مشاهده نسخه کامل
: PUBLIC ENEMY محبوب ترین رپر در آمریکا
Slim_shady
25-09-2011, 17:44
100 Greatest Rap/Hip-Hop Artists
1.Run-D.M.C.
2. Public Enemy
3. 2Pac
4. Eric B. & Rakim
5. Jay-Z
6. OutKast
7. N.W.A
8. Notorious B.I.G.
9. Grandmaster Flash & the Furious Five
10. A Tribe Called Quest
11. Nas
12. Ice Cube
13. LL Cool J
14. De La Soul
15. Kanye West
16. Scarface
17. Big Daddy Kane
18. Dr. Dre
19. Wu-Tang Clan
20. Eminem
21. UGK
22. Boogie Down Productions
23. The Beastie Boys
24. Slick Rick
25. EPMD
26. Snoop Dogg
27. MC Lyte
28. Gang Starr
29. Afrika Bambaataa
30. Kool G Rap
31. Kurtis Blow
32. The Roots
33. E-40
34. Common
35. The Jungle Brothers
36. Whodini
37. Ghostface Killah
38. Lauryn Hill
39. Eightball & MJG
40. Goodie MOB
41. Too $hort
42. Bone Thugs N Harmony
43. Mos Def
44. Salt N Pepa
45. Busta Rhymes
46. Digital Underground
47. Lil Wayne
48. Pete Rock & CL Smooth
49. The Fugees
50. DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince
51. T.I.
52. Queen Latifah
53. Raekwon
54. The Cold Crush Brothers
55. Redman
56. Eazy-E
57. Talib Kweli
58. Lil Kim
59. Ludacris
60. Naughty By Nature
61. Little Brother
62. Heavy D
63. Geto Boys
64. Jean Grae
65. Cypress Hill
66. DMX
67. dead prez
68. Mobb Deep
69. Digable Planets
70. KRS-One
71. The Pharcyde
72. Missy Elliott
73. Ice-T
74. Lupe Fiasco
75. Brand Nubian
76. Ras Kass
77. Arrested Development
78. Kool Keith/Dr. Octagon
79. The Funky Four+1
80. 50 Cent
81. Eve
82. The Sugarhill Gang
83. Method Man
84. Del the Funkee Homosapien
85. Jeezy
86. Da Brat
87. Big Punisher
88. Schoolly D
89. The D.O.C.
90. X-Clan
91. Big L
92. Diddy/Puff Daddy
93. Mystikal
94. Foxy Brown
95. Kid 'N Play
96. Souls of Mischief
97. DJ Qwik
98. Stetsasonic
99. Treacherous Three
100. MF Doom
Pessimist
25-09-2011, 18:25
ماشاء الله آمریکا چقدر رپر داره!
نکته جالب اینه که با وجود اینکه توپاک شکور بزرگ سالها پیش فوت کرده اما تو رده سوم قرار داره.
جایگاه امینم هم که به عنوان اولین نفری که ادبیات رو وارد رپ کرد زیاد جالب نیست.
راستی عنوان تاپیک یه جورایی ایراد داره شما باید مینوشتی "Run-D.M.C."محبوب ترین رپر در آمریکا.
Majid-6120
25-09-2011, 18:35
جایگاه امینم هم که به عنوان اولین نفری که ادبیات رو وارد رپ کرد زیاد جالب نیست.
ولی جایگاهش تو دنیا خیلی جالبه !
امینم محبوب ترین خواننده دنیاست !
پیج امینم تویه فیس بوک بیشترین هوا دار رو داره ! حتی بیش تر از مایکل جکسون و شکیرا و ریهانا و هر کی که بگی ! : دی
Pessimist
25-09-2011, 18:53
درسته مجید جان شاید امینم تو خود آمریکا به اندازه بقیه رپرها محبوب نباشه اما تو کل دنیا خیلی طرفدار داره من بعضی وقت ها که بیکار باشم میشینم قوی ترین کارهای امینم رو گوش میدم.
راستی فکر نکنم جای یه رپری مثل فیفتی سنت اصلا تو یه همچین لیستی باشه من که اصلا قبولش ندارم.از وقتی خوانندگی رو شروع کرده تا حالا مدام در حال راه انداختن جنگ های روانی با بقیه خواننده هاست و یه جورایی میتونم بگم ماهیت یه رپر واقعی رو نداره البته این نظر شخصی منه.
Slim_shady
27-09-2011, 14:35
می دونید چند رپر مطرح آمریکا وجود داره که اسمشون تو این لیست نیست مثل lil jhon the game yosher و خیلی دیگه حتی مایک شینودا با گروه فورت مینورش
پابلیک و ران دمس راکیم توپاک از اون مطرح های ضد آمریکایی ان همشون هم همزمان شروع کردن توپاک مرد مطرح شد اگه زنده بود می خوند هنوز هم نمی شناختیمش یعنی تی ویشون هنوزم انطوری که باید اونو مطرح نمی کرد/تو بین ایرانیا همین ساختمان پزشکان کارگردانش سروش صحت چقدر مطرح شد در حالی که من اصلا نمی شناختم/ (حتمی فکر می کنید تو امریکا سانسور نیست)4 تا اول 4 تاشون سیاسین دو تاشونم اصلیتشون مسلمونن (راکیم خودش تو آهنگش اینو تابلو کرده)
جایگاه 50 خفنه 70
ران دی ام سی من اصلا نمی شناسم فقط عکساشونو دیدم
پابلیک فقط سیاسی تو مایه های بهرام می خونه صداشم یک ذره از تو پاک بهتره (فکر کنم الان می گید این چی می گه توپاک خدای صداست منم اول می گفتم تو پاک خدای صداست ولی صدای خود پابلیک از نظر سبکش که خیلی شبیه توپاکه از اون بهتره) .از نظر آمریکایی ها بهترین صدای رپه و با صدای هم گروهیش که خیلی متفاوته و بامزس (اونم با توپاک تقریبا ده بیستا آهنگ داده)یک گروه فوق العاده می سازن پابلیک تا اونجایی پیش رفته که پرچم آمریکا رو تو کلیپاش می ندازه سطله اشغال اون علوم اجتماعی خونده چند بارم اظهار نظرهاش تو تی وی خودمونو برنامه راز خیلی وقت پیشا نشون دادن در مورد اوضاع زاغه نشین ها و 11 سپتامر
ویژگی این رپرهای از رتبه 1تا4 اینه که زیر زمینین تلوزیون امریکا مثل امینیم مطرحشون نکرده یعنی کلا نشون نداده (اینو با تعصبی که به سلیم شیدی دارم می گم)مثل رپر های خودمون از طریق متن فوق العاده صدا و حرف های اعتراضی مطرح شدن خواننده های دیگه که تو رتبه های بعدی قرار گرفتن زیاد در مورد مسائل روز امریکا مثل بی کاری و زاغه نشینی حرف نمی زنن به خاطر این موضوع در بین مردم امریکای کمتر محبوب هستن هر چند جز صد تا شدن ارزوی هر رپر دنیاست که رسیدن بهش تا حدی ناممکنه
اینا تعداد زیاد نیست اگه کل رپر های دنیا رو جمع بزنیم بیش از 1 میلیون تا می شن
Slim_shady
27-09-2011, 14:47
درسته مجید جان شاید امینم تو خود آمریکا به اندازه بقیه رپرها محبوب نباشه اما تو کل دنیا خیلی طرفدار داره من بعضی وقت ها که بیکار باشم میشینم قوی ترین کارهای امینم رو گوش میدم.
راستی فکر نکنم جای یه رپری مثل فیفتی سنت اصلا تو یه همچین لیستی باشه من که اصلا قبولش ندارم.از وقتی خوانندگی رو شروع کرده تا حالا مدام در حال راه انداختن جنگ های روانی با بقیه خواننده هاست و یه جورایی میتونم بگم ماهیت یه رپر واقعی رو نداره البته این نظر شخصی منه.
این به خاطر اینه که تی وی امریکا اونا رو زیاد معرفی کرده و بودجه زیادی واسه ساختن کلیپا تبلیغات پخش مستقیم کنسرت ها رو نشون می ده تا دنیا نتونه رپر های اجتماعی مردمی امریکا و حرف های ضد امریکایی اونا رو بشنوه اخه دولتیو دیدی بیاد به تلوزیونش پول بده بگه ضد من هر چی دلت می خواد(فرض کن بهرام و شبکه 3 نشون بده) در ضمن اگه اونا رو تبلیغ می کرد چه بسا سلیم شیدی کلا دیده نمی شد ما الان خیره خیره راکیم گروه ران دی ام سی و پابلیک نگاه می کردیم کسی اینا رو نمی شناخت
اون رپر های مطرح امریکایی که ما می شناسیم یا در مورد داف می خونن یا مثل امینیم بیشتر کارشون فانه یا خودشونو تبلیغ می کنن یا هم دیگرو دیس می کنن در ضمن این 4 تا اونقدر در بین خود رپر های امریکایی احترام دارن که نه کسی اونا رو دیس کرده بلکه تو ترانه هاشون هی هی اسم ازشون می برنن(البته اونی که مرده و دیگه نمی تونه حرف بزنه)
تو یکی از کلیپ ها که امینیم(اسم کاربریه منه پس بهم بی خودی انگ نزنین در ضمن من تمام ترکهاشو دونه به دونه حفضم پس ضد امینم حرف نی زنم) کلینتونه دیس می کنه درست چند سال بعد از ماجرایی اتفاق می افته که کلینتون تو مواردی با اسزائئلی ها مخالفت می کنه
دوما ما که انگلیسی زبان نیستیم که مفهوم اهنگو بفهمیم (معنیو نمی گم)
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
در بین چند میلیون شما فیلم های سایت imdb رو در نظر بگیرید اتفاقا قابل قبول و خوبه ما تو این سایت می گیم مثلا فیلم ماهی بزرگم خوبه که تقریبا 100 به بالا هست فیلم گاد فادر که دومه هم خوبه در بین چند میلیون رپر دنیا هم قضیه اینه 2ومم خوبه بیستمم خوبه 70 هم خوبه حتی 100 هم خوبه این امار کل دنیاست مثل همون قضیه فیلمها پس نگید برای امینیم قابل قبول نیست این امار در بین چند میلیون رپر دنیاست به نظر خودم تو یک کشور 600 میلیونی حداقل یک میلیون رپر باشه و تو ,تو کنکور خودمون که بین 300 هزار نفر 20 بشی مسلما قش می کنی خب باید قبول کنیم که جایگاه امینیم بین این همه خواننده رپی که یک 20 مشونم تا حالا اسمشون نشنیدیم به هر دلایلی جایگاش عالیه
عشق اصلی من ایس کوبه اونم که 12 هم دنیاست
عکس پابلیک با هم گروهیش سمته چپی پابلیک این ساعتو می بینید تو گردن سمت راستیه چند دلیل داره اگه بتونید دلیلاشو بگید؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ران دی ام سی
عکس اول
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعکس دوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8l9cbVn05cNMpNHoOSEVw&t=1
عکس راکیم
عکس دوم
این رده بندی برای سایت هست خود مردم رای ندادند که شما میگی محبوب ترین رپر هست عزیز ! .
این رده بندی مثلا فنی هست و خود اون سایت از دیدگاه خودش این لیست رو منتشر کرده .
کلا زیاد به این لیست ها اهمیت ندید . گرچه از دیدگاه خودم هیپ هاپی که من قبولش داشتم دیگه وجود نداره به اون صورت !
تو MC کردنم اصلا صدا مهم نیست L Lyrics کار و Flow ی رپر مهم هست .
*دمت گرم برای عکس های RAKIM ! واقعا خداست ...
* در مورد حرفتم باهات موافقم MTV و شبکه های دیگه هرچی که دوست دارن و پول و سود داشته باشه براشون نشون میده
هدف اصلی فرهنگ رو همونایی کردند و میکنن که دولت ضدشون بود و هست که متاسفانه اون چیزی رو که تو دهه 90 میدیدم الان
نمیبینیم!
Slim_shady
19-03-2012, 11:23
دهه نود خداي موسيقي رپ بودش ولي الان موضوع اهنگها رپ و پاپ چي شده6.8 بهتر نگم به نظر من اگه امينيم چند نفر ديگه از دوستاش نبودن رپ خوابيده بود ديگه تو سبك رپ اونم تو امريكا كي اهنگ اجتماعي سياسي مي خونه هيشكي اوناييم كه مي خوندن يا مرهموم شدن يا دولت دهنشون بسته عين اون كاري كه امينيم چند سال پيش عليه بوش خوند اهنگ MOSH مي گم باعث شد امينيم 4 سال خونه نشين بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.