ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در وارد شدن فولدرهای شبکه

light
26-09-2011, 21:31
من لب تاپ ام رو با کامیپوترم شبکه کردم ، ولی توی کامپیوتری چند تا درایو رو شر کردم ، ولی با لب تاپ میخوام داخل فولدر شر شده برم ارور میده
[Window Title]
Network Error

[Main Instruction]
Windows cannot access \\New1\h

[Content]
You do not have permission to access \\New1\h. Contact your network administrator to request access.

For more information about permissions, see Windows Help and Support

Dew Drop
27-09-2011, 06:31
سلام
این فایل رو دانلود کنید و اجرا کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد Shift رو بگیرید و رو پوشه موردنظر کلیک راست کنید و Take ownership رو بزنید و بعد باز کنید.

light
29-09-2011, 01:02
سلام
این فایل رو دانلود کنید و اجرا کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد Shift رو بگیرید و رو پوشه موردنظر کلیک راست کنید و Take ownership رو بزنید و بعد باز کنید.
ممنون :40:

این چیکار میکنه ؟
اگه بشه کل درایو رو شر کرد راحتتره ولی شبفت میگیرو روی درایو نمیاد و فقط روی فولدر میاد

merkam-1
19-07-2012, 11:06
منم این مشکل رو دارم با این تفاوت که درایو C و درایو D رو شیر کردم و مشکلی ندارم ولی درایو E رو نمیتونم شیر کنم و همین پسغام خطا میده
در لب تاب هم فقط درایو C شیر میشه این فایل بالا رو هم دانلود کردم و کاری که گفتید انجام دادم ولی نتیجه نداد
لطف کنید اگه میشه منو راهنمایی کنید
پیام خصوصی برام بفرستید

neginaylin
29-12-2014, 23:49
ضمن عرض ادب و سلام خدمت شما مشکل بنده در مورد شبکه میباشد دو تا سیستم رو با هم شبکه کردم ولی وقتی وارد نت میشم و روی گزینه یا اسم کامپیوتر بعدی کلیک میکنم تا محتویات کامپیوتر متصل رو ببینم متاسفانه با پیغام خطای زیر مواجعه میشم لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر

You do not have permission to access \\New1\h. Contact your network administrator to request access.

For more information about permissions, see Windows Help and Support

behrouz_13602000
24-09-2016, 09:55
ضمن عرض ادب و سلام خدمت شما مشکل بنده در مورد شبکه میباشد دو تا سیستم رو با هم شبکه کردم ولی وقتی وارد نت میشم و روی گزینه یا اسم کامپیوتر بعدی کلیک میکنم تا محتویات کامپیوتر متصل رو ببینم متاسفانه با پیغام خطای زیر مواجعه میشم لطفا راهنمایی بفرمائید با تشکر You do not have permission to access \\New1\h. Contact your network administrator to request access.