مشاهده نسخه کامل
: آیا شما با این نوع بیماری آشنا هستید؟
برخی از افراد در هنگام غذا خوردن ممکن هست تکه ها یی از استخوان را ببلعند . این استخوان در قسمتی از گلو باقی می ماند و با گذشت زمان دچار چرک و گلو درد می شود.
افرادی هستند که با روش های مختلف این استخوان ها را بیرون می کشند.
به عنوان مثال با وارد کردن انگشت در حلق طرف و یا فوت کردن در بینی و خروج استخوان از دهان. البته روش فوت کردن برای نوزادان و بچه ها بکار می رود.
حال چند تا سوال وجود دارد:
ایا چنین چیزی وجود دارد؟
اگر وجود دارد روش درمان دارویی ان چیست؟
واقعا اگر استخوانی بلعیده شود چه می شود؟
برخی از افراد در هنگام غذا خوردن ممکن هست تکه ها یی از استخوان را ببلعند . این استخوان در قسمتی از گلو باقی می ماند و با گذشت زمان دچار چرک و گلو درد می شود.
افرادی هستند که با روش های مختلف این استخوان ها را بیرون می کشند.
به عنوان مثال با وارد کردن انگشت در حلق طرف و یا فوت کردن در بینی و خروج استخوان از دهان. البته روش فوت کردن برای نوزادان و بچه ها بکار می رود.
حال چند تا سوال وجود دارد:
ایا چنین چیزی وجود دارد؟
اگر وجود دارد روش درمان دارویی ان چیست؟
واقعا اگر استخوانی بلعیده شود چه می شود؟
دوست عزیز این چیزی که شما می گید امکان نداره و این کاری که شما می فرمایید فقط شعبده و کلک می باشد . در مناطقی از ایران این کار رواج دارد و به آن " تول " می گویند . ولی از نظر علمی از پایه و اساس قابل تایید نیست .
100% تایید میکنم. من هم اقوامی داشتم که اینطوری شده بودند و بعد پیش یک نفر رفته بودند که از این کارها سر در می آورد و اون طرف با روشی که بلد بود کاری می کرد که هر چیزی توی گلو بود در می آمد و بعد از این کار حال بیمار خوب می شد.
این کار رو پزشکان بلد نیستند و بیشتر در شهرستان ها افرادی پیدا می شوند که قلق این کار را بلدند. :31:
دوست عزیز این چیزی که شما می گید امکان نداره و این کاری که شما می فرمایید فقط شعبده و کلک می باشد . در مناطقی از ایران این کار رواج دارد و به آن " تول " می گویند . ولی از نظر علمی از پایه و اساس قابل تایید نیست .
البته من هم قبول دارم که خیلی ها از این مورد سو استفاده می کنند ولی چنین چیزی وجود داره.
از کجا میشه یه عکس از قسمت گلو پیدا کرد
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
کسی هست که یاد داشته باشه.............
منظورت از توي نت هستش؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من هم قبول دارم که خیلی ها از این مورد سو استفاده می کنند ولی چنین چیزی وجود داره.
از کجا میشه یه عکس از قسمت گلو پیدا کرد
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
کسی هست که یاد داشته باشه.............
چیزی که بنده می گم بر اساس مطالب علمی می باشد و در هیچ جای علم پزشکی صحبتی از این مورد نیست پس درست نمی باشد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.