ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد برچسب new revision certified design برای Asus

pooh543
25-09-2011, 16:12
دوستان من برای خرید لب تاپ مدل Asus N53SV وقتی از فروشنده در مورد بر چسب New revision certified design سوال کردم بعضی ها می گفتن که این برچسب برای مدل های قدیمی تر بوده که مشکل دار بودن ، ولی در حال حاضر مشکل بر طرف شده و نیازی به برچسب نیست .
در عین حال فروشنده رضایت داد که من سریال لبتاپو در سایت ایسوس چک کنم و مطمئن بشم که مشکل دار نیست.

حالا آیا واقعا نیازی به برچسب نیست؟ یا باید حتما داشته باشه؟

و آیا فقط با اکتفا به شماره سریال میشه مطمئن شد؟

من تقریبا گیج شدم.
ممنون از کمکتون

F R E E M A N
25-09-2011, 19:12
نگرانش نباش چون این مسئله مربوط به چند ماه پیش بود از لینک زیر براحتی میتوان سریال را چک کرد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pooh543
26-09-2011, 00:43
پس برچسب نداشت ، اشکال نداره دیگه .اگه توو سایت اوکی بود سریالش؟:دی

mehdi666lp
26-09-2011, 08:11
دوستان من برای خرید لب تاپ مدل Asus N53SV وقتی از فروشنده در مورد بر چسب New revision certified design سوال کردم بعضی ها می گفتن که این برچسب برای مدل های قدیمی تر بوده که مشکل دار بودن ، ولی در حال حاضر مشکل بر طرف شده و نیازی به برچسب نیست .
در عین حال فروشنده رضایت داد که من سریال لبتاپو در سایت ایسوس چک کنم و مطمئن بشم که مشکل دار نیست.

حالا آیا واقعا نیازی به برچسب نیست؟ یا باید حتما داشته باشه؟

و آیا فقط با اکتفا به شماره سریال میشه مطمئن شد؟

من تقریبا گیج شدم.
ممنون از کمکتون.
.
.
دیگه الان نداره این بر چسب رو...حالا شما واسه اطمینان برو برچسب دار بخر که سری بعد از مشکل دار هستش...من هنوز تو بازار دیروز برچسب دار هم دیدم.

pooh543
27-09-2011, 00:31
بر چسب دارش اینجا نیست . من هنوز پیدا نکردم متاسفانه

Xilevens
27-09-2011, 11:52
بر چسب دارش اینجا نیست . من هنوز پیدا نکردم متاسفانه

نیاری نیست شما همون کد رو چک کنی کافیه
سری ساختشو هم بتونی چک کنی که از تاریخ میلادی اردیبهشت امسال باشه دیگه هیچ شکی توش نیست
نخواستی میتونی CPU-Z نصب کنی و امتحان کنی
همه این راهها ههست که اولیش آسونتره و کافی هم هست

mehdi666lp
27-09-2011, 13:04
بر چسب دارش اینجا نیست . من هنوز پیدا نکردم متاسفانه.
.
.
دوست عزیز تو سایت چک کن

pooh543
27-09-2011, 18:22
من خریدم تاریخ ساختش که ماله 2 ماه پیشه . سریالشم چک کردم اوکی بود . مرسی از همگی

mehdi666lp
27-09-2011, 21:01
من خریدم تاریخ ساختش که ماله 2 ماه پیشه . سریالشم چک کردم اوکی بود . مرسی از همگی.
.
.
.
مبارکت باشه حسابی ازش لذت ببر....بشین توپ یه Black Ops بزن یه بدن (امیدوارم که بازی کرده باشیش منظورم Call Of Duty هستشا و بشینی دوباره بازی کنی :31: ).....دیدی دوست نداری یه Dirt 3 بزن

pooh543
27-09-2011, 22:03
:31: مرسی:دی حالا من یه مشکله اساسی دارم :دی تو یه جای دیگه فروم پرسیدم کسی جواب نداده هنوز. اینجام میگم :دی

من مودم linksys WAG200G دارم . و این مودم در حال حاضر به دو تا کامپیوتر خونگی از طریق کابل وصله .
حالا می خوام برای لبتاپ از طریق وایرلس ازش استفاده کنم.
توی تنظیمات مودم وایرلسو فعال کردم، و لبتاپ هم اونو پیدا می کنه و حتی کانکت میشه . ولی مینویسه NO internet access . و هم چنین زیر کانکشنی که پیدا کرده نوشته " Unidentified network "

باید چی کار کنم؟ خودم فکر می کنم که توی تنظیمات مودم داخل کامپیوتر خونگی باید تغییری ایجاد کنم. مثلا شاید محدودیتی گذاشتن براش موقع نصب. یا هر چیز دیگه . نمیدونم.
تو اینترنت خیلی ها این مشکلو داشتن ولی جواب درستو کاملی براش نبود . ممنون میشم کمک کنید .

F R E E M A N
27-09-2011, 22:42
:31: مرسی:دی حالا من یه مشکله اساسی دارم :دی تو یه جای دیگه فروم پرسیدم کسی جواب نداده هنوز. اینجام میگم :دی

من مودم linksys WAG200G دارم . و این مودم در حال حاضر به دو تا کامپیوتر خونگی از طریق کابل وصله .
توی تنظیمات مودم وایرلسو فعال کردم، و لبتاپ هم اونو پیدا می کنه و حتی کانکت میشه . ولی مینویسه NO internet access . و هم چنین زیر کانکشنی که پیدا کرده نوشته " Unidentified network "

باید چی کار کنم؟ خودم فکر می کنم که توی تنظیمات مودم داخل کامپیوتر خونگی باید تغییری ایجاد کنم. مثلا شاید محدودیتی گذاشتن براش موقع نصب. یا هر چیز دیگه . نمیدونم.
تو اینترنت خیلی ها این مشکلو داشتن ولی جواب درستو کاملی براش نبود . ممنون میشم کمک کنید .
سوالهای بی ربط در این بخش زیاد مطرح میشه اینم روش!
راحتترین کار اینه یک بار مودم را خاموش-روشن کن اگه مشکل حل نشد ریست کن از نو کانفیگش کن

Xilevens
27-09-2011, 23:13

اگه اولین باره که داری به وایرلس وصل میشی
تو بخص کانکشن رو detect problem کلیک کن درست میشه
فقط واسه بار اول

pooh543
27-09-2011, 23:56
سوالهای بی ربط در این بخش زیاد مطرح میشه اینم روش!
راحتترین کار اینه یک بار مودم را خاموش-روشن کن اگه مشکل حل نشد ریست کن از نو کانفیگش کن

معذرت می خواهیم :) عجله داشتم کسی جواب نداد . شما ببخشید :)