ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاپیک LED HX-925 سونی

kambiz11000
26-09-2011, 02:46
LED HX-925 SONY یکی از بهترین تلویزیونهای سه بعدی سال 2011
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ramincybran
26-09-2011, 02:51
با اجازتون ما امشب ااینو خریدیم :دی

فقط جواب این داده شه ممنون میشم

اقا ما امشب رفتیم تلوزیون دیدن 10 تا نمایندگیو نمیدونم فلان و ملان گشت زدیم.:31:

خلاصه همه tv ها یک طرف این hx925 سونی اون طرف .انصافا خدا بود.

خلاصه ما امشب یه sony 46 hx925 خریدیم:27: من از رفقا میخوام یکسری سوالات کنم فقط.

شنیدم ps3 یه 3dpalyer خوب واسه filme 3d هست.میخواستم نظر دوستانو در این مورد بپرسم که باید چیکار کنم ps3 یه 3d player بشه؟؟یه slim 160 gb بگیرم به عنوان 3d player چطوره؟؟ اخه بخش گیمنگ اش واسم خیلی مهم تره

بعد هم این tv که 800 هرتز هست و بهترین hdtv امسال چقدر کیفیت پخش 3d از مدل های دیگه بهتره؟

kambiz11000
26-09-2011, 06:25
توصیه میشه از کامپیوتر برای هر دو منظور استفاده کنی با پورت HDMI چون برای فیلم دیگه محدودیت برای اجرای فرمتها نداری ps3 هم اگه می خوای بگیری یه سری فرمتها اجرا میکنه.

lurenzo
26-09-2011, 07:11
اقا ما امشب رفتیم تلوزیون دیدن 10 تا نمایندگیو نمیدونم فلان و ملان گشت زدیم.:31:

خلاصه همه tv ها یک طرف این hx925 سونی اون طرف .انصافا خدا بود.

خلاصه ما امشب یه sony 46 hx925 خریدیم:27: من از رفقا میخوام یکسری سوالات کنم فقط.

شنیدم ps3 یه 3dpalyer خوب واسه filme 3d هست.میخواستم نظر دوستانو در این مورد بپرسم که باید چیکار کنم ps3 یه 3d player بشه؟؟یه slim 160 gb بگیرم به عنوان 3d player چطوره؟؟ اخه بخش گیمنگ اش واسم خیلی مهم تره

بعد هم این tv که 800 هرتز هست و بهترین hdtv امسال چقدر کیفیت پخش 3d از مدل های دیگه بهتره؟

مبارک باشه!
hx925 یه تی وی 240 هرتزه مثل سایر ال ای دی های سه بعدی دیگه! منتها از فناوری Motionflow 800 که خاص تی وی های سونی هست استفاده میکنه که در بین تی وی های سونی از همه بیشتره.
مثلا سامسونگ هم از فناوری Clear Motion استفاده میکنه که خاص تی وی های سامسونگه!
دوست عزیز چه سایزی و به چه قیمتی خریدید؟

ramincybran
26-09-2011, 07:35
46 'گرفتم از نمایندگی دقیقا یادم نیست 4.5 گمونم بعد دراپ خورده بوده از 5.2 تومن که خیلی قیمتشو به بانه نزدیک کرده بود.این tv هم قیمت 55 d8000 که تو بانه من با قیمت های مشابه پیدا کردم اما تو مشهد و نمایندگی ها پول خون بود و مشخص کرد که نمایندگی های سامسونگ دارن راه قدیم بازرگانی ایران رو طی میکنن برعکس بازرگانی ایران منصف تر شده.

اما انصافا reproduct black level اش توی tv های سونی روانی میکرد ادمو کلا یاد pioneer kuro افتادم که به شکل led خودشو نمایان کرده بود :دی

hayat
26-09-2011, 20:47
با اجازتون ما امشب ااینو خریدیم :دی

فقط جواب این داده شه ممنون میشم
دوست من تو خریدش شک نکن
من یه ps3 slim 3d خریدم با تی وی سونی هماهنگه
3d فیلم و گیم رو خوب نشون میده

kiaelectro
27-09-2011, 00:08
من هم با ps3 فیلمهای بلو ری را تماشا می کنم فکر کنم با کیفیت ترین پخش برای فیلم های بلو ری می باشد که علاوه بر آن گیم های سه بعدی را هم می توانید بازی کنید

hovo
27-09-2011, 09:12
مبارک باشه
این رو به همه بچه هایی که این تی وی رو میخرند تا آخر تاپیک میگم
امید وارم این تاپیک کاربردی باشه و مسائل مهم این تیوی و نکات مثبت و کار بردهای خوبش رو همه خریدارانش یاد بگیرن
راستی هنوز ابدیتی براش نیومده حتما همیشه آبدیت نگهش دار
الان ورِن آبدیتش چنده؟
دایویکست رو حتما ریجیستر کن (تو یتاپیک امضا من هست)
یه کالبره تصویر خوب هم بزار روش

ramincybran
27-09-2011, 11:17
مبارک باشه
این رو به همه بچه هایی که این تی وی رو میخرند تا آخر تاپیک میگم
امید وارم این تاپیک کاربردی باشه و مسائل مهم این تیوی و نکات مثبت و کار بردهای خوبش رو همه خریدارانش یاد بگیرن
راستی هنوز ابدیتی براش نیومده حتما همیشه آبدیت نگهش دار
الان ورِن آبدیتش چنده؟
دایویکست رو حتما ریجیستر کن (تو یتاپیک امضا من هست)
یه کالبره تصویر خوب هم بزار روش

سلام دوست من ممنونم ازتون.من چجوری باس اپدیت کنم شرمنده من توی این امور بعد از مدت ها از یولم گذروندم.

بعد یه سوال دیگه من اینو اپدیتش کنم از گارانتی خارج نمیشه؟

سوال دیگه اینکه چیکار کنم این فرمات هارو بخونه این هیچی تقریبا usb ایش نمیخونه میشه راهنمایی کنید؟

hovo
28-09-2011, 13:53
فرمت های ساپورت شده usb

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آبدیت
System Software Update (Version PKG3.407GAA) For Asia Pacific
لینک دانلود

بعد از دانلود اکسترکت هیر کن
فلشت رو فرمت کن با fat 32
اون فولدر رو که اسمش هست "sony_dtv0FA10A01A0A1_00000201" انتقال بده به فلش
فلش رو بزن به پنل و پنل رو روشن کن
یه کمی صبر کن
خود تی وی میشناسه و آبدیت میکنه حتی ازت نمیپرسه که بخوای گیج بشی خودش اتوماتیک آبدیت میکنه
بعد هم تموم میشه و فلش رو در بیار
با این کار فریمور بالا میره
گارانتی به هیچ عنوان باطل یا خارج نمیشه
همه بچه های فرمهای دیگه انجام دادند و موفق هم بوده راحت هم هست عین هلو برو تو گلو

راستی ریجیستر دایویکس هم به نظر میرسه این روزها سایتش دچار مشکله امید وارم مشکلشون حل بشه

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

راستی این هم هست

---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

البته اگه نوت بوک سونی داری؟

kambiz11000
29-09-2011, 03:32
شما می توانید با استفاده از گوشی iPhone و نصب برنامه مخصوص Sony روی آن، تلویزیون را کنترل کنید. این برنامه Media Remote نام داشته و در App Store سایت Apple به صورت رایگان قابل دریافت است.

hovo
29-09-2011, 09:06
برای نوت بوک سونی هم همین نرم افزار هست البته به همه وسایل سونی متصل میشه

lurenzo
29-09-2011, 13:13
شما می توانید با استفاده از گوشی iPhone و نصب برنامه مخصوص Sony روی آن، تلویزیون را کنترل کنید. این برنامه Media Remote نام داشته و در App Store سایت Apple به صورت رایگان قابل دریافت است.

من که یه بار آیفون دستم اومد ، برنامه رو روش ریختم ولی نتونستم با تی وی ارتباط برقرار کنم!

tap10
29-09-2011, 14:02
منم هرکار کردم نتونستم کار کنم پسورد میخواست که نمیدونم چی باید بزنم

hovo
29-09-2011, 23:51
1234 سونی نیست؟
یا همش 0

kambiz11000
30-09-2011, 05:55
این قابلیت تنها در تلویزیون های اسمارت یا هوشمند قابل استفاده است.
برندهای زیرقابلیت شناسایی تلفن هوشمند شما را به عنوان ریموت کنترل دارند.

آموزش
شبکه خانگی
قبل از شروع کار نیاز به یک شبکه خانگی بی سیم دارید. تا تلفن هوشمند و تلویزیون هوشمند با اتصال به آن وارد یک شبکه شوند. بهتر از در زمان انتخاب روتر دقت کنید تا از استاندارد N پشتبیانی کند یعنی در مشخصات فنی آن به دنبال 802.11 b/g/n باشد به ترتیب b کم سرعترین، و n پرسرعترین است البته با توجه به اینترنت کم سرعت درایران خیلی تفاوتی نمی کند. همچنین توجه داشته باشید که بعضی از مودم های ADSL دارای شبکه بی سیم داخلی نیز هستند و به این بدین معناست که اگر قصد خرید یک مودم ADSL جدید را دارید می توانید مودمی را خریداری کنید که دارای شبکه Wi-Fi نیز باشد. اما اگر مودم ADSL دارید و قصد دارید تا یک شبکه بی سیم داخلی نیز در خانه داشته باشید می بایست یک Router بی سیم خریداری کنید. راه اندازی یک Router و اتصال آن به مودم ADSL ممکن است برای کاربران مبتدی کمی سخت باشد.
تصال تلویزیون به شبکه داخلی
اکنون باید تلویزیون خود را به شبکه خانگی متصل کنید. چه به صورت بی سیم چه با استفاده از کابل شبکه.

شبکه کابلی: اگر قصد دارید تلویزیون خود را با کابل به شبکه متصل کنید، نیاز به تنظیمات پیچیده ای ندارید. تنها کافی است کابل را به درگاه شبکه تلویزیون متصل کنید.
شبکه بی سیم: برای اتصال بی سیم تلویزیون باید تنظیمات کوچکی انجام دهید. برخی از تلویزیون ها دارای Wi-Fi داخلی هستند. برخی نیز شبکه Wi-Fi داخلی ندارند ولی از آداپتور بی سیم خارجی پشتیبانی می کنند و شما می بایست یک USB Wi-Fi Dongle خریداری کنید. با تهیه این USB کافی است به قسمت تنظیمات منو مربوط به شبکه بی سیم تلویزیون رفته و جست و جو را آغاز کنید. پس از یافتن شبکه بی سیم تلویزیون Password خود را وارد کنید و همه چیز آماده است.
در آخر برنامه مربوط به موبایل و تلویزیون خود را دریافت واستفاده کنید.
متصل کردن تلفن و تلویزیون
شما باید تلفن هوشمند و تلویزیون خود را به شبکه بی سیم داخلی متصل کنید تا با یکدیگر در ارتباط باشند. App نصب شده را باز کنید و دستورات داده شده در آن را دنبال کنید. ممکن است گاهی نیاز به استفاده از منوی تلویزیون و Search کردن منبعی به عنوان ریموت کنترل از طریق تلویزیون داشته باشید.
استفاده از تلفن هوشمند به جای ریموت کنترل محدودیت هایی نیز دارد. از جمله اینکه شما نمی توانید با تلفن هوشمند خود تلویزیون را روشن یا خاموش کنید.

hovo
30-09-2011, 11:12
خسته نباشید

hovo
12-10-2011, 06:02
سلام بر همه دوستداران سونی
مشکل گرفتن اکانت برای ریجیستر دایویکس حل شد
تاپیک آموزش ریجیستر کردن divxدر Hdtv

tap10
12-10-2011, 14:37
46 'گرفتم از نمایندگی دقیقا یادم نیست 4.5 گمونم بعد دراپ خورده بوده از 5.2 تومن که خیلی قیمتشو به بانه نزدیک کرده بود.این tv هم قیمت 55 d8000 که تو بانه من با قیمت های مشابه پیدا کردم اما تو مشهد و نمایندگی ها پول خون بود و مشخص کرد که نمایندگی های سامسونگ دارن راه قدیم بازرگانی ایران رو طی میکنن برعکس بازرگانی ایران منصف تر شده.

اما انصافا reproduct black level اش توی tv های سونی روانی میکرد ادمو کلا یاد pioneer kuro افتادم که به شکل led خودشو نمایان کرده بود :دی
عزیز وبکم هم همراش بود تو کارتونش یا نه؟؟

alijigari
13-10-2011, 22:25
با سالم
1-دوستان در مورد برنامه های معمولی که 2d هست وقتی تبدیل به 3d میکنه ایا مشکلی در تصویر پیش نمیاد ؟
فروشنده میگفت زیاد عمق بهت نمیده
2- وقتی عینک میزنی حالت تهوع و سردرد و سر گیجه برات پیش نمیاد ؟
3-زاویه دیدش چقدر هست ؟ بعضی ها میگن باید دقیق جلوش بشینی تا بتونی ببینی
قیمت 21/7/90 ان 3670 هست
4- چه تفاوتی با مدل های nx710 ,ex720 داره
nx710 --21/7/90-- 3770 --46 و ex720 هم 2110 40 اینچ

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

عزیز وبکم هم همراش بود تو کارتونش یا نه؟؟

با اجازه دوستان - وب کم روی خود پنل هست چمد سانتی با کلمه سونی فاصله داره

tap10
13-10-2011, 23:10
با سالم
1-دوستان در مورد برنامه های معمولی که 2d هست وقتی تبدیل به 3d میکنه ایا مشکلی در تصویر پیش نمیاد ؟
فروشنده میگفت زیاد عمق بهت نمیده
2- وقتی عینک میزنی حالت تهوع و سردرد و سر گیجه برات پیش نمیاد ؟
3-زاویه دیدش چقدر هست ؟ بعضی ها میگن باید دقیق جلوش بشینی تا بتونی ببینی
قیمت 21/7/90 ان 3670 هست
4- چه تفاوتی با مدل های nx710 ,ex720 داره
nx710 --21/7/90-- 3770 --46 و ex720 هم 2110 40 اینچ

---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------

با اجازه دوستان - وب کم روی خود پنل هست چمد سانتی با کلمه سونی فاصله داره
1-فروشنده کاملادرست میگه. 2-این حالت در بعضی افراد پیش میاد اما واسه همه یکم سرگیجه داره ولی تهوع خیلی نادره.3-زاویش بد نیست نه نیازی نیست دقیقا جلوش بشینی.4- بله موتور پردازش بسیار قویتری نسبت به این مدلها که گفتی داره وفعلا قویترین رو تو محصولات سونی داره. وبکم تویtv نصب نیست عزیز. جز وسایل جانبی هست.

alijigari
13-10-2011, 23:36
1-فروشنده کاملادرست میگه. 2-این حالت در بعضی افراد پیش میاد اما واسه همه یکم سرگیجه داره ولی تهوع خیلی نادره.3-زاویش بد نیست نه نیازی نیست دقیقا جلوش بشینی.4- بله موتور پردازش بسیار قویتری نسبت به این مدلها که گفتی داره وفعلا قویترین رو تو محصولات سونی داره. وبکم تویtv نصب نیست عزیز. جز وسایل جانبی هست.

دوست عزیز web cam را خوده فروشنده با دست بهم نشون داد یک چشمی بود -شما اینو مطمئن هستید ؟
به من گفت این چشمی کاره وب کم را میکنه و با skype هم هماهنگ هست

tap10
13-10-2011, 23:58
نه عزیز اون چشمی تشخص بیننده میباشد که در صورت فعال کردنش وقتی کسی پیش tv نباشه اتومات tv خاموش میشه

aliaghil
14-10-2011, 10:38
سلام
دوستانی که این مدل رو خریداری کردن کیفیت تصویر این مدلو چطور ارزیابی می‌کنن؟
منظورم از نظر تولید رنگ مشکی، سفید، و طبیعی بودن سایر رنگها؟ و همچنین سایر مسائل دیگه؟
در حال حاضر قیمت این مدل در نمایندگیهای سونی چقدره؟
با سپاس.

shamika
14-10-2011, 10:55
سلام
دوستانی که این مدل رو خریداری کردن کیفیت تصویر این مدلو چطور ارزیابی می‌کنن؟
منظورم از نظر تولید رنگ مشکی، سفید، و طبیعی بودن سایر رنگها؟ و همچنین سایر مسائل دیگه؟
در حال حاضر قیمت این مدل در نمایندگیهای سونی چقدره؟
با سپاس.

من خودم این TV رو ندارم ولی اون طوری که دیدم بازتولید رنگ مشکیش واقعاً شبیه پلاسماست . طبق امتیازدهی سایت CNet این TV به همراه نئوپلاسمای Panasonic VT30 با نمره 9 از 10 در رده بهترین های سال 2011 قرار گرفتند .
از لحاظ قیمت شرکت بازرگانی ایران (نماینده رسمی سونی) مدل 46 اینچ به قیمت 4400000 تومن و مدل 55 اینچ به قیمت 6500000 تومن در نمایندگی های خود عرضه کرده که با بانه به ترتیب 1000000 تومن و 2000000 تومن اختلاف قیمت دارد .

tap10
16-10-2011, 02:14
دوستان عزیزی که مدل SONY -HX-925 رو خریداری کردن ایا وبکم همراه با TV بوده توی کارتونش یا خیر؟؟؟

lurenzo
16-10-2011, 07:07
دوستان عزیزی که مدل SONY -HX-925 رو خریداری کردن ایا وبکم همراه با TV بوده توی کارتونش یا خیر؟؟؟

سلام.
چون بحث مرتبط با این تایپیکه ، اینجا ادامه میدم.
فایل زیر که Operating Instructions این تی وی هست رو دانلود کن و برو به صفحه 8 و در قسمت Checking the accessories خواهی دید که نوشته Camera and Microphone Unit. یعنی حتما باید همراهش باشه!!!

miladsa
16-10-2011, 09:35

من هم از بانه خریدم و وب کم داخل جعبه خود تلویزیون بود

اون دوربینی که کنار مارک سونی هست وب کم نیست سنسور برای تشخخیص وجود بیننده و سنسور فاصله و .... هست

احتمال اینکه نمایندگی های سونی وب کم رو بردارند هست !!!!

tap10
17-10-2011, 09:56
سلام.
چون بحث مرتبط با این تایپیکه ، اینجا ادامه میدم.
فایل زیر که Operating Instructions این تی وی هست رو دانلود کن و برو به صفحه 8 و در قسمت Checking the accessories خواهی دید که نوشته Camera and Microphone Unit. یعنی حتما باید همراهش باشه!!!

بله دیدم. اما شما یک نگاهی به سایت سونی بنداز ببین همون چیزی که واسه nx720 نوشته که وبکم مورد نیاز است. واسه مدل hx925 هم همین رو زده. اما در کل ظاهرا وبکم همراه همشون باید باشه.

shamika
17-10-2011, 10:23
بله دیدم. اما شما یک نگاهی به سایت سونی بنداز ببین همون چیزی که واسه nx720 نوشته که وبکم مورد نیاز است. واسه مدل hx925 هم همین رو زده. اما در کل ظاهرا وبکم همراه همشون باید باشه.

ظاهراً که وبکم همراهشون نیست .

*Skype calls require a dedicated Sony microphone/camera, CMU-BR100 (not supplied

shamika
17-10-2011, 10:45
تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-55HX925 :

Home menu>Settings>Picture & Display

--Picture Adjustments menu--
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: 1
Picture: 90
Brightness: 52
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 50
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot noise reduction: Off
Reality Creation: Off
Smooth Gradation: Low
Motionflow: Off
CineMotion: Off

-Advanced Settings submenu-
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: +1
LED Dynamic Control: Standard
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
White Balance: [see below]
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Skin Naturalizer: Off [grayed out]
i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]

-White Balance submenu-
R-Gain: -5
G-Gain: -1
B-Gain: -6
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0

Ambient Sensor: Off

--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
Vertical Size: 0 [grayed out]

--Pro Picture Setup menu--
[all settings default/Auto]

--Home Menu>Settings>Preferences--

--Scene Select menu--
General

--Eco menu--
Power Saving: Off

lurenzo
17-10-2011, 20:03

بالاخره حجت همون چیزی هست که توی دفترچه دستگاه قید شده! و توی دفترچه نوشته شده که باید همراهش باشه.
اطلاعی از مدل های دیگه ندارم.

tap10
17-10-2011, 22:44
ما که چیزی نگفتیم عزیز هر چی شما بگی. فقط صرف اطلاع رسانی بود که بقیه دوستان که میخوان این مدل رو خریداری کنن. از لوازم همراه tv خبر داشته باشن.

mzy
22-10-2011, 20:59
قیمت 40" این مدل چنده؟ بدون گارانتی هم لطفا بگید.

mr_rayan
22-10-2011, 22:57
40 نداره.46 و 55

shamika
22-10-2011, 23:00
قیمت 40" این مدل چنده؟ بدون گارانتی هم لطفا بگید.

این مدل فقط در سایزهای 46 ، 55 و 60 تولید می شود که سایز 46 و 55 آن در ایران موجود است . قیمت مدل 46 آن با گارانتی 4500000 و در بانه و بدون گارانتی با قیمت 3100000 به فروش می رسد .

mzy
23-10-2011, 14:52
این مدل فقط در سایزهای 46 ، 55 و 60 تولید می شود که سایز 46 و 55 آن در ایران موجود است . قیمت مدل 46 آن با گارانتی 4500000 و در بانه و بدون گارانتی با قیمت 3100000 به فروش می رسد .
wow!!! ماکه پول نداریم خوش بحال اونا که میتونن بخرن

alijigari
26-10-2011, 22:14
این مدل با این قیمت واقعا ارزش داره و فیلم های 2d را به راحتی 3d میکنه و به نظر شما این افت قیمت برای چی هست ؟ قیمت 4/8/90 3/6 هست با گارانتی

shamika
27-10-2011, 09:48
این مدل با این قیمت واقعا ارزش داره و فیلم های 2d را به راحتی 3d میکنه و به نظر شما این افت قیمت برای چی هست ؟ قیمت 4/8/90 3/6 هست با گارانتی

مطمئنی ؟ این قیمت رو از کجا گرفتی ؟ آخرین قیمتی که من دارم 4300000 .

alijigari
27-10-2011, 11:37
مطمئنی ؟ این قیمت رو از کجا گرفتی ؟ آخرین قیمتی که من دارم 4300000 .

خوده نمایندگی سونی -چشنواره کاهش قیمت اسمشو گذاشتن :27:

alijigari
29-10-2011, 22:55
دوستان من امروز رفتم برای خرید اما
1-بعضی از نمایندگی های سونی میگفتن عینک BR 100 روش هست اما بعضی ها دیگه میگفتن BR250
2-چند تا از نمایندگی ها میگفتن دوربین و میکروفن روش نیست و بعضی میگفتن هست وقتی میگفتن نشونم بدین میگفتن اک هست نمیشه
3- من موندم کدوم عینک باید روش باشه ؟ و جریان این دوربین و میکروفن چی هست ؟
واقعا کدومش درسته من که نتونستم خرید کنم چون هر فروشنده یه چیزی میگفت من گیج شدم

lurenzo
30-10-2011, 00:34
دوستان من امروز رفتم برای خرید اما
1-بعضی از نمایندگی های سونی میگفتن عینک BR 100 روش هست اما بعضی ها دیگه میگفتن BR250
2-چند تا از نمایندگی ها میگفتن دوربین و میکروفن روش نیست و بعضی میگفتن هست وقتی میگفتن نشونم بدین میگفتن اک هست نمیشه
3- من موندم کدوم عینک باید روش باشه ؟ و جریان این دوربین و میکروفن چی هست ؟
واقعا کدومش درسته من که نتونستم خرید کنم چون هر فروشنده یه چیزی میگفت من گیج شدم

1. عینک BR250 باید همراهش باشه!
2. دوربین و میکروفون همون وبکمه که اینم حتما باید همراهش باشه در غیر اینصورت مطمئن باش خودشون ور داشتن!

دو مورد بالا جزو لوازم همراه این مدل هست و حتماً باید توی کارتنش باشه.گول حرف اونایی که میگن روش نیست رو نخور!
حالا قیمت 46 و 55 اینچش چند بود؟

ramincybran
30-10-2011, 01:54
خوب رفقا واسه من که از نمایندگی مشهد خریدم متاسفانه هم دوربین و میکروفن و هم 2 عنک brg250 رو برداشتن و بجاش دوتا عینک brg 100 گذاشتن.به نظرتون باید شکایت کرد؟

hovo
30-10-2011, 06:56
خوب رفقا واسه من که از نمایندگی مشهد خریدم متاسفانه هم دوربین و میکروفن و هم 2 عنک brg250 رو برداشتن و بجاش دوتا عینک brg 100 گذاشتن.به نظرتون باید شکایت کرد؟
100%
حتما شکایت کن
اگه من جای شما بودم تا تهران هم برای شکایت میرفتم
اگه خود سونی برداشته باشه سونی وقتی ببینه یه نفر مصر وایساده پای حقش مگه میتونه کوتاه نیاد
اگه نمایندگی هم برداشته باشه که دیگه نگو استم تهران و شکایت که پیش بیاد 1 سال هم رایگان بهت ای دی اس ال میدن(البته اینش شوخی بود):27:

به هر حال هیچ وقت از حقت نگذر برو شکایت کن مگه کم چیزیه؟
ولشون نکن باید اصرار داشته باشی و پا پیچشون بشی

miladsa
30-10-2011, 09:36
2. دوربین و میکروفون همون وبکمه که اینم حتما باید همراهش باشه در غیر اینصورت مطمئن باش خودشون ور داشتن!

دو مورد بالا جزو لوازم همراه این مدل هست و حتماً باید توی کارتنش باشه.گول حرف اونایی که میگن روش نیست رو نخور!

200 در صد تایید میشه !

MAPNAZ
30-10-2011, 11:11
نمایندگی سونی هم!!!!!!!!

alijigari
30-10-2011, 11:38

دوستان من امروز باز برای خرید رفتم میگن web cam روش نیست و مدل عینکها هم نمیدونیم -و میگن احتما br 100 هست

دوستان یک شماره گیراوردم نمایندگی مرکزی سونی داخل تهران 021-6460 میگه اونایی که دوربین روش نیست اصلی هست و عینک هم br 100 میدن - و عینک br250 و دوربین را باید بعدا جداگانه خرید کنید !!!!!!!!!!!!!!!
جاب تر اینجا هست که داخل تهران جشواره کاهش قیمتنیست و 4/6 میدن به مشتری و شیرا ز جشواره هست 3/7 میدن به مشتری ؟؟؟!!! من هنوز گیج هستم

alijigari
30-10-2011, 12:06

من فقط قیمت 46 دارم 3/7

lurenzo
30-10-2011, 20:53
دوستان من امروز باز برای خرید رفتم میگن web cam روش نیست و مدل عینکها هم نمیدونیم -و میگن احتما br 100 هست

دوستان یک شماره گیراوردم نمایندگی مرکزی سونی داخل تهران 021-6460 میگه اونایی که دوربین روش نیست اصلی هست و عینک هم br 100 میدن - و عینک br250 و دوربین را باید بعدا جداگانه خرید کنید !!!!!!!!!!!!!!!
جاب تر اینجا هست که داخل تهران جشواره کاهش قیمتنیست و 4/6 میدن به مشتری و شیرا ز جشواره هست 3/7 میدن به مشتری ؟؟؟!!! من هنوز گیج هستم

آقا مطمئن باش که دروغ میگن!
PDF زیر رو دانلود کن و توی صفحه 8 ش میبینی که میکروفون و دوربین همراه مدل HX925 ارائه میشه! مدل دوربین رو ننوشته ولی از اونجایی که این تی وی مدل سال 2011 هست و همچنین High-End هستش 100% باید عینک های BR250 همراهش باشه که بهترین و جدیدترین عینک های ارائه شده از سوی سونیه!

من از بانه خریدم هم وبکم همراهش بود و هم 2 تا عینک BR250! و نوع بسنه بندی جوری هست که دقیقاً مشخصه فضای اختصاصی برای وبکم توی کارتن تعبیه شده!
راستی یه سوال ! پایه آلومینیومی رو که دیگه بر نداشتن؟!!

alijigari
30-10-2011, 22:27
آقا مطمئن باش که دروغ میگن!
PDF زیر رو دانلود کن و توی صفحه 8 ش میبینی که میکروفون و دوربین همراه مدل HX925 ارائه میشه! مدل دوربین رو ننوشته ولی از اونجایی که این تی وی مدل سال 2011 هست و همچنین High-End هستش 100% باید عینک های BR250 همراهش باشه که بهترین و جدیدترین عینک های ارائه شده از سوی سونیه!

من از بانه خریدم هم وبکم همراهش بود و هم 2 تا عینک BR250! و نوع بسنه بندی جوری هست که دقیقاً مشخصه فضای اختصاصی برای وبکم توی کارتن تعبیه شده!
راستی یه سوال ! پایه آلومینیومی رو که دیگه بر نداشتن؟!!

سلام
1- پایه روش هست

2-میگن br 250 با usb شارژ میشه و کمی سبکتر هست اما br100 با باتری -- دوستان اگه فرقی داره اعلام فرمایید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-از وبکم هم خبری نیست و میگن همین که هست ! نمایندگی تهران که زنگ زدم گفت اگه ناراحتی از sony خرید نکن !

4-نمایندگی ها هم میگن با گارانتی ایران غیر ممکن هست که دوربین روش باشه

به نظر دوستان من چه کار کنم ؟ من بخرم یا نخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:37:

lurenzo
31-10-2011, 01:28
سلام
1- پایه روش هست

2-میگن br 250 با usb شارژ میشه و کمی سبکتر هست اما br100 با باتری -- دوستان اگه فرقی داره اعلام فرمایید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

3-از وبکم هم خبری نیست و میگن همین که هست ! نمایندگی تهران که زنگ زدم گفت اگه ناراحتی از sony خرید نکن !

4-نمایندگی ها هم میگن با گارانتی ایران غیر ممکن هست که دوربین روش باشه

به نظر دوستان من چه کار کنم ؟ من بخرم یا نخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:37:

بنظر من شما اگر تی وی رو پسندیدی، بخر!
چون همه این تفاوت هایی که در مورد لوازم همراهش گفتیم ، نهایتش 200 تومن بشه!
تازه شما که میگی نمایندگی شهرت از تهران هم 900 تومن ارزونتر میده!

tap10
31-10-2011, 01:54
از کدوم نمایندگی گرفتی؟؟ بگو منم مشهد هستم.

hovo
31-10-2011, 07:28
به نظر من نخر
زنگ بزن بانه مارکت یا ویترین از اونها خرید کن
هم گارانتی 1 ساله شیراز و اصفهان و تبریز و تهران رو داره
هم قیمت پایین تره هم همه چیش مطمئنه اون لوازم جانبی رو هم از روش برنداشتن
(البته حتما با طرف اول چک کن که اونها رو داشته باشه هم وب کم هم اون عینکها رو به هر حال خود دانی من که میگم حیف پولت نیست بدی نمایندگی ها سونی

tap10
31-10-2011, 09:09
به نظر من نخر
(البته حتما با طرف اول چک کن که اونها رو داشته باشه هم وب کم هم اون عینکها رو به هر حال خود دانی من که میگم حیف پولت نیست بدی نمایندگی ها سونی
تایید میشه کاملا منطقی.

tap10
02-11-2011, 02:33
اقای lurenzo شما که hx925 داری ایا وبکم داخل خود tv تعبیه شده؟

lurenzo
02-11-2011, 07:13
اقای lurenzo شما که hx925 داری ایا وبکم داخل خود tv تعبیه شده؟

سلام.
خیر. توی خود تی وی یه دوربین تعبیه شده که به زبون فارسی بهش میگن حضورسنج که صدا و تصویر رو با توجه به موقعیت افراد جلوی تی وی کالیبره میکنه! قابلیت تشخیص 5 چهره رو داره. یه قابلیت دیگش اینه که اگر بچه یا شخصی به فاصله 1 متری تی وی بره تصویر قطع میشه!
و اما وبکم در یک بسته بندی توی کارتن تی وی موجوده. ببینید اگر نیاز هست، بفرمایید تا از وبکم و جعبش عکس بگیرم ، بذارم اینجا!

alijigari
02-11-2011, 07:29
به نظر من نخر

تایید میشه کاملا منطقی.

خیلی ممنون از راهنمایتون -- اما زنگ زدم به بانه مارکت -میگه 3120 حدودا 700 تومان از نمایندگی ارزون ترهست و میگه با پیک میفرسم در خونتون و پولو بهش بده -اخه اگه اورد و مشکل داشت یا چند ماه بعد از خرید مشکل پیدا کرد
من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه خود نمایندگی سونی این همه حرف توش هست :37:

tap10
02-11-2011, 10:07
سلام.
خیر. توی خود تی وی یه دوربین تعبیه شده که به زبون فارسی بهش میگن حضورسنج که صدا و تصویر رو با توجه به موقعیت افراد جلوی تی وی کالیبره میکنه! قابلیت تشخیص 5 چهره رو داره. یه قابلیت دیگش اینه که اگر بچه یا شخصی به فاصله 1 متری تی وی بره تصویر قطع میشه!
و اما وبکم در یک بسته بندی توی کارتن تی وی موجوده. ببینید اگر نیاز هست، بفرمایید تا از وبکم و جعبش عکس بگیرم ، بذارم اینجا!
اقا ما هر چی دیروز به دوتا از نمایندگیهای توی خیابان سعدی(مشهد) گفتیم که وبکم داره گفتن اره وبا دست یک چشمی جلوی tv رو نشون دادن منم گفتم این سنسور حضور بیننده است اونها میگفتن خیر چشمی کنترل که سمت چپ tv بود رو نشون میدادن و میگفتن این سنسور حضور بینندست . منم که قبول نکردم. حالا اگر حال وحوصله داشتی عکسشم بزاری که کمکی واسه همه دوستان میشه.

ramincybran
02-11-2011, 17:02
اقا ما هر چی دیروز به دوتا از نمایندگیهای توی خیابان سعدی(مشهد) گفتیم که وبکم داره گفتن اره وبا دست یک چشمی جلوی tv رو نشون دادن منم گفتم این سنسور حضور بیننده است اونها میگفتن خیر چشمی کنترل که سمت چپ tv بود رو نشون میدادن و میگفتن این سنسور حضور بینندست . منم که قبول نکردم. حالا اگر حال وحوصله داشتی عکسشم بزاری که کمکی واسه همه دوستان میشه.

اون سنسور بطور built in پایین سمت چپ ارم sony هست.نکته بعد اینه که این سنسور برای distance alert بکار میاد و اصلا بدرد چت نمیخوره(البته با همین فریم داغون و کیفیت نسبتا پایین از خیلی از وب کم ها بهتره:31:)

این دوربین built in قابلیت تشخیص چهره رو داره و برای اخطار فاصله بکار میره.اینکه توی چت skype میشه ازش استفاده کرد یا نه من خبر ندارم

lurenzo
03-11-2011, 19:45

عکس ها رو با آیپادتاچ گرفتم، بخاطر کیفیت ببخشید:

عکس ویکم و جعبش که توی کارتن تی وی وجود داره!

عکس عینک های سه بعدی مدل BR250 که به تعداد دو عدد همراه تی وی هست.

bahamir
04-11-2011, 10:10
سلام به همگی
ظاهرا مدلهای خاور میانه، وب کم رو توی بسته بندی خود تلویزیون ندارند و باید جداگانه خریداری کرد ولی موضوع جالب اینه که توی سایت امارات قسمت مشخصات در مورد لوازم جانبی همراه تلویزیون نوشته عینک TGD-BR250/B ولی توی سایت ایران نوشته TGD-BR100/B که یا اشتباه زده یا شرکت اینقدر دزده که عینک رو از روی تلویزیون بلند می کنه

قسمت جالب اینه که در manual قابل دانلود از هر دو سایت بالا در صفحه ۸ ننوشته که کدوم عینک با دستگاه هست ولی نوشته که برای NX925 دوربین و میکروفن با دستگاه عرضه می شه، حالا پیدا نکنید پرتقال فروش را
من می خواستم ۵۵ اینچش رو بخرم ولی این کثافت کاری ها رو که دیدم بی خیال شدم

mzy
04-11-2011, 13:50
اساتید گرامی این تلویزیون dvbt , dvbs هم داره؟

lurenzo
04-11-2011, 20:08
اساتید گرامی این تلویزیون dvbt , dvbs هم داره؟

تلویزیون های موجود فقط ----T دارن!

alijigari
04-11-2011, 20:13
دوستان کلا قیمت این webcam و br 250 چند هست ؟؟؟؟؟؟؟
من موندم چه کار کنم بخرم یا نه

lurenzo
04-11-2011, 21:40
دوستان کلا قیمت این webcam و br 250 چند هست ؟؟؟؟؟؟؟
من موندم چه کار کنم بخرم یا نه

اول اينكه فكر نميكنم BR250 با BR100 خيلى فرق داشته باشه!
دوم اينكه فكر كنم خيلى بخوان گرون بدن يه وبكم و دو تا عينك بشه ٤٠٠ تومن!
بنظر من اگه دلت راضى نيست بدون گارانتى بخرى، برو از نمايندگى بخر! البته همون ٣٧٠٠ تومنى كه گفتى. (من خودم سفارش دادم از بانه آوردن.)

hovo
05-11-2011, 13:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

kambiz11000
10-11-2011, 11:07
قیمت بدون گارانتی KDL 55HX 925 سایز 55 اینچ 3,854,400 تومان

shamika
10-11-2011, 16:37
قیمت بدون گارانتی KDL 55HX 925 سایز 55 اینچ 3,854,400 تومان

کامبیز خان این قیمت کجاست ؟ آدمو وسوسه میکنه !

tap10
10-11-2011, 16:44
وبکم در خود تی وی تعبیه شده نیازی به خرید جداگانه نیست.

shamika
10-11-2011, 18:21

خیلی عذر میخوام پس این چیه ؟

اینم توضیحات خود سایت سونی :

اونی بالای پانل تعبیه شده سنسور حرکته که وظیفش بررسی حرکت کاربره جهت صرفه جویی در مصرف برقه !

alijigari
10-11-2011, 21:55

قیمت عینک و قیمت وب کم

lurenzo
11-11-2011, 00:50

آقا شما حالت خوب نیست یا ما رو گرفتی؟
بعد از اینکه من واست عکس از وبکمی که توی کارتن تی وی ارائه شده گذاشتم، بازم میای میگی وبکم توی خود تی وی تعبیه شده؟!!!:18:

kambiz11000
11-11-2011, 08:02
کامبیز خان این قیمت کجاست ؟ آدمو وسوسه میکنه !

فرستاده شد.

alijigari
13-11-2011, 13:01
دوستان با فلش یا هارد فیلم های با فرمت m2tc را ساپورت میکنه میگن نوع فرمت برای blue ... و فیلم های 3d هست -

shamika
13-11-2011, 13:19
دوستان با فلش یا هارد فیلم های با فرمت m2tc را ساپورت میکنه میگن نوع فرمت برای blue ... و فیلم های 3d هست -

علی جان اون m2tc نیست و m2ts است . بله درسته این فرمت برای اطلاعات بلوری به کار برده می شود . این فرمت و mts از نوع AVCHD می باشند که به راحتی قابل پخش بر روی تلویزیون براویا می باشد .
اینم مدرکش :

tap10
13-11-2011, 21:29
آقا شما حالت خوب نیست یا ما رو گرفتی؟
بعد از اینکه من واست عکس از وبکمی که توی کارتن تی وی ارائه شده گذاشتم، بازم میای میگی وبکم توی خود تی وی تعبیه شده؟!!!:18:
عزیز وقتی واسم توضیح دادی قبول کردم .اما چند روز پیش رفتم مشهد نماینگی دقیقا این مدل روشن بود سر وبکم بحث مفصلی شد فروشنده اتفاقا پای لب تاب نشته بود و در کمال تعجب از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد ومن دستم رو جلوی چشمی وبکم که سمت چپ tv بود گذاشتم .و یجورایی ضایمون کرد.

lurenzo
13-11-2011, 22:59
فروشنده اتفاقا پای لب تاب نشته بود و در کمال تعجب از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد ومن دستم رو جلوی چشمی وبکم که سمت چپ tv بود گذاشتم .و یجورایی ضایمون کرد.
دقیقاً متوجه نشدم که چه گذشت ولی باید بگم که اگر وبکم رو به تی وی وصل نکنی، اصلاً وارد برنامه اسکایپ نمیشه و ارور میده که دوربین و میکروفون ( یا همون وبکم ) رو به تی وی وصل کن و بعدش دوباره امتحان کن!

alijigari
14-11-2011, 08:43
علی جان اون m2tc نیست و m2ts است . بله درسته این فرمت برای اطلاعات بلوری به کار برده می شود . این فرمت و mts از نوع AVCHD می باشند که به راحتی قابل پخش بر روی تلویزیون براویا می باشد .
اینم مدرکش :

خیلی منون از راهنمایتون -اخه این فرمت را که من اشتباه نوشتم فروشنده گفته بود و من اونو نوشتم حالا یک سوال -حجم این فرمتها برای هر فیلم 25 گیگ تا 50 گیگ هست ایا tv هارد اکسترنال هم ساپورت میکته ؟

shamika
14-11-2011, 09:25
خیلی منون از راهنمایتون -اخه این فرمت را که من اشتباه نوشتم فروشنده گفته بود و من اونو نوشتم حالا یک سوال -حجم این فرمتها برای هر فیلم 25 گیگ تا 50 گیگ هست ایا tv هارد اکسترنال هم ساپورت میکته ؟

متأسفانه فقط هارد رو با فرمت Fat32 میخونه و در معماری این فایل سیستم حداکثر حجم یک فایل 4 گیگ تعیین شده است . پس باید فایل های حجیم رو به چند تکه تقسیم کرد .

tap10
14-11-2011, 19:18
دقیقاً متوجه نشدم که چه گذشت ولی باید بگم که اگر وبکم رو به تی وی وصل نکنی، اصلاً وارد برنامه اسکایپ نمیشه و ارور میده که دوربین و میکروفون ( یا همون وبکم ) رو به تی وی وصل کن و بعدش دوباره امتحان کن!
بحث من با نمایندگی هم سر وجود وبکم بصورت جداگانه بود. که ایشان اصرار داشت که مدلی که سفارش ایران است وبکم داخلش تی وی تعبیه شده وقتی دید بدجور پای حرفم هستم که اشتباه میکنی و وبکم جداگانه هست خودش پای لب تاب نشسته بود و وارد اسکایپ شد وبا تی وی از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد و من که اصرار داشتم که اون چشمی که جلوی تی وی هست مربوط به چشمی حضور بیننده است. اون گفت حالا برو دستت رو بزار جلوی اون چشمی که میگی مال حضور بیننده هست که منم رفتم جلو که در کمال تعجب دیدم بله درست میگه وبکمش داخلی و بنده ضایع شدم.

lurenzo
14-11-2011, 21:01
بحث من با نمایندگی هم سر وجود وبکم بصورت جداگانه بود. که ایشان اصرار داشت که مدلی که سفارش ایران است وبکم داخلش تی وی تعبیه شده وقتی دید بدجور پای حرفم هستم که اشتباه میکنی و وبکم جداگانه هست خودش پای لب تاب نشسته بود و وارد اسکایپ شد وبا تی وی از طریق اسکایپ ارتباط برقرار کرد و من که اصرار داشتم که اون چشمی که جلوی تی وی هست مربوط به چشمی حضور بیننده است. اون گفت حالا برو دستت رو بزار جلوی اون چشمی که میگی مال حضور بیننده هست که منم رفتم جلو که در کمال تعجب دیدم بله درست میگه وبکمش داخلی و بنده ضایع شدم.

منو ببخشید ولی برای اینکه قضیه برای خودم روشن بشه یه سوال میپرسم:
وارد تنظیمات تی وی که بشی (البته فکر کنم خودت NX720 داری و میدونی) به قسمت تنیظیمات دوربین حضورسنج که بری تصویری که دوربین داره میگیره رو نشون میده. گفتم شاید فروشنده به اون قسمت رفته و به شما گفته دستت رو جلوی دوربین بگیری!

در کل چیزی که تو کت من نمیره اینه که چطور ممکنه سونی از سودی که از فروش وبکم بصورت جداگانه عایدش میشه بگذره؟!! چطور ممکنه از یه مدل تی وی، دو سری با امکانات متفاوت بزنه و صداش رو هیچ جا درنیاره! همچنین توی همه سایت های سونی زده برای استفاده از skype نیاز به وبکم CMU-BR100 هستش!

alijigari
14-11-2011, 23:24

دوست عزیز
1-یعنی شما تصویر فروشنده از روی tv با برنامه skype دیدی و اون هم از روی لب تاپش با برنا مه skype تصویر شما را نشان داد2
2- یا برنامه خاصی نبود ! چون این خیلی مهم هست

چون این tv این قابلیت را داره که با لب تاپ میتونی بهش وصل بشی و هر تصویری را بهش منتقل کنی و نشون میده

شاید برای شما از روش دوم استفاده کرده بود واقعا اگه این جور باشه دل چرکری ما هم حل میشه و میرم میخرم

درمورد عینک ها هم پرسیدم میگن بقیه مدل ها جداگونه میاید و باید بدیم به مشتری ولی برای این مدل توی خوه کارتن هست و ما نمی تونیم دست بزنیم - قیمت هر عینک هم 94000 تومان هست

دوستان کسی می دونه برد wifi ان چقدر است چون در مورد سامسونگ میگن تا 3 متر بیشتر برد نداره نکنه برای سونی هم همین طور باشه :41:

tap10
15-11-2011, 01:17
دوست عزیز
1-یعنی شما تصویر فروشنده از روی tv با برنامه skype دیدی و اون هم از روی لب تاپش با برنا مه skype تصویر شما را نشان داد2

چون این tv این قابلیت را داره که با لب تاپ میتونی بهش وصل بشی و هر تصویری را بهش منتقل کنی و نشون میده

شاید برای شما از روش دوم استفاده کرده بود واقعا اگه این جور باشه دل چرکری ما هم حل میشه و میرم میخرم

درمورد عینک ها هم پرسیدم میگن بقیه مدل ها جداگونه میاید و باید بدیم به مشتری ولی برای این مدل توی خوه کارتن هست و ما نمی تونیم دست بزنیم - قیمت هر عینک هم 94000 تومان هست

دوستان کسی می دونه برد wifi ان چقدر است چون در مورد سامسونگ میگن تا 3 متر بیشتر برد نداره نکنه برای سونی هم همین طور باشه :41:
اره دوست عزیز دقیقا با برنامه اسکایپ با هم ارتباط برقرار کرد.و اون تصویر من و من تصویر اون رو میدیدم. :5: اینم میدونم که این تی وی قابلیت ارتباط با لب تاب رو داره

tap10
15-11-2011, 01:31
من خودم NX720 دارم وقتی دیدم تو بانه و گناوه این مدل بدون پایه و تو اکثر کشورها که تو نت دیدم بدون پایه عرضه میشه و تو ایران (فقط نمایندگی رسمی) با پایه عرضه میشه دیگه داشتن وبکم داخلی واسه مدل HX925 زیاد جای تعجب نداره.

alijigari
15-11-2011, 08:55
عکس ها رو با آیپادتاچ گرفتم، بخاطر کیفیت ببخشید:

عکس ویکم و جعبش که توی کارتن تی وی وجود داره!

عکس عینک های سه بعدی مدل BR250 که به تعداد دو عدد همراه تی وی هست.

اره دوست عزیز دقیقا با برنامه اسکایپ با هم ارتباط برقرار کرد.و اون تصویر من و من تصویر اون رو میدیدم. :5: اینم میدونم که این تی وی قابلیت ارتباط با لب تاب رو داره

سلام به دو دوست گلم -جسارت نباشه اما صحبتهایی که شده ضد و نقیض هم هستند
ایا این مدلی که در ایران سونی فروخته میشود از نظر شماره سریال با مدلی که در بانه فروخته میشود یکسان هست و هر دو ساخت یک کشور خورده ؟

اخه دوستمون در مورد پایه گفتم ممکنه یه جا کم باشه یا یک جا زیاد اما فکر نکنم sony بیاد برای ایران طراحیشو عوض کنه و داخل خود tv بزاره وبعد روی سایت برای فروش بزاره

alijigari
15-11-2011, 09:25
دوستام من این لینک وتصویر را از خوده سایت سونی ایران پیدا کردم !!!!!!!!!!

راهنمای انلاین سونی

alijigari
15-11-2011, 09:35
حسگر ردیابی هوشمند

shahyad_joon
15-11-2011, 13:13
سلام
من این tv رو از بانه خریدم به قیمت 1130000 تومان که 100 هم هزینه حمل گرفت.
2 تا جعبه به من دادند
1- جعبه خود tv و ملحقات
2- جعبه استند آلمینیومیش که دوربین درون اون جعبه بود.
2 تا عینک br250 هم با 2 کابل برای شارژشون بود.

lurenzo
15-11-2011, 13:17
در کل چیزی که تو کت من نمیره اینه که چطور ممکنه سونی از سودی که از فروش وبکم بصورت جداگانه عایدش میشه بگذره؟!! چطور ممکنه از یه مدل تی وی، دو سری با امکانات متفاوت بزنه و صداش رو هیچ جا درنیاره! همچنین توی همه سایت های سونی زده برای استفاده از skype نیاز به وبکم CMU-BR100 هستش!

سلام به دو دوست گلم -جسارت نباشه اما صحبتهایی که شده ضد و نقیض هم هستند
ایا این مدلی که در ایران سونی فروخته میشود از نظر شماره سریال با مدلی که در بانه فروخته میشود یکسان هست و هر دو ساخت یک کشور خورده ؟

اخه دوستمون در مورد پایه گفتم ممکنه یه جا کم باشه یا یک جا زیاد اما فکر نکنم sony بیاد برای ایران طراحیشو عوض کنه و داخل خود tv بزاره وبعد روی سایت برای فروش بزاره

سوال من هم همینه که بعیده دو سری متفاوت از یک مدل توسط سونی ساخته شده باشه!
مدلی که من از بانه خریدم ساخت مالزی هستش! باید ببینیم مدل که بازرگانی ایران وارد کرده ساخت کجاست؟

shahyad_joon
15-11-2011, 13:21
اگر شما هم این tv رو دارید لطفا بفرمایید که
1 - چطور میشه از face book استفاده کرد. vpn می خواد؟
دستگاه من به اینترنت وصل شده (البته با سرعت 512) که خیلی هم کنده سرعت شما چطوره؟
2 - vpn میشه نصب کرد روش؟
3- skyp رو هم وارد نمیشه

alijigari
15-11-2011, 13:27
سلام
.

فکر کنم منظورتون 3/110 بوده

shahyad_joon
15-11-2011, 13:29
نه دلار گرون شده دیگه 3100 توی سایت نمیدن

shamika
15-11-2011, 13:29
سلام
2 تا جعبه به من دادند
1- جعبه خود tv و ملحقات
2- جعبه استند آلمینیومیش که دوربین درون اون جعبه بود.
2 تا عینک br250 هم با 2 کابل برای شارژشون بود.

شهیاد جون مطمئنی از قیمت !؟
این تی وی تو بانه هم از 3 میلیون کمتر نیست !

shahyad_joon
15-11-2011, 13:32
نه قیمت بانه ایش 3/130 بود که من تهیه کردم.
جاهای دیگه گرون ترم بود

alijigari
15-11-2011, 13:43
سوال من هم همینه که بعیده دو سری متفاوت از یک مدل توسط سونی ساخته شده باشه!

در پست 86 : دور بین و میکروفن صدای شما را ضبط میکند
در پست 87 : تصاویر گرفته شده با حسگر دوربین دار داخلی قابل ظبط یا لنتقال نمیباشد

چون manual خود شرکت سونی ایران هست
پس دوربین را ورمیدارن
و عینکها را هم شاید برای شرکت سونی از اون طرف br 100 میزارن یا خودشون اینجا br 100 زیاد دارن با br250 عوض میکنن تا بعدش بگن بیاید br 250 جدید رسیده و دوباره پول بگیرن
تنها تفاوتشون br100 باطری میخوره اما br250 از طریق usb شارژ میشه و میگن جنس شیشه های خود عینک یکسان هست

lurenzo
15-11-2011, 21:49
اگر شما هم این tv رو دارید لطفا بفرمایید که
1 - چطور میشه از face book استفاده کرد. vpn می خواد؟
دستگاه من به اینترنت وصل شده (البته با سرعت 512) که خیلی هم کنده سرعت شما چطوره؟
2 - vpn میشه نصب کرد روش؟
3- skyp رو هم وارد نمیشه

چيز پى ان رو كه نميشه روى تى وى ست كرد ولى ميتونى يه پروكسى روى تى وى ست كنى و از اسكايپ استفاده كنى!

shahyad_joon
15-11-2011, 22:35
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

چيز پى ان رو كه نميشه روى تى وى ست كرد ولى ميتونى يه پروكسى روى تى وى ست كنى و از اسكايپ استفاده كنى!

------ که میگی رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

به نظرم اگر از بک روتر یا اکسس پوینت با قابلیت ست کردن vpn استفاده بشه هم skype میره و هم facebook

mzy
16-11-2011, 00:22
قیمتش خوب اومده پایین ولی هنوز گرونه!

lurenzo
16-11-2011, 01:23
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------

------ که میگی رو میشه بیشتر توضیح بدی؟

به نظرم اگر از بک روتر یا اکسس پوینت با قابلیت ست کردن vpn استفاده بشه هم skype میره و هم facebook

میتونی توی اینترنت بگردی و ------ رایگان (بصورت یدونه آیپی بهمراه یه شماره پورت هستش) گیر بیاری و وقتی تنظیمات شبکه رو بصورت دستی رو تی وی ست میکنی، همونجا توی قسمت مربوطه واردش کنی!
من یکبار این کار رو کردم و تونستم از اسکایپ استفاده کنم ولی هر کاری کردم نتونستم برم توی فیسبوک!

Sadeq_ME
16-11-2011, 13:47
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تلوزیونهای جدید سونی که دستگاه گیرنده کانالهای مراکز استان(همون دستگاه گیرنده ی دیجیتاله؟؟) که داخل خود تلوزیون هست تنظیماتش به چه شکلی‌ هست تا بشه از این امکانش استفاده کرد؟چون توی دفترچه اش که چیزی در این مورد ننوشته.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lurenzo
16-11-2011, 16:29
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در تلوزیونهای جدید سونی که دستگاه گیرنده کانالهای مراکز استان(همون دستگاه گیرنده ی دیجیتاله؟؟) که داخل خود تلوزیون هست تنظیماتش به چه شکلی‌ هست تا بشه از این امکانش استفاده کرد؟چون توی دفترچه اش که چیزی در این مورد ننوشته.
با تشکر[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
ببین تایپیک زیر کمکی بهت میکنه!

tap10
27-11-2011, 02:35
دوست عزیز

دیروز هم یکی از دوستان hx925 خریداری کرد که اون هم وبکم جداگانه نداشت. و وبکم داخل خود تی وی بود. قابل توجه برخی از دوستان.

alijigari
27-11-2011, 08:42
دیروز هم یکی از دوستان hx925 خریداری کرد که اون هم وبکم جداگانه نداشت. و وبکم داخل خود تی وی بود. قابل توجه برخی از دوستان.

دوست عزیز من این عکس ها را که از خودم نساختم !!!!!!!
این عکسها را خود سایت سونی ایران برای راهنمای انلاین به زبان فارسی گذاشته !

در پست 86 :دوربین و میکروفن فقط صدای شما را ضبط میکند !

در پست 87 : تصاویر گرفته شده با حسگر دوربین دار داخلی قابل ظبط یا انتقال نمیباشد

اینم لینک راهنمای فارسی شرکت سونی ایران !!!!!!!!!!!!!!

اگه hx-925 دوستتون بر خلاف این کار میکنه لطفا از صفحه tv عکس بگیرن !

tap10
27-11-2011, 15:53
دوست عزیز من این عکس ها را که از خودم نساختم !!!!!!!
این عکسها را خود سایت سونی ایران برای راهنمای انلاین به زبان فارسی گذاشته !

در پست 86 :دوربین و میکروفن فقط صدای شما را ضبط میکند !

در پست 87 : تصاویر گرفته شده با حسگر دوربین دار داخلی قابل ظبط یا انتقال نمیباشد

اینم لینک راهنمای فارسی شرکت سونی ایران !!!!!!!!!!!!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه hx-925 دوستتون بر خلاف این کار میکنه لطفا از صفحه tv عکس بگیرن !
لطفا برید این تی وی رو از نزدیک ببینید بعد قضاوت کنید.

karbar200
15-12-2011, 19:33
سلام من می خواهم یک تلویزیون led 3d بخرم

به نظر شما این مدل خوبه و غیر این چه مارک و چه مدلی خوبه؟؟؟؟

kambiz11000
16-12-2011, 12:51
سلام من می خواهم یک تلویزیون led 3d بخرم

به نظر شما این مدل خوبه و غیر این چه مارک و چه مدلی خوبه؟؟؟؟

بهترین LED بازار ایرانه .
اگه مشکل بودجه ندارید بین HX-925 و VT30 یکی انتخواب کنید.

alijigari
16-12-2011, 15:19
دوستان کسی قیمت جدیدش را داره ؟ انگار بازم گرون شد

tap10
17-12-2011, 00:32
بله کل محصولات سونی در خود دبی هم گران شده توی گناوه و دیلم هم گران شده اکثر مدلها.

alijigari
17-12-2011, 07:59
حیف مفت از دست دادیم رفت 3670 مفت ترین قیمت بود - دیگه چشنواره ندارن که بریم بخریم :19:

alijigari
25-12-2011, 10:48
دوستانی که hx 925 دارند میگن کیفیت رنگ و شفافیتش خوبه اما
1- میگن برای تصاویر 3 بعدی خوب عمل نمیکنه
2-اگر تصویر ما 1080 hd باشه بازم 3 بعدی روش جوا ب نمیده ؟

lurenzo
25-12-2011, 16:51
دوستانی که hx 925 دارند میگن کیفیت رنگ و شفافیتش خوبه اما
1- میگن برای تصاویر 3 بعدی خوب عمل نمیکنه
2-اگر تصویر ما 1080 hd باشه بازم 3 بعدی روش جوا ب نمیده ؟

کی این حرف رو زده؟!!
الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!

alijigari
25-12-2011, 17:12
کی این حرف رو زده؟!!
الان شما با هیچ تلویزیونی نمیتونی بیشتر از یه ربع سه بعدی ببینی! بعلت درد از ناحیه چشم و سر!
در کل من کیفیت رنگش رو در حالت سه بعدی هم میپسندم و پیشنهاد میکنم صرفاً بخاطر قابلیت سه بعدی این تی وی رو نخرید!

دوست عزیز با کانال های full hd هم کیفیت تبدیل به 3 بعدی خوب نیست ؟
یا اینکه حتما باید فیلم 3 بعدی باشه ؟

lurenzo
26-12-2011, 00:04
دوست عزیز با کانال های full hd هم کیفیت تبدیل به 3 بعدی خوب نیست ؟
یا اینکه حتما باید فیلم 3 بعدی باشه ؟

من هم کانال سه بعدی رو امتحان کردم و هم فیلم رو! (البته نه فیلم بلوری که اونم فرقی نداره.)
در کل سیستم سه بعدی کنونی نقص های فراوانی داره که باعث بروز سر درد میشه.ایشالا طی سالیان آینده این مشکلات کمتر بشن ولی چیزی که واضحه اینه که الان زمان مناسبی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیست.
بیشتر میتونید روی جنبه fun قضیه حساب کنید تا اینکه بخواید مثلاً یه فیلم سه بعدی رو بصورت کامل ببینید.

hayat
29-12-2011, 19:23
من هم کانال سه بعدی رو امتحان کردم و هم فیلم رو! (البته نه فیلم بلوری که اونم فرقی نداره.)
در کل سیستم سه بعدی کنونی نقص های فراوانی داره که باعث بروز سر درد میشه.ایشالا طی سالیان آینده این مشکلات کمتر بشن ولی چیزی که واضحه اینه که الان زمان مناسبی برای دیدن تصاویر سه بعدی نیست.
بیشتر میتونید روی جنبه fun قضیه حساب کنید تا اینکه بخواید مثلاً یه فیلم سه بعدی رو بصورت کامل ببینید.
دوست من درسته سيسم سه بعدي نقص هاي فروان داره اما اگه اين فيلمهاي بلوري رو نگاه كني نظرتون 180 درجه تغيير ميكنه و صد درصد عاشق سه بعدي ميشويد درسته توي ايران دسترسي به اين فيلمها سخته اما اگه اين فيلمها رو تماشا كني متوجه تفاوتها خواهيدشد ...

lurenzo
29-12-2011, 23:58
دوست من درسته سيسم سه بعدي نقص هاي فروان داره اما اگه اين فيلمهاي بلوري رو نگاه كني نظرتون 180 درجه تغيير ميكنه و صد درصد عاشق سه بعدي ميشويد درسته توي ايران دسترسي به اين فيلمها سخته اما اگه اين فيلمها رو تماشا كني متوجه تفاوتها خواهيدشد ...

یعنی خود شما فیلم بلوری سه بعدی رو تا آخر تونستید تماشا کنید بدون اینکه سر یا چشمتون درد بگیره؟
اگر اینجوری باشه، حاضرم هزینه کنم و تستش کنم!

alijigari
01-01-2012, 06:26
یعنی خود شما فیلم بلوری سه بعدی رو تا آخر تونستید تماشا کنید بدون اینکه سر یا چشمتون درد بگیره؟

شما امتحان کردید

lurenzo
01-01-2012, 07:04
شما امتحان کردید

دوستان منتظر تست من نباشن چون تجهیزاتش رو از قبیل بلوری پلیر ندارم.
توی برنامم گذاشتم که بخرم ولی معلوم نیست کی تهیه بشه.

hayat
01-01-2012, 23:10
بله دوست عزيز من چند فيلم كامل سه بعدي دارم وبا ps3 همه فيلمهام رو نگاه مي كنم براي مثال فيلم انيميشن من نفرت انگيز كه هم نسخه سه بعديش رو دارم وهم نسخه ريپ شده با كيفيت بالا رودارم ، توي سه بعدي كيفيتش خارقالعاده بالا ميره طوري كه دوست دارم همه فيلمها رو سه بعدي ببينم

lurenzo
01-01-2012, 23:40
بله دوست عزيز من چند فيلم كامل سه بعدي دارم وبا ps3 همه فيلمهام رو نگاه مي كنم براي مثال فيلم انيميشن من نفرت انگيز كه هم نسخه سه بعديش رو دارم وهم نسخه ريپ شده با كيفيت بالا رودارم ، توي سه بعدي كيفيتش خارقالعاده بالا ميره طوري كه دوست دارم همه فيلمها رو سه بعدي ببينم

اتفاقاً من هم نسخه سه بعدی ریپ شده این انیمیشن رو دارم ولی همونطور که گفتم بیشتر از یه ربع نمیشه نگاه کرد.
حالا باید ببینم نسخه بلوری سه بعدیش چطوره!!!

alijigari
02-01-2012, 00:12

اتفاقاً من هم نسخه سه بعدی ریپ شده این انیمیشن رو دارم ولی همونطور که گفتم بیشتر از یه ربع نمیشه نگاه کرد.
حالا باید ببینم نسخه بلوری سه بعدیش چطوره!!!

دوست عیزمون میفرمایند که بشتر از 15 دقیقه نمیشه فیلم ریپ شده نسخه سه بعدی را دید اما شما میفرمایید که نسخه سه بعدی این فیلم را ایا مثلا به مدت 1 ساعت یا 2 ساعت مشاهده فرمودید یا نه ؟

در مورد کانا لهای hdکه خود tv به 3d تبدیل میکنه که همین مشکل وجود داره ؟؟

اگه نشه بیشتر از 15 دقیقه بشه باهاش دید که فایده نداره

lurenzo
02-01-2012, 07:09
دوست عیزمون میفرمایند که بشتر از 15 دقیقه نمیشه فیلم ریپ شده نسخه سه بعدی را دید اما شما میفرمایید که نسخه سه بعدی این فیلم را ایا مثلا به مدت 1 ساعت یا 2 ساعت مشاهده فرمودید یا نه ؟

البته من اینو هم اضافه کنم که وزن عینک های سونی بالاست و اگر در آینده سبکتر بشن شاید شرایط کمی بهتر و تحملشون برای مدت طولانی راحت تر بشه!
دوستمون گفتن شرایط توی بلوری اوریجینال 3D فرق میکنه و راحت میشه کل فیلم رو نگاه کرد، که باید دید و بعد نظر داد.

hayat
02-01-2012, 23:31

بله من بدون هیچ مشکلی تا یک ساعت هم نگاه کردم کیفیت خوب فیلم باعث میشه تمام این نواقص از بین برند

manaminjamkharam
04-01-2012, 15:15
دوستان کیفیت تصاویر SD تووی hx925 خوب هست ؟ هم از نظر upscaling و هم از نظر کیفیت خود تصویر . بین دوستان کسی هست که از این نظر اون رو با vt30 پاناسونیک مقایسه کرده باشه ؟ یا با مدل های دیگه ؟

ممنون

kambizlife
17-01-2012, 18:51
درود به همه
من قصد خريد تلويزيون HX925 رو دارم از نمايندگى سونى.با توجه به افزايش قيمت فوق العاده تى وى ها در بانه به نظر شما نمايندگى سونى هم قيمت ها رو با توجه به نرسانات دلار بالا مى بره يا نه؟بهتره الان براى خريد با قيمت ٤٣٠٠ اقدام كنم يا در جشنواره احتمالى نوروز ٩١ كاهش قيمت خواهد داشت يا حداقل همراه برخى اقلام هديه ارائه ميشه؟خلاصه صبر كنم تا عيد يا الان بگيرم اين مدل رو.ممنون ميشم كامل جواب بدين

ebow
20-01-2012, 01:43
درود به همه
من قصد خريد تلويزيون HX925 رو دارم از نمايندگى سونى.با توجه به افزايش قيمت فوق العاده تى وى ها در بانه به نظر شما نمايندگى سونى هم قيمت ها رو با توجه به نرسانات دلار بالا مى بره يا نه؟بهتره الان براى خريد با قيمت ٤٣٠٠ اقدام كنم يا در جشنواره احتمالى نوروز ٩١ كاهش قيمت خواهد داشت يا حداقل همراه برخى اقلام هديه ارائه ميشه؟خلاصه صبر كنم تا عيد يا الان بگيرم اين مدل رو.ممنون ميشم كامل جواب بدين

از این جا بخر :
3,500,000 تومان :11::11::11::46::46::46:
شماره انبارداري: 018
وضعيت موجودي: موجود است
مقدار: 10 عدد
تعداد:
افزودن به ليست مقايسه | افزودن به محصولات مورد علاقه

ال ای دی سه بعدی سونی (مدل "46 HX925)

اینم از مشخصات کاملش:
مدل :
اندازه صفحه LCD 46 اینچ(117 سانتی متر )،16:9
سیستم تلویزیون دیجیتال: ----T آنالوگ: B/G, D/K, I, L, M
سیستم رنگ NTSC 3.58, NTSC 4.43, PAL, SECAM
سیگنال ویدیویی 480/60i, 480/60p, 576/50i, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/50i, 1080/60i, 1080/24p (HDMI™ only), 1080/50p (HDMI™ / Component), 1080/60p (HDMI™ / Component)

تصویروضوح تصویر Full HD 1080 (1920 x 1080)
پردازشگر تصویر موتور تصویر پیشرفته X-Reality
فناوری حرکت فریم سریع Motionflow™ XR 800
مدول نور زمینه فناوری Peak LED هوشمند
پانل OptiContrast بله (پانل شیشه ای )
فناوری تولید رنگهای زنده بله
رنگ عمیق بله
تقویت کننده تصویر هوشمند بله
سیستم کاهنده نویز MPEG هوشمند بله
تقویت کننده کنتراست پیشرفته (ACE ) بله
سینما واقعی 24 P بله
نمایش عکس با کیفیت HD بر روی صفحه بزرگ بله
زاویه دید 178 درجه (چپ / راست) ، 178 درجه (بالا /پایین )
فرمت صفحه TV: Full/ Normal/ Wide Zoom/ Zoom/ Caption/ 14:9, PC: Full 1/ Full 2/ Normal
حالت تصویر Vivid/ Standard/ Custom/ Cinema/ Game-Standard/ Game-Original/ Graphics/ Sports/ Animation/ Photo-Vivid/ Photo-Standard/ Photo-Original/ Photo-Custom
CineMotion/Film Mode/Cinema Drive بله
فیلتر شانه ای 3 بعدی بله
Full HD 3D بله
مجهز به فرستنده 3 بعدی بله
3 بعدی شبیه سازی شده بله

صداحالت صدا Dynamic / Standard / Clear Voice
حالت فراگیر Cinema / Music / Sports / Game
تقویت کننده صدا بله
سیستم صوتی S-Master بله
S-Force صدای فراگیر 3 بعدی S-force
دالبی Dolby® Digital/ Dolby® Digital Plus/ Dolby® Pulse
استریو شبیه سازی شده بله
سیستم استریو NICAM, A2
قدرت خروجی صدا 30 وات (10 وات * 3)

تر مینال هاورودی صوتی / HDMI 4 (2 پهلو / 2 عقب )
رابط USB2.0 1(پهلو)
رابط اتصال اترنت 1 (عقب)
ورودی ویدیو کامپوزیت 2 (آداپتور / عقب/ 1هیبرید)
ورودی ویدیو کامپوننت(Y/Pb/Pr) 1 (آداپتور / عقب/ هیبرید)
ورودی اتصال RF 1 (عقب)
ورودی HD15 PC/صوتی 1(پهلو )
ورودی صوتی آنالوگ 2 (آداپتور / عقب)
خروجی صوتی دیجیتال 1(پهلو )
خروجی صدا 1(پهلو )
خروجی هدفون 1(پهلو )

ویژگیهای دیگرعملکرد سازگار با براویا بله
ارتباط شبکه زنده دیجیتال DLNA بله
Photo MAP بله
شروع به کار و نمایش سریع بله
کیبورد جانبی (VAIO ) بله
حالت فریم تصویر بله
پخش USB بله(فیلم،موسیقی،عکس)
انتخاب صحنه عکس/موسیقی/سینما/بازی/گرافیک /ورزشی/انیمیشن
قفل والدین بله
ساعت بله
تایمر خواب بله
تایمر روشن / خاموش شدن بله
تله تکست بله(2000 صفحه )
تصویر و تصویر(PAP) تصویر و تصویر(متغیر)
PIP(تصویر در تصویر ) بله
زبان اطلاعات روی صفحه انگلیسی ،چینی،تایلندی،عربی،فارسی، ویتنامی،فرانسوی،روسی
قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست بله (20 درجه به چپ / 20 درجه به راست ) / بله (صفر تا 6 درجه قابل انعطاف )

ویژگی های پشتیبانی شبکهاتصال Wi-Fi Wi-Fi داخلی
ارتباط مستقیم Wi-Fi بروز رسانی شبکه
سازگاری با Skype بله :به دوربین CMU-BR100 نیاز است
TrackID™ بله
جستجوی فیلم بله
قابلیت کنترل از راه دور رسانه بله (بروز رسانی شبکه )
تازه ها بله (بروز رسانی شبکه )

شبکه سرگرمی سونیویدیو اینترنتی بله
فیس بوک و تویتر بله

ویژگی های ECOحالت خاموش نور زمینه بله
حسگر هوشمند حضور بیننده بله
حسگر حضور بیننده با سیستم تشخیص صورت بله
حسگر نور محیط بله
کلید صرفه جویی در مصرف برق بله
مواد بسته بندی کاغذ بازیافتی (بیش از 70 درصد)

موارد کلیبرق مورد نیاز AC 110-240V, 50/60Hz
مصرف برق تقریبا 139 وات (در حالت کارکرد )
ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه 258 * 692 * 1081 میلی متر
ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه تقریبا 1081 * 660 * 38 (36.4) میلی متر
وزن با پایه تقریبا 24 کیلوگرم
وزن بدون پایه حدودا 19.4 کیلوگرم

لوازم جانبی عرضه شدهکنترل از راه دور RM-GD017
باتری ها 2 عدد باتری اندازه AAA
عینک های 3 بعدی TDG-BR100/B x 2

lurenzo
20-01-2012, 13:07
از این جا بخر :

باید پایه ریلی، دو تا عینک BR250 و وبکم همراهش باشه که با مواردی که این سایت گفته متفاوت هست!

GOLESTAN2010
20-01-2012, 13:14
از این جا بخر :
شماره انبارداري: 018
وضعيت موجودي: موجود است
مقدار: 10 عدد
تعداد:
افزودن به ليست مقايسه | افزودن به محصولات مورد علاقه

ال ای دی سه بعدی سونی (مدل "46 HX925)

اینم از مشخصات کاملش:
مدل :
اندازه صفحه LCD 46 اینچ(117 سانتی متر )،16:9
سیستم تلویزیون دیجیتال: ----T آنالوگ: B/G, D/K, I, L, M
سیستم رنگ NTSC 3.58, NTSC 4.43, PAL, SECAM
سیگنال ویدیویی 480/60i, 480/60p, 576/50i, 576/50p, 720/50p, 720/60p, 1080/50i, 1080/60i, 1080/24p (HDMI™ only), 1080/50p (HDMI™ / Component), 1080/60p (HDMI™ / Component)

تصویروضوح تصویر Full HD 1080 (1920 x 1080)
پردازشگر تصویر موتور تصویر پیشرفته X-Reality
فناوری حرکت فریم سریع Motionflow™ XR 800
مدول نور زمینه فناوری Peak LED هوشمند
پانل OptiContrast بله (پانل شیشه ای )
فناوری تولید رنگهای زنده بله
رنگ عمیق بله
تقویت کننده تصویر هوشمند بله
سیستم کاهنده نویز MPEG هوشمند بله
تقویت کننده کنتراست پیشرفته (ACE ) بله
سینما واقعی 24 P بله
نمایش عکس با کیفیت HD بر روی صفحه بزرگ بله
زاویه دید 178 درجه (چپ / راست) ، 178 درجه (بالا /پایین )
فرمت صفحه TV: Full/ Normal/ Wide Zoom/ Zoom/ Caption/ 14:9, PC: Full 1/ Full 2/ Normal
حالت تصویر Vivid/ Standard/ Custom/ Cinema/ Game-Standard/ Game-Original/ Graphics/ Sports/ Animation/ Photo-Vivid/ Photo-Standard/ Photo-Original/ Photo-Custom
CineMotion/Film Mode/Cinema Drive بله
فیلتر شانه ای 3 بعدی بله
Full HD 3D بله
مجهز به فرستنده 3 بعدی بله
3 بعدی شبیه سازی شده بله

صداحالت صدا Dynamic / Standard / Clear Voice
حالت فراگیر Cinema / Music / Sports / Game
تقویت کننده صدا بله
سیستم صوتی S-Master بله
S-Force صدای فراگیر 3 بعدی S-force
دالبی Dolby® Digital/ Dolby® Digital Plus/ Dolby® Pulse
استریو شبیه سازی شده بله
سیستم استریو NICAM, A2
قدرت خروجی صدا 30 وات (10 وات * 3)

تر مینال هاورودی صوتی / HDMI 4 (2 پهلو / 2 عقب )
رابط USB2.0 1(پهلو)
رابط اتصال اترنت 1 (عقب)
ورودی ویدیو کامپوزیت 2 (آداپتور / عقب/ 1هیبرید)
ورودی ویدیو کامپوننت(Y/Pb/Pr) 1 (آداپتور / عقب/ هیبرید)
ورودی اتصال RF 1 (عقب)
ورودی HD15 PC/صوتی 1(پهلو )
ورودی صوتی آنالوگ 2 (آداپتور / عقب)
خروجی صوتی دیجیتال 1(پهلو )
خروجی صدا 1(پهلو )
خروجی هدفون 1(پهلو )

ویژگیهای دیگرعملکرد سازگار با براویا بله
ارتباط شبکه زنده دیجیتال DLNA بله
Photo MAP بله
شروع به کار و نمایش سریع بله
کیبورد جانبی (VAIO ) بله
حالت فریم تصویر بله
پخش USB بله(فیلم،موسیقی،عکس)
انتخاب صحنه عکس/موسیقی/سینما/بازی/گرافیک /ورزشی/انیمیشن
قفل والدین بله
ساعت بله
تایمر خواب بله
تایمر روشن / خاموش شدن بله
تله تکست بله(2000 صفحه )
تصویر و تصویر(PAP) تصویر و تصویر(متغیر)
PIP(تصویر در تصویر ) بله
زبان اطلاعات روی صفحه انگلیسی ،چینی،تایلندی،عربی،فارسی، ویتنامی،فرانسوی،روسی
قابل چرخش به بالا/ پایین و چپ/راست بله (20 درجه به چپ / 20 درجه به راست ) / بله (صفر تا 6 درجه قابل انعطاف )

ویژگی های پشتیبانی شبکهاتصال Wi-Fi Wi-Fi داخلی
ارتباط مستقیم Wi-Fi بروز رسانی شبکه
سازگاری با Skype بله :به دوربین CMU-BR100 نیاز است
TrackID™ بله
جستجوی فیلم بله
قابلیت کنترل از راه دور رسانه بله (بروز رسانی شبکه )
تازه ها بله (بروز رسانی شبکه )

شبکه سرگرمی سونیویدیو اینترنتی بله
فیس بوک و تویتر بله

ویژگی های ECOحالت خاموش نور زمینه بله
حسگر هوشمند حضور بیننده بله
حسگر حضور بیننده با سیستم تشخیص صورت بله
حسگر نور محیط بله
کلید صرفه جویی در مصرف برق بله
مواد بسته بندی کاغذ بازیافتی (بیش از 70 درصد)

موارد کلیبرق مورد نیاز AC 110-240V, 50/60Hz
مصرف برق تقریبا 139 وات (در حالت کارکرد )
ابعاد (عرض *طول *پهنا) با پایه 258 * 692 * 1081 میلی متر
ابعاد (عرض *طول *پهنا) بدون پایه تقریبا 1081 * 660 * 38 (36.4) میلی متر
وزن با پایه تقریبا 24 کیلوگرم
وزن بدون پایه حدودا 19.4 کیلوگرم

دوست عزیز این فیمت فدیمشه .......الان ببین چند شده!!!!!طی تماسی که باهاش داشتم ...4.100 قیمت داد صرف نمی کنه؟؟؟؟

alijigari
22-01-2012, 09:51
در 1.11.90 به قیمت 4.250 خریداری شد
1-کیفیت تبدیل 2بعدی به 3 بعدی خیلی خیلی ضعیف هست حتی روی کانال های 1080 p اصلا عمق نداره !
2-عینک br 250 روش بود !! اگه هم روش نباشه به فروشنده بگین میزاره -کارتون ها دو بار باز و بسته میشن !

lurenzo
22-01-2012, 13:24
در 1.11.90 به قیمت 4.250 خریداری شد
1-کیفیت تبدیل 2بعدی به 3 بعدی خیلی خیلی ضعیف هست حتی روی کانال های 1080 p اصلا عمق نداره !
2-عینک br 250 روش بود !! اگه هم روش نباشه به فروشنده بگین میزاره -کارتون ها دو بار باز و بسته میشن !

مبارک باشه!
از بانه خریدی؟
ایکاش اینقدر توی خرید تعلل نمیکردی تا به قیمت مناسبتری میخریدی!
تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی که توی همه تی وی ها جنبه تبلیغاتی داره.
وبکم و پایه ریلی (آلومینیومی) هم همراهش بود؟

mzy
22-01-2012, 13:29
درود دوستان
چطوری میتونم ساعت کارکرد ال ای دی های سونی رو چک کنم؟

lurenzo
22-01-2012, 14:05
درود دوستان
چطوری میتونم ساعت کارکرد ال ای دی های سونی رو چک کنم؟

مثل اینکه چنین گزینه ای ندارن.
چون توی منوی مخفیش هم نبود.(الان کد منوی مخفیش یادم نیست!)

alijigari
22-01-2012, 20:57
مبارک باشه!
از بانه خریدی؟
ایکاش اینقدر توی خرید تعلل نمیکردی تا به قیمت مناسبتری میخریدی!
تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی که توی همه تی وی ها جنبه تبلیغاتی داره.
وبکم و پایه ریلی (آلومینیومی) هم همراهش بود؟

خیلی ممنون
1-از نمایندگی گرفتم 4.250 با دو سال گارانتی
2-قبلا 3.700 بود تقریبا 500 ضرر کردم
3-من بیشتر دنبال دو بعدی به سه بعدی بودم که خیلی حالمو گرفت
4-پایه ریلی روش بود و عینک ها هم br250 شده که مثل اسباب بازی می مونه
5-وب کم هم نداشت از تهران بر داشتند
6-خود نمایندگی گفت تو سری های قبلی که جشنواره بوده از عمد br 100 میذاشتن ! و حالا که گرون کردن br250
میزارن و قرار تا هفته دیگه بازم گرون بشه شاید توی بار جدیدشون وب کم بزارن
7-برای کارای اینترنتی اصلا به درد نمی خوره -صفحه اصلی سونی را 1 دقیقه طول کشید تا باز کنه
8-راهی هست که صفحه مانیتور را از طریق بی سیم نشون بده که بشه هر فیلمی را روش اجرا کنیم که اون طرف ببینیم ؟
9-دوستان داخل جعبه دفترچه راهنمای نصب وب کم را گذاشته اما خبری از وب کم نیست

lurenzo
23-01-2012, 07:14
خیلی ممنون
6-خود نمایندگی گفت تو سری های قبلی که جشنواره بوده از عمد br 100 میذاشتن ! و حالا که گرون کردن br250
7-برای کارای اینترنتی اصلا به درد نمی خوره -صفحه اصلی سونی را 1 دقیقه طول کشید تا باز کنه
8-راهی هست که صفحه مانیتور را از طریق بی سیم نشون بده که بشه هر فیلمی را روش اجرا کنیم که اون طرف ببینیم ؟
9-دوستان داخل جعبه دفترچه راهنمای نصب وب کم را گذاشته اما خبری از وب کم نیست

واقعاً خیلی دزدن که وبکم رو از روی تی وی بر میدارن و یه ریال هم از قیمت تی وی کم نمیکنن!
با برنامه پولیه Wild Media Server میشه راحت انجام داد و آموزشش توی سایت موجوده ولی در کل چنگی به دل نمیزنه چون باز مشکل زیرنویس پابرجاست! (بنظرم به فکر یه HD Media Player باشی بهتره!)
لز قابلیت های اینترنتیش هم فقط وبگردیش قابل استفاده هست که اونم بستگی به سرعت اینترنتت داره.

alijigari
24-01-2012, 00:44
من چند تا کلیپ چند ثانیه سه بعدی دانلود کردم اما وقتی پخش کردم هیچ فرقی نمی کرد

ممنون میشم بقیه دوستان هم چک کنند -برای من که فرقی ایجاد نشود و تفاوتی دیده نشد

اشکال از tv من هست یا کلا سر کاریم

lurenzo
24-01-2012, 01:53
من چند تا کلیپ چند ثانیه سه بعدی دانلود کردم اما وقتی پخش کردم هیچ فرقی نمی کرد

ممنون میشم بقیه دوستان هم چک کنند -برای من که فرقی ایجاد نشود و تفاوتی دیده نشد

اشکال از tv من هست یا کلا سر کاریم

منظورت از هیچ فرقی نمیکرد چیه؟ اصلاً سه بعدی نمیدیدی؟
من امتحان کردم.خیلی راحت از تنظیمات سه بعدی حالت مناسب سه بعدی رو انتخاب میکنی و سه بعدی میبینی!

alijigari
24-01-2012, 14:47
منظورت از هیچ فرقی نمیکرد چیه؟ اصلاً سه بعدی نمیدیدی؟
من امتحان کردم.خیلی راحت از تنظیمات سه بعدی حالت مناسب سه بعدی رو انتخاب میکنی و سه بعدی میبینی!
من این فیلم را دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-کلا 3d سه حالت داره :
1-simulated 3d
2-side by side
3-over-under
فقط حالت 1 قابل مشاهده هست اما هیچ تغییری نمیده
حالت دوم و سوم که تصویر کلا با عینک قابل مشاهده نیست و خیلی جابجا و مسخره میشه

لطفا لینک چند ثانیه 3d که به راحتی براتون نشون میده بزارین که منم امتحان کنم

2-در مورد استند هم تو دفترچه نوشته که باید علامت پاور روی استند روشن بشه اما برای من کلا هیچ علامتی روشن نیست برای شما هم روی استند همین طور هست ؟

3-برای من صدا خیلی گرفته هست تازه ر-ی-س-ی-و-ر با کابل hdmi بهش وصل شده برای اکثر کانالها باید صدا را روی 50 بزارم و صدای ر-ی-س-و-ر هم تا وسط یا بالا تر بزارم
بازم این مشکل من هست ؟

4- پشت استند جای دو تا پورت hdmi هست اولی را که به hdmi 1 وصل کرده و ری .... را با کابل hdmi به پورت دوم hdmi استند وصل کردم شما هم همین طور کردید یا من اشتباه کردم

صدا بم و نشون ندادن 3d مشکل من هست اگه tv من مشکل داره خواهشن بگین تا یه کاری بکنم

tap10
24-01-2012, 18:02
خیلی ممنون
9-دوستان داخل جعبه دفترچه راهنمای نصب وب کم را گذاشته اما خبری از وب کم نیست مبارک باشه .میشه لطف کنی و ادرس دقیق نمایندگی رو بدی که ازش خرید کردی ممنون میشم.:5:

alijigari
24-01-2012, 18:13
مبارک باشه .میشه لطف کنی و ادرس دقیق نمایندگی رو بدی که ازش خرید کردی ممنون میشم.:5:

از نمایندگی مجاز سونی که پخش کننده بود گرفتم گاراتیش هم 2 ماه مونده تا شروع بشه ! یعنی 26 ماه گارانتی داره !

tap10
24-01-2012, 20:09
عزیز ادرس دقیق رو گفتم اخه میخوام برم اونجا واسه خرید.

lurenzo
25-01-2012, 01:32
من این فیلم را دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-کلا 3d سه حالت داره :
1-simulated 3d
2-side by side
3-over-under
فقط حالت 1 قابل مشاهده هست اما هیچ تغییری نمیده
حالت دوم و سوم که تصویر کلا با عینک قابل مشاهده نیست و خیلی جابجا و مسخره میشه

لطفا لینک چند ثانیه 3d که به راحتی براتون نشون میده بزارین که منم امتحان کنم

2-در مورد استند هم تو دفترچه نوشته که باید علامت پاور روی استند روشن بشه اما برای من کلا هیچ علامتی روشن نیست برای شما هم روی استند همین طور هست ؟

3-برای من صدا خیلی گرفته هست تازه ر-ی-س-ی-و-ر با کابل hdmi بهش وصل شده برای اکثر کانالها باید صدا را روی 50 بزارم و صدای ر-ی-س-و-ر هم تا وسط یا بالا تر بزارم
بازم این مشکل من هست ؟

4- پشت استند جای دو تا پورت hdmi هست اولی را که به hdmi 1 وصل کرده و ری .... را با کابل hdmi به پورت دوم hdmi استند وصل کردم شما هم همین طور کردید یا من اشتباه کردم

صدا بم و نشون ندادن 3d مشکل من هست اگه tv من مشکل داره خواهشن بگین تا یه کاری بکنم

1. من از این سایت The Eye رو گرفته بودم که حالت Over-Under بود. در ضمن من تا حالا فایل های سه بعدی زیادی با فرمت mkv از طریق پی سی و هم از طریق تبدیل به m2ts و پخش با USB دیدم و مشکلی نداشتن. در این مورد بعید میدونم تلویزیونت مشکلی داشته باشه!
2. آره پاورش همیشه روشنه و نور نارنجی رنگی داره. حتماً آداپتور استند رو به برق که وصل کردی؟ اگه ازش صدا میشنوی، حتماً چراغش سوخته!
3 و 4. دستگاه ها رو مستقیم به تی وی وصل میکنم و برای من هم صدای تی وی روی 60 هستش ! مشکل از تی وی شما نیست! کلاً صدای تی وی بلند تر از این نمیشه!

kambizlife
25-01-2012, 22:05
اول بهمن ٤٦ اينچ hx925  رو از نمايندگى سونى ٤٣٠٠ گرفتم. عينك روش مدل ١٠٠ كه بهش برگردوندم و با عينك ٢٥٠ عوض كردم.وب كم هم البته روش نبود. تا الان فقط يه مستند اقيانوس سه بعدى دانلود كردم كه فوق العاده بود. كانال هاى اچ دى ستلايت رو هم عالى نشون ميده. با ps3  بازى سه بعدى نداشتم كه چك كنم اما فيفا ١٢ تو اين مدل رويايى بازى ميشه! نرم افزار media remote  هم روى آيپد خيلى عالى عمل ميكنه و براحتى كنترل و كيبورد كار ميكرد. با اينترنت ١٠٢٤ من باز كردن صفحات اينترنتى مزخرف بود. در كل هرچند با اين افزايش قيمت ها خيلى گرون خريدم ولى كاملا از خريدش راضى هستم

alijigari
27-01-2012, 22:38
1. من از این سایت The Eye رو گرفته بودم که حالت Over-Under بود. در ضمن من تا حالا فایل های سه بعدی زیادی با فرمت mkv از طریق پی سی و هم از طریق تبدیل به m2ts و پخش با USB دیدم و مشکلی نداشتن. در این مورد بعید میدونم تلویزیونت مشکلی داشته باشه!
2. آره پاورش همیشه روشنه و نور نارنجی رنگی داره. حتماً آداپتور استند رو به برق که وصل کردی؟ اگه ازش صدا میشنوی، حتماً چراغش سوخته!
3 و 4. دستگاه ها رو مستقیم به تی وی وصل میکنم و برای من هم صدای تی وی روی 60 هستش ! مشکل از تی وی شما نیست! کلاً صدای تی وی بلند تر از این نمیشه!

1-من فقط تونستم کانال sky 3d را باهاش ببینیم چون تصویرش side by side بود ولی فیلم هایی که داناود کردم را اصلا خوب نشون نمیده -چون فیلمی که دانلود کرده بودم در حالت معمول که play میکردی اشخاص و اشیا را با یک حاشیه قرمر کم رنگ نشون میداد اما نه جز side by side بود و نه over-under -روی حالت simulated هم می گذاشتم فقط قرمزی میرفت همین

در مورد فیلم eye که شما دیدن من که over-under دیدم فقط وقتی روی این حالت میگذاری دو تایی تصویر از بین میره اما عمقی نمی بینی !
سایتی هم پیدا کردم که فیلم 3d برای دانلود گذاشته بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%DB%8C

2-با کلی داد و بی داد و بحث استند به کلی عوض شد ! خدا به داد اون بدبختی برسه که استند تعمیری منو جای نو بهش میدن ! چون جلوی من در کارتون را باز کرد و میدونید که خیلی از وسایل تلویزون داخل قوطی استند هست !

3-برای من حالا پاورش به رنگ سبز هست و بستگی به کانال یا dvd که نگاه میکنی نور نارنجی جاش عوض میشه

4-من الان صدای tv تا 100 جا داره که برای کانال های sd کم کیفیت تا 50 اما برای کانال های با کیفیت تا 30 صدا خوب هست و از 30 به بالا صدا کمی بلند میشه

5- واقعا سونی در تبدیل دوبعدی به سه بعدی خیلی ضعیف هست یا بازم اشکال من هست
اخه با فیلم های 1080 واقعی هم همین جور هست و حالت سه بعدی خاصی نداره
اما روی lg و samsung وقتی روی حالت دو بعدی به سه بعدی میگذاشت پرش تصویر بیشتر از سونی هست
مال من روی کانال های دوبعدی وقتی روی سه بعدی میگذارم تصویر خیلی کم چند تایی میشه یعنی با چشم معمولی تصویر قایل دیدن هست

6-وب کم هم با این سرعت اینترنت اصلا فکر کنم کارایی نداشته باشه برای همین از روش ورداشتن -کاشکی دفتر چه نصبش ورمیداشتند که ادم زورش نمیگرفت

lurenzo
28-01-2012, 20:35
1-من فقط تونستم کانال sky 3d را باهاش ببینیم چون تصویرش side by side بود ولی فیلم هایی که داناود کردم را اصلا خوب نشون نمیده -چون فیلمی که دانلود کرده بودم در حالت معمول که play میکردی اشخاص و اشیا را با یک حاشیه قرمر کم رنگ نشون میداد اما نه جز side by side بود و نه over-under -روی حالت simulated هم می گذاشتم فقط قرمزی میرفت همین

در مورد فیلم eye که شما دیدن من که over-under دیدم فقط وقتی روی این حالت میگذاری دو تایی تصویر از بین میره اما عمقی نمی بینی !
سایتی هم پیدا کردم که فیلم 3d برای دانلود گذاشته بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AF%DB%8C

2-با کلی داد و بی داد و بحث استند به کلی عوض شد ! خدا به داد اون بدبختی برسه که استند تعمیری منو جای نو بهش میدن ! چون جلوی من در کارتون را باز کرد و میدونید که خیلی از وسایل تلویزون داخل قوطی استند هست !

3-برای من حالا پاورش به رنگ سبز هست و بستگی به کانال یا dvd که نگاه میکنی نور نارنجی جاش عوض میشه

4-من الان صدای tv تا 100 جا داره که برای کانال های sd کم کیفیت تا 50 اما برای کانال های با کیفیت تا 30 صدا خوب هست و از 30 به بالا صدا کمی بلند میشه

5- واقعا سونی در تبدیل دوبعدی به سه بعدی خیلی ضعیف هست یا بازم اشکال من هست
اخه با فیلم های 1080 واقعی هم همین جور هست و حالت سه بعدی خاصی نداره
اما روی lg و samsung وقتی روی حالت دو بعدی به سه بعدی میگذاشت پرش تصویر بیشتر از سونی هست
مال من روی کانال های دوبعدی وقتی روی سه بعدی میگذارم تصویر خیلی کم چند تایی میشه یعنی با چشم معمولی تصویر قایل دیدن هست

6-وب کم هم با این سرعت اینترنت اصلا فکر کنم کارایی نداشته باشه برای همین از روش ورداشتن -کاشکی دفتر چه نصبش ورمیداشتند که ادم زورش نمیگرفت

1- فیلمی که دانلود کردی احتمالاً آناگلیف بوده که حاشیه قرمز داشته! باید با عینک آناگلیف (قرمز-آبی) ببینی! کلاً روی سه بعدی خیلی مانور نده چون من بشخصه نتونستم بیشتر از 15 دقیقه فیلم سه بعدی ببینم. (بعلت خستگی چشم و سر درد)
2- خوشحالم که تونستی استند رو عوض کنی!
3- حالا درست شد.
4- ...
5- من که نظرم رو گفتم. تبدیل دو بعدی به سه بعدی یه چیز تبلیغاتیه!
6- آره درسته! من به زور یه بار روی تی وی پروک#سی ست کردم و از اسکایپ استفاده کردم. ولی خوب کیفیت بدلیل استفاده از پروک#سی خیلی پایین بود!

sdsab22
01-02-2012, 10:37
دوستان این کیبورد جانبی (VAIO ) که تو ساین سونی زده روی این مدل هست چیه داستانش؟

lurenzo
01-02-2012, 19:59
دوستان این کیبورد جانبی (VAIO ) که تو ساین سونی زده روی این مدل هست چیه داستانش؟

کیبرد جانبی روی این مدل نیست ولی سونی برنامه ای داده که میشه از کیبرد لپ تاپ های VAIO برای تی وی استفاده کرد.
برنامه دیگه ای هم هست که با ریختن روی محصولات اپل میتونید کنترل تی وی رو بدست بگیرید و کیبرد هم داره!

ویرایش :
*این برنامه ها خاص این مدل نیست و مدل های پایینتر هم چنین قابلیتی رو دارن!

hovo
03-02-2012, 09:38

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

انگار وب کم این مدل نسبت به وب کم ارائه شده قبلی سونی کوچیکتره؟
توی لینک بالا یه وب کم نشون میده حد اکثرش 15 سانته!

lurenzo
03-02-2012, 12:25

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------

انگار وب کم این مدل نسبت به وب کم ارائه شده قبلی سونی کوچیکتره؟
توی لینک بالا یه وب کم نشون میده حد اکثرش 15 سانته!

hovo جان وبکمی که نشون میده دقیقاً همین وبکمیه که توی کارتن تی وی من بود.

hovo
03-02-2012, 13:32
hovo جان وبکمی که نشون میده دقیقاً همین وبکمیه که توی کارتن تی وی من بود.

دمشگرم وبکمی که سایت سونی واسه ex کگذاشته نصف مانیتور طول داره افتضاحه این خیلی جمع و جور بود
آهان یه چیز دیگه اون دوربین کوچیک ÷ایین تی وی چیه تو ی ex نیست؟؟؟؟!!!!

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

توی ex کنار چراغ پاور فقط سنسور نور و سنسور حضور فرد هست دیگه هم پایینش کلا هیچی نیست
تقریبا با فاصله 30 تا 25 سانتی همین سنسور ها و چراغها یه دوربین کوچیک دیدم توی 925 چیه؟ تقریبا وسط پایین تی وی هست داخلشم سفیده دایره براقهبه شعاع تقریبا 2 سانته نه 1.5 سانته

lurenzo
03-02-2012, 20:00
دمشگرم وبکمی که سایت سونی واسه ex کگذاشته نصف مانیتور طول داره افتضاحه این خیلی جمع و جور بود
آهان یه چیز دیگه اون دوربین کوچیک ÷ایین تی وی چیه تو ی ex نیست؟؟؟؟!!!!

---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------

توی ex کنار چراغ پاور فقط سنسور نور و سنسور حضور فرد هست دیگه هم پایینش کلا هیچی نیست
تقریبا با فاصله 30 تا 25 سانتی همین سنسور ها و چراغها یه دوربین کوچیک دیدم توی 925 چیه؟ تقریبا وسط پایین تی وی هست داخلشم سفیده دایره براقهبه شعاع تقریبا 2 سانته نه 1.5 سانته

اون دوربین که میفرمایید همون دوربین حضور سنچ هست که مکان نشستن افراد رو شناسایی میکنه و قابلیت تشخیص 5 چهره رو داره. وقتی وارد تنظیماتش میشی تصاویری که دوربین میگیره رو گوشه صفحه نمایش تی وی نشون میده و میتونی خودت رو ببینی.(مثل وبکم کامپیوتر). و مثل دوربین های دیجیتال عکاسی و فیلمبرداری، یه کادر سفید رنگ دور چهره هایی که تشخیص میده نمایان میشه! و روی یه صفحه شطرنجی بصورت نقطه موقعیت افرادی که روبروی تی وی هستن رو نشون میده که با این روش صدا و تصویر رو بهینه میکنه!
این همه نوشتم ولی نمیدونم توی مدل های دیگه سونی هم همینجوریه یا نه؟!!
بعضی از دوستان هم میگن که توی مدل HX925 ای که بازرگانی ایران وارد میکنه ، این دوربین نقش وبکم رو داره و دیگه همراه تی وی وبکم نمیدن که برای من هنوز جای سؤاله!!! ( چون توی هیچکدوم از سایت های سونی چنین چیزی قید نشده!)

alijigari
03-02-2012, 21:11
اون دوربین که میفرمایید همون دوربین حضور سنچ هست که مکان نشستن افراد رو شناسایی میکنه و قابلیت تشخیص 5 چهره رو داره. وقتی وارد تنظیماتش میشی تصاویری که دوربین میگیره رو گوشه صفحه نمایش تی وی نشون میده و میتونی خودت رو ببینی.(مثل وبکم کامپیوتر). و مثل دوربین های دیجیتال عکاسی و فیلمبرداری، یه کادر سفید رنگ دور چهره هایی که تشخیص میده نمایان میشه! و روی یه صفحه شطرنجی بصورت نقطه موقعیت افرادی که روبروی تی وی هستن رو نشون میده که با این روش صدا و تصویر رو بهینه میکنه!
این همه نوشتم ولی نمیدونم توی مدل های دیگه سونی هم همینجوریه یا نه؟!!
بعضی از دوستان هم میگن که توی مدل HX925 ای که بازرگانی ایران وارد میکنه ، این دوربین نقش وبکم رو داره و دیگه همراه تی وی وبکم نمیدن که برای من هنوز جای سؤاله!!! ( چون توی هیچکدوم از سایت های سونی چنین چیزی قید نشده!)

عزیز من 2 هفته پیش از نمایندگی سونی گرفتم اگه قرار بود داشته باشه منم هر روز ازش استفاده میکردم و تو این قسمت اعلام میکردم

lurenzo
03-02-2012, 23:53
عزیز من 2 هفته پیش از نمایندگی سونی گرفتم اگه قرار بود داشته باشه منم هر روز ازش استفاده میکردم و تو این قسمت اعلام میکردم

فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!

kambizlife
04-02-2012, 01:42

من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست

---------- Post added at 01:42 AM ---------- Previous post was at 01:40 AM ----------

فكر كنم شما هم يادت باشه كه يكى از دوستان اين قضيه رو مطرح كرده بود و ميگفت توى نمايندگى هم چك كرده بودن براش!
من كه خودم زير بار اين قضيه نرفتم چون هيچ رقمه با عقل جور درنمياد!

اون مورد واقعا مسخره است و صد در صد سركارش گذاشتن.من با وب كم واقعيش دارم از اسكايپ استفاده ميكنم دوستان سوالى داشتن در خدمتم

lurenzo
04-02-2012, 07:10
اون مورد واقعا مسخره است و صد در صد سركارش گذاشتن.من با وب كم واقعيش دارم از اسكايپ استفاده ميكنم دوستان سوالى داشتن در خدمتم

منم یکبار موفق شدم با ست کردن ------ از اسکایپ استفاده کنم که بهمین دلیل سرعت خیلی پایین اومد و کیفیت تصویر خوب نبود. شما چجوری استفاده کردی که رضایت داری؟ (اون موقع اینترنتم 1 مگ بود.)

alijigari
04-02-2012, 11:33
من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست[COLOR="Silver"]

1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم

منم یکبار موفق شدم با ست کردن ------ از اسکایپ استفاده کنم که بهمین دلیل سرعت خیلی پایین اومد و کیفیت تصویر خوب نبود. شما چجوری استفاده کردی که رضایت داری؟ (اون موقع اینترنتم 1 مگ بود.)

منم با شما موافقم اخه روی pc به زور جواب میده و بایدبا هزار دنگ و فنگ این کارو بکنی چه برسه به تی وی -

Aria2009
04-02-2012, 19:51
سلام به همه!

من میخوام بدونم بقیه دوستان هم با صدای ر ی س ی و ر مشکل دارن؟
من صدای TV (البته استند) رو روی 70 میزارم و صدای ر ی س ی و ر هم بیشتر از نصفه البته ر ی س ی و ر من خروجی HDMI نداره ! اما روی تلویزیون قبلی صدا خیلی بیشتر بود! میخوام ببینم اگه ر ی س ی ور دارای خروجی HDMI بگیرم خیلی فرق میکنه؟؟
ضمنآ دوستانی که ر ی س ی و ر hd دارن چه مارکی و چه مدلی رو برای HX925 پیشنهاد میکنن؟؟

lurenzo
04-02-2012, 21:54
سلام به همه!

من صدای TV (البته استند) رو روی 70 میزارم و صدای ر ی س ی و ر هم بیشتر از نصفه البته ر ی س ی و ر من خروجی HDMI نداره ! اما روی تلویزیون قبلی صدا خیلی بیشتر بود! میخوام ببینم اگه ر ی س ی ور دارای خروجی HDMI بگیرم خیلی فرق میکنه؟؟
ضمنآ دوستانی که ر ی س ی و ر hd دارن چه مارکی و چه مدلی رو برای HX925 پیشنهاد میکنن؟؟

نه صدای تی وی همینه که هست. با خروجی HDMI هم صدا تغییری نمیکنه!
ولی انگار صدای تی وی در کانال های دیجیتال وضعیت بهتری داره.

mzy
04-02-2012, 22:14
سلام به همه!

درود برشما
ایکس کروزر 400+...... استرانگ 4902........ اینا لینوکسین و حدود 300 تومن شدن
استارمکس 5000 هم هست زیر 200تومن که اونم خوبه

alijigari
04-02-2012, 23:05
سلام به همه!

1-ببینید روی استند led سبز برای پاور و led زرد برای نوع خروجی صدا نشون میده یا نه ؟
2-ریسیور ی که خروجی ان 1080p/1080i واقعی باشه سرکت دریم باکس پیشنهاد میکنم اما قیمتش بین 800 تا 1200 هست که دست دوم تمیز با تفاوت 200 تا 300 زیر قیمت فوق میتونید تهیه کنید اما مهنی کانال 3d واقعی را با این متوجه میشید
3-دکمه sync menu را انتخاب کنید و ببینید میتونید ریسور را انتخاب کنید یا نه ؟

kambizlife
05-02-2012, 22:20

من اينترنت ١ مگ دارم و در حال حاضر لااقل تو ISP من اسكايپ ----- نيست و از تنظيمات خاصى استفاده نكردم ميگن بخاطر استفاده خودشون در كنفرانس هاى ادارى اسكايپ فعلا ----- نيست شما هم يه چكى بفرماييد خبر بدين.

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------

1-مبارک باشه -شما چند خریدید ؟ پول وبکم را جداگانه حساب کرد یا با پول خود تی وی حساب کرد ؟
2-سرعت اینترنت شما چقدر هست ؟
3-در مورد تنظیمات skypeمیشه بفرمایید چه جوری تنظیم کردید که به راحتی چت تصویری داشتید
لطفا مراحل تنظیم را مرحله به مرحله بفرمایید تا ما هم اعمال کنیم

ممنون از شما.٤٤٠٠ گرفتم و پول وبكم رو هم جداگانه حساب نكرد و رو تلويزيون بود.اسكايپ هم در حال حاضر ----- نيست و تنظيمات خاصى اعمال نكردم.

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

[QUOTE=Aria2009;6821374]سلام به همه!

من رسيور XCruser 600HD دارم.هنوز كانال 3D باهاش نديدم اما تو نشون دادن كانال هاى كارتى و اچ دى بسيار عالى عمل ميكنه.مشكل صدايى هم كه شما مى فرماييد من چك كردم تفاوتى با تلويزيون قبلى كه اون هم سونى سرى w بود نداشت.رسيور رو هم من چند ماه پيش ٤٢٠ گرفتم و از اكانت سى سى كم استفاده ميكنم ولى پينگ من حسابى پايين هست و بين ٤٧ تا ٥٢.

aremami
08-02-2012, 13:37
ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

[QUOTE=kambizlife;6819894]من از نمايندگى سونى Hx925 گرفتم و با اينكه وب كم توى كارتونش نبود اما جداگانه بهم تحويل داد كه جاى تعجب داشت. بعد از راه اندازيش تجربه چت تصويرى با اسكايپ واقعا عالى بود.هم كيفيت وب و هم ميكروفن خيلى خوبه. وقتى در فاصله ٥ مترى تماسى رو پاسخ ميدم صدا به خوبى منتقل ميشه و اون طرف خط هم انعكاس صداى خودش رو نميشنوه كه واقعا عاليه اينقدر كه من ديگه با كامپيوتر چت تصويرى نخواهم كرد تجربه تكنولوژيك واقعا شيرينى هست

ببخشید میشه راهنمایی کنید چطوری تنظیمات ------ رو انجام دادید منظورم اینه که از چه آدرس و پورتی استفاده کردید که کار کرد و اونو آدرسو از کجا آوردید. ممنون

---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------

میشه لطفا راهتمایی کنید که توی تلویزیون HX925 چطوری میشه از فیلتر رد شد با تشکر

Aria2009
08-02-2012, 20:16
1-ببینید روی استند led سبز برای پاور و led زرد برای نوع خروجی صدا نشون میده یا نه ؟
2-ریسیور ی که خروجی ان 1080p/1080i واقعی باشه سرکت دریم باکس پیشنهاد میکنم اما قیمتش بین 800 تا 1200 هست که دست دوم تمیز با تفاوت 200 تا 300 زیر قیمت فوق میتونید تهیه کنید اما مهنی کانال 3d واقعی را با این متوجه میشید
3-دکمه sync menu را انتخاب کنید و ببینید میتونید ریسور را انتخاب کنید یا نه ؟

ریسیور من خروجی دیجیتال نداره! و روی استند LED سبز فقط روشن میشه حتی با Blu-Ray هم که صداش دالبی بود امتحان کردم اما هیچ کدوم از حالتهای صدا روشن نشد 2 تا بلوری و چندتا نمونه HD 1080P رو که صدای Dolby 5.1 داشت امتحان کردم ولی فقط LED سبز روشن میشه و بقیه روشن نشدن! نمیدونم چرا؟

در SyncMenu هم ریسور رو نشون نمیده.

lurenzo
08-02-2012, 22:46

از سایت زیر استفاده کن :

توی تنظیمات اینترنت بصورت دستی میتونی ------ رو ست کنی!

Aria2009
10-02-2012, 11:30
ریسیور من خروجی دیجیتال نداره! و روی استند LED سبز فقط روشن میشه حتی با Blu-Ray هم که صداش دالبی بود امتحان کردم اما هیچ کدوم از حالتهای صدا روشن نشد 2 تا بلوری و چندتا نمونه HD 1080P رو که صدای Dolby 5.1 داشت امتحان کردم ولی فقط LED سبز روشن میشه و بقیه روشن نشدن! نمیدونم چرا؟

در SyncMenu هم ریسور رو نشون نمیده.

اگه ممکنه یه نفر چک کنه ببینه LED مربوط به نوع صدا که جلوی استند هست برای صدای Dolby و ... روشن میشه یا نه؟

lurenzo
10-02-2012, 12:29
اگه ممکنه یه نفر چک کنه ببینه LED مربوط به نوع صدا که جلوی استند هست برای صدای Dolby و ... روشن میشه یا نه؟

دوست عزیز من هم فایل های مختلف با صداهای مختلف رو امتحان کردم و اینطوری نبوده که همیشه صدا رو درست تشخیص داده باشه! حالا یا صدای فایل ها درست نیستند و یا دستگاه در تشخیص نوع صدا درست عمل نمیکنه.

Aria2009
10-02-2012, 20:20
دوست عزیز من هم فایل های مختلف با صداهای مختلف رو امتحان کردم و اینطوری نبوده که همیشه صدا رو درست تشخیص داده باشه! حالا یا صدای فایل ها درست نیستند و یا دستگاه در تشخیص نوع صدا درست عمل نمیکنه.

آخه مساله اینه که اصلا برای هرچیزی که امتحان کردم حتی یکبار هم یه LED روشن نشد که نوع صدا رو تشخیص بده چه درست چه غلط؟!!
یعنی برای شما هم هیچ کدوم از LED ها هیچوقت روشن نمیشن؟

lurenzo
10-02-2012, 23:51
آخه مساله اینه که اصلا برای هرچیزی که امتحان کردم حتی یکبار هم یه LED روشن نشد که نوع صدا رو تشخیص بده چه درست چه غلط؟!!
یعنی برای شما هم هیچ کدوم از LED ها هیچوقت روشن نمیشن؟

چرا برای من روشن شدن.
حالا چیز مهمی نیست. چون بلندگوی های با کیفیتی نداره که شما بخوای تفاوت خاصی احساس بکنی!

remix.hotel
11-02-2012, 20:32
سلام
ببخشید دوستان من این سوال رو داشتم
ایا این دستگاه THX رو داره تو مشخصاتش؟
و اینکه وای فای رو کسی باهاش کار کرده؟سامبا ؛اچ دی استریمینگ؛یا FTP?
اصلا خودش داره یا باید USBبراش خرید بهش وصل کرد؟
ممنونم

kambizlife
11-02-2012, 21:25

من وقتى با رسيور كانال هايى با صداى دالبى يا DTS رو انتخاب مى كنم چراغ هاى مربوط در پايه به رنگ نارنجى روشن مى شوند.رسيور با كابل hdmi به تى وى متصله

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

سلام
ببخشید دوستان من این سوال رو داشتم
ایا این دستگاه THX رو داره تو مشخصاتش؟
و اینکه وای فای رو کسی باهاش کار کرده؟سامبا ؛اچ دی استریمینگ؛یا FTP?
اصلا خودش داره یا باید USBبراش خرید بهش وصل کرد؟
ممنونم

نيازى به USB WiFi نيست و به اصطلاح wifi created هست.

Aria2009
12-02-2012, 21:08
چرا برای من روشن شدن.
حالا چیز مهمی نیست. چون بلندگوی های با کیفیتی نداره که شما بخوای تفاوت خاصی احساس بکنی!

بالاخره فهمیدم اشکال کار کجا بود!

من سینمای خانگی (سونی) رو به استند و استند رو به ورودی ARC- HDMI1 وصل کرده بودم چون این ورودی برگشت صدا داره و چون صدا در سینمای خانگی تشخیص داده میشه و روی صفحه هم میاد دیگه LED های مشخص کننده نوع صدای روی استند از کار میافتند ولی اگر شما یه ورودی HDMI دیگه به TV اونوقت کار میکنن! با لپ تاپ تست هم کردم!
البته زنگ زدم و از خدمات پس از فروش سونی پرسیدم

alijigari
20-02-2012, 11:08
دوستان کسی با wifi-direct mode کار کرده
1- چون این طوری دیگه ربطی به فرمت فایل هل نداره و هر چی روی لپ تاپ نشون بده روی tv هم نشون میده
2-فقط باید کارت گرافیک لپتاپتون خاصیت stream media داشته باشه
من هر کاری کردم دیوایس کانکت میشد اما هیچی نشون نمیداد !

lurenzo
20-02-2012, 23:22
دوستان کسی با wifi-direct mode کار کرده
1- چون این طوری دیگه ربطی به فرمت فایل هل نداره و هر چی روی لپ تاپ نشون بده روی tv هم نشون میده
2-فقط باید کارت گرافیک لپتاپتون خاصیت stream media داشته باشه
من هر کاری کردم دیوایس کانکت میشد اما هیچی نشون نمیداد !

منم یکبار تست کردم و فقط با windows media player تونستم روی تی وی فیلم پخش کنم که اونم فرمت های محدودی رو ساپورت میکنه.

alijigari
21-02-2012, 08:18
منم یکبار تست کردم و فقط با windows media player تونستم روی تی وی فیلم پخش کنم که اونم فرمت های محدودی رو ساپورت میکنه.

منم همین مشکل را دارم برنامه نیست که بشه فایل هایی با فرمت mkv را بشه stream کرد ؟

lurenzo
22-02-2012, 23:09
منم همین مشکل را دارم برنامه نیست که بشه فایل هایی با فرمت mkv را بشه stream کرد ؟

نمیدونم هست یا نه.

قیمت 46 اینچ این تی وی در نمایندگی های سونی خ جمهوری = 000'800'4 تومان (در تاریخ 90/12/3)

S^T^N
23-02-2012, 19:07
دوستان بنده یک 46 HX925 گرفتم از نمایندگی سونی

مشکل اینجاست که به صورت پراکنده قسمت هایی از صفحه روشنتر از قسمت های دیگر است این مدل مشکل clouding یا ابر گرفتگی نداره ! پس چرا صفحه تلوزیون به صورت پراکنده حالت ابر گرفتگی داره و این حالت زمانی که وارد منو تلوزیون میشویم بیشتر نشان داده میشود !!!!!

آیا این یک مشکل حساب میشود ؟
آیا قبلا کسی از این تلوزیون استفاده کرده بعد سر کارتون چسب زده داده ما ، چون رو خود صفحه موقع باز کردن تلوزیون هیچ پلاستیکی رو صفخه نمایش نبود ! یا صفحش ضربه خورده اینجوری شده !!!!!

من از صفحه تلوزیون عکس گرفتم و آپلود کردم تو سایت 4shared:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا این مشکل حادی است خواهشن از دوستان میخوام جواب بنده سریع تر بدن چون سریعا میخوام با فرمایش شما اگه مشکل داره بدم نمایندگی.؟

lurenzo
23-02-2012, 22:26
دوستان بنده یک 46 HX925 گرفتم از نمایندگی سونی

مشکل اینجاست که به صورت پراکنده قسمت هایی از صفحه روشنتر از قسمت های دیگر است این مدل مشکل clouding یا ابر گرفتگی نداره ! پس چرا صفحه تلوزیون به صورت پراکنده حالت ابر گرفتگی داره و این حالت زمانی که وارد منو تلوزیون میشویم بیشتر نشان داده میشود !!!!!

آیا این یک مشکل حساب میشود ؟
آیا قبلا کسی از این تلوزیون استفاده کرده بعد سر کارتون چسب زده داده ما ، چون رو خود صفحه موقع باز کردن تلوزیون هیچ پلاستیکی رو صفخه نمایش نبود ! یا صفحش ضربه خورده اینجوری شده !!!!!

من از صفحه تلوزیون عکس گرفتم و آپلود کردم تو سایت 4shared:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا این مشکل حادی است خواهشن از دوستان میخوام جواب بنده سریع تر بدن چون سریعا میخوام با فرمایش شما اگه مشکل داره بدم نمایندگی.؟

روی صفحه نمایش برچسبی چسبونده نشده و فقط یه کاور روی تی وی کشیده شده!
والا عکس هایی که گذاشتی کیفیت مناسبی برای نشون دادن واقعیت ندارن.نمیشه تصمیم گیری کرد. ولی در کل من چیز غیر عادی ندیدم.
شما به غیر از منو ها در جاهای دیگه هم (مثلاً هنگام دیدن فیلم و ...) این مشکل رو احساس میکنی؟

S^T^N
24-02-2012, 13:56
درست حرف شما ، عکس کیفیت بالایی نداره ولی اگه دقت کنید کاملا مشخصه ! عکس من خیلی نتونست حالت ابر نشون بده چون شدت این خیلی بیشتر از عکس هست

این حالت شدید clouding یا ابر یا نشت نور از صفحه تلوزیون واسم دردسر ساز میشه ؟!
زمانی کامپیوتر وصله با کابل VGA شدید تر نشون میده
ولی با ----- باید دقت بیشتری کرد تا حالت ابر در صفحه تشخیص داد یعنی تقریبا ابر از بین میره ولی یه مقدار جزیی دیده میشه
ممنونم دوست گرامی lurenzo
حالا شما چه امری میفرمایین مشکله حادیه !؟ چی کار کنم ؟

lurenzo
24-02-2012, 15:49
درست حرف شما ، عکس کیفیت بالایی نداره ولی اگه دقت کنید کاملا مشخصه ! عکس من خیلی نتونست حالت ابر نشون بده چون شدت این خیلی بیشتر از عکس هست

این حالت شدید clouding یا ابر یا نشت نور از صفحه تلوزیون واسم دردسر ساز میشه ؟!
زمانی کامپیوتر وصله با کابل VGA شدید تر نشون میده
ولی با ----- باید دقت بیشتری کرد تا حالت ابر در صفحه تشخیص داد یعنی تقریبا ابر از بین میره ولی یه مقدار جزیی دیده میشه
ممنونم دوست گرامی lurenzo
حالا شما چه امری میفرمایین مشکله حادیه !؟ چی کار کنم ؟

اگه مشکل clouding داشته باشه باید همیشه خودشو نشون بده.
والا اینجوری دقیق نمیشه نظر داد. اگر با گارانتی خریدی مشکل رو با خودشون در میون بذار، یه نفر بیاد ببینه!

S^T^N
24-02-2012, 22:27
واقعا سپاسگذارم از لطفتون جناب lurenzo
آخرین سوالم بپرسم دیگه مزاحم نمیشم حتما این راهنمایی شما به درد تمام کسانی که این مدل HX925 دارن میخوره

ببنین خواهش میکنم از وقتی بنده این TV گرفتم نتوانستم یک فیلم 3D ببینم ، بنده دستگاه سینمایه خانواده برای پخش فیلم 3D ندارم
من با کامپیوتر یک فیلم 3D که از نوع side by side هست دانلود کردم و با cyberlink power dvd v 12 پخش کننده که قابلیت نشان دادن فیلم سه بعدی دارد ، بنده با کابل VGA کامپوتر به TV وصل کردم و از گزینه 3D تلوزیون را فعال کردم ولی متاسفانه یک گزینه بیشتر ندارد و آن هم simulation هست گزینه side by side نداشت !!!!
من چه جوری با چه نرم افزاری توسط کامپیوتر میتونم این فیلم side by side سه بعدی ببینم ؟؟؟ چون تصویر 2 تکه کنار هم نشون میده
چرا HX925 فقط گزینه شبیه سازی دارد ولی side by side ندارد تا بتوانم فعال کنم !! آیا شما نیاز میبینید تا firmware دستگاه آپدیت کنم ؟ آیا با این کار امکانت جدیدی برای 3D به تلوزیون اضافه میشود ؟

تو کف یه فیلم سه بعدی موندم من که به شخصه شرمنده lurenzo عزیزم شدم ممنون میشم کمکم کنید .

lurenzo
24-02-2012, 23:16
واقعا سپاسگذارم از لطفتون جناب lurenzo
آخرین سوالم بپرسم دیگه مزاحم نمیشم حتما این راهنمایی شما به درد تمام کسانی که این مدل HX925 دارن میخوره

ببنین خواهش میکنم از وقتی بنده این TV گرفتم نتوانستم یک فیلم 3D ببینم ، بنده دستگاه سینمایه خانواده برای پخش فیلم 3D ندارم
من با کامپیوتر یک فیلم 3D که از نوع side by side هست دانلود کردم و با cyberlink power dvd v 12 پخش کننده که قابلیت نشان دادن فیلم سه بعدی دارد ، بنده با کابل VGA کامپوتر به TV وصل کردم و از گزینه 3D تلوزیون را فعال کردم ولی متاسفانه یک گزینه بیشتر ندارد و آن هم simulation هست گزینه side by side نداشت !!!!
من چه جوری با چه نرم افزاری توسط کامپیوتر میتونم این فیلم side by side سه بعدی ببینم ؟؟؟ چون تصویر 2 تکه کنار هم نشون میده
چرا HX925 فقط گزینه شبیه سازی دارد ولی side by side ندارد تا بتوانم فعال کنم !! آیا شما نیاز میبینید تا firmware دستگاه آپدیت کنم ؟ آیا با این کار امکانت جدیدی برای 3D به تلوزیون اضافه میشود ؟

تو کف یه فیلم سه بعدی موندم من که به شخصه شرمنده lurenzo عزیزم شدم ممنون میشم کمکم کنید .

دوست من شما همه کار ها رو درست انجام دادید بغیر از یه چیز. اونم اینکه برای دیدن تصاویر اچ دی، فول اچ دی و سه بعدی روی تی وی باید از کابل HDMI استفاده کنید.پهنای باند کابل VGA پایینه و قادر به انتقال این تصاویر نیست و بهمین خاطر این گزینه روی تی وی فعال نمیشه. (البته فکر میکنم گزینه های دیگه باید توی منوی سه بعدی باشن ولی قابل انتخاب نباشن!)
در هر صورت شما پی سی رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن ایشالا که درست میشه!
اگر هم کارت گرافیکت خروجی HDMI نداره، میتونی با نرم افزار PS3 Muxer فایل سه بعدی با فرمت MKV رو به فرمت m2ts تبدیل کنی و بریزی روی فلش (فرمت فلشت هم باید fat32 باشه) و بزنی به تی وی و سه بعدی ببینی.

S^T^N
25-02-2012, 00:15
خاک پاتم lurenzo گل خیلی چیزا که میخواستم بپرسم شما جواب من دادین....
همین الان usb فرمت 32 میکنم بعد فیلم تبدیل به mkv بعد دوباره فرمت m2ts...
آره من کارت گرافیک با خروجی HDMI ندارم ...
مرسی راهنمایتون عالی بود ....همین الان تست میکنم نتیجشو میگم :11::46:

S^T^N
25-02-2012, 03:10
دوست عزیز فدات بشم کار کرد اون منو 3d که side by side داشت فعال شد با همین روش USB ردیف شد ببین چه ادم با ذوقیم ساعت 3 نصفه شبه الان ممنونتم دوست عزیزم هورااااااااا منم سه بعدی دیدم حال میده خدا وکیلن..

Nakamichi
04-03-2012, 01:12
دوستان من کمتر از دو هغته که میشه من سایز ۴۶ این مدل رو تهیه کردم اما چیزی که از روز اول رو اعصابه گوشه های پایین تصویر هست که نور این دو ناحیه به نسبت بقیه جاهای تصویر بیشتره و اصطلاحا نشت داره....حالا از دوستانی که دارن میخواستم که دقت کنن که برای اونها هم نور در این دو گوشه پایین تصویر بیشتر هس؟( بهترین حالتی که میشه متوجه شد وقتی home رو میزنید هست که میشه راحت متوجه شد)

اگه شماره ای چیزی دارین که با شرکت در این مورد تماس بگیرم ممنون میشم.

kambizlife
04-03-2012, 19:37
دوستان من کمتر از دو هغته که میشه من سایز ۴۶ این مدل رو تهیه کردم اما چیزی که از روز اول رو اعصابه گوشه های پایین تصویر هست که نور این دو ناحیه به نسبت بقیه جاهای تصویر بیشتره و اصطلاحا نشت داره....حالا از دوستانی که دارن میخواستم که دقت کنن که برای اونها هم نور در این دو گوشه پایین تصویر بیشتر هس؟( بهترین حالتی که میشه متوجه شد وقتی home رو میزنید هست که میشه راحت متوجه شد)

به هيچ عنوان نبايد اين مشكل وجود داشته باشه. مدل تلويزيون قبليم كه w سونى بود اين مشكل رو داشت و اگر اين hx925 هم چنين مشكلى داشت ميكوبيدمش به ديوار! حتما ببر نمايندگى و اميدوارم از بانه نخريده باشى.

Nakamichi
05-03-2012, 00:27
به هيچ عنوان نبايد اين مشكل وجود داشته باشه. مدل تلويزيون قبليم كه w سونى بود اين مشكل رو داشت و اگر اين hx925 هم چنين مشكلى داشت ميكوبيدمش به ديوار! حتما ببر نمايندگى و اميدوارم از بانه نخريده باشى.

نه بانه ای نیست.یعنی همینطوری بزنم زیر بغلم ببرمش اونجا؟ اینطوری که خیلی مصیبته....خودشون کسی و نمیفرستن؟ تو این شرایط چیکار میکنن؟ فقط پنل و عوض میکنن؟

منم واسه این مشکلات نباشه رفتم این مدل و گرفتم. تا الانم نتونستم لذتشو ببرم واسه این موضوع.

years
07-03-2012, 01:16
چه کیفی میده بش ----- دریم باکس 8000 وصل کنی شبکه های HD رو تماشا کنی
حرف نداره

mehrdad91
07-03-2012, 01:19
دوستان يه سوال داشتم
سامسونگ D8888 بهتره يا HX925
تفاوت قيمت مهم نيست
ممنون

navid bk
07-03-2012, 10:03
دوستان يه سوال داشتم
سامسونگ D8888 بهتره يا HX925
تفاوت قيمت مهم نيست
ممنون

از نظر من بدون شک HX925 بهتره، فقطD8000 تو یه زمینه بهتر عمل میکنه اونم تو دیدن فیلم های 3D تو زوایای مختلف هستش بطوری که حتی تو زوایای بالای 160 درجه به بهترین شکل ممکن 3D رو میبینی و حس میکنی.

موفق باشید.

farhoode
07-03-2012, 12:43
آقا یه عکس از تصویر شبکه HD میخواستم میتونین بذارین؟

S^T^N
07-03-2012, 15:51

سلام دوست عزیز این مورد وحشتناکم که میگی تلوزیون ما هم 46 hx925 هست که دقیقا گوشه هایه تصویر نور خیلی زیادی میده
امروز با هزار ناز از نمایندگی اومدن خونه دیدن گفتن بله این مشکله ولی موردی نیست که مابخواییم تعمیرش کنیم در ضمن خود نمایندگی اصلی تهران زنگ زدم گفت کارشناسی که اومده خونتون عکس میگیره از صفحه بعد واسه ما میفرسته بعد دوباره کارشناسان ایرانی ما میبینن اگه تعیید کردن بعد اون دوباره باید کارشناسان ژاپنی تعیید کنن تا تعویض بشه آدم دغ میکنه پول نصف ماشین بده بهترین تی وی بخره آخر مایعه دغ جلو چشماش باشه
سونی گارانتی تعویض نداره گارانتی تعمییر داره. فقط در صورت بالا که گفتم تعویض میکنن.
این جور که کارشناسه صحبت میکرد انگاری این جز مشکل حصاب نمیکنن !!!!!!!!!!!!!!!
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::18::18::18::18:: 18::18:

farhoode
07-03-2012, 19:54
شما بایستی سونی اصل ژاپن که مخصوص بازار کانادا و آمریکا هستش روی میخریدی
مالزی معمولا واسه کشورهای خاورمیانه مونتاژ میکنه

farzad666
07-03-2012, 20:34

اینی که شما میگی رو دقیقا به چه صورتی میشه تهیه کرد؟؟ اونم تو این اووضاع تبادل پول بین بانکی با ایران

آقا همین مونتاژ مالزی هم که میاد باید کلاهمونو بندازیم هوا.همینجور پیش بره یه دیوار به قطر دیوار چین دور ایران رو احاطه میکنه

mehrdad91
08-03-2012, 00:57
من چند هفته پيش گرفتم
5.200 تو تبريز با دستگاه بلو ري و دو تا عينك اضافي فك كنم شد 5.700
روش دو تا عينك و پايه و ويه وبكم هم دادن
وب كم با كيفيتي داره مخصوصا كه اتوفكوس هم داره و من به كامپيوتر وصل كرده بودم كيفيتش عالي بود
فقط اونجا مي خواستم كيفيت 3 بعديش رو امتحان كنم فروشنده يه هندي كم 3 بعدي سوني بهش وصل كرد
خيلي خفن بود
يارو دستشو جلوي لنز ميبرد تو 3 بعدي ميومد جلو چشم خيلي باحال بود ولي تو فيلم ها اكثرا عمق تصوير به وجود مياد يعني كليپ خفني ندارم كه توش چيزي از تي وي بزنه بيرون
جايي واسه دانلود اين جور كليپ ها سراغ دارين ؟
ممنون

navid bk
08-03-2012, 07:04
سلام دوست عزیز این مورد وحشتناکم که میگی تلوزیون ما هم 46 hx925 هست که دقیقا گوشه هایه تصویر نور خیلی زیادی میده
امروز با هزار ناز از نمایندگی اومدن خونه دیدن گفتن بله این مشکله ولی موردی نیست که مابخواییم تعمیرش کنیم در ضمن خود نمایندگی اصلی تهران زنگ زدم گفت کارشناسی که اومده خونتون عکس میگیره از صفحه بعد واسه ما میفرسته بعد دوباره کارشناسان ایرانی ما میبینن اگه تعیید کردن بعد اون دوباره باید کارشناسان ژاپنی تعیید کنن تا تعویض بشه آدم دغ میکنه پول نصف ماشین بده بهترین تی وی بخره آخر مایعه دغ جلو چشماش باشه
سونی گارانتی تعویض نداره گارانتی تعمییر داره. فقط در صورت بالا که گفتم تعویض میکنن.
این جور که کارشناسه صحبت میکرد انگاری این جز مشکل حصاب نمیکنن !!!!!!!!!!!!!!!
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::18::18::18::18:: 18::18:

سلام دوست عزیز

من دقیقا مشکل شما رو نمیدونم اما یه مورد مشابه برای پسر عموم تو همین مدل که تو ابوظبی زندگی میکنه اتفاق افتاد، مشکل هم به این صورت بود که در گوشه های بالایی پنل وقتی تصویری نمایش داده نمیشد و فقط زمینه سیاه وجود داشت ، شدت نور پنل بیشتر بود.
از نمایندگی که اومدن بررسی کردن و گفتن علت این اتفاق وجود سنسور هستش که داره تصویر رو کالیبره میکنه و برای تاکید گفتن ببینید وقتی کسی روبروی tv قرار نمیگیره نوردهی پنل تقریبا صفر میشه. به هر حال ما به حرف اونا اعتماد نکردیم و رفتیم تو چند فروشگاه این مورد رو چک کردیم و دیدیم حق با اوناست.

موفق باشید.

navid bk
08-03-2012, 07:11

سلام دوست عزیز

سونی مدت هاست که خط تولید تلویزیون های خودش رو بعد از سری موفق X4500 از ژاپن خارج کرده(تنها سری تلویزیون های سونی که در ژاپن تولید میشدن)، علت این کار پایین آوردن قیمت نهایی محصولات خودش برای بدست آوردن بازار بیشتر هستش.
حتی الان لپتاپ های سری Z1 که نسل جدید سری z قدیم هستش، خط تولیدشون از ژاپن به آمریکا منتقل شده.
الان میشه گفت فقط کنسول های بازی، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و مدل های محدودی از سینماهای خانگی دارن در ژاپن تولید میشن.

موفق باشید.

farhoode
09-03-2012, 11:37
سلام دوست عزیز

سونی مدت هاست که خط تولید تلویزیون های خودش رو بعد از سری موفق X4500 از ژاپن خارج کرده(تنها سری تلویزیون های سونی که در ژاپن تولید میشدن)، علت این کار پایین آوردن قیمت نهایی محصولات خودش برای بدست آوردن بازار بیشتر هستش.
حتی الان لپتاپ های سری Z1 که نسل جدید سری z قدیم هستش، خط تولیدشون از ژاپن به آمریکا منتقل شده.
الان میشه گفت فقط کنسول های بازی، دوربین های عکاسی و فیلمبرداری و مدل های محدودی از سینماهای خانگی دارن در ژاپن تولید میشن.

موفق باشید.

من خودم دیدم

milligator
13-03-2012, 15:30

به این لینک یه سری بزن

saman999999
13-03-2012, 20:25
یه سوال دارم شما چرا تلویزیون سونی میخرید؟
با وجود این همه مشکلی که این تلویزیونها دارن خریدنش اصلا منطقی نیست معمولا همه به خاطر اسم سونی و خاطره ای که ازش دارن میرن سراغ سونی یعنی احساسی تصمیم میگیرن منم عاشق مارک سونی هستم ولی وقتی تاپیکهای مربوط به ال جی و سامسونگ رو که میخونم هیچ کدوم از این مشکلات عجیب غریبی که تلویزیونهای سونی دارن رو تو اونها نمیبینم مثل عدم ساپورت فرمتهای مختلف توی usb اشکال توی گیرنده دیجیتال مشکلی که بانمایش زبان فارسی دارن معمولا محصولات سونی کیفیت ساخت خوبی دارن اما من فکر نمیکنم این ربطی به کیفیت تصویر یا امکانات تی وی داشته باشه تلویزیونهای دیگه هم کیفیت ساختشون خوبه اما همونطور که گفتم فکر کنم خیلی ها با این تصور که سونی تو همه چیز بهترینه این تی وی رو میخرن و بعدشم پشیمون میشن اما حقیقتا اینطور نیست خیلی وقته که سونی دیگه بهترین نیست سونی سالهاس که از بازار محصولات صوتی تصویری و موبایل کنار کشیده و تازه داره تو این زمینه ها سرمایه گذاری عمده میکنه شرکتهای کره ای و حتی شرکتهای دیگه ژاپنی خیلی از سونی جلوترن حقیقتش منم میخام یه تی وی بخرم ولی بدجوری گیر کردم از یه طرف عاشق محصولات سونی هستم از طرفی هم واقعا مشکلات زیادی دارن مثلا من میخواستم مدلex520 رو بخرم که دیدم هزارو یه مشکل داره فرمتها رو ساپورت نمیکنه گیرنده دیجیتالش میگن تو شهرستانها درست حسابی کار نمیکنه تو تعویض کانال صدا و تصویر با هم منطبق نیستن زبان فارسی رو قاطی پاتی نشون میده و غیره... خلاصه موندم چی بخرم:13:

milligator
14-03-2012, 09:07
یه سوال دارم شما چرا تلویزیون سونی میخرید؟
با وجود این همه مشکلی که این تلویزیونها دارن خریدنش اصلا منطقی نیست معمولا همه به خاطر اسم سونی و خاطره ای که ازش دارن میرن سراغ سونی یعنی احساسی تصمیم میگیرن منم عاشق مارک سونی هستم ولی وقتی تاپیکهای مربوط به ال جی و سامسونگ رو که میخونم هیچ کدوم از این مشکلات عجیب غریبی که تلویزیونهای سونی دارن رو تو اونها نمیبینم مثل عدم ساپورت فرمتهای مختلف توی usb اشکال توی گیرنده دیجیتال مشکلی که بانمایش زبان فارسی دارن معمولا محصولات سونی کیفیت ساخت خوبی دارن اما من فکر نمیکنم این ربطی به کیفیت تصویر یا امکانات تی وی داشته باشه تلویزیونهای دیگه هم کیفیت ساختشون خوبه اما همونطور که گفتم فکر کنم خیلی ها با این تصور که سونی تو همه چیز بهترینه این تی وی رو میخرن و بعدشم پشیمون میشن اما حقیقتا اینطور نیست خیلی وقته که سونی دیگه بهترین نیست سونی سالهاس که از بازار محصولات صوتی تصویری و موبایل کنار کشیده و تازه داره تو این زمینه ها سرمایه گذاری عمده میکنه شرکتهای کره ای و حتی شرکتهای دیگه ژاپنی خیلی از سونی جلوترن حقیقتش منم میخام یه تی وی بخرم ولی بدجوری گیر کردم از یه طرف عاشق محصولات سونی هستم از طرفی هم واقعا مشکلات زیادی دارن مثلا من میخواستم مدلex520 رو بخرم که دیدم هزارو یه مشکل داره فرمتها رو ساپورت نمیکنه گیرنده دیجیتالش میگن تو شهرستانها درست حسابی کار نمیکنه تو تعویض کانال صدا و تصویر با هم منطبق نیستن زبان فارسی رو قاطی پاتی نشون میده و غیره... خلاصه موندم چی بخرم:13:

مشکلات usb که به طرق دیگه حل شد.ولی در مورد زیر نویس چون دنبالش نبودم نمیتونم صحبتی بکنم
در مورد دیجیتال تو شهرستان ها من که تو اصفهانم مشکلی ندارم.دیر عوض شدنشم به نظرم مساله مهمی نیست.ولی فک کنم مدلex520 حدود 60 هرتزه.سه بعدی هم نیست

S^T^N
22-03-2012, 11:22
سلام به دوستان گل
تجربه...
من بی طرفدارترین شخص تو مارک و برندم ... جدا از این که الان دار سونی مثل سابق کار میکنه یا نه بنده اکثر تلوزیون های samsung یا lg دیدم حتی الجی که میگفتن 3d خوبی داره...(زین پس به جای 3d lG بفرماین TORIDI LG)
بعد تحقیقات عینی ! دیدم واقعا سونی کیفیت تصویرش اصلا قابل مقایسه با برند هایه دیگه نیست هم از نظر ظاهر که اینو میگم سلیقه ایه ! هم کیفیت تصویر...
دوستانی که میگن برند هایه دیگه بهتر از hx925 هستن اینجا مدل دقیقش بگن !!!
ولی خیلی الکی گرونه ...
خدا کنه روزی بشه متقلبان بزرگ مثله lg و samsung از sony بزنن جلو ....
ببینیم محصولات جدید lg و samsung امسال چه قاب جدیدی واسه تلوزیون :16: میزنن و سونی چه کیفیت تصویری

حالا اینم بگما تو خونه ما محصولات lg و samsung هست مثله یخچال فریزر و ماشین لباسشویی...
ولی اینم بگما بنا به دلایل غیر منطقی ممکنه tv این lg یا samsung بگیرم روزی شاید...

mehrdad91
24-03-2012, 17:26
سلام دوستان
تلوزيون من 46hx925 هستش
يه مشكلي برام پيش اومده البته نميدونم ميشه بهش مشكل گفت يا نه ولي جديدا متوجه شدم
امروز كه داشتم با منوي تي وي ور ميرفتم متوجه يه صداي جليز وليز از پشت دستگاه شدم
هر چي صئداي تي وي رو كم كردم بازم اين صدا وجود داشت
البته اينقدر زياد نيست ولي چون بهش نزديك بودم و صداي تي وي هم كم بود شنيدم اين صدا در قسمت دكمه هاي پشتيش بيشتر مشخص بود
هر كاري هم كردم اين صدا قطع نشد جتي موقع خاموش بودن هم اين صدا تا حيلي كم اما وجود داره
فك ميكنم صداي منبع تغذيه دستگاه باشه
لطفا دوستان بررسي كنند كه ايا ماله اونا هم همين طوريه ؟
يا بايد ببرم گارانتي ؟
واقعا انتظار ندارم 1 ماه نشده بردارم ببرم گارانتي
ممنونم

mehrdad91
25-03-2012, 13:21
كسي نيست جواب بده ؟

parham511
27-03-2012, 19:03
سلام به دوستان گل

من بی طرفدارترین شخص تو مارک و برندم ...
ببینیم محصولات جدید lg و samsung امسال چه قاب جدیدی واسه تلوزیون :16: میزنن و سونی چه کیفیت تصویری

آره واقعا معلومه شما بیطرفین دوست من:21::11:

parham511
27-03-2012, 19:14
سلام دوستان
تلوزيون من 46hx925 هستش
يه مشكلي برام پيش اومده البته نميدونم ميشه بهش مشكل گفت يا نه ولي جديدا متوجه شدم
امروز كه داشتم با منوي تي وي ور ميرفتم متوجه يه صداي جليز وليز از پشت دستگاه شدم
هر چي صئداي تي وي رو كم كردم بازم اين صدا وجود داشت
البته اينقدر زياد نيست ولي چون بهش نزديك بودم و صداي تي وي هم كم بود شنيدم اين صدا در قسمت دكمه هاي پشتيش بيشتر مشخص بود
هر كاري هم كردم اين صدا قطع نشد جتي موقع خاموش بودن هم اين صدا تا حيلي كم اما وجود داره
فك ميكنم صداي منبع تغذيه دستگاه باشه
لطفا دوستان بررسي كنند كه ايا ماله اونا هم همين طوريه ؟
يا بايد ببرم گارانتي ؟
واقعا انتظار ندارم 1 ماه نشده بردارم ببرم گارانتي
ممنونم

مهرداد جون احتمال زیاده که از همون منبع تغذیه باشه، ولی گارانتی نبر اصلا که به بهانه ی الکی میگیرن و الکی سیخش می کنن تا از شرکت پول بگیرن، آخرم نمیتونن مثل اول درش بیارن، بنظر من اول با یکی دوتا تعمیرکار و یا حتی نمایندگی تعمیرات سونی مشورت کن، ولی تلویزیونتو بهشون نده، چون ممکنه واسه چیزی که مشکل مهمی نیست الکی بازش کنن،
لپ تاپ پدر منم متاسفانه منبع تغذیش همین صدارو میده، Inspiron 5110، core i7

parham511
28-03-2012, 00:53
سلام به دوستان گل
تجربه...
من بی طرفدارترین شخص تو مارک و برندم ... جدا از این که الان دار سونی مثل سابق کار میکنه یا نه بنده اکثر تلوزیون های samsung یا lg دیدم حتی الجی که میگفتن 3d خوبی داره...(زین پس به جای 3d lG بفرماین TORIDI LG)
بعد تحقیقات عینی ! دیدم واقعا سونی کیفیت تصویرش اصلا قابل مقایسه با برند هایه دیگه نیست هم از نظر ظاهر که اینو میگم سلیقه ایه ! هم کیفیت تصویر...
دوستانی که میگن برند هایه دیگه بهتر از hx925 هستن اینجا مدل دقیقش بگن !!!
ولی خیلی الکی گرونه ...

حالا اینم بگما تو خونه ما محصولات lg و samsung هست مثله یخچال فریزر و ماشین لباسشویی...
ولی اینم بگما بنا به دلایل غیر منطقی ممکنه tv این lg یا samsung بگیرم روزی شاید...
ولی نمایندگی در ایران واقعا چرت و الکی درود به شرف بانه حداقل پول الکی واسه گارانتی نمیدی و نمایندگی های دزذ سونی عینک و دوربین ازش ور میدارن ولی بانه کامل میده !

درباره ی به قول دوستمون ((TORIDI LG)):25: و در اصل LG Passive 3D Technology

قبل از خوندن این مطلب یه خواهش دارم از دوستان استادم که از بنده واردترن همه و همین طور دوست خوبم SATAN عزیز، اونم اینه که تو قضیه ماشین، تو قضیه پوشاک، تو قضیه لوارم منزل و .... به مارک توجه کنید خیلی خوبه، اما تو قضیه تکنولوژی اونم تو قرن 21 هرکی مارک بازی و تعصب بازی کنه سرش کلاه میره که هیچ، حتی توی این سایتا 10 نفر دیگرو هم بدبخت میکنه...، دیگه خود دانید:46:
همه شرکتا هر روز فناوری جدید میارن، ال جی هم شرکتیه که توی بحث 3D در جهان فعلا بدون رقیبه، اولین گوشی هوشمند 3D جهان، گواهی پخش تصاویر سه بعدی Full HD اونم با فناوری Passive برای اولین بار در جهان، ده ها جایزه مربوط به فناوری 3 بعدی که یکی بعد از دیگری توسط ال جی درو شدند، و و و و ...
از نظر پنل هم که دیگه همه میدونن برنده رقابت سخت بر سر تولید نمایشگر Ipad 3 شرکت LG و Sharp شدند و مشترکن نمایشگرهای با کیفیت ترین تبلت جهانو تولید میکنند.
ولی حتی اینا دلیل نمیشه کسی بگه آخر 3D فقط ال جی هست و بس، تو بحث تکنولوژی لحظه به لحظه شرکتا از هم جلو میزنن، فعلا توی 3D ال جی با Passive ارتقاء یافتش واقعا در جهان، اوله.... البته تا به الآن...
حداقل یه بار سه بعدیشو ببینین بعد بگین TORIDI لطفا...
چی بگم والا.

مطلب زیر نقل مستقیم از سایت زومیت به آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میباشد.

بهترین تکنولوژی سه بعدی برای تلویزیون کدام است؟

نویسنده عارفه امینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fauthors%2Farefeh-amini)

ترجمه از سایت مرجع Gizmodo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fit-weblinks%2F44%2F10)

Best 3D tech in HDTV

دکتر Raymond Soneria اخیرا تحقیقات جالبی در مورد تکنولوژی های سه بعدی انجام داده و بهترین نوع سه بعدی برای هر یک از دستگاه ها را مشخص کرده است. در این مقاله کیفیت تصاویر را بررسی نمی کنیم و آنچه مورد اهمیت است صرفا بررسی کیفیت سه بعدی است.

نتایج مهمی که از آزمایش در هر بخش حاصل شده را در جعبه های زرد رنگ مشاهده می کنید.
تاریخچه تلویزیون های سه بعدی

اولین نسل از تلویزیون های سه بعدی در سال 2010 تولید و به بازار عرضه شدند. ولی با استقبال زیادی مواجه نشدند. دلایل زیادی برای اینکه کاربران از این تکنولوژی استقبال نکردند وجود داشت. از جمله این دلایل می توان موارد ذیل را نام برد:

تکنولوژی تلویزیون های سه بعدی که در سال 2010 تولید شدند، همگی Active Shutter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و عینک تلویزیون ها سنگین بوده و تماشای یک فیلم کامل با آنها واقعا کلافه کننده است.
بسیاری از کاربران تلویزیون LCD تهیه کرده بودند و تمایل نداشتند مجددا برای تلویزیون سه بعدی هزینه کنند.
فیلم های سه بعدی زیادی وجود نداشته و قیمت آنها نیز بسیار گران بوده و است.
عینک های سه بعدی گران می باشند و تماشای تصاویر به صورت سه بعدی برای همه اعضای خانواده هزینه بر است.
تولید تلویزیون های سه بعدی با فناوری Passive

به دلیل مشکلاتی که در Active Shutter وجود داشت، تولید کنندگان تصمیم به تولید تکنولوژی جدیدی گرفتند که FPR نام داشت و در آن از عینک های سبک وزن استفاده می شد.
FPR مخفف Film Pattern Retarder است که امروزه آن را Passive Shutter می نامند.
برای مشاهده عملکرد هر تکنولوژی و تفاوت آنها مقاله "مقایسه سه بعدی Active با سه بعدی Passive -3D Cinema ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) " را مشاهده کنید.
در این مقاله قصد داریم تصاویر سه بعدی را با توجه به تکنولوژی های مختلف آزمایش کنیم و عمق تصاویر سه بعدی، Sharpness، رزولوشن و کنتراست آنها را بررسی کنیم. در این مقاله کیفیت تصاویر دو بعدی در تلویزیون ها را بررسی نمی کنیم و آنچه مورد اهمیت است صرفا بررسی کیفیت سه بعدی می باشد.
آزمایشات در مورد تکنولوژی های مختلف چه می گویند؟ تئوری ها را باور کنیم یا تجریبات؟
ما برای بررسی کیفیت تصاویر سه بعدی، 4 تلویزیون سه بعدی که در کنار هم قرار داده شده بودند را مورد بررسی قرار دادیم. دو تلویزیون با تکنولوژی Active Shutter از سامسونگ و سونی و دو تلویزیون با تکنولوژی Passive از LG و Vizio
آنچه ما از بررسی های سایت های مختلف، مطالعه کردیم نشان می دهد که تلویزیون هایی با تکنولوژی Active Shutter مشکل Flicker یا پرش تصویر، Cross Talk یا تار شدگی اطراف تصاویر سه بعدی، سنگینی عینک و هزینه زیاد عینک سه بعدی دارند. این بررسی های تئوری به نظر شما تا چه حد صحیح هستند؟ و آیا نتیجه آزمایشات تجربی که در ادامه انجام می دهیم با جواب آزمایشات تئوری یکسان است؟
آزمایشات تئوری همچنین اعلام کرده اند که تلویزیون هایی با تکنولوژی Passive مشکل روشنایی پایین و Sharpness کم و همچنین رزولوشن نصف FULL HD را دارند. همچنین گفته می شود فاصله زیاد از تلویزیون Passive، تصاویر سه بعدی را محو می کند. در ادامه صحت این اطلاعات را بررسی می کنیم.
ممکن است در مورد همه این موارد قبلا شنیده باشید، ولی آیا این دو تکنولوژی می توانند برای شما لذت بخش باشند تا یک فیلم جذاب را به صورت سه بعدی مشاهده کنید.
خلاصه نتیجه آزمایش

در تلویزیون هایی که از عینک Avtive Shutter استفاده می کنند، پرش تصویر اذیت کننده بوده و چشم شما را اذیت می کنند. ولی عینک تلویزیون های Passive ارزان بوده و پرش تصویر ندارند.
با تغییر زاویه سر و عینک در تلویزیون های Active Shutter، تاری اطراف تصویر را بیشتر مشاهده می کنید. بنابراین تلویزیون های Passive در این مورد برنده هستند. چراکه با تغییر زاویه سر در این تلویزیون ها، تارشدگی کمتری در تصویر مشاهده می شود. همچنین عینک های Passive سبک تر و راحت تر و ارزان تر می باشند.
در جدول زیر میزان تار شدگی تصویر با توجه به تغییر زاویه در دو تلویزیون را مشاهده می کنید. عدد بزرگتر در جدول نشان دهنده تارشدگی کمتر است.

در تلویزیون های سه بعدی Passive ، محدودیت فاصله دارید. یعنی تصاویر سه بعدی در تلویزیون های 3D در فاصله کمتر از 1.8 متر یا بیشتر از 2.4 متر بخوبی قابل مشاهده نیستند
Sharpness و رزولوشن تلویزیون هایی با عینک Passive

بر اساس اطلاعات تئوری و نتایج حاصل از آزمایشات با استفاده از تجهیزات مختلف، در مورد Passive 3D، رزولوشن تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive یک دوم FULL HD است. در واقع این آزمایشات نشان می دهند شما هنگامی که تصاویر سه بعدی را با عینک های Passive مشاهده می کنید، تصاویر را با کیفیت FULL HD مشاهده نمی کنید. برای مطالعه دقیق تر در مورد دلیل این مسئله می توانید مقاله "سه بعدی در خانه: تکنولوژی های پخش 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ticles%2Fvideo-audio%2Fitem%2F160-3d-at-home-broadcast-technology)" را مشاهده کنید. البته ما قصد داریم این مورد را با استفاده از چشم غیر مسلح، بررسی کنیم و ببینیم آیا تحلیل مغز از این تصاویر کیفیت 1080P است یا مغز ما نیز مانند ابزارآلات آزمایشگاهی کیفیت کمتری را دریافت و مشاهده می کند.
Sharpness و رزولوشن در تلویزیون های Active Shutter

تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Active Shutter به دلیل سرعت کم شاتر عینک و زمان پاسخ گویی تلویزیون، Sharpness خوبی ندارند.
بنابراین باید تلویزیون ها را در کنار هم تست کنیم تا به بهترین نتیجه در مقایسه آنها برسیم.
ما تصاویر متفاوت و متون مختلف را در تلویزیون سه بعدی بررسی کردیم. یک متن که در آن چند کلمه نوشته شده بود را با تکنولوژی سه بعدی در تلویزیون passive تست کردیم. اگر این کلمات در حالت سه بعدی با رزولوشن Full HD نمایش داده نشوند، ما نمی توانیم آنها را بخوبی بخوانیم. چراکه این کلمات در سایز بسیار کوچکی نوشته شده اند و با رزولوشن کمتر از 1080P قابل مشاهده نیستند.
نتیجه آزمایش نشان می دهد که در تلویزیون های Passive این کلمات در حالت سه بعدی کاملا قابل مشاهده می باشد و این نشان می دهد که کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون Passive هم 1080P است. علاوه بر این Sharpness متون نیز نسبتا خوب است. احتمالا دلیل اینکه آزمایشات تئوری، کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های passive را کمتر از HD ارزیابی کرده، این است که عملکرد مغز در ترکیب تصاویر برای تولید تصویر سه بعدی، با عملکرد دستگاه های آزمایشگاهی متفاوت است.
همین تست در تلویزیون Active Shutter نیز انجام شد. کلمات در این تلویزیون نیز قابل خواندن بودند. البته Sharpenss و کنتراست تصاویر در این تلویزیون ها پایین تر از تلویزویون های Passive می باشند.
همان طور ک نتایج جدول زیر نشان می دهد، کلیه کلمات در حالت سه بعدی در تلویزیون های Passive قابل خواندن بوده و نسبت به تلویزیون های Active Shutter شارپ تر دیده می شوند.

در حالت تبدیل دو بعدی به سه بعدی نیز تلویزیون های Passive نسبت به تلویزیون های Active Shutter کاملا بهتر عمل می کنند و تصاویر Sharp تری را ارائه می دهند.
بنابراین با توجه به این آزمایشات، رزولوشن تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive نیز مانند تلویزیون های Avtive Shutter برابر 1080P می باشد و این نکته که رزولوشن تصاویر سه بعدی در Passive نصف Active Shutter است صحیح نمی باشد. این نتیجه بر خلاف نتیجه حاصل از آزمایشاتی است که با تجهیرات مختلف آزمایشگاهی انجام شده است. چراکه این آزمایشات نشان دادند: کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive نصف Active shutter است و این با آنچه مغز تحلیل می کند، مغایرت دارد.
نتیجه نهایی

همان طور که مشاهده کردید کیفیت تصویر سه بعدی از نظر Sharpness، کنتراست، عمق و ... در تلویزیون های Passive بهتر از تلویزیون های Active Shutter است. علاوه بر این کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های passive نیز 1080P است و رزولوشن آن در حالت سه بعدی از Active Shutter کمتر نیست. عینک تلویزیون های Passive راحت و ارزان بوده و Crosstalk، پرش تصویر و تاری اطراف آن در این نوع تلویزیون در حالت سه بعدی ناچیز است.
جدول زیر رابطه تغییر زاویه دید و اثر آن در تاری تصویر سه بعدی را نشان می دهد. عدد بزگتر در جدول نشان دهنده کیفیت بهتر تصاویر سه بعدی است.

علاوه بر این کیفیت روشنایی تصاویر در حالت سه بعدی در هر دو تلویزیون بررسی شده و نتیجه حاصل در جدول زیر درج شده است. همان طور که در جدول ذکر شده، عدد بزرگتر نشانه کیفیت بهتر و روشن تر تصاویر سه بعدی است.

معمولا افرادی که تلویزیون های سه بعدی تهیه می کنند، مشاهده فیلم ها خصوصا به صورت دسته جمعی در حالت سه بعدی را هیجان انگیز می دانند. البته این هیجان به مرور زمان کم شده و لذت مشاهده تصاویر سه بعدی کاهش می یابد. ولی در کل کاربران از خرید تلویزیون های سه بعدی راضی بوده و اعلام کردند از خرید تلویزیون و پرداخت هزینه زیاد برای آن، پشیمان نیستند. البته عده ای از کاربران نیز نسبت به تصاویر سه بعدی حساس بوده و دچار سردرد می شوند.

بنابراین بر اساس این تحقیقات برتری کامل در نمایش تصاویر سه بعدی از آن تلویزیون های Passive بوده و شکی در این مورد نیست. بنابراین اگر مشاهده تصاویر سه بعدی برای شما مهم تر از کیفیت تلویزیون و تصاویر دو بعدی است شکی در خرید تلویزیون های سه بعدی Passive نداشته باشید.

منبع: Gizmodo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fit-weblinks%2F44%2F10)

mehrdad91
28-03-2012, 13:16
مهرداد جون احتمال زیاده که از همون منبع تغذیه باشه، ولی گارانتی نبر اصلا که به بهانه ی الکی میگیرن و الکی سیخش می کنن تا از شرکت پول بگیرن، آخرم نمیتونن مثل اول درش بیارن، بنظر من اول با یکی دوتا تعمیرکار و یا حتی نمایندگی تعمیرات سونی مشورت کن، ولی تلویزیونتو بهشون نده، چون ممکنه واسه چیزی که مشکل مهمی نیست الکی بازش کنن،
لپ تاپ پدر منم متاسفانه منبع تغذیش همین صدارو میده، Inspiron 5110، core i7

خيلي ممنون
البته خوشبختانه چند روزه ديگه اين صدا نمياد و فعلا خوبه
ولي چشم حتما با چند تا تعمير كار مجرب مشورت ميكنم

mehrdad91
28-03-2012, 13:53
دوستمون از لفظ زشتی بنام TORIDI استفاده کردند. بگذریم.
درباره ی به قول دوستمون ((TORIDI LG)):25: و در اصل LG Passive 3D Technology

قبل از خوندن این مطلب یه خواهش دارم از دوستان استادم که از بنده واردترن همه و همین طور دوست خوبم SATAN عزیز، اونم اینه که تو قضیه ماشین، تو قضیه پوشاک، تو قضیه لوارم منزل و .... به مارک توجه کنید خیلی خوبه، اما تو قضیه تکنولوژی اونم تو قرن 21 هرکی مارک بازی و تعصب بازی کنه سرش کلاه میره که هیچ، حتی توی این سایتا 10 نفر دیگرو هم بدبخت میکنه...، دیگه خود دانید:46:
همه شرکتا هر روز فناوری جدید میارن، ال جی هم شرکتیه که توی بحث 3D در جهان فعلا بدون رقیبه، اولین گوشی هوشمند 3D جهان، گواهی پخش تصاویر سه بعدی Full HD اونم با فناوری Passive برای اولین بار در جهان، ده ها جایزه مربوط به فناوری 3 بعدی که یکی بعد از دیگری توسط ال جی درو شدند، و و و و ...
از نظر پنل هم که دیگه همه میدونن برنده رقابت سخت بر سر تولید نمایشگر Ipad 3 شرکت LG و Sharp شدند و مشترکن نمایشگرهای با کیفیت ترین تبلت جهانو تولید میکنند.
ولی حتی اینا دلیل نمیشه کسی بگه آخر 3D فقط ال جی هست و بس، تو بحث تکنولوژی لحظه به لحظه شرکتا از هم جلو میزنن، فعلا توی 3D ال جی با Passive ارتقاء یافتش واقعا در جهان، اوله.... البته تا به الآن...
حداقل یه بار سه بعدیشو ببینین بعد بگین TORIDI لطفا...
چی بگم والا.

بهترین تکنولوژی سه بعدی برای تلویزیون کدام است؟

نویسنده عارفه امینی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fauthors%2Farefeh-amini)

بنقل از سایت زومیت به آدرس:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ticles%2Fvideo-audio%2Ftelevision%2Fitem%2F1091-the-best-3d-technology-stick-with-passive-glasses)

ترجمه از سایت مرجع Gizmodo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fit-weblinks%2F44%2F10)

Best 3D tech in HDTV

دکتر Raymond Soneria اخیرا تحقیقات جالبی در مورد تکنولوژی های سه بعدی انجام داده و بهترین نوع سه بعدی برای هر یک از دستگاه ها را مشخص کرده است. در این مقاله کیفیت تصاویر را بررسی نمی کنیم و آنچه مورد اهمیت است صرفا بررسی کیفیت سه بعدی است.

نتایج مهمی که از آزمایش در هر بخش حاصل شده را در جعبه های زرد رنگ مشاهده می کنید.
تاریخچه تلویزیون های سه بعدی

اولین نسل از تلویزیون های سه بعدی در سال 2010 تولید و به بازار عرضه شدند. ولی با استقبال زیادی مواجه نشدند. دلایل زیادی برای اینکه کاربران از این تکنولوژی استقبال نکردند وجود داشت. از جمله این دلایل می توان موارد ذیل را نام برد:

تکنولوژی تلویزیون های سه بعدی که در سال 2010 تولید شدند، همگی Active Shutter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و عینک تلویزیون ها سنگین بوده و تماشای یک فیلم کامل با آنها واقعا کلافه کننده است.
بسیاری از کاربران تلویزیون LCD تهیه کرده بودند و تمایل نداشتند مجددا برای تلویزیون سه بعدی هزینه کنند.
فیلم های سه بعدی زیادی وجود نداشته و قیمت آنها نیز بسیار گران بوده و است.
عینک های سه بعدی گران می باشند و تماشای تصاویر به صورت سه بعدی برای همه اعضای خانواده هزینه بر است.

تولید تلویزیون های سه بعدی با فناوری Passive

به دلیل مشکلاتی که در Active Shutter وجود داشت، تولید کنندگان تصمیم به تولید تکنولوژی جدیدی گرفتند که FPR نام داشت و در آن از عینک های سبک وزن استفاده می شد.
FPR مخفف Film Pattern Retarder است که امروزه آن را Passive Shutter می نامند.
برای مشاهده عملکرد هر تکنولوژی و تفاوت آنها مقاله "مقایسه سه بعدی Active با سه بعدی Passive -3D Cinema ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) " را مشاهده کنید.
در این مقاله قصد داریم تصاویر سه بعدی را با توجه به تکنولوژی های مختلف آزمایش کنیم و عمق تصاویر سه بعدی، Sharpness، رزولوشن و کنتراست آنها را بررسی کنیم. در این مقاله کیفیت تصاویر دو بعدی در تلویزیون ها را بررسی نمی کنیم و آنچه مورد اهمیت است صرفا بررسی کیفیت سه بعدی می باشد.
آزمایشات در مورد تکنولوژی های مختلف چه می گویند؟ تئوری ها را باور کنیم یا تجریبات؟
ما برای بررسی کیفیت تصاویر سه بعدی، 4 تلویزیون سه بعدی که در کنار هم قرار داده شده بودند را مورد بررسی قرار دادیم. دو تلویزیون با تکنولوژی Active Shutter از سامسونگ و سونی و دو تلویزیون با تکنولوژی Passive از LG و Vizio
آنچه ما از بررسی های سایت های مختلف، مطالعه کردیم نشان می دهد که تلویزیون هایی با تکنولوژی Active Shutter مشکل Flicker یا پرش تصویر، Cross Talk یا تار شدگی اطراف تصاویر سه بعدی، سنگینی عینک و هزینه زیاد عینک سه بعدی دارند. این بررسی های تئوری به نظر شما تا چه حد صحیح هستند؟ و آیا نتیجه آزمایشات تجربی که در ادامه انجام می دهیم با جواب آزمایشات تئوری یکسان است؟
آزمایشات تئوری همچنین اعلام کرده اند که تلویزیون هایی با تکنولوژی Passive مشکل روشنایی پایین و Sharpness کم و همچنین رزولوشن نصف FULL HD را دارند. همچنین گفته می شود فاصله زیاد از تلویزیون Passive، تصاویر سه بعدی را محو می کند. در ادامه صحت این اطلاعات را بررسی می کنیم.
ممکن است در مورد همه این موارد قبلا شنیده باشید، ولی آیا این دو تکنولوژی می توانند برای شما لذت بخش باشند تا یک فیلم جذاب را به صورت سه بعدی مشاهده کنید.
خلاصه نتیجه آزمایش

در تلویزیون هایی که از عینک Avtive Shutter استفاده می کنند، پرش تصویر اذیت کننده بوده و چشم شما را اذیت می کنند. ولی عینک تلویزیون های Passive ارزان بوده و پرش تصویر ندارند.
با تغییر زاویه سر و عینک در تلویزیون های Active Shutter، تاری اطراف تصویر را بیشتر مشاهده می کنید. بنابراین تلویزیون های Passive در این مورد برنده هستند. چراکه با تغییر زاویه سر در این تلویزیون ها، تارشدگی کمتری در تصویر مشاهده می شود. همچنین عینک های Passive سبک تر و راحت تر و ارزان تر می باشند.
در جدول زیر میزان تار شدگی تصویر با توجه به تغییر زاویه در دو تلویزیون را مشاهده می کنید. عدد بزرگتر در جدول نشان دهنده تارشدگی کمتر است.

در تلویزیون های سه بعدی Passive ، محدودیت فاصله دارید. یعنی تصاویر سه بعدی در تلویزیون های 3D در فاصله کمتر از 1.8 متر یا بیشتر از 2.4 متر بخوبی قابل مشاهده نیستند
Sharpness و رزولوشن تلویزیون هایی با عینک Passive

بر اساس اطلاعات تئوری و نتایج حاصل از آزمایشات با استفاده از تجهیزات مختلف، در مورد Passive 3D، رزولوشن تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive یک دوم FULL HD است. در واقع این آزمایشات نشان می دهند شما هنگامی که تصاویر سه بعدی را با عینک های Passive مشاهده می کنید، تصاویر را با کیفیت FULL HD مشاهده نمی کنید. برای مطالعه دقیق تر در مورد دلیل این مسئله می توانید مقاله "سه بعدی در خانه: تکنولوژی های پخش 3D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ticles%2Fvideo-audio%2Fitem%2F160-3d-at-home-broadcast-technology)" را مشاهده کنید. البته ما قصد داریم این مورد را با استفاده از چشم غیر مسلح، بررسی کنیم و ببینیم آیا تحلیل مغز از این تصاویر کیفیت 1080P است یا مغز ما نیز مانند ابزارآلات آزمایشگاهی کیفیت کمتری را دریافت و مشاهده می کند.
Sharpness و رزولوشن در تلویزیون های Active Shutter

تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Active Shutter به دلیل سرعت کم شاتر عینک و زمان پاسخ گویی تلویزیون، Sharpness خوبی ندارند.
بنابراین باید تلویزیون ها را در کنار هم تست کنیم تا به بهترین نتیجه در مقایسه آنها برسیم.
ما تصاویر متفاوت و متون مختلف را در تلویزیون سه بعدی بررسی کردیم. یک متن که در آن چند کلمه نوشته شده بود را با تکنولوژی سه بعدی در تلویزیون passive تست کردیم. اگر این کلمات در حالت سه بعدی با رزولوشن Full HD نمایش داده نشوند، ما نمی توانیم آنها را بخوبی بخوانیم. چراکه این کلمات در سایز بسیار کوچکی نوشته شده اند و با رزولوشن کمتر از 1080P قابل مشاهده نیستند.
نتیجه آزمایش نشان می دهد که در تلویزیون های Passive این کلمات در حالت سه بعدی کاملا قابل مشاهده می باشد و این نشان می دهد که کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون Passive هم 1080P است. علاوه بر این Sharpness متون نیز نسبتا خوب است. احتمالا دلیل اینکه آزمایشات تئوری، کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های passive را کمتر از HD ارزیابی کرده، این است که عملکرد مغز در ترکیب تصاویر برای تولید تصویر سه بعدی، با عملکرد دستگاه های آزمایشگاهی متفاوت است.
همین تست در تلویزیون Active Shutter نیز انجام شد. کلمات در این تلویزیون نیز قابل خواندن بودند. البته Sharpenss و کنتراست تصاویر در این تلویزیون ها پایین تر از تلویزویون های Passive می باشند.
همان طور ک نتایج جدول زیر نشان می دهد، کلیه کلمات در حالت سه بعدی در تلویزیون های Passive قابل خواندن بوده و نسبت به تلویزیون های Active Shutter شارپ تر دیده می شوند.

در حالت تبدیل دو بعدی به سه بعدی نیز تلویزیون های Passive نسبت به تلویزیون های Active Shutter کاملا بهتر عمل می کنند و تصاویر Sharp تری را ارائه می دهند.
بنابراین با توجه به این آزمایشات، رزولوشن تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive نیز مانند تلویزیون های Avtive Shutter برابر 1080P می باشد و این نکته که رزولوشن تصاویر سه بعدی در Passive نصف Active Shutter است صحیح نمی باشد. این نتیجه بر خلاف نتیجه حاصل از آزمایشاتی است که با تجهیرات مختلف آزمایشگاهی انجام شده است. چراکه این آزمایشات نشان دادند: کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های Passive نصف Active shutter است و این با آنچه مغز تحلیل می کند، مغایرت دارد.
نتیجه نهایی

همان طور که مشاهده کردید کیفیت تصویر سه بعدی از نظر Sharpness، کنتراست، عمق و ... در تلویزیون های Passive بهتر از تلویزیون های Active Shutter است. علاوه بر این کیفیت تصاویر سه بعدی در تلویزیون های passive نیز 1080P است و رزولوشن آن در حالت سه بعدی از Active Shutter کمتر نیست. عینک تلویزیون های Passive راحت و ارزان بوده و Crosstalk، پرش تصویر و تاری اطراف آن در این نوع تلویزیون در حالت سه بعدی ناچیز است.
جدول زیر رابطه تغییر زاویه دید و اثر آن در تاری تصویر سه بعدی را نشان می دهد. عدد بزگتر در جدول نشان دهنده کیفیت بهتر تصاویر سه بعدی است.

علاوه بر این کیفیت روشنایی تصاویر در حالت سه بعدی در هر دو تلویزیون بررسی شده و نتیجه حاصل در جدول زیر درج شده است. همان طور که در جدول ذکر شده، عدد بزرگتر نشانه کیفیت بهتر و روشن تر تصاویر سه بعدی است.

معمولا افرادی که تلویزیون های سه بعدی تهیه می کنند، مشاهده فیلم ها خصوصا به صورت دسته جمعی در حالت سه بعدی را هیجان انگیز می دانند. البته این هیجان به مرور زمان کم شده و لذت مشاهده تصاویر سه بعدی کاهش می یابد. ولی در کل کاربران از خرید تلویزیون های سه بعدی راضی بوده و اعلام کردند از خرید تلویزیون و پرداخت هزینه زیاد برای آن، پشیمان نیستند. البته عده ای از کاربران نیز نسبت به تصاویر سه بعدی حساس بوده و دچار سردرد می شوند.

بنابراین بر اساس این تحقیقات برتری کامل در نمایش تصاویر سه بعدی از آن تلویزیون های Passive بوده و شکی در این مورد نیست. بنابراین اگر مشاهده تصاویر سه بعدی برای شما مهم تر از کیفیت تلویزیون و تصاویر دو بعدی است شکی در خرید تلویزیون های سه بعدی Passive نداشته باشید.

منبع: Gizmodo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] me%2Fit-weblinks%2F44%2F10)

فقط به يه مسئله اي توجه كنين
تكنولوژي Passive بايد با يه پنل خوب بياد تا بتونه خودشو نشون بده
ما تو خونه LG 47 LW 570 هم داريم
البته مشخصه كه در حدي نيست كه با hx925 مقايسه بشه اما تي وي بدي هم نيست
ولي در مقابله hx925 هيچي نيست و تازه وقتي كنار هم قرار ميدي به خيلي چيزا پي ميبري
در تمامي زمينه ها كيفيت 3 بعدي Active سوني بهتر از اين مدل Passive ال جي هست
اما يه مزيتي هم داره اونم اينكه با ال جي راحتري و چشمت اذيت نميشه
درسته اين مدل سوني خيلي از مشكلات actiVe هاي ديگه رو نداره ولي بعد از تجربه ال جي خيلي خيلي كم احساس ميكني refresh rate تو سوني كمتره كه به خاطر تكنولوژي active هست
رزوليشن هم تفاوت چنداني نداره البته در زمينه 2 بعدي كيفيت تصوير تا حد محسوسي پائين هست ولي اينو بايد با يه تي وي ال جي active مقايسه كنم تا بتونم نظر دقيق بدم شايد كيفيت كلي اين مدل پائين باشه

اميدوارم به دردتون بخوره

parham511
29-03-2012, 15:19
فقط به يه مسئله اي توجه كنين
تكنولوژي Passive بايد با يه پنل خوب بياد تا بتونه خودشو نشون بده
ما تو خونه LG 47 LW 570 هم داريم
البته مشخصه كه در حدي نيست كه با hx925 مقايسه بشه اما تي وي بدي هم نيست
ولي در مقابله hx925 هيچي نيست و تازه وقتي كنار هم قرار ميدي به خيلي چيزا پي ميبري
در تمامي زمينه ها كيفيت 3 بعدي Active سوني بهتر از اين مدل Passive ال جي هست
اما يه مزيتي هم داره اونم اينكه با ال جي راحتري و چشمت اذيت نميشه
درسته اين مدل سوني خيلي از مشكلات actiVe هاي ديگه رو نداره ولي بعد از تجربه ال جي خيلي خيلي كم احساس ميكني refresh rate تو سوني كمتره كه به خاطر تكنولوژي active هست
رزوليشن هم تفاوت چنداني نداره البته در زمينه 2 بعدي كيفيت تصوير تا حد محسوسي پائين هست ولي اينو بايد با يه تي وي ال جي active مقايسه كنم تا بتونم نظر دقيق بدم شايد كيفيت كلي اين مدل پائين باشه

اميدوارم به دردتون بخوره

سلا دوست من
درسته در 2 بعدی کیفیت تصاویر Passive ها بمقدار خیلی کمی پایینتر است:20:
اما توی 3 بعدی مقایسه این 2مدل با هم اصلا مقایسه درستی نیست دوست گلم، تنها هنگامی مقایسه کار درستیه که دو مدل در یک بازه از نظر قیمتی و یا سخت افزای باشند.
مدلLw57000 مدل کاملا اقتصادیه ال جی هستش و Hx925 مدل گرانقیمت سونی، قیمت Lw57000 از نصف قیمت hx925 هم کمتره و تکنولوژی نور زمینه و کنتراستشون خیلی خیلی با هم فرق میکنه،
سونی hx925 دارای سیستم Full LED بهمراه Local Dimming هست که میتونه رنگ مشکی عمیق تری تولید کنه و توی حالت سه بعدی عمق بیشتریو احساس کنید اما LG Lw57000 دارای سیستم نوردهی edge LED هست که اصلا تو یه فاز سطح پایین حساب میشه...
به علاوه مدل Lw57000 پایینترین میزان نرخ بازسازی تصویر در میان LED Passive های LG را دارد که باعث میشود در تصاویر سه بعدی که سریع جابجا میشوند تصویر دچار لرزش شود و چیزی از سه بعدی معلوم نشود.

برای مقایسه واقعی Passive V.s Active
البته اگر به سایت Gizdomo شک دارید، یا دوست دارید از طریق تجربه ی شخصی این دو تکنولوژی را مقایسه کنید پیشنهاد میکنم، این مدل ارزان قیمت Lw57000 را تنها با یک LCD یا LED اکتیو که edge LED باشد و حتما 100 هرتز نیز باشد مقایسه فرمایید.

و مدل Hx925 سونی را هم می توانید با مدل Lw98000 پسیو ال جی مقایسه فرمایید که Full LED بهمراه Local dimm و 400 هرتز میباشد.
موفق باشین.:40:
ما منتظر نتیجه هستیم:27:

S^T^N
04-04-2012, 19:01
ما که بیصواد ! :31:

من تصویر hx925 دیدم ...ولی lw98000 خیر.
دوستان متخصص بفرمایین بین همین مدل hx925 و lw98000 LG کدوم بهتره سه بعدیشون و همچنین در حالت 2 بعدی؟

saman999999
04-04-2012, 20:41
بدون شک lw98000

alijigari
04-04-2012, 22:49
تصویر دوبعدی hx 925 خیلی بهتر از lg هست
اما در مورد سه بعدی hx 925 که دلیل اصلی خریدم بود من که خیلی تو ذوقم خورد -هر مدل فیلم سه بعدی را امتحان کردم اما اصلا چنگی به دل نمیزنه و سه بعدی که روی سونی تبلیغش میکنه وجود خارجی نداره -
خیلی زور داره 4 تا 5 پول بدی فقط به خاطر دو بعدی -من عینک ها را پشت تلویزیون گذاشتم که جلوی چشم نباشه تا کمتر حرص بخورم

متاسفانه اعداد و تبلیغاتی که تو بازار هست وقتی پای عمل میرسه یا اصلا دروغ بوده و فقط جنبه تبلیغ داره یا نصف ان حقیقت داره
من در مدل سونی روی سه بعدی فکر دیگه میکردم اما چیز دیگه از اب در امد :37:

اگه در مورد سه بعدی اشتباه میکنم راهنماییم کنید

parham511
04-04-2012, 23:03
تصویر دوبعدی hx 925 خیلی بهتر از lg هست
اما در مورد سه بعدی hx 925 که دلیل اصلی خریدم بود من که خیلی تو ذوقم خورد -هر مدل فیلم سه بعدی را امتحان کردم اما اصلا چنگی به دل نمیزنه و سه بعدی که روی سونی تبلیغش میکنه وجود خارجی نداره -
خیلی زور داره 4 تا 5 پول بدی فقط به خاطر دو بعدی -من عینک ها را پشت تلویزیون گذاشتم که جلوی چشم نباشه تا کمتر حرص بخورم
اگه در مورد سه بعدی اشتباه میکنم راهنماییم کنید

درست میگین، تو 2 بعدی اکتیوها معمولا یه کوچولو بگی نگی در قیاس با مدلهای هم تکنولوژی و هم قیمت بهترن.
من هم lw98000 رو دیدم و هم Hx925 هر دو عالی هستن؛ با اینکه دوتاشونو کنار هم مقایسه نکردم و بهتره چیزی نگم اما به نظرم Hx925 رنگهاش تو تصاویر SD طبیعی تر بود و مشکی بهتری داشت.
اما در Lw98000 هم از تکنولوژی نانو استفاده شده برای آنکه جلوی Black crush رو بگیره ویکمی هم موفق بوده و این خیلی عالیه.
در ضمینه 3 بعدی پسیو بهتره تصوبرش، واسه اونا که عینک میزنن هم راحتتره چون یه طلق کوچولوی این شکلی میزارن رو عینک طبی شون و 3بعدی میبینن.

قصه نخور اکثر کاربری تی وی بطور میانگین همین 2بعدیه، یعنی 90-95 درصد مواقع؛ Hx-925 هم 2بعدیش خوبه.
سونی کلا قیمتاش مثل ال جی و سامسونگ پایین نیست دیگه.
کاریشم نمیشه کرد.

navid bk
05-04-2012, 08:05
من خودم دیدم

با سلام خدمت شما دوست عزیز
عذرخواهی میکنم که دیر جواب دادم، برای اینکه شکم در این مورد برطرف بشه به خود کمپانی ایمیل زدم و بعد از 3 هفته جوابم رو دادن!!!
متن جواب رو برای شما میزارم:

Dear visitor

All Bravia series are produced in China, Taiwan, Malaysia, Thailand, Spain, Denmark and Mexico.

HX929 TV series and the same family are made in Malaysia, Taiwan, Denmark and Mexico.

موفق باشید.

pedram_r_j
19-04-2012, 23:33
سلام دوستان من کانالهای دیجیتال رو کامل اسکن کرده بودم خواستم شبکه جدید ورزش رو اضافه کنم اسکن مجدد زدم وقتی اسکن تمام شد فقط کانالهای جدید رو نشون میده و کانالهای 1-5 و شبکه خبر رو نشون نمیده . چند بار اسکن خودکار زدم ولی همش همونه .مشکل کجاست؟

alijigari
01-05-2012, 15:22
ببخشید سوالم را اینجا مطرح میکنم
برای سونی hx-925 برای دیدن فیلم های سه بعدی کدومو پیشنهاد میکیند ؟

1-سینمای خانگی پیشنهاد میکنید ؟
بین این دو مدل کدوم ؟
--bdv-e985 حدود قیمت 1/200
--bdv-e880 حدود قیمت 890

2-blue ray سه بعدی
bdp-s480 حدود قیمت 460

navid bk
03-05-2012, 20:10
ببخشید سوالم را اینجا مطرح میکنم
برای سونی hx-925 برای دیدن فیلم های سه بعدی کدومو پیشنهاد میکیند ؟

1-سینمای خانگی پیشنهاد میکنید ؟
بین این دو مدل کدوم ؟
--bdv-e985 حدود قیمت 1/200
--bdv-e880 حدود قیمت 890

2-blue ray سه بعدی
bdp-s480 حدود قیمت 460
سلام دوست عزیز
من خودم با E985 ست کردم و خیلی هم ازش راضی هستم اگه میتونید این مدل رو تهیه کنید. یکی از دوستان هم با IZ1000 ست کرده اونم راضی هستش.

موفق باشید.

alijigari
03-05-2012, 21:47
سلام دوست عزیز
من خودم با E985 ست کردم و خیلی هم ازش راضی هستم اگه میتونید این مدل رو تهیه کنید. یکی از دوستان هم با IZ1000 ست کرده اونم راضی هستش.

موفق باشید.

دوست عزیز با e985 تفکیک صدا برای dvd های معمولی( 1500 تومانی) یا کانالهای ر.... هم وجود داره یا فقط برای
بلوری یا سه بعدی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

alexy_xman
12-05-2012, 19:17
با سلام خدمت دوستان
با HX925 چطور میشه تی وی های اینتر نتی و دید ؟ و یه مشکل بزرگ اینکه چی چی پی پی ان رو این مدل تلویزیون ها چطور میشه وصل کرد عاجزانه خواهشمندم راهنماییم کنید با تشکر

alijigari
12-05-2012, 23:49
با سلام خدمت دوستان
با HX925 چطور میشه تی وی های اینتر نتی و دید ؟ و یه مشکل بزرگ اینکه چی چی پی پی ان رو این مدل تلویزیون ها چطور میشه وصل کرد عاجزانه خواهشمندم راهنماییم کنید با تشکر

دوست عزیز به علت پایین بودن سرعت اینترنت تمام بخشهایی که با اینترنت در ارتباط هستند غیر قابل استفاده هستند
با همون پی سی نگاه کنی بهتر هست
تنها کابرد ان دیدن تصاویر با کیفیت خوب هست و جز دیدن تصاویر توقع دیگه مثل کار با اینترنت و .... ازش نداشته باش
برای چی چی پی پی ان یا باید کانکشن را share کنی اما ... :5:

alexy_xman
23-05-2012, 12:24
با تشکر از شما دوست عزیز حالا این روش share آموزش شو از کجا باید پیدا کرد؟؟

Aria2009
20-06-2012, 18:37
من هم از E985W استفاده میکنم و راضی هستم دو تا سه بعدی هم با هاش دیدم که کیفیتش عالی بود. در مورد تفکیک صدا هم اگه dvd صدای دالبی 5.1 داشته باشه تفکیک داره وگرنه همون صدای استریوی معمولی رو داره

hovo
04-08-2012, 05:25
با تشکر از شما دوست عزیز حالا این روش share آموزش شو از کجا باید پیدا کرد؟؟

hadisra
20-12-2012, 08:01
سلام دوست عزيز ايا ازهمين لينك براي اپديت hx925با سايز 55اينچ استفاده ميشه يا بايد دراينك نسبت به سايز جستجوي تازه اي كرد اگه مرحمت نموده جواب دهيد ممنون ميشم البته من ناشي هستم:n13::n14:

davood_37
20-12-2012, 10:54
فرکانس 578 رو دستی اسکن کنید میاد

davood_37
20-12-2012, 10:58
سلام ...... از دوستان کسی پایه ریلی 46 hx 925تو تهران سراغ داره ...ممنون میشم.

moh3n72
03-04-2013, 13:57
تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم مدل HX 925 دارم اما حالت پهلو به پهلو یا بالا پایین واسم غیر فعاله و فقط شبیه سازی شده فعاله ... نمیدونم چیکار کنم ... تلویزیون فقط موقعی 3D میشه که سیگنال تشخیص بده درصورتی که قبلا اینجور نبود... حالا من میخوام با ماهواره شبکه 3D رو که پهلو به پهلو هست 3بعدی ببینم اما این غیر فعال شده نمیشه .... تورو خدا راهنمایی کنین این همه پول تلویزیون دادم اما .... :n28:

paramont88
19-04-2013, 23:45
تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه منم مدل HX 925 دارم اما حالت پهلو به پهلو یا بالا پایین واسم غیر فعاله و فقط شبیه سازی شده فعاله ... نمیدونم چیکار کنم ... تلویزیون فقط موقعی 3D میشه که سیگنال تشخیص بده درصورتی که قبلا اینجور نبود... حالا من میخوام با ماهواره شبکه 3D رو که پهلو به پهلو هست 3بعدی ببینم اما این غیر فعال شده نمیشه .... تورو خدا راهنمایی کنین این همه پول تلویزیون دادم اما .... :n28:

برای من هم اینطوریه. کسی هست راهنمایی کنه؟

m_nazary2001
21-04-2013, 11:10
سلام تو این tv چی ها هست
مثلا پایه آلومنیمی هست یا نه عینکها چه مدلی هستند
دوربین داره یا نه
مرسی

n72mafia
29-04-2013, 19:22
سلام دوستان
من قصدخریداین تلویزیون رودارم بانه کسی روپیداکردم که میگه اصل ژاپن این تی وی رو به صورت محدودواردکرده وباختلاف قیمت 600 تومان بالترمی فروشه آیااین تی وی اصل ژاپن روهم داره؟

alijigari
30-04-2013, 07:10

برای من هم اینطوریه. کسی هست راهنمایی کنه؟

دوستان این قانونشه --اشتباه میکنید در حالتی که داره تصویر معمولی نشون میده فقط میتونید شبیه سازی را فعال کنید --مشکلی نیست

سلام تو این tv چی ها هست
مثلا پایه آلومنیمی هست یا نه عینکها چه مدلی هستند
دوربین داره یا نه
مرسی

برای من پایه الومینومی و عینکها از نوع br250 شارژی با usb هستند --دوربین نبود --بودنش هم فایده ای نداره چون همه برنامه هاش فقط با اینترنت کاره میکنه که برای ما بسته هستند

سلام دوستان
من قصدخریداین تلویزیون رودارم بانه کسی روپیداکردم که میگه اصل ژاپن این تی وی رو به صورت محدودواردکرده وباختلاف قیمت 600 تومان بالترمی فروشه آیااین تی وی اصل ژاپن روهم داره؟

نظز منو میخوای سامسونگ سری 8 یا 9 بخر

n72mafia
30-04-2013, 08:37
سامسونگ باگارانتی سام سرویس بگیرم یابرم ازبانه کره ایش روبگیرم؟ میگن ال جی هاچینی شدن تازگی هاایراداتشون زیادشده. واقعاً دیگه من موندم چی بخرم؟ باگارانتی ایران بخرم میگن درایران تولیدمیشن. توروخداکمکم کنین تا 5 میلیون می تونم هزینه کنم چی بخرم؟

moh3333n
22-05-2013, 11:39
دوستان من به احتمال زیاد فردا این تی وی رو بخرم بدون گارانتی , چجوری باید متوجه بشم پیکسل سوخته نداره ؟یه تایپیکی دیده بودم که چندتا عکس رنگی 1280*1920 گذاشته بود ولی الان نمیتونم پیداش کنم.اگه بدین ممنون
2.داخل کارتون 925 بی گارانتی بالاخره پایه هست ؟ عینک br250 یا br100 ? وب کم هم واسه خودشون
3.راضی هستید از تی وی ؟
4.چه چیزهایی رو باید موقع خرید تست کنم؟

moh3333n
26-05-2013, 23:31
آقا ما تلویزیون روخریدیم ولی هنوز کسی جواب پست بالامون رو نداد :n04:
کسی نمیدونه رمز مادر این تی وی چیه ؟قسمت وای فای دایرکت رمز میخاد ازم

Cyber-Dude
13-06-2013, 21:03

اقا از تی وی تون راضی هستید؟
یه رویو دو خطی اگه بزارید مفید خواهد بود حتما

alijigari
13-06-2013, 21:42

دوست عزیز شما باید اول تلویزیون را از طریق وای فای به adsl وصل کنید و رمز شبکه را بهش بدین تا رمز مادر ازتون نخواد بعد با پی سی یا موبایل که خاصیت وای فای دایرکت داشته باشه بهش میتونین وصی بشین

alijigari
13-06-2013, 21:52
اقا از تی وی تون راضی هستید؟
یه رویو دو خطی اگه بزارید مفید خواهد بود حتما

ریو در صفحه های قبلی هست
اما اگه نظر میخوای چیز های جدید تر ی برای خریدن هست

Cyber-Dude
14-06-2013, 06:53
ریو در صفحه های قبلی هست
اما اگه نظر میخوای چیز های جدید تر ی برای خریدن هست

چیزهای جدیدتری که کیفیت تصویر خوبی داشته باشن چی سراغ دارید

javad1361839
14-06-2013, 15:07
دوستانی که HX-925 دارن این مطلب رو تاییــد میکننــد؟؟
از فروشنده پرسیدم گفت lg پنل ضدضربه داره بعد با مشت 2 تاضربه محکم به پنل تلویزیون زد که تلویزیون هیچ تغییری توی تصویرش ایجاد نـشد........ ولی گفت سونی HX-925 پنل ضد ضربه نـداره؟؟

alijigari
14-06-2013, 16:24
چیزهای جدیدتری که کیفیت تصویر خوبی داشته باشن چی سراغ دارید

اولین مشکلش عینکاش هست خیلی سنگین هست و از این مدل های جدید که سبک هستند نیست --از نظر من این طوری هست
کیفیت تصویر خوب هست نمیگم بد هست
اما به نظرم سامسونگ سری 8 یا 9 بخر

دوستانی که HX-925 دارن این مطلب رو تاییــد میکننــد؟؟
از فروشنده پرسیدم گفت lg پنل ضدضربه داره بعد با مشت 2 تاضربه محکم به پنل تلویزیون زد که تلویزیون هیچ تغییری توی تصویرش ایجاد نـشد........ ولی گفت سونی HX-925 پنل ضد ضربه نـداره؟؟

دوست عزیز
1- مگه میخوای باهاش کشتی بگیری
2-روی صفحش یک لایه شیشه مانند براق هست که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد در ظمن وقتی بالاش 5 تا 6 میلیون میدی باید خیلی مواظب باشی
3-اصلا ال جی و سونی قابل قیاس نیستند
کیفیت تصویر سونی خیلی حیلی عالی هست
4-مغازه دار فقط میخواسته جنس خودشو بفروشه

moh3333n
18-06-2013, 00:33
دوست عزیز شما باید اول تلویزیون را از طریق وای فای به adsl وصل کنید و رمز شبکه را بهش بدین تا رمز مادر ازتون نخواد بعد با پی سی یا موبایل که خاصیت وای فای دایرکت داشته باشه بهش میتونین وصی بشین

مرسی داداش.امتحان میکنم , خبرش رو میدم
لطف کن 1 مدت به این تایپیک زیاد سر بزنی .چون ظاهرا عضو فعال نداره و من کلی سوال بی جواب دارم:n16:

moh3333n
18-06-2013, 13:26

آقا من موفق به انجامش نشدم
اول رفتم تو قسمت setting بعد وای فای دایرکت بعد از هم گزینه option و انتخاب گزینه دستی از طریق wps .بعد گفت که دکمه wps رو از رو دستگاه فشار بده و بعد ادامه
همه این کا را رو انجام دادم ولی وصل نشد:n03:

alijigari
18-06-2013, 17:23
آقا من موفق به انجامش نشدم
اول رفتم تو قسمت setting بعد وای فای دایرکت بعد از هم گزینه option و انتخاب گزینه دستی از طریق wps .بعد گفت که دکمه wps رو از رو دستگاه فشار بده و بعد ادامه
همه این کا را رو انجام دادم ولی وصل نشد:n03:

اول از همه این کارو باید بکنی
در گزینه 3 شما باید وای فای تی وی را روشن کنی
در گزینه پنجم هم تنظیمات وایرلس را براساس شبکت انجام بدی
1-setting
2-network
3-turn on built wireless lan
4-network setup
5-setup wireless

در اخر که تی وی ای پی گرفت و تنظیمات انجام شد برای اجرای کار --بری سراغ وای فای دایرکت

moh3333n
21-06-2013, 12:15
اول از همه این کارو باید بکنی
در گزینه 3 شما باید وای فای تی وی را روشن کنی
در گزینه پنجم هم تنظیمات وایرلس را براساس شبکت انجام بدی
1-setting
2-network
3-turn on built wireless lan
4-network setup
5-setup wireless

در اخر که تی وی ای پی گرفت و تنظیمات انجام شد برای اجرای کار --بری سراغ وای فای دایرکت

1.من با گوشی به به تی وی وصل میشم و رو پنل تی وی هم مینویسه که به دستگاه وصل شده ولی زمانی که عکس یا فیلم رو share میکنم از طریق وای فای دایرکت اتفاق خاصی نمی افته ؟ و رو گوشی مینویسه که در حال انتظار برای ارسال فایل
2.اینکه من میخام از طریق گوشی تصویر رو بندازم رو تی وی چه ربطی داره که تی وی ip مودممم رو بخواد آخه؟ (هرچند که اینکار رو انجام دادم)
3.لب تاب من سونی هست , کمک خاصی نمیتونه بکنه ؟
سپاس

alijigari
21-06-2013, 22:52
1.من با گوشی به به تی وی وصل میشم و رو پنل تی وی هم مینویسه که به دستگاه وصل شده ولی زمانی که عکس یا فیلم رو share میکنم از طریق وای فای دایرکت اتفاق خاصی نمی افته ؟ و رو گوشی مینویسه که در حال انتظار برای ارسال فایل
2.اینکه من میخام از طریق گوشی تصویر رو بندازم رو تی وی چه ربطی داره که تی وی ip مودممم رو بخواد آخه؟ (هرچند که اینکار رو انجام دادم)
3.لب تاب من سونی هست , کمک خاصی نمیتونه بکنه ؟
سپاس

1-عکس وفیلم هم باید فرمتش مثل فرمتهایی که مدیا پلیر ساپورت میکنه باشه تا بشه استریم کرد --هر فرمتی قابل پخش نیست
در حالت وای فای دایرکت شما چیزی را share نمیکنید فقط تصویری که فیلم یا عکسی که روی گوشیتون هست را استریم میکنید --به شرطی که گوشیتون این قابلیت را داشته باشه --سپس روی عکس یا فیلم مورد نظر رفته و گزینه play wiyh یا گزینه شبیه به این باید در منوی کنار عکس یا فیلم داشته باشه تا گوشیتون بتونه فیلم یا عکس را بر روی تی وی بفرسته--موقعی که عکس یا فیلم را می فرستید دیگه هیچ سوالی از شما نمیپرسه و خودشه اتوماتیک تصویر را نشون میده --در غیر این صورت گوشیتون این قابلیت را نداره

2- این حالت برای پلی کردن فیلم از روی پی سی انجام میگیره
باید تی وی از مودم ای پی بگیره تا با پی سی در یک شبکه باشین
اگه این کار درست انجام شده باشه باید در مدیا پلیر اسم سونی در گوشه سمت راست بالای صفحه بیاد

3-شما باید روشی را که من گفتم انجام بدین تا تی وی و گوشی و پی سی هم شبکه بشن و ای پی هم رنجی داشته باشن و به راحتی از طریق لپ تاپ سونی بتونین به تی وی وصل بشین و فیلم و عکس مورد نظر فقط از طریق مدیاپلیر قابل استریم هست !!

depressive
01-07-2013, 14:50
سلام به همه
من این تلویزیون 1 هفته پیش از بانه خریدم خیلی عالیه ولی هیچکدوم از این مشکلا که دوستان میگن ندیدم گوشه تلویزیون روشنتر یا ابری

moh3333n
13-07-2013, 11:26
دوستان دیروز که تی وی روشن کردم دیدم 1 پیغام واسه بروزرسانی ظاهر شده رو صفحه.تعجب کردم بخاطر اینکه قبلا به روتر وصل میشد ولی سایتی باز نمیکرد.خلاصه گزینه بعدا رو انتخاب کردم و رفتم تو مرورگر و چندتا سایت رو باز کردم که قبلا اصلا باز نمیشد.
حالا 1 سوال من تلویزیونم بدون گارانتی هست و میترسم آپدیت کنم.با اینکه دکمه وای فای روتر رو خاموش کردم و از خود تی و هم گزینه بیسیم لن داخلی رو خاموش کردم چرا بعد از هر بار روشن شدن تی وی این سوال رو میپرسه ؟؟؟چیکار کنم که دیگه این سوال نیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

depressive
18-07-2013, 09:56
دوستان کسی هست زحمت بکشه بگه بهترین حالت تنظیمات برای این تلویزیون چیه ممنون میشم

payman555
10-03-2015, 12:53
دوستان سلام
مدتيه تلويزيون HX-925 من خود به خود خاموش و روشن ميشه(ريست ميشه).ميشه بگيد چه مشكلي براش پيش اومده؟ممنون ميشم