه اسکنر دارم که یک هفته ای میشه خاموشش کردم و تو زیر زمین گذاشتم حالا بالا اوردم و باهاش کار داشتم که دیدم نور لیزرش قرمز رنگ شده و هرچی میزنه یه سری خطوط رنگی میندازه به هیچ وجه هم نمیشه از اون فایل استفاده کرد اگه راه حلی دارید راهنمایی کنید.:11:
اینم از یه نمونه عکس اسکن شده که میذارم:41:
فقط نگین که خراب شده.:19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
28-09-2011, 15:04
سلام
توی زیرزمین رطوبت بالا بوده؟؟؟
ظاهرا نوار اسکنش آسیب دیده!!!
اره مکانی که گذاشتم رطوبتش بالا بوده حالا راه حلی به نظرت نیست که بتونم درستش کنم؟
اگه چندوقت به برق وصل باشه همینطوری درست نمیشه؟
ممنون که راهنمایی کردید:11:
Hamed DC
28-09-2011, 16:39
اره مکانی که گذاشتم رطوبتش بالا بوده حالا راه حلی به نظرت نیست که بتونم درستش کنم؟
اگه چندوقت به برق وصل باشه همینطوری درست نمیشه؟
ممنون که راهنمایی کردید:11:
رظوبت بالا باعث اسیب نوار اسکن شده.
فکر کنم عوضش کنی درست بشه.ولی ارزش هزینه کردن رو نداره.
خب یه چند وقتی بزن به برق آومدو درست شد:46:
قربانت:40:
البته دستگام سه کاره هست که مال اچ پیه و گارانتی هم نداشت سال پیشم مشکل خرد شدن قسمتی که کاغذو میگیره میبره داخل پیدا کرد و اون قطعه به خاطر کاغذ اشتباهی که توی دستگاه گذاشتم کلا خرد شد:19::21:
در نتیجه اسکنرم رفت روی خرابی قبلی و مثل اینکه باید یکی جدید بگیرم :41:
اون قضیه برقو هم چند وقت پیش که خاموش بود کلا همینطوری شد ولی بعد یه بار خاموش و روشن شدن درست شد واین چند روزه هم رنگ قرمزش خیلی پررنگتر بود ولی الان کم رنگتر شده امیدوارم درست بشه.:14::42:
از کمکت بازم ممنونم:31::11:
Hamed DC
28-09-2011, 17:38
البته دستگام سه کاره هست که مال اچ پیه و گارانتی هم نداشت سال پیشم مشکل خرد شدن قسمتی که کاغذو میگیره میبره داخل پیدا کرد و اون قطعه به خاطر کاغذ اشتباهی که توی دستگاه گذاشتم کلا خرد شد:19::21:
در نتیجه اسکنرم رفت روی خرابی قبلی و مثل اینکه باید یکی جدید بگیرم :41:
اون قضیه برقو هم چند وقت پیش که خاموش بود کلا همینطوری شد ولی بعد یه بار خاموش و روشن شدن درست شد واین چند روزه هم رنگ قرمزش خیلی پررنگتر بود ولی الان کم رنگتر شده امیدوارم درست بشه.:14::42:
از کمکت بازم ممنونم:31::11:
امیدوارم که درست بشه.
قربانت داداش:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.