مشاهده نسخه کامل
: مقایسه برندها
saman428
25-09-2011, 20:49
با سلام من می خواستم یه لب تاب بخرم اما نمی دونم باید از چه شرکتی باشه کسی اطلاعاتی داره که از نظر کیفیت ساخت چه از لحاظ دوام و کیفیت قطعات کدوم شرکت ها خوبن و کدوما بدرد نمی خورن چون بعضا می بینم که با مشخصات یکسان کلی تفاوت قیمت بین مارک های مختلف هست اینقدر تفاوت به خاطر چیه
mehdi666lp
25-09-2011, 21:11
هر برندی بدی و خوبی خودش رو داره.....مد نظرت چیه از چه برندی خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته باید با توجه به مدل نظر داد ولی من واسه لپ تاپ sony ، samsung و hp رو می پسندم .
saman428
26-09-2011, 20:05
من خودم سونی و فوجیتسو رو بیشتر می پسندم اما نمی دونم چرا اینقد از بقیه گرون ترن و البته به خاطر همین گرونی هم دودلم از بین مارک های دیگه دل اچ پی یا msi samsung acer asus اینا کدوم بهتره
Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 20:48
من خودم سونی و فوجیتسو رو بیشتر می پسندم اما نمی دونم چرا اینقد از بقیه گرون ترن و البته به خاطر همین گرونی هم دودلم از بین مارک های دیگه دل اچ پی یا msi samsung acer asus اینا کدوم بهتره
داداش من ، این جوری که نمیشه . باید رو مدل بحث بشه . هیچ موقع نمیشه گفت دل از msi بهتره . و یا بالعکسش .
شما نیازت + بودجتو بگو ، ما از همه برند هایی که گفتی مدل پیشنهاد میدیم .
mehdi666lp
26-09-2011, 20:51
.
.
.
آخه خودت هم نمیدونی منظورت از سوالت چی هست....برند ها هر کدوم یه خوبی و بدی دارن....قیاس از نظر کیفیتی یه چیز نسبی هستش تو برند ها
saman428
26-09-2011, 21:20
داداش من ، این جوری که نمیشه . باید رو مدل بحث بشه . هیچ موقع نمیشه گفت دل از msi بهتره . و یا بالعکسش .
شما نیازت + بودجتو بگو ، ما از همه برند هایی که گفتی مدل پیشنهاد میدیم .
خوب من نمی دونم از بین این همه مدل چیو انتخاب کنم نیاز من یکی هست که همیشه روشن باشه یعنی استفاده خیلی زیاد جنس بدنه و ساختشم خوب باشه که زود خراب نشه قیمت هم تا 1.5 صفحشم 15 اینچ بقیه مشخصات هم متناسب با همین قیمت
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
.
.
.
آخه خودت هم نمیدونی منظورت از سوالت چی هست....برند ها هر کدوم یه خوبی و بدی دارن....قیاس از نظر کیفیتی یه چیز نسبی هستش تو برند ها
خوب منم می خوام همینو بدونم که خوبی و بدی هرکدوم چیه چون تو بازار دوتا مشخصات یکسان از دوتا شرکت متفاوت چرا 200-300 تومن اختلاف قیمت داره حالا اگه بازم ناواضحه سوالم بگو تا چند تا مدل واست مثال بزنم
Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 21:27
خوب من نمی دونم از بین این همه مدل چیو انتخاب کنم نیاز من یکی هست که همیشه روشن باشه یعنی استفاده خیلی زیاد جنس بدنه و ساختشم خوب باشه که زود خراب نشه قیمت هم تا 1.5 صفحشم 15 اینچ بقیه مشخصات هم متناسب با همین قیمت
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
رفیق ، کاربردتو دقیق تر بگو . تا 1.5 مورد های زیادی رو میشه پیشنهاد داد .
با چه نرم افزار هایی کار میکنی ؟ زیبایی برات اهمیت داره ؟ صفحه نمایش چی ؟ و . . . (هر چی که به ذهنت میرسه رو بگو )
خوب منم می خوام همینو بدونم که خوبی و بدی هرکدوم چیه چون تو بازار دوتا مشخصات یکسان از دوتا شرکت متفاوت چرا 200-300 تومن اختلاف قیمت داره حالا اگه بازم ناواضحه سوالم بگو تا چند تا مدل واست مثال بزنماگر میبینی تو ایسر مدلی هست به قیمت800 تومن و همون مدل تو ایسوس یه تومنه و یا تو سونی 1200 هست عوامل مختلفی داره .
ارزونی ایسر بییشتر به سیاست های این شرکت برمیگرده و اینکه کیفیت بدنه و صفحه نمایشش در مقابل برند های دیگه کمتره و . . .
برند ایسوس با کیفیته ولی صفحه نمایشش به سونی نمیرسه و . . .
برند سونی صفحه نمایش فوق العاده ای داره و کیفیتش نسبت به برند های دیگه بهتره و همچنین پول اسمشم میخوره و . . .
میتونه سیاست های وارد کننده هم تو قیمت ها تاثیر گذار باشه . بالاخره اینجا ایرانه دیگه :31:
این کلیات بود و نمیشه گفت که مطلقه .
saman428
26-09-2011, 21:53
رفیق ، کاربردتو دقیق تر بگو . تا 1.5 مورد های زیادی رو میشه پیشنهاد داد .
با چه نرم افزار هایی کار میکنی ؟ زیبایی برات اهمیت داره ؟ صفحه نمایش چی ؟ و . . . (هر چی که به ذهنت میرسه رو بگو )
اگر میبینی تو ایسر مدلی هست به قیمت800 تومن و همون مدل تو ایسوس یه تومنه و یا تو سونی 1200 هست عوامل مختلفی داره .
ارزونی ایسر بییشتر به سیاست های این شرکت برمیگرده و اینکه کیفیت بدنه و صفحه نمایشش در مقابل برند های دیگه کمتره و . . .
برند ایسوس با کیفیته ولی صفحه نمایشش به سونی نمیرسه و . . .
برند سونی صفحه نمایش فوق العاده ای داره و کیفیتش نسبت به برند های دیگه بهتره و همچنین پول اسمشم میخوره و . . .
میتونه سیاست های وارد کننده هم تو قیمت ها تاثیر گذار باشه . بالاخره اینجا ایرانه دیگه :31:
این کلیات بود و نمیشه گفت که مطلقه .
بله درست می گید البته تو لب تاب خیلی گزینه واسه انتخاب وجود داره من بیشتر اینکه کانفیگ بالا داشته باشه که تا چند سال قدیمی نشه و زیبا هم باشه خوبه صفحه نمایش هم مهم نیست و بیشتر رم و سی پی یو بالا داشته باشه تا صفحه نمایش و این چیزا البته اول از همه خرکار باشه آخه من پی سی خونه رو 24 ساعته روشن می ذارم واسه اینترنت که شبا صدای فنش نمی ذاره اهل خونه بخوابه :31:
نظرتون درباره سری dell xps , lifebook fujitso چیه و از asus و msi هم تو این مایه ها پیشنهاد بدین ممنون مسشم
mehran gorji
27-09-2011, 19:23
خوب دوست عزیز.
برند مناسب رو باید اول کاربرد و ودجه مشخص بشه.
اون وقت میایم با توجه به مبلغ و کاربرد چند مدل از چند برند مختلف پیشنهاد میدیم و در موردش بحث میکنیم.
برند سونی کیفیت خوبی داره دلیل گرونیش هم گارانتیشه که حدود 300 تومان اختلاف قیمت داره
برند فوجیتسو هم که فکر کنم به خاطر اسمش گرونه (محصول آلمان و ژاپن) اگه صفحه نمایش براتون مهم نیست
می تونید انتخابتون رو از برند هایی مثل ASUS وHP یا LENOVO داشته باشید
در کل کاربردتون رو بگید و بودجه دقیق که بشه بهتر راهنماییتون کرد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.