ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه فلش دیباگران

matin_blue
24-09-2011, 21:45
سلام بچه ها. این کار فلش رو من تقریبا 1 سال پیش ساختم، بعد از اینکه دوره ی مجتمع فنی (دیباگران) رو تموم کردم یه کار به عنوان پروژه ازمون خواستن. میخواستم ببینم نظرتون راجع بهش چیه؟ البته ساده استا، مبتدی بودم (و هستم!)
منتظرم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MRHArtsClube
28-09-2011, 19:53
سلام دوست عزیزم!
کار قشنگیه اگه تازه کارین اما من از چند جنبه نگاهش کردم!
خودم طراحم! با 3D و Photoshop و نرم افزارهای خطی و اینا زیاد کار کردم! پیشنهاد می کنم یه چهره قشنگ واسه کاراتون درست کنید همیشه! چون همه کس کد نویسی و ارزش اکشن های شمارو نمیبینه اما قیافشو همه خوب میبینن :31:
از لحاظ کار فلش هم روی چند تا چیز اگه کار کنید خوب میشه!
1- صفحه اولش با انیمیشن منوش یه بار بیاد کافیه! هر بار دیگه نیاز نیست انیمیت داده بشه!
{یه مطلب کوچولو هم هست که اگه نمیخواید موقع انیمیشن، بشه روی دکمه ها کلیک کرد تو فریم های انیمیشنتون همه رو break apart کنید و توی بخش ثابت دکمه بذارید بمونه! چون خودمم این کارو میکنم :46:}
2- گالری عکسه بهتره وقتی روش کلیک میشه یا هر جوری عکس Navigate میشه ثابت بشه! الان باید کلیکو روش نگه داشت!
3- about Us خیلی تند میره بالا! بهتر بود یه Scroll میذاشتین!
4- تا جایی که میتونید تو کاراتون از عکس استفاده نکنید! مثلا برای آرم ها و نوشته ها از طرح های خطی استفاده کنید که حالت Vector دارن!

سرتون رو درد آوردم! ببخشید که اشکالات رو گفتم فقط! چون کارای منم پر اشکاله دوست دارم همه همینجوری ایرادامو بگن! البته از ایراد الکی و بدون راه حل بدم میاد! خلاصه اگه کمک خواستید من زیادتر میام تو بخش فلش جدیدا! دوستان دیگه هم هستن!
امیدوارم موفق باشید! :20:

hamed_744741
16-12-2013, 17:00
سلام این فایل دانلود نمیشه

1w2w3w4w
18-12-2013, 00:15
تاریخ ارسال پست رو بخون...