ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرا نشدن autorun

Sa_Ja
26-09-2011, 19:24
سلام. گشتم ولی تاپیک مشابه پیدا نکردم برای همین سوالم رو اینجا میپرسم.

لپ تاب من acer هست که ویندوز 64 بیت اصل روش نصبه و من روش ویندوز نریختم

الان نزدیک 1 هفتست که وقتی سی دی داخلش میذارم یا فلش بهش وصل میکنم autorun اجرا نمیشه تا انتخاب کنم چه جوری برنامه باز بشه و باید حتماً open رو بزنم و از داخلش اجرا کنم.
وقتی راست کلیک هم میکنم به هیچ عنوان این مورد وجود نداره :41:

با آنتی ویروس AVG و Kaspersky کل ویندوز رو زیر و رو کردم ولی هیچی پیدا نکرد

چی کار کنم ؟؟؟ در ضمن ترجیح میدم ویندوز رو عوض نکنم.

ممنون از دوستان .......

jafarian
27-09-2011, 00:59
اگرویندوزتون 7 تو منوی سرچ فرمان autoplay تایپ کنید بعدش تو صفحه ای که باز میشه ببینید تیک گزینه بالای صفحه زده شده بعدم روی گزینه Reset all defaults کلیک کنید بعدم که save بیاین بیرون ببینید درست شده :20:

Sa_Ja
27-09-2011, 10:48
اگرویندوزتون 7 تو منوی سرچ فرمان autoplay تایپ کنید بعدش تو صفحه ای که باز میشه ببینید تیک گزینه بالای صفحه زده شده بعدم روی گزینه Reset all defaults کلیک کنید بعدم که save بیاین بیرون ببینید درست شده :20:

قبلاً این کار رو کردم و باز هم کردم .. نشد که نشد :41:

jafarian
27-09-2011, 15:44
ازطریق تایپ فرمان Gpedit.msc داخل منوی run که داخل سایت پایین باشکل نمایش داده رو برین احتمالا مشکلتون حل بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sa_Ja
27-09-2011, 16:25
وقی Gpedit.msc رو مینویسم (داخل run) مینویسه ویندوز نمیتونه پیدا کنه !!!! :19:

Sa_Ja
27-09-2011, 16:37
وقتی گشتم ، پیدا شد ولی این شکلی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
27-09-2011, 16:47
فرمان Gpedit.msc تو منوی سرچ ویندوز وارد کنید بعدش روی گزینه اول کلیک راست کنید گزینه run as administrator انتخاب کنید ببینید درست میشه .

Sa_Ja
27-09-2011, 16:52
توی سرچ ویندوز که کلاً پیدا نمیشه ، توی c سرچ میکنم پیدا میشه ولی در هر دو صورت به همون شکل که عکسش رو گذاشتن باز میشه .....

jafarian
27-09-2011, 23:10
این فایلی که از رجیستری یکی خودم گذاشتم دان کنید روی دسکتاپ کپی کنید بعدشم هر چی پیغام داد تایید کنید ببیند درست میشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sa_Ja
28-09-2011, 00:27
کاری که گفتین کردم ولی هیچ تغییری نکرد
توی یک سایت نوشته بود که توی بعضی از نسخه های ویندوز7 این بخش غیر فعاله و باید فعالش کرد
برای این کار باید برنامه Gpedit Installer را دانلود و نصب کرد

توی اون سایت چیزی برای دانلود نذاشته بود ، من توی گوگل گشتم و این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیدا کردم ، دانلود کردم و نصب هم کردم ، برنامه که گفتین باز شد (البته از طریق run هنوز پیدا نمیشه) اما بخش autorun وجود نداشت :13:
البته اون برنامه رو پاک کردم و روش شما رو اجرا کردم که هیچ تغییری نکرد

jafarian
28-09-2011, 00:38
اگراین قایلی که من گذاشتم دان کردین وقتی که اجراش کردین و کلا تایید کردین سیستم ریستارت کنید بعدش که بالااومد ببینیدگزینه اتوران درست شده یانه دیدین بازم درست نشد به دو تا مسیرپایین دررجیستری برین فایل NoDriveTypeAutoRun اگربود پاک کنید بعدش سیستم ریست کنید ببینی درست میشه درضمن ویندوز شما ultimate

1)
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policie s\Explorer

2)
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policie s\Explorer

Sa_Ja
28-09-2011, 00:45
دارم پاکشون میکنم ، قبل از نتیجه بگم که سیستمم home premium e

Sa_Ja
28-09-2011, 00:55
درست شد
درست شد

دستتون درد نکنه ؛ ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مورد خیلی برام مهم بود ؛ واقعاً ممنونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
28-09-2011, 01:00
شما باید سری ultimate نصب کنید تا قابلیت اتوران شما فعال بشه اگر ایمیج از ویندوز خودتون دارین از طریق ایمیج ویندوز خودتون از نوع نصب کنید ببینی درست میشه یا که پمجره cmd رو باز کنید بعدش این فرمان از همینجا کپی و پیست کنید windir%\System32\Sysprep\Sysprep.exe بعدش اینتر بزنید تو کادری که باز میشه طیق شکل عمل کنید بعدشم سیستم که خاموش شد روشن کنید بعد تو کادر اول next بزنید تو کادر بعدی هم اسم تو کادر اولی انتخاب کنید بعدم next بزنید و وارد user خودتون که ساختین بشین ببینید کار میکنه autoran شما .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sa_Ja
28-09-2011, 12:07
تشکر . مشکلم حل شد (پست 13)