مشاهده نسخه کامل
: کلمه به صورت بی نهایت و دنباله دار
Behrouz_se60
24-09-2011, 22:48
سلام خسته نباشید
من میخوام یک کلمه رو به صورتی مثل ستاره دنباله دار در بیارم چطوری میشه اینکار رو کرد ؟ البته مثل اینکه دو آینه را یکی پشت سر خود بگذارید و یکی هم مقابل صورت که در این صورت می بینید تصاویر ها بی نهایت می شن حالا میخوام همین حالت داشته باشم برای یک کلمه کسی میتونه لینک آموزشی انگلیسی بذاره یا فقط طریقه اون بگه؟
pcforlife
24-09-2011, 23:59
اگه تو کارت جزئیات برات مهم نیست، نوشتت رو تبدیل به براش کن، بعد با براش شروع کن اون حالتی که مورد نظرت هست رو به وجود بیار.
برای این کار، یه صفحه باز کن. نوشتت رو از طریق ابزار Type Tool ایجاد کن. حالا به منوی Edit برو و گزینه Define Bush Preset رو انتخاب کن. نامی رو برای براشت انتخاب کن و کلید اوکی رو بزن. حالا از طریق ابزار Brush Tool براش ذخیره شدت رو پیدا و انتخاب کن و متنت رو می تونی به شکل پشت سر هم ایجاد کنی...
برای جزئیات بالا، بهتره با کمک لایه ها مجزا و به صورت دستی این کار رو انجام بدی.
یاعلی:11:
Behrouz_se60
25-09-2011, 12:01
با تشکر فراوان از شما ، براش مشکل من را حل کرد ولی یک چیز دیگر از همون روش اول یعنی من باید دراگ کنم یا اینکه باید بکشم ولی آیا امکان هست که روی یک خط صاف یا منحنی من بکشم حرکت کنه ؟ منظور منو فهمیدین ؟ چون با براش باید با موس بکشم ولی میخوام روی خط تعریف شده کشیده بشه تا قشنگ مسیر طی شده صاف باشه
pcforlife
25-09-2011, 12:33
دقیقا صحبتت رو متوجه نشدم... اگه می خوای نوشتت روی یه خط تکرار بشه (به صورت خودکار) والا من حداقل تو فتوشاپ راه حلی به ذهنم نمی رسه... اما به صورت دستی میشه با ابزار پن یه خط (یا خط فرضی) ایجاد کرد و روی اون به صورت دستی و به کمک براش مورد نظر کلیک (یا اگه بخوایم تعدد تکرار رو به وضوع ببینیم، کلیک و درگ) کرد.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.