ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت در مورد گرایش های فیزیک

wsroc
26-09-2011, 09:34
با سلام
بچه ها من دانشجوی رشته ی فیزیکم الان ترم 5هستم در مورد انتخاب یه شاخه توی ارشد خیلی سردرگمم :41:نمیدونم چه رشته ای انتخاب کنم الان باید شروع کنم برای ارشد بخونم کسی اینجا هست که فیزیک خونده باشه بتونه در مورد شاخه های ارشد به من کمک کنه؟؟ و در مورد چجوری درس خوندن........
ممنون

kereshmeh
18-10-2011, 08:24
سلام
دانشجوی محترم رشته فیزیک
اینکه شما چه گرایشی رو انتخاب کنید یا چطور درس بخونید بستگی به علاقه شخصی خودتون، امکاناتتون و توانایی هاتون داره
من خودم شخصا واسه ارشد ژئوفیزیک رو انتخاب کردم الان هم به شدت راضیم خیلی خیلی بهترو پولساز تر از فیزیکه خیلی هم جای بیشتری واسه کار علمی داره
در ارتباط با همین رشته اگر خو استین من میتونم کمکتون کنم

wsroc
23-10-2011, 12:23
ممنون ، از ترم چند شروع به خوندن واسه ارشد کردید ؟
وقتی دانشجو کارشناسی بودید از اول برنامه ریزی ها تون واسه این رشته بود یا بعدا به این رشته علاقه پیدا کردید ؟

===

فارسی تایپ کنید !

wsroc
25-10-2011, 15:49
سلام
دانشجوی محترم رشته فیزیک
اینکه شما چه گرایشی رو انتخاب کنید یا چطور درس بخونید بستگی به علاقه شخصی خودتون، امکاناتتون و توانایی هاتون داره
من خودم شخصا واسه ارشد ژئوفیزیک رو انتخاب کردم الان هم به شدت راضیم خیلی خیلی بهترو پولساز تر از فیزیکه خیلی هم جای بیشتری واسه کار علمی داره
در ارتباط با همین رشته اگر خو استین من میتونم کمکتون کنم

وقتی دانشجو کارشناسی بودید از اول برنامه ریزی ها تون واسه این رشته بود یا بعدا به این رشته علاقه پیدا کردید ؟

kereshmeh
10-11-2011, 09:32

هيچگونه برنامه ريزي نداشتم
تو سربازي خوندم
علاقه خاصي دركار نبود ولي بيشتر از فيزيك علاقه داشتم بهش و خوب خوندم ديگه خداييش
اگه خواستين ميتونم كنكورها و منابع رو در اختيارتون بزارم

wsroc
12-11-2011, 15:45
آره ممنون میشم منابع رو بهم بدین
لطف میکنین
راستی شما در مورد رشته هایی مثل اپتیک،لیزر و درسایی شبیه اینا تو ارشد اطلاعات دارید،در مورد شرایط پذیرش تو این رشته ها و بازار کار؟؟
اخیرا از لیزر و درسای این شکلی خوشم اومده

mahsoft.ir
23-03-2012, 12:12
من خودم ارشد فیزیک حالت جامد دانشگاه تربیت مدرس هستم
گرایش های فیزیک تقریبا همه یکی هستند بجز چند تا گرایش خاص مثل مهندسی هسته ای
دانشگاه ما 3 تا گرایش اتمی جامد و نظری میگیره که تا حالا که ترم 2 هستیم فقط یه درسمون با هم فرق داشته
البته اینو بگم که اگه به نظری علاقه نداری اصلا سراغ نظری نرو
چون به شدت سخته و معمولا استاداش هم خیلی سخت گیرن(تو دانشگاه ما که اینطوره) اما تو رشته های شناور (فیزیک پزشکی، ژئو فیزیک، فتونیک، نانو مواد،الکترواپتیک و ...) قضیه کاملا فرق میکنه چون این رشته یکم از فیزیک انحراف پیدا میکنن اگه حوصله خوندن درسای فیزیک رو نداری واسه کنکور ارشد بهتره روی رشته های شناور سرمایه گذاری کنی

amirjamshid
23-03-2012, 21:22
سلام و تبريك به همه دوستان
kereshmeh جان من امسال ژئوفيزيك كنكور دادم ولي اميدي به قبوليم نيس ميخاستم از شما راهنمايي بگيرم
اگه براتون مقدوره درصدها رتبه و دانشگاه قبوليت رو يا اينجا يا در پيام خصوصي برام بزار
يه كم هم از فضاي رشته برامون بگو
ممنووووووووووووووووووونhttp ://forum.p30world.com/images/post-icons/icon1.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amirjamshid
23-03-2012, 21:32
kereshmeh جان چه سالي كنكور دادي؟

amirjamshid
25-03-2012, 03:41
دوستان عزيز كسي اگه در مورد فوتونيك، هواشناسي و كلا رشته هايي كه ميتونه يه كارشناس فيزيك توي كنكور ارشدش موفق باشه اطلاعاتي داره بزاره ممنون
تشكر ويژه از عزيز دلم kereshmeh[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wsroc
28-03-2012, 22:52
ممنون.من به الکترومغناطیس و درسای اینجوری علاقه دارم میتونید راهنماییم کنید بیشتر دنبال چ رشته هایی تو ارشد باشم؟

amirjamshid
29-03-2012, 00:55
شما با توجه به علاقه مندي اي كه داري روي كنكور فيزيك سرمايه گذاري كن بعد براي گرايش در هنگام انتخاب رشته تحقيق كن
چون قبولي توي خود فيزيك خيلي راحته(2000 شبانه قبول ميشه) و شما نياز نيس درس ديگه اي رو خارج از چارت درسيتون بخوني
البته من خودم از فيزيك زده شدم و دوس دارم توي يكي از دروس شناور شركت كنم.