مشاهده نسخه کامل
: اشکال
reza137333
25-09-2011, 22:07
هنگام بالا امدن ویندوز با اخطار زیر رو به رو می شوم:
windows cannot find 'c:/WINDOWS/system32/MScdent.exe'. make sure you typed the name correctly,To search for a file,click the start button and then click search
البته مشکلاتی دیگری به وجود امده بود که ان ها را از بین بردم لطفا مفصل توضیح دهید سطح من مبتدی است
windows cannot find 'c:/WINDOWS/system32/MScdent.exe'. make sure you typed the name correctly,To search for a file,click the start button and then click search
البته مشکلاتی دیگری به وجود امده بود که ان ها را از بین بردم لطفا مفصل توضیح دهید سطح من مبتدی است
سلام این برنامه ی MScdent.exe یک برنامه ی مخرب هست ، یک تروجان دوست خوبم، شما باید سریعتر از بین ببریدش البته اگه هنوز وجود داشته باشه
برای از بین بردنش هم به لینک زیر مراجعه کنید تا مشکلتون برطرف بشه
این یک سایت خارجی هستش و نیاز داره به اینکه انگلیسی تون هم خوب باشه تا بفهمین چی میگه ، اگه باهاش مشکل داشتین به من بگین تا بهتون بگم ترجمش چی هست.
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و موئید باشید:11:
AlexanderMahone
26-09-2011, 21:11
با این نرم افزار سیستم رو فول اسکن کنید البته اول اپدیتش کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
reza137333
26-09-2011, 22:19
سلام این برنامه ی MScdent.exe یک برنامه ی مخرب هست ، یک تروجان دوست خوبم، شما باید سریعتر از بین ببریدش البته اگه هنوز وجود داشته باشه
برای از بین بردنش هم به لینک زیر مراجعه کنید تا مشکلتون برطرف بشه
این یک سایت خارجی هستش و نیاز داره به اینکه انگلیسی تون هم خوب باشه تا بفهمین چی میگه ، اگه باهاش مشکل داشتین به من بگین تا بهتون بگم ترجمش چی هست.
لینک:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق و موئید باشید:11:
خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم برطرف شد می شود بگویید فقط استفاده از انتی ویروس کافی است یا نه؟؟؟؟شما چه انتی ویروسی را پیشنهاد می کنید؟ اگر لازم است چه انتی تروجانی می کنید؟؟؟
خیلی ممنون دوست عزیز مشکلم برطرف شد می شود بگویید فقط استفاده از انتی ویروس کافی است یا نه؟؟؟؟شما چه انتی ویروسی را پیشنهاد می کنید؟ اگر لازم است چه انتی تروجانی می کنید؟؟؟
سلام من خودم از دسته هواداران AVira premium security suit هستم و با تروجانها هم کشتی میگیرن ایشون.
هوش مصنوعی خیلی قدرتمندی داره.
AlexanderMahone
27-09-2011, 13:42
سلام
استفاده از یه انتی ویروس کافینیست چون توی اینترنت ما هزارنوع فایل مختلف دان میکنیم و یا ناخواسته توی سیستم میان.
من نورتون اینترنت سیکیوریتی 2012 رو پیشنهاد میدم بر اساس تجربه خودم که با محصولات سایمنتک داشتم.
در کنار نورتون از نرم افزار malwarebyte وSuperAntiSpyware به عنوان اسکنر استفاده کنید و اسکن های هفتگی رو انجام بدید و اخر هر هفته اپدیتشون کنید.هر دو نرم افزار رایگان هستند.مرورگر اینترنت و ویندوز رو اپدیت نگه دارید اگر این کارها رو انجام بدید 98% ویروسی نمیشید اون 2% هم ممکنه بخاطر کرک کردن نرم افزار های دانلودی که برای پاک نشدن کرکشون باید انتی ویروس رو غیر فعال کنیم امکان الوده بودن کرک هم داره و سیستم الوده میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.