مشاهده نسخه کامل
: نمونه كار خودم
اين عكس ها كه قرار دادم با چند نرم افزار ساخته شده و زمانبر بود ( اول 3D max مدل اوليه بعد maya پيچيده تر چون دستم توش سريع تره بعد از zbrush براي مجسمه و بعضي ريزه كاري ها بعد دوباره تو 3dmax متريال ساختم و بردم به مايا نو دادم و رندر گرفتم بعد تركيب رنگيرو تو photoshop درست كردم )
اميدوارم كارمو درست انجام داده باشم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
HalleyStar
24-09-2011, 22:57
خیلی قشنگ شده دوست عزیز .
M E S S I
24-09-2011, 22:58
اين عكس ها كه قرار دادم با چند نرم افزار ساخته شده و زمانبر بود ( اول 3D max مدل اوليه بعد maya پيچيده تر چون دستم توش سريع تره بعد از zbrush براي مجسمه و بعضي ريزه كاري ها بعد دوباره تو 3dmax متريال ساختم و بردم به مايا نو دادم و رندر گرفتم بعد تركيب رنگيرو تو photoshop درست كردم )
اميدوارم كارمو درست انجام داده باشم
---------- Post added at 12:50 AM ---------- Previous post was at 12:48 AM ----------
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:52 AM ----------
اگه واقعا خودت درست کردی...دمت گرم :10:
عالی شده:11:
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
مرسي
بله كار خودمه
hossein.d
24-09-2011, 23:22
خیلی عالیه.
لذت بردم دوست عزیز.
آفرین.
فقط یه جا ازکارت برام سواله.
چرا توی مکس متریال دادی بعد بردی تو مایا؟
توی مایا قوی نیستی با این کار یا دلیل خاصی داشت؟
زمان هر رندر چقدر شده؟
اگه میشه چند تا وایر بذار جزئیات مدلسازی رو ببینیم.
ممنونم.
موفق باشید:11:
mary&max
24-09-2011, 23:31
وااااااای!!!!!!!!!!!!!خدای من.اینا واقعی نیست.فوق العاده کمشه.چیکار کردی!!!!!!!!!!!!!
چندساله کار گرافیکی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر اینا زمان برد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چی؟کجا؟کی؟اصلا من که هول شدم.:blink:
SSS_HHH_OOO
25-09-2011, 01:11
عکسا برای من نمیان یه جای دیگه لطفا آپلود کن
Wolf of aria
25-09-2011, 05:53
من که چیزی ندیدم .............. لطفی کن یه جای دیگه آپ کن.
خیلی عالیه.
لذت بردم دوست عزیز.
آفرین.
فقط یه جا ازکارت برام سواله.
چرا توی مکس متریال دادی بعد بردی تو مایا؟
توی مایا قوی نیستی با این کار یا دلیل خاصی داشت؟
زمان هر رندر چقدر شده؟
اگه میشه چند تا وایر بذار جزئیات مدلسازی رو ببینیم.
ممنونم.
موفق باشید:11:
مرسي از سوال بجاي شما
و جواب:
در محيط 3dmax قسمتي به نام render to texcher وجود داره كه در مايا نيست و بلاجبار بايد از مكس استفاده كرد
در اين گزينه ( كه بيشتر براي محيط بازي ازش استفاده ميشه ) ميشه نور دهي و رنگ و سايه روشن و ... رو بصورت متريال افتاده در تكسچر استفاده كرد كه كارو خيلي سريع ميكنه و دقتو بالا ميبره
بعد با photoshop ميشه به راحتي دستكاري كرد
براي درك بهتر اين مطلب سري به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قسمت آموزش سه بعدي و آموزش تريدي مكس بزنيد و آموزشي مربوط به اين عكس هست رو دانلود كنيد ( كه بسيار مفيده )
اميدوارم اين آپلودر اوكي باشه
PrimeP30Master
25-09-2011, 09:46
داداش خسته نباشی ولی منم چیزی نمیبینم..........؟!:13:
Maxscript
25-09-2011, 14:38
خیلی عالی شده
در محيط 3dmax قسمتي به نام render to texcher وجود داره كه در مايا نيست و بلاجبار بايد از مكس استفاده كرد
این قسمت درباره گرفتن Light Map , normal map , displacement map , ... این قسمت توی مایا هستش ولی الون خاطرم نیست توی یه اموزش دیدم سعی می کنم پیداش کنم و بگم.
در کل کارتون حرف نداشت .
kamron_devil
25-09-2011, 15:52
واقعا قشنگ و عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــیه ایول. خیلی واقعیه حال کردم ولی چی ولی؟ عکس اولیه که تصویر درخت رو شیشه هاش منعکس شده خوب نشده دقت گنی می فهمی. ولی در کل عالیه. حال کردم
خیلی عالی شده
این قسمت درباره گرفتن Light Map , normal map , displacement map , ... این قسمت توی مایا هستش ولی الون خاطرم نیست توی یه اموزش دیدم سعی می کنم پیداش کنم و بگم.
در کل کارتون حرف نداشت .
آقا اگه اين منو رو برام پيدا كردي يني يه دنيا ممنونت ميشم چون پدرم در مياد وقتي از زبروش و مايا دو تا فايل ميبرم تو تريدي مكس خيلي هنگ ميكنه
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
واقعا قشنگ و عالــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــیه ایول. خیلی واقعیه حال کردم ولی چی ولی؟ عکس اولیه که تصویر درخت رو شیشه هاش منعکس شده خوب نشده دقت گنی می فهمی. ولی در کل عالیه. حال کردم
تشكر كه گفتيد ( خودمم اينو ديده بودم ولي چون منتال مايا يكمي منو هاش پيچيدس و من زياد بلد نيستم نتونستم حالت آيينه ايشو درست كنم ) فكر مي كنم مشكل از نور پردازيشه
mary&max
25-09-2011, 22:27
چیاش مدل آمادس؟
Wolf of aria
26-09-2011, 05:56
یعنی این همه رو خودت ساختی واقعاً عالی شدند
اگر نمیگفتی که خودم ساختم من که فک میکردم عکسهای واقعی هستش.
خیلی کارات طبیعی شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فضا سبزات عالی شده
تبریک می گم
تعریفا رو بچّهها انجام دادن دیگه چیزی واسه من نموند :دی
راستش کارا خیلی واقعی بهنظر میآن؛ تنها مشکلی که من دیدم، چوب هست که نمیدونم چشم من حسّاسه یا کلّاً روی چوبها خیلی کار نشده. میشه دربارهش توضیح بدی؟
i-like-ddd
26-09-2011, 14:22
خیلی زیباست . مجسمه ها هم کاره خودته ؟
خیلی زیباست . مجسمه ها هم کاره خودته ؟
راستش نه كار من نيست ولي روش كار كردم ( در حقيقت از مدل آماده استفاده كردم )
اون ماشينم همينطور
تعریفا رو بچّهها انجام دادن دیگه چیزی واسه من نموند :دی
راستش کارا خیلی واقعی بهنظر میآن؛ تنها مشکلی که من دیدم، چوب هست که نمیدونم چشم من حسّاسه یا کلّاً روی چوبها خیلی کار نشده. میشه دربارهش توضیح بدی؟
سلام
ممنون از دقت بالاي شما
درسته مشكل از اونجا شرو شد كه اول خم زدم بعد تكسچر كردم بعد متريال كه تكسچرا خم بود و متريال روش مشكل بود اين شد كه دستي يچي طراحي كردم تو فتوشاپ و درواقه سمبل كردم
shahabaliboys
27-09-2011, 18:44
عالی شده ، ماشالا , همش خوبه و من هیچ ایرادی نمیتونم بگیرم مگر این که بگم نور آسمون تو رندر 2 و 6 به نظر من باید 10% بیشتر میشد شاید به خاطر دستکاری فتوشاپه ( اینم یه ایراد بنی اسرائیلی که فکر نکنی من بلد نیستم ایراد بگیرم :) )
3dkhorshid
27-09-2011, 20:23
خييييييييييييييييييييلي باحححححححححال بود خداييش حال كردم در حد evermotionبود شايد هم بهتر:10:
سلام دوستان
اينم از كار جديدم
دوستاني كه دوست دارن مراحل كارو ببينن اينجا يه سر بزنن
hosienmax100
12-10-2011, 08:48
بسيار عالي دوست عزيز خيلي لذت بردم ..
واقعا رندر هاي خوبي گرفتي ..
اين كار اخرت هم خود ماشين عالي شده اما اگه اون بك رو مخصوصا قسمت كوه ها رو كمي بلر كني توي پست پرودكشن و اين قسمت زيري جاده رو باز از اين حالت شارپ در بياري يا يه متريال مناسب با بامپ زياد استفاده كني جالب تر هم ميشه درسته اصل همون ماشينه اما بي تاثير نيست محيط هرزگاهي ..
در هر صورت افرين و موفق باشي /
خيلي عاليه............محشره
انشالا موفق باشي
Wolf of aria
13-10-2011, 06:01
نمیدونم چرا از ماشین ها خوشم میاد از این کار آخرت خوشم اومد ................ واقعا عالی شده حرف نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.