مشاهده نسخه کامل
: کیسم روشن نمیشه. پاور و مادربوردو رم و گرافیک و سی پی یو سالمن
سلام
کیسی دارم که روشن نمیشه. پاور رو تست کردم سالمه. سی پی یو هم سالمه و مادربورد هم.
فکر کردم ممکنه مشکل از دکمه پاور باشه. بازش کردم و رشته سیمایی که بهش بود به نظرم قطعی داشت . یعنی تقریبا داشته از دکمه پاور جدا میشده.
منم کامل جداش کردم.
این دو تا رشته سیم وقتی آزاد هستن بعد از چن دقیقه سیستم خودکار روشن میشه و وقتی این دو تا سیم رو به همدیگه میزنم سیستم خاموش میشه.
رفتم و دادم برام به اون دکمه پاور دوباره لحیمش کردن بعد به کیس وصلش کردم . اما حالا که دکمه پاورو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته .سیستمم هنو روشن نمیشه!!!
لطفا کمک
linkinpark20
27-09-2011, 09:28
سلام
کیسی دارم که روشن نمیشه. پاور رو تست کردم سالمه. سی پی یو هم سالمه و مادربورد هم.
فکر کردم ممکنه مشکل از دکمه پاور باشه. بازش کردم و رشته سیمایی که بهش بود به نظرم قطعی داشت . یعنی تقریبا داشته از دکمه پاور جدا میشده.
منم کامل جداش کردم.
این دو تا رشته سیم وقتی آزاد هستن بعد از چن دقیقه سیستم خودکار روشن میشه و وقتی این دو تا سیم رو به همدیگه میزنم سیستم خاموش میشه.
رفتم و دادم برام به اون دکمه پاور دوباره لحیمش کردن بعد به کیس وصلش کردم . اما حالا که دکمه پاورو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته .سیستمم هنو روشن نمیشه!!!
لطفا کمک
شاید تو مسیر سیم کشی پاورت دو قسمت از سیم بهم میگیره و اتصال کوتاه ایجاد میکنه تمام قسمت های سیمی که به کلید پاور رفته رو سریع چک کن
آخه به دکمه پاور غیر از سیمهای power sw چیز دیگه ای وصل نیس!!!
منظورت کدوم رشته سیماس که به هم گیر می کنن؟
jafarian
27-09-2011, 16:34
شما جای سیم پاور سویچ یا سیم ریست سوچ عوض بدر کنید یعنی سیسم ریست با قسمت پاور روی مین وصل کنید بعد با دکمه ریست سیستم روشن کنید ببینید روشن میشه اگر شد مشکل شما یا از کلید پاور که باید عوض کنید یا که از کابل:20:
با اتصال کوتاه میشه فهمید دکمه ی پاور رو فهمید که مشکل داره یا نه ایده ی دوستم jafarian که تعویض جای دکمه ی پاور و ریست هست بسیار عالیه و امتحان کنید
اگر باز هم کار نکرد مین پاور و اتصالات پاور روی مین ایراد داره و به قطعه ای دیگر مربوط نیست
با اتصال کوتاه میشه فهمید دکمه ی پاور رو فهمید که مشکل داره یا نه ایده ی دوستم jafarian که تعویض جای دکمه ی پاور و ریست هست بسیار عالیه و امتحان کنید
اگر باز هم کار نکرد مین پاور و اتصالات پاور روی مین ایراد داره و به قطعه ای دیگر مربوط نیست
مرسی.
اتصال کوتاه انجام دادم ولی جواب نداد. منظورتون همون قرار دادن یه چیز فلزی رو پایه های پاور سوئیچ بوده دیگه؟
نشد.
البته روش دوستمون جعفریان رو انجام ندادم.
یه مسئله ای هس که وقتی کلید برق پاور کیس رو در حالت 1 قرار میدم و سیمهای پاور سوئیچ رو آزاد میذارم ( یعنی از دکمه پاور جلوی کیس کاملا جدا کردم) بعد از چن دقیقه خودکار روشن میشه. و وقتی دو تا سیم رو به هم اتصال میدم خاموش می کنه.
این مسئله نشون نمیده که پایه های پاور روی مین سالمن؟
اگه دکمه ی پاور رو روی 1 باشه و بدون زدن سوئیچ و اتصال کوتاه خودش روشن میشه این مشکل داره
اول از همه بایوس رو دیفالت کنید و تست کنید کیس جاییش اتصال بدنه نداشته باشه
اگه این مشکلا نبود میگم یا پاور اتصالی داره یا این ایراد از مینه
ای وای ! چه بد!
فکر نمی کردم مشکلش خیلی جدی باشه :41:
ولی میشه بگین اینکه گفتین " کیس جاییش اتصال بدنه نداشته باشه " یعنی چی؟ یا منظورتون از "پاور اتصالی داره" ؟
از دست من کاری بر میاد؟
سیستم نباید اوتوماتیک خودش روشن بشه
بایوس رو حتما دیفالت کنید
ببنید پیچی تو کیس نیفتاده باشه یا کیس با مین اتصال نداشته باشه یا بینشون چیزی نباشه و الکتریسیته ی ساکن ایجاد نشده باشه کیستون برق دار نیست ؟
پیشنهاد من اینه که سیستمتون رو کلا از کمیس خارج کنید خراج از کیس ببنیدید و نتیجرو بگین
یعنی پاور مشکل داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.