مشاهده نسخه کامل
: مشکل ناپدید شدن و برگشتن آیکونهای برنامهها در دسکتاپ هنگام بالا آمدن ویندوز
Dariushtanha
25-09-2011, 02:41
سلام عزیزان
وقتی ویندوز بالا میاد در ابتدای ظاهر شدن آیکونهای برنامهها در دسکتاپ برای چند ثانیه میرن و دوباره
ظاهر میشن و گاهی این اتفاق 2-3 بار میافته...
مشکل از کجاست؟
سلام عزیزان
وقتی ویندوز بالا میاد در ابتدای ظاهر شدن آیکونهای برنامهها در دسکتاپ برای چند ثانیه میرن و دوباره
ظاهر میشن و گاهی این اتفاق 2-3 بار میافته...
مشکل از کجاست؟
سلام دوست خوب معمولا در هنگام لود شدن دسکتاپ یک سری برنامه ها میخوان بیان بالا ، یکی بعد از دیگری و یکم سرعت سیستم اولش پایینه و در ویندوز قابلیت auto refresh هم همیشه فعاله که در این موقع ویندوز اینکار رو انجام میده و به دلیل پربودن رم سیستم این عمل آهسته انجام میشه و یک طول میکشه که آیکونها درست ثابت بشن.
البته فقط در شروع میندوز باید اینطور باشه و بعد از 5 دقیقه این اتفاق نباید بیفته
حالا میتونید با حذف کردن یک سری Startup ها این سرعت رو افزایش بدین
پس وارد msconfig بشین :
startmenu > Run و در Run کلمه ی msconfig رو تایپ کن و به تب startup برو و مشاهده کن که چه برنامه های سنگینی لود میشن و اونهارو فیر فعال کن ( البته به جز آنتی ویروس) و ok کن و بیا بیرون و یک بار دیگه سیستم رو راه اندازی کن تا نتیجه رو ببینی بهتر شده یا نه
موفق باشین:11:
Dariushtanha
25-09-2011, 23:31
مشکلی در سرعت بالا اومدن ندارم.رم سیستمم هم بالاست و مشکلی نیست.
فقط در ابتدای بالا اومدن ویندوز 2-3 مرتبه این اتفاق میوفته که ظاهرا همون خاصیت Auto Refresh ویندوز (که نمیدونم چرا واسه من 3 بار اینکار را میکنه)آزار دهنده به نظر میاد.چطور میشه این کار ویندوز را غیر فعال کرد؟آیا واقعا لازمه اینقدر Refresh کنه؟!!
سلام ببینید من داخل خیلی سایتهای خارجی اینو پیگیری کردم درباره ی auto refresh ولی فکر نمیکنم با این رم بالای شما مشکلتون این باشه
برنامه ی tune up utility رو نصب کنید و این برنامه مشکل شما رو حل خواهد کرد ، مثلا ممکنه به خاطر مشکل Broken Icons باشه و یا استارت آپ یک ویروس حتی و هزاران حدس دیگه که این برنامه خودش برطرف میکنه
خیلی قوی هستش یک سعی باهاش بکنین سیستم شما رو کاملا optimize میکنه از هر مشکلی
ورژن 2010 یا بالاترش رو دانلود کن
Dariushtanha
26-09-2011, 02:52
نظر سایر دوستان چیه؟
سلام
با استفاده از فایل هایی که ضمیمه شده میتونید قابلیت Auto Refresh رو فعال و یا غیرفعال کنید :
ولی نظر من هم مثل دوست خوبمون استفاده از نرم افزار بهینه ساز و غیرفعال کردن سرویس ها و نرم افزار های اضافی هنگام لود شدن ویندوز هستش.
موفق باشید :40:
Dariushtanha
26-09-2011, 23:51
در msconfig قبلا برنامههای غیرضروری را غیرفعال کردم ولی در بخش سرویسها نمیدونم کدوم گزینه مربوط به Auto Refresh
است تا تیکش را بردارم و از اونجا غیرفعالش کنم...:13:
در msconfig قبلا برنامههای غیرضروری را غیرفعال کردم ولی در بخش سرویسها نمیدونم کدوم گزینه مربوط به Auto Refresh
است تا تیکش را بردارم و از اونجا غیرفعالش کنم...:13:
سلام
فکر نمیکنم هیچ کدوم از سرویس ها مربوط به اتو رفرش باشه . با استفاده از فایل هایی که در اختیارتون قرار داده شد میتونید اینکارو انجام بدید.
jafarian
27-09-2011, 00:46
این فایل Restart-Time رو بعد از دانلود روی صفحه دسکتاپ بیارین درحالت admin اجراش کنید بعدش اگر پیغامی داد تایید کنیدو سیستم ریست بعدش ریست میشه وقتی بالا اومد ببینید تاثیری کرده یا نه :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dariushtanha
27-09-2011, 02:21
عذر میخوام دوست گلم
ولی نمیتونم ریسک کنم و این روشهائی که قطعی نیست را اجرا کنم چرا که در صورتی که واسه من کار نکنه الکی ویندوزم را به خطر انداختم یا حداقل چیزی بهش اضافه کردم که نمیدونم کارش چیه و ماهیت عملش و ...و شاید هم نتونم حذفش کنم.
پس خواهش دارم روشهای قطعی (و نه آزمایشی) ارائه بدین.ممنون میشم
jafarian
27-09-2011, 15:12
ازلحاظ امنیت خاطرتون جمع باشه من خودم این فایل تست کردم تو سون برای همین مورد شما جواب گرفتم .
عذر میخوام دوست گلم
ولی نمیتونم ریسک کنم و این روشهائی که قطعی نیست را اجرا کنم چرا که در صورتی که واسه من کار نکنه الکی ویندوزم را به خطر انداختم یا حداقل چیزی بهش اضافه کردم که نمیدونم کارش چیه و ماهیت عملش و ...و شاید هم نتونم حذفش کنم.
پس خواهش دارم روشهای قطعی (و نه آزمایشی) ارائه بدین.ممنون میشم
سلام
برای این قبیل مشکلات راه حل 100 درصد و قطعی وجود نداره و برای راه های موجود رو امتحان کنید تا بالاخره به نتیجه برسید.
اول از Disable Auto Refresh استفاده کنید . اگر به مشکلی برخوردید (که فکر نمیکنم اینطور بشه) فایل Enable Auto Refresh رو فعال کنید تا کل تنظیمات به حالت قبل برگرده.
اگر هم خیلی نگران هستید قبل از همه ی این کارها یک Restore Point تعریف کنید.
نرم افزار Tune up رو که دوستمون اشاره کردند رو فراموش نکنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.