مشاهده نسخه کامل
: مشاوره : خرید لپ تاپ خارج از کشور
green_ice_hz
24-09-2011, 22:53
سلام دوستان , من دانشجوی رشته معماری هستم و می خواستم یه لپ تاپ تا 1800 دولار بخرم و فقط میخوام باهاش کار 3d max انجام بدم. امکان اینکه از دوبی برام بیارن هست , شما دوستان چه مدال هایی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های اونور با اینجا واقعا تفاوت داره , به نظر شما ها میارزه از اونجا برام بیارن؟
مرسی.
shopu.ir
25-09-2011, 00:53
سلام دوست عزیز.
با وجود اینکه خودم زیاد توی قیمت ها تخصص ندارم ولی یه توضحاتی بهت میدم.
اتفاقا دیشب یکی از دوستام دیدم که گفت واسم یه Hp آوردن از دوبی (قوم خویش زیاد داره انور آب) ،خودشم قیمتشو زیاد دقیق نمیدونست ولی به قول خودش یه فن اضافی با چند چیز دیگه همراهش بوده (علاوه بر ویندوز اصل،انتی ویروس "بیت دفیندر" اصل هم به صورت ارجینال همراه بوده (قراره انتی ... خودم کش برم نصب کنم :31:)
مشخصاتشو پرسیدم که گفت واقعا خودم هنوز نمیدونم.
ولی از نظر قیمت مطمئن باش که اونجا ارزونتر در میاد حدودا میشه گفت 200 تومن ارزونتر حالا یکم بالا یا پایینتر.
بازم بگم دقیقا خودم نمیدونم (البته اگه خواستی دقیق بدونی ازش مشخصاتو میپرسم به همرا قیمت میگم)
Xilevens
25-09-2011, 01:34
سلام دوستان , من دانشجوی رشته معماری هستم و می خواستم یه لپ تاپ تا 1800 دولار بخرم و فقط میخوام باهاش کار 3d max انجام بدم. امکان اینکه از دوبی برام بیارن هست , شما دوستان چه مدال هایی پیشنهاد میکنید؟
قیمت های اونور با اینجا واقعا تفاوت داره , به نظر شما ها میارزه از اونجا برام بیارن؟
مرسی.
من یادمه اینجا جواب دادم نیومد چرا؟
دوست عزیز شما اگه کارت با 3D max د حد معمولی هست لپ تاپ های رایج جوابگوی کارت هستن
اختلاف قیمتشون هم همین اندازه 200 تومن اگه باشه
ولی واقعا اگه این لپتاپ ها رو بخوای نه نمیصرفه
چون شما داری از گارانتی هم میزنی
اگه کارت حرفه ای تره میتونی سری گیمینگ بگیری که گرافیک های بالاتری دارن صفحه نمایش هاشونم بهتره
سری های اسوس که اینجا کمیاب و بعضی نایاب هستن
و MSI ها هم که هستن قیمتشون زیاده
اونا رو خرید کنی از اونجا یه چیزی
ولی اگه خیلی حرفه ای کار میکنی آره اگه بتونی از اونجا یه workstation بگیری واقعا میصرفه واست
چون تو ایران خیلی کم هستن و خیلی هم گرون قیمت
البته اگه اونجا پیدا بشه
لازم به ذکره که خرید از دبی هم خودش یه 7 خان داره
green_ice_hz
25-09-2011, 02:06
مرسی از نظراتتون.من میخوام حرفهای 3d max کار کنم.دوستم dell 1558 داشت cpu سوخت,گارانتی گفت امکانات جدا کردن cpu از main رو ندارن:31:
عملا اینجا گارانتی معنی نداره , zilevens جان مثلا MSI GT 780 اینجا 2800 هست اما قیمت جهانیش رو 1600 دولاره به نظرت اونجا باز بهتر نیست؟
shopu جان میشه ازشون بپرسی مالیات داشته یا نه؟و اینکه سایت online خوبی هم سراغ دارن؟
ممنون می شم.
mehdi666lp
25-09-2011, 08:29
مرسی..
.
.
.
اگه خیلی حرفه ای گرافیک کاری بهتره Workstation بخری.....اگه بازی هم مد نظرت هست و هوس کردی Workstation بخری این رو بدون که بدرد بازی نمیخوره گرافیک Workstation.....همون MSI GT780 بخر.....ببین مدل MSI GT780DX وارد شده قیمتش میخوره بردارش.....اما بدون واسه کار گرافیکی سنگین این مدل ها خوبه :
Dell Latitude E6520
Lenovo ThinkPad W520
HP EliteBook 8560w
green_ice_hz
25-09-2011, 12:31
مهدی جان سری NVS برای کارای 2D هست تا اونجایی که خود NVIDIA نوشته , درسته؟ با این حال هم NVS بهتر از GTX هست؟ lenovo w 520 به نظرت با QUADRO 2000M مناسبه؟ آخه فقط تو سایتش میشه custom کرد اونم تو USA:41:
من با vray کار میکنم در ضمن.
shopu.ir
25-09-2011, 14:33
shopu جان میشه ازشون بپرسی مالیات داشته یا نه؟و اینکه سایت online خوبی هم سراغ دارن؟
ممنون می شم.
مالیات این چیزا که نداره چون خیلی از بچه ها آوردن بحث مالیات نکردن (عمده که وارد نمیکنن،یه دونه که میتونن بگن جز وسایل شخصیه (اگه اشتباه نکنم بدون کارتن بسته بندیه و فقط کیف همراه داره و شاید چند چیز دیگه).
درباره خرید آنلاین نمیدونم و به قول یکی از دوستان 7 خان رستمه.
ولی اگه آشنا داشته باشی دوبی خیلی راحت میتونی بیاره.
(شرمنده هنوز از دوستم مشخصات لپ تاپ شو نپرسیده)
حتما دقیق ازش میپرسم همینجا میگم
Xilevens
26-09-2011, 01:12
مرسی از نظراتتون.من میخوام حرفهای 3d max کار کنم.دوستم dell 1558 داشت cpu سوخت,گارانتی گفت امکانات جدا کردن cpu از main رو ندارن:31:
عملا اینجا گارانتی معنی نداره , zilevens جان مثلا MSI GT 780 اینجا 2800 هست اما قیمت جهانیش رو 1600 دولاره به نظرت اونجا باز بهتر نیست؟
ممنون می شم.
چرا خیلی عالیه ولی اون 1600 تا قیمت جهانی هست نه قیمت دبی
تو دبی ممکنه بالاتر باشه
پایینتر باشه
یا نباشه
شما میتونی یه کار کنی
اگه دبی آشنا داری از سایتهای خارجی بخری بگی با پست بفرستن دبی
خیلی هم راحت و خوب
و خرید از دبی هم مالیات فک نکنم داشته باشه چون بندر آزاد تجاری هست
ولی اگه یه دونه لپ تاپ رو بخوان برات بیارن با جعبه چون مصرف شخصی حساب میشه 4 درصد عوارض داره فقط
که به نظر من میصرفه
مگه اینکه 4 درصده بیشتر شده باشه
mehdi666lp
26-09-2011, 08:27
مهدی جان سری NVS برای کارای 2D هست تا اونجایی که خود NVIDIA نوشته , درسته؟ با این حال هم NVS بهتر از GTX هست؟ lenovo w 520 به نظرت با QUADRO 2000M مناسبه؟ آخه فقط تو سایتش میشه custom کرد اونم تو USA:41:
من با vray کار میکنم در ضمن..
.
.
.
برات جواب دادم که من راجب 2D یا 3D صحبت نکردم......گفتم که Quadro در مدل NVS و FX برای کار گرافیکی سنگین بهتره...برای 3D کار کردن بهتره این سری Nvidia Quadro FX باشه
برای مثال Quadro FX 3800 جون میده واسه : CAD و CAM و طراحی 3D و ........
سری FX رو مدل های Work از HP هستن.......مدل Quadro 2000 هم مدل خوبی هست که رو Lenovo هست (فکر کنم این مدل از Lenovo که این گرافیک روش باشه وارد نشده )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.