ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ناتوانی در حذف اکانت ایمیل!!!!!

alis63
25-09-2011, 17:21
دوستان قبل از اینکه این که این تایپک رو بزنم 100 بار از صفحه ادیت یاهو سعی کردم تا ایمیل ام رو حذف کنم نشد که نشد جالب اینجاست با رمز خودم وارد این صفحه میشم ولی اینجا که رمز رو میخواد. (اون پایین صفحه) 100 بار بیشتر امتحان کردم میگه رمز اشتباه است.
دارم کلافه میشم در ضمن نگید که ولش کن لازمه که حذف کنم .
به دادم برسید.:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 :

joe_satriani
25-09-2011, 18:14
با سلام
منظورتون اگه این صفحه هست که هیچ مشکلی نداره برای حذف کردن اکانت یاهو
به بزرگی و کوچکی حروف و زبان کیبردتون هم دقت کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

alis63
25-09-2011, 22:17
با سلام
منظورتون اگه این صفحه هست که هیچ مشکلی نداره برای حذف کردن اکانت یاهو
به بزرگی و کوچکی حروف و زبان کیبردتون هم دقت کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

دوست عزیز مشکل همین جاست مگه تو همین صفحه با یوزر وپس وارد نمیشیم.من با یوزر وپسورد خودم وارد میشم در صفحه بعدی اون اسم اکانتم رو نوشته ودر پایین کادر اولی پسورد رو وارد میکنم البته همون پسوردی که بااون وارد این این صفحه شدم. ولی این ارور رو بغل اون کادر مینویسه:

You've entered an invalid password. Please try again.
خوب حالا تکلیف من چیه اصلا ایراد کار کجاست .والا به خدا خسته شدم .در ضمن ممنون میشم فوری جواب بدید.

alis63
25-09-2011, 22:44
دوستان راه حلی اگه دارید لطفا بگید.در غیر این صورت اگه من به این اکانت ها کاری نداشته باشم بعد چه مدت غیر فعال میشه وبعد چه مدت کاملا از بین میره یا اصلا این طوری نیست؟
در ضمن بهترین سرویس ایمیل داخلی کدومه (البته نه در مقایسه با ........) بیشتر برای کارای اداری میخوام .امن باشه ودر ضمن با آوت لوک هم بشه چک کرد.
ممنون

alis63
26-09-2011, 13:48
یعنی کسی نمیدونه ایراد کجاست ؟
حداقل سوال دوم رو جواب بدید؟

shahrokhblash
26-09-2011, 18:23
درود
دوستان من می خوام رمز yahoo mail رو تغییر بدم اما انگار جدیدا این گزینه رو حذف کردن..
لطف کنید راهنمایی کنید
سپاس گذارم