PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مقایسه برندها

saman428
25-09-2011, 20:49
با سلام من می خواستم یه لب تاب بخرم اما نمی دونم باید از چه شرکتی باشه کسی اطلاعاتی داره که از نظر کیفیت ساخت چه از لحاظ دوام و کیفیت قطعات کدوم شرکت ها خوبن و کدوما بدرد نمی خورن چون بعضا می بینم که با مشخصات یکسان کلی تفاوت قیمت بین مارک های مختلف هست اینقدر تفاوت به خاطر چیه

mehdi666lp
25-09-2011, 21:11
هر برندی بدی و خوبی خودش رو داره.....مد نظرت چیه از چه برندی خوشت میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

negary
26-09-2011, 10:26
البته باید با توجه به مدل نظر داد ولی من واسه لپ تاپ sony ، samsung و hp رو می پسندم .

saman428
26-09-2011, 20:05
من خودم سونی و فوجیتسو رو بیشتر می پسندم اما نمی دونم چرا اینقد از بقیه گرون ترن و البته به خاطر همین گرونی هم دودلم از بین مارک های دیگه دل اچ پی یا msi samsung acer asus اینا کدوم بهتره

Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 20:48
من خودم سونی و فوجیتسو رو بیشتر می پسندم اما نمی دونم چرا اینقد از بقیه گرون ترن و البته به خاطر همین گرونی هم دودلم از بین مارک های دیگه دل اچ پی یا msi samsung acer asus اینا کدوم بهتره
داداش من ، این جوری که نمیشه . باید رو مدل بحث بشه . هیچ موقع نمیشه گفت دل از msi بهتره . و یا بالعکسش .
شما نیازت + بودجتو بگو ، ما از همه برند هایی که گفتی مدل پیشنهاد میدیم .

mehdi666lp
26-09-2011, 20:51
.
.
.
آخه خودت هم نمیدونی منظورت از سوالت چی هست....برند ها هر کدوم یه خوبی و بدی دارن....قیاس از نظر کیفیتی یه چیز نسبی هستش تو برند ها

saman428
26-09-2011, 21:20
داداش من ، این جوری که نمیشه . باید رو مدل بحث بشه . هیچ موقع نمیشه گفت دل از msi بهتره . و یا بالعکسش .
شما نیازت + بودجتو بگو ، ما از همه برند هایی که گفتی مدل پیشنهاد میدیم .

خوب من نمی دونم از بین این همه مدل چیو انتخاب کنم نیاز من یکی هست که همیشه روشن باشه یعنی استفاده خیلی زیاد جنس بدنه و ساختشم خوب باشه که زود خراب نشه قیمت هم تا 1.5 صفحشم 15 اینچ بقیه مشخصات هم متناسب با همین قیمت

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

.
.
.
آخه خودت هم نمیدونی منظورت از سوالت چی هست....برند ها هر کدوم یه خوبی و بدی دارن....قیاس از نظر کیفیتی یه چیز نسبی هستش تو برند ها

خوب منم می خوام همینو بدونم که خوبی و بدی هرکدوم چیه چون تو بازار دوتا مشخصات یکسان از دوتا شرکت متفاوت چرا 200-300 تومن اختلاف قیمت داره حالا اگه بازم ناواضحه سوالم بگو تا چند تا مدل واست مثال بزنم

Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 21:27
خوب من نمی دونم از بین این همه مدل چیو انتخاب کنم نیاز من یکی هست که همیشه روشن باشه یعنی استفاده خیلی زیاد جنس بدنه و ساختشم خوب باشه که زود خراب نشه قیمت هم تا 1.5 صفحشم 15 اینچ بقیه مشخصات هم متناسب با همین قیمت

---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

رفیق ، کاربردتو دقیق تر بگو . تا 1.5 مورد های زیادی رو میشه پیشنهاد داد .
با چه نرم افزار هایی کار میکنی ؟ زیبایی برات اهمیت داره ؟ صفحه نمایش چی ؟ و . . . (هر چی که به ذهنت میرسه رو بگو )

خوب منم می خوام همینو بدونم که خوبی و بدی هرکدوم چیه چون تو بازار دوتا مشخصات یکسان از دوتا شرکت متفاوت چرا 200-300 تومن اختلاف قیمت داره حالا اگه بازم ناواضحه سوالم بگو تا چند تا مدل واست مثال بزنماگر میبینی تو ایسر مدلی هست به قیمت800 تومن و همون مدل تو ایسوس یه تومنه و یا تو سونی 1200 هست عوامل مختلفی داره .
ارزونی ایسر بییشتر به سیاست های این شرکت برمیگرده و اینکه کیفیت بدنه و صفحه نمایشش در مقابل برند های دیگه کمتره و . . .
برند ایسوس با کیفیته ولی صفحه نمایشش به سونی نمیرسه و . . .
برند سونی صفحه نمایش فوق العاده ای داره و کیفیتش نسبت به برند های دیگه بهتره و همچنین پول اسمشم میخوره و . . .

میتونه سیاست های وارد کننده هم تو قیمت ها تاثیر گذار باشه . بالاخره اینجا ایرانه دیگه :31:

این کلیات بود و نمیشه گفت که مطلقه .

saman428
26-09-2011, 21:53
رفیق ، کاربردتو دقیق تر بگو . تا 1.5 مورد های زیادی رو میشه پیشنهاد داد .
با چه نرم افزار هایی کار میکنی ؟ زیبایی برات اهمیت داره ؟ صفحه نمایش چی ؟ و . . . (هر چی که به ذهنت میرسه رو بگو )

اگر میبینی تو ایسر مدلی هست به قیمت800 تومن و همون مدل تو ایسوس یه تومنه و یا تو سونی 1200 هست عوامل مختلفی داره .
ارزونی ایسر بییشتر به سیاست های این شرکت برمیگرده و اینکه کیفیت بدنه و صفحه نمایشش در مقابل برند های دیگه کمتره و . . .
برند ایسوس با کیفیته ولی صفحه نمایشش به سونی نمیرسه و . . .
برند سونی صفحه نمایش فوق العاده ای داره و کیفیتش نسبت به برند های دیگه بهتره و همچنین پول اسمشم میخوره و . . .

میتونه سیاست های وارد کننده هم تو قیمت ها تاثیر گذار باشه . بالاخره اینجا ایرانه دیگه :31:

این کلیات بود و نمیشه گفت که مطلقه .

بله درست می گید البته تو لب تاب خیلی گزینه واسه انتخاب وجود داره من بیشتر اینکه کانفیگ بالا داشته باشه که تا چند سال قدیمی نشه و زیبا هم باشه خوبه صفحه نمایش هم مهم نیست و بیشتر رم و سی پی یو بالا داشته باشه تا صفحه نمایش و این چیزا البته اول از همه خرکار باشه آخه من پی سی خونه رو 24 ساعته روشن می ذارم واسه اینترنت که شبا صدای فنش نمی ذاره اهل خونه بخوابه :31:
نظرتون درباره سری dell xps , lifebook fujitso چیه و از asus و msi هم تو این مایه ها پیشنهاد بدین ممنون مسشم

mehran gorji
27-09-2011, 19:23
خوب دوست عزیز.
برند مناسب رو باید اول کاربرد و ودجه مشخص بشه.
اون وقت میایم با توجه به مبلغ و کاربرد چند مدل از چند برند مختلف پیشنهاد میدیم و در موردش بحث میکنیم.

1navid
27-09-2011, 19:30
برند سونی کیفیت خوبی داره دلیل گرونیش هم گارانتیشه که حدود 300 تومان اختلاف قیمت داره
برند فوجیتسو هم که فکر کنم به خاطر اسمش گرونه (محصول آلمان و ژاپن) اگه صفحه نمایش براتون مهم نیست
می تونید انتخابتون رو از برند هایی مثل ASUS وHP یا LENOVO داشته باشید
در کل کاربردتون رو بگید و بودجه دقیق که بشه بهتر راهنماییتون کرد