مشاهده نسخه کامل
: خريد كيس تا 100 تومن
سلام يه كيس بايد جمع كنم كه بيشتر از 100 تومن نشه:
- سي پي يو اينتل باشه
- مادربورد ترجيحا Asus
- كارت گرافيك Onboard باشه
- مودم نمي خواد
- سي دي رايتر داشته باشه
- رم هم اگه يك گيگ باشه خوبه
- هارد هم حداقل 80 گيگ باشه
- كيسش هم زياد مهم نيست چي باشه
به نظر شما ميشه با اين پول يه همچين چيزي جمع كرد؟
B U L U T
26-09-2011, 20:41
- سي پي يو اينتل باشه
- مادربورد ترجيحا Asus
- كارت گرافيك Onboard باشه
- مودم نمي خواد
- سي دي رايتر داشته باشه
- رم هم اگه يك گيگ باشه خوبه
- هارد هم حداقل 80 گيگ باشه
- كيسش هم زياد مهم نيست چي باشه
نميشه با اين بودجه CPU اينتل برداشت
مادربرد ASUS جزو بهترين مادربر هاست كه خودش به خاطر ماركش و كولينگش از مادربرد هاي هم رنجش 10 20 تومني گرون تر هست
هارد 80 گيگ هم گير نمياد از 250 به بالا در نظر بگير
شما بودجه رو ببريد بالا بهتره
نميشه با اين بودجه CPU اينتل برداشت
مادربرد ASUS جزو بهترين مادربر هاست كه خودش به خاطر ماركش و كولينگش از مادربرد هاي هم رنجش 10 20 تومني گرون تر هست
هارد 80 گيگ هم گير نمياد از 250 به بالا در نظر بگير
شما بودجه رو ببريد بالا بهتره
از جوابتون ممنونم. به نظر شما يك كيس رو ( بدون در نظر گرفتن برند قطعات ) با حداقل چند تومان مي شه جمع كرد؟ و ديگه اينكه براي سيستمي كه در بالا گفتم حد اقل چقدر بايد پول داد؟
B U L U T
27-09-2011, 01:22
از جوابتون ممنونم. به نظر شما يك كيس رو ( بدون در نظر گرفتن برند قطعات ) با حداقل چند تومان مي شه جمع كرد؟ و ديگه اينكه براي سيستمي كه در بالا گفتم حد اقل چقدر بايد پول داد؟ سيستم خودتون كه درنظر داريد باتوجه به اينتل بودن سي پي يو حدودا بين 300 تا 400 بايد هزينه كنيد
ولي يه سيستم AMD خوب ميشه با 200 جمع كرد
كاربردتون چيه؟
كاربردتون چيه؟
براي كاربرد خانگي مي خوام ولي بيشتر از 100 تومن نمي تونم هزينه كنم اما اينطور كه شما گفتيد فكر كنم اصلا نشه همچين كاري كرد البته نظر خودم يه سي پي يو سلرون بود با يه رم DDR2 و يه هارد پايين با يه مادربورد سطح پايين كه بشه با ويندوز ايكس پي كار كرد. به هر حال از اينكه وقت گذاشتيد و جواب داديد ممنونم.
B U L U T
30-09-2011, 14:09
براي كاربرد خانگي مي خوام ولي بيشتر از 100 تومن نمي تونم هزينه كنم اما اينطور كه شما گفتيد فكر كنم اصلا نشه همچين كاري كرد البته نظر خودم يه سي پي يو سلرون بود با يه رم DDR2 و يه هارد پايين با يه مادربورد سطح پايين كه بشه با ويندوز ايكس پي كار كرد. به هر حال از اينكه وقت گذاشتيد و جواب داديد ممنونم. كلا ddr2 از ddr3 گرونه
حدود 20 تومن براي رم ddr3 بايد هزينه كني
60 تومن براي مادربرد
حدود 40 50 هم براي cpu سلرون رو چقدر قيمت داريد
حدود 20 هم براي پاور
گرافيك هم انبرد
CPU:AMD SEMPRON 140=45
MAIN:ELITE MCP61 NFORCE 61 CHIPSET DDR3=60
RAM:2GB APACER 1333 DDR3=20
HDD:250GB SEAGATE=34
POWER=ELEGANCE 1000W(250W REAL)=15
175
كيس رو هم ازي اين معمولي ها بگير 10 تومنه از اون سفيد ها البته اين بدون DVD هست كه اون هم 30 تومنه
در مجموع ميشه 215 !
ببين ميتوني بعضي از قطعات رو دسته دوم بگيري ميتوني هزينه رو بياري پايين تنها راحت همينه !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.