PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید سیستم کامل تا 800

alirezawater
26-09-2011, 17:38
سلام دوستان

برای یکی از اقوام میخوام یه سیستم ببندم، سقف خرید با مانیتور و موس و کیبورد و اسپیکر میخوام بشه 800 تومن

- در ضمن میخوام ظاهر سیستم زیبا باشه، یعنی ظاهر کیس و مانیتور برام مهمه. سرعت و گرافیک زیاد مهم نیست ولی یه چیزی باشه دیگه از لپ تاپای هم قیمت خودش از نظر سرعت عقب تر نباشه.

- رم 4 گیگ باشه

- هارد 1 ترا باشه

- مانیتور 20 الی 22 اینچ، فول اچ دی هم نبود مهم نیست، اگه الی ای دی با کیفیت باشه خوبه، نبود همون ال سی دی.
(تو پرانتز عرض کنم مانیتوری در سطح کیفیت و شفافیت aoc v22+ هم تو بازار پیدا میشه؟ که رزولوشن مثل وی 22 فول اچ دی نباشه ولی قیمتش پایینتر از وی 22 باشه، اخه این مانیتور الان حدود 270 تومنه و یه کمی گرونه)

- کارت گرافیک هم ترجیحا آنبورد نباشه که بشه باهاش چند تا بازی رو اجرا کرد

- با نهایتا 50 - 60 تومن میشه یه کیس زیبا گرفت؟
- با حدود 30 - 40 تومن میشه یه موس و کیبور بی سیم گرفت؟

انتظارشون هم از سیستم در حد وب گردی و بازی های معمولی هست، هر چند الان با سیستم خودم که یه کارت گرافیک 9600 داره کرایسیس رو هم اجرا میکنم.

با تشکر و احترام

mersoft
26-09-2011, 18:53
سلام و درود
سعی کردم در این ترکیب خاسته های شما را اعمال کنم:

CPU: AMD Phenom2 X4 840=115
MB: ASRock 870iCafe Revision2=95
RAM: Kingmax 2*2GB DDR3 1333MHz=32
VGA: Gainward GTS450 1GB GDDR5=140
HDD: Seagate barracuda7200.12 1TB=64
ODD: Liteon DVDRW 24X=24
Power: FSP HEXA 500=65
Case: Thermaltake V3 Black Edition=50
Monitor: LG W2053TQ=160
Speaker: Edifier X100=30
Mouse&Keyboard: A4Tech Wireless GL5300=31
Sum= 806

(تو پرانتز عرض کنم مانیتوری در سطح کیفیت و شفافیت aoc v22+ هم تو بازار پیدا میشه؟ که رزولوشن مثل وی 22 فول اچ دی نباشه ولی قیمتش پایینتر از وی 22 باشه، اخه این مانیتور الان حدود 270 تومنه و یه کمی گرونه)
در صورتی که امکان مالی وجود داشته باشد شاید مدل e2240Vw از AOC به قیمت حدود 230هزار تومان مورد پسند شما قرار گیرد.

alirezawater
26-09-2011, 20:59
سلام دوست عزیزم، ممنون از توجه شما

سیستم خوب و پر سرعتی رو معرفی کردی تا این حد فکر نمیکردم بشه گرفت!

- اینا قیمتای کفه بازاره؟ با این قیمتا حتما میتونم پیدا کنم؟ جایی رو میشناسی شما بهم معرفی کنی با این قیمتا بهم بدن؟

- کیس و پاور خوبیه، نماینده کیس و پاور تو ایران کجاست؟ هر چی تو اینترنت گشتم پیداش نکردم. قبل ترمال تیک یادمه فونیران بود که گویا دیگه نیستش، نمیدونم این دو قطعه رو از کجا باید گرفت.
- اگه پیدا نشد کیس و پاور گرین بردارم، چه مدلی؟

- اگه یه موقع خواستم حدود 40-30 تومن مانیتور گرون تر بردارم، از کدوم قطعات کم کنم، مادربورد، سی پی یو یا گرافیک؟ چه مدلی بگیرم؟

- اسپیکر همین خوبه،

- موس و کیبورد خیلی کوچیک بود، یه زمانی موس و کیبورد rapoo مدل 8300 بود 30 تومن نمیدونم هنوزم پیدا میشه یا نه

- بقیه موارد هم حرف ندارن، از بچه های آریانا نیستی؟:46:

با تشکر

mersoft
26-09-2011, 21:44
اینا قیمتای کفه بازاره؟ با این قیمتا حتما میتونم پیدا کنم؟ جایی رو میشناسی شما بهم معرفی کنی با این قیمتا بهم بدن؟
قیمت هایی هستند که به نظر من در بازار تهران نباید گرانتر از آن خرید کرد، متاسفانه ارتباطی با فروشندگان ندارم که معرفی کنم اما اگر با حوصله سراغ بازار بروید به مشکل نمیخورید.

- کیس و پاور خوبیه، نماینده کیس و پاور تو ایران کجاست؟ هر چی تو اینترنت گشتم پیداش نکردم. قبل ترمال تیک یادمه فونیران بود که گویا دیگه نیستش، نمیدونم این دو قطعه رو از کجا باید گرفت.
نماینده کیس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نماینده پاور:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

- اگه پیدا نشد کیس و پاور گرین بردارم، چه مدلی؟
برای منبع تغذیه GP530A-EU و برای کیس hunter. البته اگر قرار بر انتخاب کارت گرافیک ارزانتر شد ایرادی ندارد منبع تغذیه را با توان کمتر برگزینید، و اگر ظاهر کیس های ارزانتر گرین را قبول داشتید یکی از آنها را در سبر خرید خود قرار دهید.

- اگه یه موقع خواستم حدود 40-30 تومن مانیتور گرون تر بردارم، از کدوم قطعات کم کنم، مادربورد، سی پی یو یا گرافیک؟ چه مدلی بگیرم؟
پردازنده و مادربرد ارزانتر از اینها را توصیه نمیکنم، از گرافیک کم کرده مدل 5670 یا 6670 را از PowerColor یا Sapphire تهیه کنید، منبع تغذیه 400 واتی از برندهای معتبر برای این دو مدل کافیست.

- موس و کیبورد خیلی کوچیک بود، یه زمانی موس و کیبورد rapoo مدل 8300 بود 30 تومن نمیدونم هنوزم پیدا میشه یا نه
موس که کوچک نبود، صفحه کلید NumPad سمت راست را نداشت که به نظر من به علت اشغال فضای کمتر میتواند مورد توجه قرار گیرد اما به عنوان جایگزین Logitech Wireless Desktop MK300 چهل و شش هزار تومانی میتواند گزینه ی بعدی باشد.

از بچه های آریانا نیستی؟
خیابان آریانا؟

alirezawater
28-09-2011, 12:50
سلام محمد عزیز،
این هاردی که در یکی از تاپیک ها معرفی کردی اگه اشتباه نکنم از سری های 7200 دوره و هارد خوبی هست، مطمئنی در حال حاضر در بازار پیدا میشه؟ آدرس داری جایی داشته باشند؟

HDD: SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB=67

با تشکر

mersoft
28-09-2011, 14:30
سلام محمد عزیز،
این هاردی که در یکی از تاپیک ها معرفی کردی اگه اشتباه نکنم از سری های 7200 دوره و هارد خوبی هست، مطمئنی در حال حاضر در بازار پیدا میشه؟ آدرس داری جایی داشته باشند؟
HDD: SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB=67
با تشکر

سلام و درود

آدرس فروشگاهی را که خودم از آن خرید کردم را برایتان ارسال میکنم، ابتدا به آنجا مراجعه نمایید اگر موجود نداشت بستگی به خودتان دارد که چقدر حوصله داشته باشید دنبال آن بگردید زیرا که اختلاف سرعت چندانی با سیگیت معرفی شده ندارد.