مشاهده نسخه کامل
: افتادگی پلک و پف بالای پلک
hamed999
26-09-2011, 18:11
سلام دوستان میخواستم بدونم واسه این دو تا مشکل شما چه راهکار یا کرمی یا ... پیشنهاد میدین
مشکل هم معلوم هست دیگه
این هست که چشم سمت راست من افتادگی پلک داره و همیشه از چشمه سمت چپم کوچکتره خیلی تابلو (واسه این گفتم تابلو چون اصولا یه چشم کوچکتر از دیگری هست اما این چشم راست ما خیلی تابلو هست )
و مشکل دوم که مشکل رو دو چندان میکنه بالای پلک هست یعنی حد فاصل بین چشم و ابرو که نمیدونم چرا پف داره اینقدر و همین هم خودش عاملی شده واسه کوچکتر نشون دادنه چشم راست از چپ
این پفه خیلی مشکلش بدتره
حالا شما چی پیشنهاد میدین ؟
سلام
احتمالا به خاطر التهاب و تورم ماهيچه هاي اطراف چشم يا پلك هست مثلا" مي تواند عاملش سينوزيت مزمن باشه كه بصورت ورم و پف هميشگي خودش را نشان ميده.
اما بهتر است به يك پزشك مراجعه كنيد تا از نظر عوامل مختلف بررسي بشه.
moslem47
27-09-2011, 14:29
من هم همین مشکل را دارم و اتفاقا سینوزیت هم دارم
hamed999
28-09-2011, 12:06
راهکارش چیه ؟ کسی درمانی براش نمیدونه ؟ اخه دکتر شهر ما گفت عادیه بش گفتم نمیبینی مگه به این واضحی کوچکتره گفت مشکل نداره
حالا یه دکتر پوست هم برم یا به اون ربطی نداره ؟
قله بلند
28-09-2011, 12:39
سلام
چشم راست من هم کمی افتادگی پلک داره ولی پف نداره و از طرفی چشم راستم کمی بیرون زدگی داره که به خاطر پرکاری تیروئید و گریوز هست.
درمان قطعی افتادگی پلک جراحی می باشد .
rojeen karimi
01-10-2011, 19:14
شنيدم يه سري كرمها هست كه ميتونه افتادگي پلك رو بهبود ببخشه ميتوني از داروخانه بپرسي تا راهنماييت كنه.
شنيدم يه سري كرمها هست كه ميتونه افتادگي پلك رو بهبود ببخشه ميتوني از داروخانه بپرسي تا راهنماييت كنه.
این داروها درمان موقت می باشند و قطعی و دایمی نیستند
جراحی به چه صورت هست و حدود هزینه اش چقدره؟
جراحی به چه صورت هست و حدود هزینه اش چقدره؟
این کار تخصصی می باشد و باید پزشک متخصص چشم در این مورد نظر بدهد .
سلام دوستان میخواستم بدونم واسه این دو تا مشکل شما چه راهکار یا کرمی یا ... پیشنهاد میدین
مشکل هم معلوم هست دیگه
این هست که چشم سمت راست من افتادگی پلک داره و همیشه از چشمه سمت چپم کوچکتره خیلی تابلو (واسه این گفتم تابلو چون اصولا یه چشم کوچکتر از دیگری هست اما این چشم راست ما خیلی تابلو هست )
و مشکل دوم که مشکل رو دو چندان میکنه بالای پلک هست یعنی حد فاصل بین چشم و ابرو که نمیدونم چرا پف داره اینقدر و همین هم خودش عاملی شده واسه کوچکتر نشون دادنه چشم راست از چپ
این پفه خیلی مشکلش بدتره
حالا شما چی پیشنهاد میدین ؟
سلام. دوست عزیز حتما آزمایش کلی بده.
مشکلات تیرویید میتونه دقیقا همین حالت رو در چشم ها ایجاد کنه. (مخصوصا پف کردن یک پلک)
و تا جایی که من میدونم با تنظیم کردن زمان خواب، مشکل پف کردن چشم برطرف میشه.
خواب شب قبل از نیمه شب و بیداری قبل از 7 صبح خیلی خوبه.:20:
البته اگه مشکلتون بخاطر مشکلات تیرویید باشه با داروهای مخصوص درمان تیرویید این پف کردن هم روزهای خیلی خیلی کمتری پیش میاد براتون.
راه حل برای چشمان پف کرده
- یک قاشق غذاخوری را زیر اب سرد گرفته و آنرا برای ۶۰ ثانیه روی پف کردگی چشم قرار دهید.
کرمهای روی پوف کردگی استفاده کنید که دارای نشاسته و روغن جگر کوسه باشد. متخصصین پوست سالهاست بر این عقیده هستند که این مواد ورم پوست یا پف چشم را از بین میبرد.
- راه دیگر حلقه حلقه کردن خیار و روی چشمها بصورت کمپرس گذاشتن است.
- چای سیاه کیسه ای را در آب سرد خیس نموده و برای ۱۰ دقیقه روی چشمها بگذارید و به آرامی از سمت داخل به بیرون چشمها فشار آرامی بدهید.
- از خوردن هر چیزی که دارای نمک باشد خودداری کنید چرا که باعث نگهداری مایعات اضافی جمع شده در ناحیه چشمها خواهد شد.
- در موقع خواب سر را بالا تر از بدن نگهدارید که باعث اضافه جمع شدن بیشتر مایعات زیر چشم نشود
منبع : تالار زیبایی
moslem47
15-10-2011, 14:30
برای افتادگی پلک چه راه حلی دارید؟.............
برای افتادگی پلک چه راه حلی دارید؟.............
برای افتادگی عمل جراحی انجام میدن که زیر 35 سال بهتره عمل جراحی انجام ندن.
اگه جدی هست باید با پزشک مشورت کنید...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.