مشاهده نسخه کامل
: مشاوره : خرید لپ تاپ خارج از کشور
green_ice_hz
24-09-2011, 23:03
سلام دوستان , من دانشجوی رشته معماری هستم و می خواستم یه لپ تاپ تا 1800 دولار بخرم و فقط میخوام باهاش کار 3d max انجام بدم. امکان اینکه از دوبی برام بیارن هست , شما دوستان چه مدال هایی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های اونور با اینجا واقعا تفاوت داره , به نظر شما ها میارزه از اونجا برام بیارن؟
مرسی.
Xilevens
25-09-2011, 00:20
سلام دوستان , من دانشجوی رشته معماری هستم و می خواستم یه لپ تاپ تا 1800 دولار بخرم و فقط میخوام باهاش کار 3d max انجام بدم. امکان اینکه از دوبی برام بیارن هست , شما دوستان چه مدال هایی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های اونور با اینجا واقعا تفاوت داره , به نظر شما ها میارزه از اونجا برام بیارن؟
مرسی.
حاضری قید گارانتی رو بزنی
چرا که نه
ولی اگه قرار باشه مدلی که اونجا میگیری اینجا هم باشه و اختلاف قیمت خیلی اساسی هم نداشته باشه به نظر من کار بیهوده ای هست
مگه اینکه مدلی که مد نظرته ایران نباشه
واسه 3D max تا چه حد؟
اگه در حد معمول که خب مدلهای رایج کارتو راه میندازن
یه ذره حرفه ای تر سری گیمینگ بدک نیست
خیلی بخوای قویتر کار کنی حتما workstation میخوای
green_ice_hz
25-09-2011, 02:20
مرسی از نظراتتون.من میخوام حرفهای 3d max کار کنم.دوستم dell 1558 داشت cpu سوخت,گارانتی گفت امکانات جدا کردن cpu از main رو ندارن
عملا اینجا گارانتی معنی نداره , تا 1800 دولار چی پیشنهاد میکنید؟
Xilevens
26-09-2011, 00:57
مرسی از نظراتتون.من میخوام حرفهای 3d max کار کنم.دوستم dell 1558 داشت cpu سوخت,گارانتی گفت امکانات جدا کردن cpu از main رو ندارن
عملا اینجا گارانتی معنی نداره , تا 1800 دولار چی پیشنهاد میکنید؟
تا 1800 تا نظر من 1 روی hp dv6-dv7 سری های جدیدشه چون گرافیک 2 گیگ DDR5 دارن
اسوس N55SF هست که مورد خوبیه
قیمت بالاتر خواستی بگیری
اگه با وزن مشکلی نداری اسوس G73 یا G74 هم شاید بتونی بگیری (این سری گیم هست ولی گرافیکها خیلی قوی هستن)
اما اگه workstation بخوای که نمیدونم چی اونجا هست و چی پیدا بشه چون کمیاب تر از گیمینگ ها میشه
ولی در مورد دسته اول اختلاف قیمت آنچنانی نیست
دسته دوم و سوم هستن که اختلاف قیمتشون با ایران خیلی زیاده
mehdi666lp
27-09-2011, 14:18
عملا اینجا گارانتی معنی نداره , تا 1800 دولار چی پیشنهاد میکنید؟.
.
.
.
جای دیگه هم پست زده بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بالاخری میخوای Lenovo W520 بخری؟؟؟؟؟؟؟
green_ice_hz
27-09-2011, 17:35
zilevens جان اون سری های اولی که گفتی روی load 100% cpu داغ میکنن , سعی میکنم بتونم یه w 520 سفارشی پیدا کنم اگه تو همین رنج چیزی پیدا نکنم که مجبورم یه gaming بگیرم.
mehdi666lp
27-09-2011, 20:59
zilevens جان اون سری های اولی که گفتی روی load 100% cpu داغ میکنن , سعی میکنم بتونم یه w 520 سفارشی پیدا کنم اگه تو همین رنج چیزی پیدا نکنم که مجبورم یه gaming بگیرم..
.
.
.
.
بزنم به تخته انتخابت هم 360 درجه باهم فرق داره اگه سری Workstation نشد سری Gaming .....با دو مدل کارت گرافیک که 180 درجه باهم فرق دارن:10:
green_ice_hz
27-09-2011, 22:28
خوب مهدی جان اگه نتونم workstation بگیرم با یه کارت گرافیک خوب , به نظرت چه انتخابی می تونم داشته باشم؟
Xilevens
27-09-2011, 23:07
zilevens جان اون سری های اولی که گفتی روی load 100% cpu داغ میکنن , سعی میکنم بتونم یه w 520 سفارشی پیدا کنم اگه تو همین رنج چیزی پیدا نکنم که مجبورم یه gaming بگیرم.
100 درصد داغ میکنن؟
همه مدلها اگه CPU فول بشه 100 درصد داغ میکنن
بسته به سیستم کولینگ این میزان متفاوته
معمولا گیمینگ ها کولینگ قوی دارند
green_ice_hz
28-09-2011, 22:37
بله , روی لود 100 قشنگ داغ میکنن , من چون دوستام هم کار 3D واسه دانشگاه و این چیزا انجام میدن زیاد دقت کردم موقع رندرینگ اما اگه از این کولر های لپ تاپ بزاری براشون خوب کمک زیادی به کولینگ میکنه.
سری گیمینگ که کولر هاشون فرق داره و خیلی بهتره.
mehdi666lp
29-09-2011, 08:52
خوب مهدی جان اگه نتونم workstation بگیرم با یه کارت گرافیک خوب , به نظرت چه انتخابی می تونم داشته باشم؟.
.
.
اگه سری Workstation نشد 2 تومن دیگه بزار روش یه پراید ارت زده بخر گاز بده برو حوالی پاساژ پاییتخت دستی بکش و اسموک بزن (شوخی کردم ):46:
من بازار پرسیدم گفتن بارشون تا یکی 2 هفته دیگه میاد همین مدل هم توش هست......میاد...نیومد مدل HP EliteBook 8560w رو بخره اگه پیدا بشه (زیر خاکیه یکم اما گیر میاد)
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
بله , روی لود 100 قشنگ داغ میکنن , من چون دوستام هم کار 3D واسه دانشگاه و این چیزا انجام میدن زیاد دقت کردم موقع رندرینگ اما اگه از این کولر های لپ تاپ بزاری براشون خوب کمک زیادی به کولینگ میکنه.
سری گیمینگ که کولر هاشون فرق داره و خیلی بهتره..
.
.
.
همون سری گیم هم Cool Pad رو میخواد نگاه به خروجیش نکن دماش بزنه بالا خروجی که سهله یخچال هم زوری میتونه خنکش کنه....اما سری گیم تو سایز 17 یا 18 اینچ خنکتر کارمیکنن چون فضاش بیشتره.....اما ایشالا همون مدل Lenovo W520 رو میخری
M-I-L-A-D
29-09-2011, 13:57
حاضری قید گارانتی رو بزنی
چرا که نه
ولی اگه قرار باشه مدلی که اونجا میگیری اینجا هم باشه و اختلاف قیمت خیلی اساسی هم نداشته باشه به نظر من کار بیهوده ای هست
مگه اینکه مدلی که مد نظرته ایران نباشه
واسه 3D max تا چه حد؟
اگه در حد معمول که خب مدلهای رایج کارتو راه میندازن
یه ذره حرفه ای تر سری گیمینگ بدک نیست
خیلی بخوای قویتر کار کنی حتما workstation میخوای
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.