PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی برای Asus- k53sv

mosim90
24-09-2011, 18:21
1- آیا نداشتن USB.3 مهم است یا نه؟ بعداً مشکل ساز نیست؟ بعداً میشه بهش اضافه کرد؟
2- نبودن full hd زیاد تاثیر داره؟ با LED چقدر تفاوت کیفیتی داره؟
3- بلوتوسش ورژن چنده؟
4- سی پی یو سندی بریجش مشکل داره یا نه؟
5- تو این مدل i5 بهتر جواب می ده (سرعت بالاتر) یا i7 با چند گیگ ram؟

خیلی خیلی سپاس....... مرسی.:41:

Mr.Mazmamfi
25-09-2011, 01:15
1- آیا نداشتن USB.3 مهم است یا نه؟ بعداً مشکل ساز نیست؟ بعداً میشه بهش اضافه کرد؟
3- بلوتوسش ورژن چنده؟

سلام
جواب 1 : بستگی به کارت داره .......... در مورد نیازهات بیشتر توضیح بده ............ رو این مدل نه .
ج 2 : تو کار با نرم افزار های مهندسی تاثیر زیادی داره و محیط باتری بهت میده . . . . . . شاید اصلا تفاوتی توشون احساس نکنی .
ج 3 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ج4 : نه .
ج 5 : سوالتو واضح تر بپرس .

mehdi666lp
25-09-2011, 08:38
3- بلوتوسش ورژن چنده؟

.
.
.
1 - مهمه که خوب سرعت بالاتری داره بعدها یه هارد USB 3.0 میخری میزنی بهش با سرعت بالا کپی انجام میدی و......آره میشه اضافه کرد....یه سری هاش رو Express Card سوار میشه (بشخصه دیدم )....تبدیلم داره میگن تو بازار هست

2 - کم گیر میاد Full HD تو بازار .....بنظر من به درد کسی میخوره که عشق دیدن فیلم با کیفیت 1080p هستش

3 - الان هم ورژن 2 هستش رو مدل های بازار هم ورژن 3 (فکر کنم 2 باشه )

4 - نه نداره

5 - تو سرعت و عملکرد تفاوت دارن نه خیلی زیاد

mehran gorji
25-09-2011, 14:47
سلام دوست عزیز.
سوالهای جانبی رو دوستان جواب دادند.
اما

شما باید کاربرد رو مشخص کنید تا ببینم چه قدر تو کارت تاثیر میزاره.

بهتر است در صورتی که مشاوره برای خرید میخواهید بودجه و کاربرد دقیق{اگر چند کاربرد میخواهید اولویت بندی کنید}
را اعلام کنید تا به شما بهترین مدل رو ارائه بدم و دلیل ها رو مو به مو بهتون توضیح بدم.

موفق باشید

Mr.Mazmamfi
25-09-2011, 16:05
.
.تبدیلم داره میگن تو بازار هست

سلام مهدی جان .
در مورد تبدیل این usb ها بیشتر توضیح بده .

mosim90
26-09-2011, 00:44
سلام
نظرم عوض شد می خوام برم n53-sv بگیرم
با قیمت 1200000 با گارانتی ویستا(الماس)
با کانفینگ زیر:
1-cpu ci7- 6M

2- 4G ram

3- 1G vga

4- HDD 640

5- usb3+bluray
چطوره به نظر شما؟

Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 12:54
سلام
نظرم عوض شد می خوام برم n53-sv بگیرم
با قیمت 1200000 با گارانتی ویستا(الماس)
با کانفینگ زیر:
1-cpu ci7- 6M

2- 4G ram

3- 1G vga

4- HDD 640

5- usb3+bluray
چطوره به نظر شما؟

مدل خوبیه .
با گارانتی های سازگار ، مادیران و امرتات بگیری بهتره .
سعی کن مدل بدون بلوری برداری چون ضعیفن و حتی در خوندن بعضی DVD ها عاجزن .
به صفحه کلیدشم دقیت کن که کلید های نزدیک به همی داره . و اگر باهاش مشکلی نداری بخر .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mosim90
26-09-2011, 13:33
مگه گارانتی ویستا بده بعدش می خواستم بدونم هارد با سرعت 7200rpm با هارد با سرعت 5400rpm خیلی فرق می کنه یا نه ارزش داره روش زوم کنی یا نه؟

mehdi666lp
26-09-2011, 13:59
سلام مهدی جان .
در مورد تبدیل این usb ها بیشتر توضیح بده ..
.
.
من ندیدم مدل تبدیلی (نقل از یه بنده خدایی که میگفت آداپتور تبدیلش هست تو بازار اما کمه و گرونه ) راستش من آداپتور تبدیل IDE و Esata رو به USB 2.0 رو دیدم تو بازار اما هنوز USB 3.0 رو ندیدم.............اما مدل Express Card رو خودم دیدم به شخصه تو بازار(کسی که لپ تاپش USB 3.0 نداره ولی جای Express Card داره میتونیه بخره بزاره از USB 3.0 استفاده کنه)....یه مطلب هم خوندم که تبدیل USB 3.0 به HDMI اومده تو بازار

Mr.Mazmamfi
26-09-2011, 14:23
.
.
.
من ندیدم مدل تبدیلی (نقل از یه بنده خدایی که میگفت آداپتور تبدیلش هست تو بازار اما کمه و گرونه ) راستش من آداپتور تبدیل IDE و Esata رو به USB 2.0 رو دیدم تو بازار اما هنوز USB 3.0 رو ندیدم.............اما مدل Express Card رو خودم دیدم به شخصه تو بازار(کسی که لپ تاپش USB 3.0 نداره ولی جای Express Card داره میتونیه بخره بزاره از USB 3.0 استفاده کنه)....یه مطلب هم خوندم که تبدیل USB 3.0 به HDMI اومده تو بازار

اگر اکسپرس کارت داشته باشه 100% میشه . ولی تبدیلی که usb 2 رو به usb 3 تبدیل کنه به جورایی با عقل نمیخونه . قابلیت usb 2 اینه که مثلا تا سرعت 470 mb انتقال بده و بیشتر از این هم کشش نداره . پس با این اوصاف تبدیل usb 2 به usb3 بی معنا هست .
مگر به اکسپرس کارت و یا esata بخوره . که بیشتر لپ تاپ های موجود تو بازار اینارو نداره . (تو تعداد معدودی یافت میشه )