مشاهده نسخه کامل
: راهنمائی برای خرید مانیتور تا 300 تومن
Amir_Niknam
26-09-2011, 19:09
سلام من دنبال خرید یک مانتیور تا 300 تومن هستم با مشخصات زیر
۱) ۲۲ اینچ یا بالاتر
۲) کیفیت تصویر بالا و ترجیحا Full HD
۳) زمان پاسخ دهی 2ms
۴) دارای ورودی HDMI
مدل های زیر رو رفتم بررسی کردم اما هر کدومش به یک مشکلاتی خورده
Samsung BX2280 Plus
که همه مشخصات بالا رو داره اما خیلی ها میگفتند که سام سرویس پنل هاشو عوض میکنه و پشتش هم اگر باز بشه نوشته Made in samservice و بعد هم یک پلاس آخر اسم اضافه میکنه که در واقع مدل استاندارد سامسونگ نیست (راست یا دروغش پای گویندهاش)
Asus ms228h
که ظاهرا مناسب هست اما متاسفانه از خیلی ها شنیدم طراحی پایش اصلا جالب نیست و تعادل نداره
ممنون میشم زودتر راهنمائی کنید چون تا فردا میخوام برم بخرم
Yashar_satyr
26-09-2011, 22:07
دوست عزیز - در مورد سامسونگ نمیدونم ولی asus 228h خودم می خوام 2 هفته دیگه بخرمش - پایش خوبه - به این شایعات توجه نکن - مگه میشه اسوس چیزی بزنه که مشکل داشته باشه - اونها خودشون مهندسین طراح دارند که این طرح رو دادند - خیالتون راحت باشه.
Amir_Niknam
27-09-2011, 00:12
دوست عزیز - در مورد سامسونگ نمیدونم ولی asus 228h خودم می خوام 2 هفته دیگه بخرمش - پایش خوبه - به این شایعات توجه نکن - مگه میشه اسوس چیزی بزنه که مشکل داشته باشه - اونها خودشون مهندسین طراح دارند که این طرح رو دادند - خیالتون راحت باشه.
ممنون از راهنمائیتون بهترین گارانتی برند Asus برای مانیتورهاش چی هست ؟
Yashar_satyr
27-09-2011, 07:58
ممنون از راهنمائیتون بهترین گارانتی برند Asus برای مانیتورهاش چی هست ؟
سازگار ارقام
linkinpark20
27-09-2011, 08:48
۱) ۲۲ اینچ یا بالاتر
۳) زمان پاسخ دهی 2ms
۴) دارای ورودی HDMI
Samsung BX2280 Plus
که همه مشخصات بالا رو داره اما خیلی ها میگفتند که سام سرویس پنل هاشو عوض میکنه و پشتش هم اگر باز بشه نوشته Made in samservice و بعد هم یک پلاس آخر اسم اضافه میکنه که در واقع مدل استاندارد سامسونگ نیست (راست یا دروغش پای گویندهاش)
Asus ms228h
که ظاهرا مناسب هست اما متاسفانه از خیلی ها شنیدم طراحی پایش اصلا جالب نیست و تعادل نداره
دوست عزیز به نظر من که سامسونگ انتخاب بهتری هست چون پشتیبانی بسیار خوبی داره اگه به مشکلی بر خوردی
happyfeat
27-09-2011, 10:00
۱) ۲۲ اینچ یا بالاتر
۳) زمان پاسخ دهی 2ms
۴) دارای ورودی HDMI
Samsung BX2280 Plus
Asus ms228h
سلام دوست عزیز
مانیتور های ایسوس مدل های ms بدون پایه هستن و از نظر طراحی هم مشکل خاصی ندارن و با خیال راحت می تونید تهیه کنید مخصوصا الان که مدل های با پنل ips هم وارد شده و می تونید با قیمت مناسی تهیه کنید :11:
Amir_Niknam
27-09-2011, 14:57
ممنون از کمک همه دوستان یک Asus ms228h خریدم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.