مشاهده نسخه کامل
: خرید مودم یو اس بی از اینا که سیم کارت میخوره
peyman12248
26-09-2011, 03:56
سلام دوستان
من میخوام یه دونه ازین مودم ها که به صورت یو اس بی هستش و سیم کارت میخوره بخرم ...برای اینترنت و استفاده از فکس ......چیزه خوبیه؟؟؟یه توضیحی میدید؟؟؟چه مارکی بگیرم ؟؟؟چه قیمتی؟؟
Rahpooyan
26-09-2011, 10:15
یک نمونه در فروشگاه موجود است :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی ایا به ای دی اس ال یا وایرلس دسترسی ندارید ؟ اگر دارید یکی از این دو را انتخاب کنید . واسه ارسال فکس هم یه مودم دیال اپ و یه خط تلفن کارتون را راه می اندازه !
شما بدونید با خرید مودم یو اس بی اینترنت گوشی خود را در دست دارید . ایا سرعت ان شما را راضی می کند .
ثانیا اگر منظورتان استفاده در جاده و ... است از قبل از انتن دهی موقعیت مورد نظر مطمئن شوید .
به هر حال انتخاب با شماست . چنانچه خریدید یادتان باشد که حتما از طرح های ویژه استفاده کنید و در غیر اینصورت هزینه زیادی بر روی دستان شما باقی می گذارد .
peyman12248
26-09-2011, 13:16
adsl که خونه دارم.........در هفته یه دو روزی باید برا دانشگاه سمنان اونجا میخوام بی اینترنت نبشم البته قبلا گوشیمو وصل میکردمو از طریق pc suit وصل میشدم........ولی دیدم این اسون تره ...مودم دایل اپ ندارم.....البته قبلا که داشتم میخواستم برا فکس همتحان کنم خیلی دردسر داشت...گفتم شاید این بهتر باشه.....ممنون از جوابتون........دیشب یه گشتی تو علاالدین میزدم یه مغازه دار گفت ماله dlink رو بگیر 3 سال گارانتی داره 32 گیگ هم رم میخوره........73 تومن میداد.....!!!!اینو بگیرم یا برم سراغ چیزای ارزونتر؟؟زیاد فرق میکنن با هم؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.