مشاهده نسخه کامل
: رندرینگ / buldozer یا core i7
LANDASEFR
25-09-2011, 19:53
سلام به همه دوستان.
یک کیس می خوام ببندم برای کارهای معمولی ( بازی نمی کنم) و گاهی اوقات هم فیلم های خونگی رو میخوام
روش افکت و... بزارم ، سیستمی معرفی کنید که توی رندر قوی باشه و خوب کارهای معمولی رو هم غیر از بازی
جواب بده. ( قوی بودن تو رندر کردن فیلم برام خیلی مهمه!) مرسی
هزینه : 600-700
PC_Expert
25-09-2011, 22:17
سلام
از اونجایی که هنوز پردازنده های بولدوزر توزیع نشده اند و حداقل تا 3 الی 4 ماه دیگه در ایران قابل خرید نیستند نمی تونند موضوع بحث خرید کیس قرار بگیرند.
پیشنهاد من:
cpu: intel core i5 2500k: 260
mb: asrock z68 pro3: 190
ram: 2*2G 1333 kingmax: 34
vga: intel HD3000: 0
hdd: seagate 500: 50
power: FSP HEXA 500: 65
case: green magnum2: 46
SUM: 645
قوی بودن تو رندر کردن فیلم برام خیلی مهمه!
لینک مقایسه پردازنده 2500K و سایر پردازنده ها در Video creatation & encoding :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از اونجایی که هنوز پردازنده های بولدوزر توزیع نشده اند و حداقل تا 3 الی 4 ماه دیگه در ایران قابل خرید نیستند نمی تونند موضوع بحث خرید کیس قرار بگیرند.
پیشنهاد من:
cpu: intel core i5 2500k: 260
mb: asrock z68 pro3: 190
ram: 2*2G 1333 kingmax: 34
vga: intel HD3000: 0
hdd: seagate 500: 50
power: FSP HEXA 500: 65
case: green magnum2: 46
SUM: 645
لینک مقایسه پردازنده 2500K و سایر پردازنده ها در Video creatation & encoding :
اینقدر به نفع اینتل حرف نزن تا 1.5 یا 2 ماه دیگه ( حداکثر ) در بازار موجود خواهد بود !
و ارزش بلدوزر خیلی بیشتر از سندی بریج خواهد بود ( قیمت کمتر قدرت بیشتر )
خرید سندی بریج در این شرایط توصیه نمیشه برای بلدوزر صبر کنین .
PC_Expert
25-09-2011, 22:36
اینقدر به نفع اینتل حرف نزن تا 1.5 یا 2 ماه دیگه ( حداکثر ) در بازار موجود خواهد بود !
اگر جوابی جز این میدادید تعجب میکردم. گویی شما هرکسی رو که اینتل پیشنهاد بده طرفدار اینتل و یا حقوق بگیر این شرکت فرض میکنید.
شما بگید APU های شرکت AMD مثل 3850 چند وقته در خارج از ایران فروخته میشن؟
آیا اثری از اونها در بازار داخل هست؟!
بر چه اساسی میگید 2 ماه دیگه بولدوزر ها در ایران هستند؟
گیرم که باشند ، هیچ بنچمارک معتبری از این پردازنده ها موجود نیست که گویای قویتر بودن این پردازنده ها نسبت به سندی برج باشه.
دوست عزیز توجه داشته باشید من هیچ دشمنی با شما و یا شرکت مورد علاقه تون یعنی AMD ندارم و اگه اطمینان داشته باشم در کاربرد خاصی پردازنده های این شرکت بهتر عمل میکنند پیشنهاد خواهم داد.
alex_boobo
26-09-2011, 00:27
خرید سندی بریج در این شرایط توصیه نمیشه برای بلدوزر صبر کنین .
اینقد منتظر این بولدوذر موندیم که زیر پامون درخت سبز شد....:5:الان 3 ماهه که هی امروز فردا میکنن....واقعا که اسمش برازنده سی پی یو هاشه....سرعت 1 کیلومتر در ساعت:21:من که چشام اب نمیخوره ..:41:
اگر جوابی جز این میدادید تعجب میکردم. گویی شما هرکسی رو که اینتل پیشنهاد بده طرفدار اینتل و یا حقوق بگیر این شرکت فرض میکنید.
شما بگید APU های شرکت AMD مثل 3850 چند وقته در خارج از ایران فروخته میشن؟
آیا اثری از اونها در بازار داخل هست؟!
بر چه اساسی میگید 2 ماه دیگه بولدوزر ها در ایران هستند؟
گیرم که باشند ، هیچ بنچمارک معتبری از این پردازنده ها موجود نیست که گویای قویتر بودن این پردازنده ها نسبت به سندی برج باشه.
دوست عزیز توجه داشته باشید من هیچ دشمنی با شما و یا شرکت مورد علاقه تون یعنی AMD ندارم و اگه اطمینان داشته باشم در کاربرد خاصی پردازنده های این شرکت بهتر عمل میکنند پیشنهاد خواهم داد.
کسی در این ایران APU نمیخره دلیلاش هم کاملا واضحه . چیزی که واضح این نیست اینه که چرا اینهمه آدم ازتون تشکر کردن ؟
شما مطمئن باش قویتره ! نباشه هم قیمتش خیلی کمتره !!! هر چیز الکترونیکی درست و حسابی که طرفدار زیادی داشته باشه حداکثر بعد از 1 یا 2 ماه عرضه جهانی در ایران یافت میشه !
خیلی سخت نیست فهمیدنش ... ایکس باکس رو که یادته ؟ بعد از 2 ماه توی ایران اومد
شما یه بار دیگه اسم این تاپیک رو بخون ! نوشته بلدوزر یا i7
منم میگم بلدوزر !
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:43 AM ----------
اینقد منتظر این بولدوذر موندیم که زیر پامون درخت سبز شد....:5:الان 3 ماهه که هی امروز فردا میکنن....واقعا که اسمش برازنده سی پی یو هاشه....سرعت 1 کیلومتر در ساعت:21:من که چشام اب نمیخوره ..:41:
اندکی صبر ! سحر نزدیک میباشد دوست من ...
ارزش صبر رو داره ( اگه در اوایل نزدیک به قیمت واقعی فروخته بشه که شک دارم ... )
LANDASEFR
26-09-2011, 07:02
برای عید 100% میاد بولدوزر ؟
PC_Expert
26-09-2011, 09:35
کسی در این ایران APU نمیخره دلیلاش هم کاملا واضحه .
چرا نمیخره؟
99 درصد افرادی که سیستم میخرند در قید و بند تحقیق برای سیستمشون در نت و فروم ها نیستند، به بازار مراجعه میکنند و یکی از پیشنهاد ها رو میپذیرند. این از اون حرف ها بود که کسی نمیخره، اتفاقا" جوابگوی نیلزهای بسیاری از کاربران خواهان سیستم متوسط هست.
از بحث منحرف نشیم، ورود پردازنده های بولدوزر به ایران دست کم 3 ماه زمان خواهد برد، شاید شما به یاد داشته باشید در همین فروم بحث های مشابهی در رابطه با ورود سندی بریج ها و بعد از اون چیپست z68 به وجود میومد و بعضی ورود اونها رو بسیار زور پیش بینی مییکردند اما در نهایت بسیار دیر وارد شدند!!
دوست عزیز دنیای سخت افزار همیشه همینه، همیشه با مقداری انتظار محصول جدیدتری وارد میشه، نکته اینجاست که بعد از ورود بولدوزر و تثبیت قیمتش که چند ماه زمان خواهد برد شما برای مشاوره به فروم می آیید و میبینید که عده ای میگن صبر کن پردازنده های Ivy Bridge که در آپریل 2012 (حدود عید) عرضه خواهند شد میان و قویترن، از اونها بخر! و خرید موکول میشه به خرداد!
خود دانید، اگه دوست دارید صبر کنید.
موفق باشید.
چرا نمیخره؟
99 درصد افرادی که سیستم میخرند در قید و بند تحقیق برای سیستمشون در نت و فروم ها نیستند، به بازار مراجعه میکنند و یکی از پیشنهاد ها رو میپذیرند. این از اون حرف ها بود که کسی نمیخره، اتفاقا" جوابگوی نیلزهای بسیاری از کاربران خواهان سیستم متوسط هست.
از بحث منحرف نشیم، ورود پردازنده های بولدوزر به ایران دست کم 3 ماه زمان خواهد برد، شاید شما به یاد داشته باشید در همین فروم بحث های مشابهی در رابطه با ورود سندی بریج ها و بعد از اون چیپست z68 به وجود میومد و بعضی ورود اونها رو بسیار زور پیش بینی مییکردند اما در نهایت بسیار دیر وارد شدند!!
دوست عزیز دنیای سخت افزار همیشه همینه، همیشه با مقداری انتظار محصول جدیدتری وارد میشه، نکته اینجاست که بعد از ورود بولدوزر و تثبیت قیمتش که چند ماه زمان خواهد برد شما برای مشاوره به فروم می آیید و میبینید که عده ای میگن صبر کن پردازنده های Ivy Bridge که در آپریل 2012 (حدود عید) عرضه خواهند شد میان و قویترن، از اونها بخر! و خرید موکول میشه به خرداد!
خود دانید، اگه دوست دارید صبر کنید.
موفق باشید.
مردم اکثرشون نمیدونن اصلا APU چیه ! و به دلیل قابلیت ارتقا پایین کمتر کسی طرفش میره ! من و خیلی از کسایی که میشناسم ترجیه میدن فنوم بگیرن تا از APU استفاده کنن !
Ivy Bridge بهتره ؟! نظر ندیم بهتره همه چی معلوم میشه
Price / Performance Matters ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.