مشاهده نسخه کامل
: بچه ها میدونید این چه آبجکتیه ؟
shahabaliboys
26-09-2011, 12:48
سلام به همه دوستان گل p30world بچه ها حتما ArchExterior12 رو دیدید ، این شماره دوشه ، ببینید چه نور محیطی خوبی داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلشو باز کردم دیدم environment نداره و تمام نور ها رو هم چه فعال چه غیر فعال و hidden رو پاک کردم ولی باز هم اون نور کلی بود تا آخر متوجه شدم یه متریال vraylight ساخته و به این آبجکت نسبت داده و این نور از اونه شما میدونید این چه آبجکتیه ؟ و چه جوری با این که خالیه نور میده ؟ :46:
Borhan72
26-09-2011, 14:31
HDRI نداشت؟
خیلی جالبه... تاحالا به همچین چیزی بر نخورده بودم...
میشه بپرسم از کجا دانلود کردی؟
shahabaliboys
26-09-2011, 14:58
HDRI نداشت؟
خیلی جالبه... تاحالا به همچین چیزی بر نخورده بودم...
میشه بپرسم از کجا دانلود کردی؟
نه هیچی نداشت غیر از اون مکعبه که ویری لایت داشت و از اون نور میومد !
از اینجا میشه دانلودشون کرد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
i-like-ddd
26-09-2011, 15:30
چه تکنیک جالبیه تا حالا دقت نکرده بودم بهش.
شدت نور که کمو زیاد میشه دقیقا عین روز و شب میشه!
آبجکتش شبیه Dummy هست ولی Dummy که تبدیل به Editable Poly نمیشه !!!
shahabaliboys
26-09-2011, 16:15
آقا یافتم !!!!! :):):):):):) اون آبجکت mr proxy هستش که از geometry و mentalray میشه پیداش کرد و اون vray light material رو به اون نسبت دادن ولی من تا حالا نمیدونستم mr proxy چیه ، ولی الان فهمیدم :46: حالا خارج از شوخی واقعا این mr proxy چیه ؟
Lord-Voldemort
27-09-2011, 16:41
من تا ولوم 10 رو دارم ولی 12 رو ندارم
تکنیک زیبایی هست ولی این که شما دوستان ندیده بودین عجیب بود توی منتال ری هم هست architectural که همین کار رو می کنه مثل لامپ می مونه و خیلی وقت ها متریال پلن های توی استدیو ست که بجای hdri استفاده می کنند
و Ambient Occlusion هم هست که می تونید بطور غیر مستقیم نور پردازی کنید البته توی منتال ری
forum.p30world.com/showthread.php?t=513206
shahabaliboys
27-09-2011, 17:39
بچه ها حالا این یکیو نگاه کنید : این شماره 3 همون ArchExterior12 هست ، به اون سنگایی که علامت زدم خوب نگاه کنید :
ولی تو مدل 3dsmax این سنگا نیستن ، فقط یه تکسچر به این زمین داده شده ، نه bump نه displace و اصلا واضحه که اون سنگا از متریال نیست و آبجکته ولی تو مکسش همچین آبجکتی نیست ، ببینید :
و تو رندرایی که فقط سگمنتا معلومه هم اینا هستن :
من یه چیزایی در مورد vrayproxy و ارتباطش با این قضایا یعنی این که آبجکتا فقط تو رندر معلوم شن و این چیزا شنیدم ولی خواهشا اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره بگه ، ممنون :46:
Lord-Voldemort
27-09-2011, 22:05
proxy برای اینکه شما حجم کار رو کم کنید حالا بعضی ها که ویوپورت هم سبک بشه میان اون ها رو روی حالت نمایش باکس می ذارن یعنی چی ؟ یعنی توی ویپورت مثل وایرفریم باکس نشون می ده توی تصویر وسطی چند تا باکس سبز کنار ماشین هست فکر کنم همون ها باشه روش کلیک کن اگه توی مدیفایر چیزی مثل proxy هست شما باید یه تیک توی تنظیماتش رو عوض کنی تا جسم رو ببینی یا اگه نیست رو ی باکس راست کلید object propertis بزن بعد تیک display as box رو بردار .
ولی اینها حدس گما ن من هست شاید یه چیز دیگه ای باشه
shahabaliboys
27-09-2011, 22:54
دوست عزیز Lord-Voldemort حدست درست بود تیک display as a box رو برداشتم درست شد ، مرسی :) حالا یه سوال دیگه الان این آبجکتا شامل یه صفحه هستن که روش یه عالمه سنگ که به نظر میرسن از یک یا چند الگوی تکرار شونده استفاده میشه قرار داره ، یعنی مثل vray fur ولی اینبار واسه سنگ ، این چه جوریه اینم قبلا یه جایی دیده بودم ولی الان یادم نمیاد یعنی یه آبجکت درست کنیم و بهش بگیم با این تعداد به صورت رندوم روی فلان صفحه بشینه ، ( اینقدر رفتم تو تنظیمات نورو این چیزا که مدلینگ یادم رفته :) )
i-like-ddd
28-09-2011, 11:11
mr proxy که ماله منتال ری هست چه ربطی به Vray داره ؟ مگه Vray اون رو ساپورت میکنه ؟
Lord-Voldemort
28-09-2011, 16:28
اره داره داداش راست کلید کن ( توی وی ری ) export to mesh همون mr proxy منتال ری که توی وی ری بهش می گن vray proxy
دوست عزیز Lord-Voldemort حدست درست بود تیک display as a box رو برداشتم درست شد ، مرسی :) حالا یه سوال دیگه الان این آبجکتا شامل یه صفحه هستن که روش یه عالمه سنگ که به نظر میرسن از یک یا چند الگوی تکرار شونده استفاده میشه قرار داره ، یعنی مثل vray fur ولی اینبار واسه سنگ ، این چه جوریه اینم قبلا یه جایی دیده بودم ولی الان یادم نمیاد یعنی یه آبجکت درست کنیم و بهش بگیم با این تعداد به صورت رندوم روی فلان صفحه بشینه ، ( اینقدر رفتم تو تنظیمات نورو این چیزا که مدلینگ یادم رفته :) )
نمی دونم والا یه هم چین چیزی بود ولی هرچی فکر می کنم یادم نمی اد ولی میشه از paint brush هم به همین عنوان استفاده کرد راستی یه عکس هم بزار از سنگها
shahabaliboys
28-09-2011, 17:58
آقا یافتم ، فکر کنم با SCATTER باید این کارو انجام بدیم :20:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.