ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال : تعداد تصویر در آینه؟

hes25
26-09-2011, 02:00
سلام به همه فیزیک دانان بزرگ ایران زمین ...

آقا من تو یه مسئله ای موندم هر کاریم میکنم نمی تونم اونو حل کنم فیزیکمم در حد نمره16 17هست نه بیشتر !

و اما مسئله درباره آینه ها و نور ایناست...

سوال اینه که اگه یه شیی رو وسط سه تا آینه ای که سه ضلع یک مثلث متساوی الااضلاع رو تشکیل میدن قرار بدیم چندتا تصویر خواهیم داشت؟! خیلی سخته نه ادم روانی میشه

اگه بلدین راه حلشم بگین با فرمول مربوط به اون (البته دو تایی رو بلدم)

مرسی

nits
26-09-2011, 12:39
سلام به همه فیزیک دانان بزرگ ایران زمین ...

آقا من تو یه مسئله ای موندم هر کاریم میکنم نمی تونم اونو حل کنم فیزیکمم در حد نمره16 17هست نه بیشتر !

و اما مسئله درباره آینه ها و نور ایناست...

سوال اینه که اگه یه شیی رو وسط سه تا آینه ای که سه ضلع یک مثلث متوازی الااضلاع رو تشکیل میدن قرار بدیم چندتا تصویر خواهیم داشت؟! خیلی سخته نه ادم روانی میشه نه!

اگه بلدین راه حلشم بگین با فرمول مربو به اون (البته دو تایی رو بلدم)

مرسی

اگه زاویه بین دو آینه تخت متقاطع a باشه به علت بازتابهای متوالی تعداد n تصویر تشکیل میشه . چون زاویه هر دو ضلع در مثلث متساوی الااضلاع 60 درجه هست و فرمول کلی هم اینه :

n=(360/a) -1

پس n میشه : 59 تا تصویر

hes25
26-09-2011, 14:44
آها سلام مرسی...

شد 59؟! چی جوری من نفهمیدم! البته اینو میدونم که هر دوتا آینه میشه 5 تا درسته- پس سه جفت آینه داریم میشه 15 تا خب ...اما تصاویر اینا تو آینه های دیگه هم میوفته چطوری حساب کردی شد 59 ؟این جا رو من نگرفتم !!

مرسی

nits
26-09-2011, 16:29
آها سلام مرسی...

شد 59؟! چی جوری من نفهمیدم! البته اینو میدونم که هر دوتا آینه میشه 5 تا درسته- پس سه جفت آینه داریم میشه 15 تا خب ...اما تصاویر اینا تو آینه های دیگه هم میوفته چطوری حساب کردی شد 59 ؟این جا رو من نگرفتم !!

مرسی

چه جوری حساب میکنی که بین هر دو آینه 5 تا ساخته میشه ؟ آینه ها متقاطع هستن ؟ پس از همین فرمولی که گفتم بدست آوردی . مسئله شما چی هست کلا ؟ حتما در حالت اول بین دو آینه زاویه 60 درجه بوده که شده 5 تا تصویر

deaddeaddead
26-09-2011, 16:32
مثلث متوازی الاضلاع داریم مگه؟

nits
26-09-2011, 16:37
مثلث متوازی الاضلاع داریم مگه؟

منظور همون متساوی الاضلاع هست . اشتباه کرد

hes25
26-09-2011, 18:03
ای بابا حواس نداریم که! آره منظورم همون متساوی الاضلاع بود فکرم جای دیگه بود متن و اصلا نخوندم

حالا چیطوری میشه من که نتونستم حلش کنم اینجا بچه المپیادی نیست!

cancer140
22-10-2011, 18:03
سلام ،میشه این سوالو حل کنید
از دوشی به ارتفاع 200سانتی متر از زمین قطره ها در بازه های زمانی منظم به زمین میریزند وقتی قطره ی اول به زمین رسید قطره ی چهارم از دوش جدا میشود،وقتی قطره ی اول به زمین برسد فاصله ی قطره دوم و سوم از دوش چقدر است؟؟

compund security
11-11-2011, 15:57
سوال کوشیار سال 2 رو میاری :27:ما تو تیزهوشان نتونستیم حل کنیم اینو:31:

cleanwebpage
15-12-2012, 18:51
جواب میشه 12 چون هر دو آینه با هم 5 تا تصویر درست می کنه و چون هر سه تا از تصویر روبروی هم ،هم عکس دارند بنابراین میشه 15 منهای 3 میشه 12 این هم سوال المپیاد و هم سوال مسابقات ارمایشگاهی هست

Zeitgeist
15-12-2012, 20:05
:biggrin:

تاپیک یه سال پیشو آوردی بالا...

منو باش میخواستم جواب اینو بدم

سلام ،میشه این سوالو حل کنید
از دوشی به ارتفاع 200سانتی متر از زمین قطره ها در بازه های زمانی منظم به زمین میریزند وقتی قطره ی اول به زمین رسید قطره ی چهارم از دوش جدا میشود،وقتی قطره ی اول به زمین برسد فاصله ی قطره دوم و سوم از دوش چقدر است؟؟

بعد دیدم تاریخو زده نوامبر 2011

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]