ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست راهنمایی در مورد اورکلاک Intel E5200

ArashMiniStar
24-09-2011, 15:23
سلام دوستان.بالاخره تصمیم به اوکلاک سی پی یو اوکلاکم گرفتم.
اول از همه بگم مادربوردم GIGA P31-ES3G هست که آپدیت هم شده.
تو تنظیمات بایوس چیز جالبی که دیدم یک گزینه ای داره که برای تنظیم کردم اتومات ولتاژ سی پی یو ، رم ، و ... هست.من هم اون رو زدم که خودم رو راحت کنم.(خیالم رو :31:)
بعد جالب تر اینجا بود که یک گزینه هم داره که میشه Multiplier رو 0.5 اضافه کرد.یعنی بشه جمعا 12.5.:46:
گزینه Performance همچین چیزی بود که 3 گزینه داشت و بخاطر اطلاعیه :31: خودش رو استاندارد گذاشتم.(نوشته بود در حالت استاندارد در زمان اوکلاک به پایداری سیستم کمک میکند)
این حداکثری هست که سیستم پایدار بود.اگه یک کوچولو بالا ببرم دیگه بین تستا سیستم ریست میشه.از نظر دما هم از 69 سی پی یو بالاتر نرفت.چالب اینجاست که اگه یک کوچولو بالا میبرم عدد آخر تایمینگ رم که الان 23 هست رو 24 میرفت! حالا بخاطر چی ناپایدار هست رو نمیدونم.در حین تست prime95 و خود ویندوز.:27:
در هر حال امکان بالا بردنش هست؟
اینم عکسا :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون از همگی :11:

ArashMiniStar
24-09-2011, 15:32
پاور هم مارک Com Port 550V هست.:20:

david071
24-09-2011, 15:49
تو تنظیمات بایوس چیز جالبی که دیدم یک گزینه ای داره که برای تنظیم کردم اتومات ولتاژ سی پی یو ، رم ، و ... هست.من هم اون رو زدم که خودم رو راحت کنم.(خیالم رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در تنظیمات اتو برای ولتاژ cpu ولتاژ بیشتری به سی پی یو میده شما اگر خودتون به صورت دستی با کمترین ولتاژ سیستم رو پایدار کنید خیلی بهتره و دما هم تا حدودی پایین میاد

EXTREME
24-09-2011, 15:50
خوب آرش جان اول از همه یک فن خوب تهیه کن تا بتونی یک اور خوب داشته باشی
در اولین مرحله شما بایوس رو دیفالت کن که به حالت اول برگرده
برو سراغ گزینه cpu host controller که فرکانس رفرنس هست با افزایش این گزینه شما میتونی افزایش فرکانس پردازنده رو ببینی
منتها با افزایش این پارامتر فرکانس رم و fsb زیاد میشه
شما فرکانس fsb رو حالت auto بزار و فرکانس رم رو که دیدی زیاد شد با spd به حالت قبل برگردون
گزینه هایی که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e ,c2 ,cpu eist function,cpu theraml monitor رو غیر فعال کن
اول مقدار 255 رو به 280 برسون برای مرحله اول با ضریب 12
پس اسنطور شد
cpu host controller ==> 280 mhz
cpu ratio==>12
c2e===>disable
c2==>disable
cpu thermal moniotr===>disable
cpu eist function==>disable
با این تنظیمات سی پی یو به 3.36 میرسه
فرکانس رم هم با spd تنظیم کن بهتره فرکانس رم رو با spd در مرحله اول کم کنی بعد اقدام به بالا بردن فرکانس رفرنس ببری
در صورت نیاز به سی پی یو ولتاژ بده
داخل ویندوز دوبار باید تست بگیری یک 30 دقیقه و یک 15 دقیقه
دما از 65 نباید بیشتر بشه
در صورت پایداری میشه بیشتر اور کرد الیته زیاد افراط نکن چون باید مدار تغذیه مین هم بتونه از پس این اور بربیاد و از اون ور به مین هم نباید زیاد فشار بیای چون مدار تغذیه مینتنم زیاد جالب نیست
هر مشکلی پیش اومد بگو

ArashMiniStar
24-09-2011, 17:27
خوب آرش جان اول از همه یک فن خوب تهیه کن تا بتونی یک اور خوب داشته باشی
در اولین مرحله شما بایوس رو دیفالت کن که به حالت اول برگرده
برو سراغ گزینه cpu host controller که فرکانس رفرنس هست با افزایش این گزینه شما میتونی افزایش فرکانس پردازنده رو ببینی
منتها با افزایش این پارامتر فرکانس رم و fsb زیاد میشه
شما فرکانس fsb رو حالت auto بزار و فرکانس رم رو که دیدی زیاد شد با spd به حالت قبل برگردون
گزینه هایی که باعث مصرف سی پی یو میشن مثل c2e ,c2 ,cpu eist function,cpu theraml monitor رو غیر فعال کن
اول مقدار 255 رو به 280 برسون برای مرحله اول با ضریب 12
پس اسنطور شد
cpu host controller ==> 280 mhz
cpu ratio==>12
c2e===>disable
c2==>disable
cpu thermal moniotr===>disable
cpu eist function==>disable
با این تنظیمات سی پی یو به 3.36 میرسه
فرکانس رم هم با spd تنظیم کن بهتره فرکانس رم رو با spd در مرحله اول کم کنی بعد اقدام به بالا بردن فرکانس رفرنس ببری
در صورت نیاز به سی پی یو ولتاژ بده
داخل ویندوز دوبار باید تست بگیری یک 30 دقیقه و یک 15 دقیقه
دما از 65 نباید بیشتر بشه
در صورت پایداری میشه بیشتر اور کرد الیته زیاد افراط نکن چون باید مدار تغذیه مین هم بتونه از پس این اور بربیاد و از اون ور به مین هم نباید زیاد فشار بیای چون مدار تغذیه مینتنم زیاد جالب نیست
هر مشکلی پیش اومد بگو
ممنون.این spd چیه؟ چقدر فرکانس رم رو بالا برم؟ چرا؟
الان فعلا دارم تست می کنم.

ArashMiniStar
24-09-2011, 17:38
spd رو دیدم.
آقا من 1 گزینه یا 1 واحد از حالت نرمال سی پی یو ولتاژ اضافه کردم.ولی عجیب سیستم ناپایدار شد.:13: چرا؟

EXTREME
24-09-2011, 17:39
ممنون.این spd چیه؟ چقدر فرکانس رم رو بالا برم؟ چرا؟
الان فعلا دارم تست می کنم.
فرکانس رفرنس که بالا میره شما باید فرکانس رمتون رو تنظیم کنید فکر کنم رم شما 1066 باشه

ArashMiniStar
24-09-2011, 17:40
در ضمن گزینه ای برای Disable کردن اون 4 تا پیدا نکردم.:13:

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

فرکانس رفرنس که بالا میره شما باید فرکانس رمتون رو تنظیم کنید فکر کنم رم شما 1066 باشه
1066 هست؟ چطوری مطمعن بشم؟ چون این سیستم رو خودم نبستم و اطلاع دقیقی ندارم.:41:

EXTREME
24-09-2011, 17:42
spd رو دیدم.
آقا من 1 گزینه یا 1 واحد از حالت نرمال سی پی یو ولتاژ اضافه کردم.ولی عجیب سیستم ناپایدار شد.:13: چرا؟
در صورتی که سیستم نیاز داره ولتاز بدین بی دلیل به سی پی یو ولتاژ ندین علاوه بر بالارفتن دما ممکنه به سی پی یو آسیب برسه در ضمن رنج ولتاژی که سی پی یو ساپورت میکنه رو حتما از سایت اینتل ببین

در ضمن گزینه ای برای Disable کردن اون 4 تا پیدا نکردم.:13:

---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

1066 هست؟ چطوری مطمعن بشم؟ چون این سیستم رو خودم نبستم و اطلاع دقیقی ندارم.:41:
وقتی بایوس رو دیفالت کنید تو همون قسمتی که فرکانس رم رو تنظیم کنید فرکانس اصلی رم و جلوش فرکانس مورد استفاده رم رو مینویسه از نرم افزار cpu-z تب مموری و spd هم میشه فهمید

ArashMiniStar
24-09-2011, 17:53
چک کردم دیدم ولتاژی که دادم رو سی پی یو ساپورت میکنه.:13::27:
چرا اینطوری شده پس؟
در ضمن این گزینه ها تو SPD هست :
Auto
3.33
4.0+
2.00
2.40
2.50
3.00
اینم عکس :

:11:

EXTREME
24-09-2011, 17:56
چک کردم دیدم ولتاژی که دادم رو سی پی یو ساپورت میکنه.:13::27:
چرا اینطوری شده پس؟
در ضمن این گزینه ها تو SPD هست :
Auto
3.33
4.0+
2.00
2.40
2.50
3.00
اینم عکس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:
آرش جان در صورتی که نیاز هست ولتاژ بده ممکنه در اوری که کردی سی پی یو در همون ولتاژ پیش فرض خودش بتونه کار کنه پس موقعی که دیدی نیاز هست اینکارو بکن از روی علائمش
اومدن صفحه آبی با کد 101 - فریز شدن صفحه - کرش کردن - بوت نشدن - ارورهایی که موقع تست میده -
هنگ کردن - ریست شدن و .....
اگه این عکسی که دادی در حالت دیفالت بایوس باشه الان رمت داره تو فرکانس 800 کار میکنه پس ddr2 800 cl5 هست در حالت عادی
شما spd رو طوری تنظیم کن که فرکانس به 667 برسه بعد با بالا بردن فرکانس رفرنس اون فرکانس رم هم بالاتر میره
اگه فرکانس رفرنس رو میخوای بالاتر ببری با spd فرکانس رم رو کمتر کن

ArashMiniStar
24-09-2011, 17:58
آرش جان در صورتی که نیاز هست ولتاژ بده ممکنه در اوری که کردی سی پی یو در همون ولتاژ پیش فرض خودش بتونه کار کنه پس موقعی که دیدی نیاز هست اینکارو بکن از روی علائمش
اومدن صفحه آبی با کد 101 - فریز شدن صفحه - کرش کردن - بوت نشدن - ارورهایی که موقع تست میده -
هنگ کردن - ریست شدن و .....
راستش نیاز بود.یعنی نمیکردم نمیتونستم بیشتر کنم.(ویندوز بالا نمیومد)
چیزای جالبی که دیدم بعد افزایش : 1.بالااومدن ویندوز با تم دیگر مثل ویندوز سرور 2008 که حالت گرافیکی کمی دارد 2.یکی دیگه هم اینه که صفحه ی آبی اومد ولی شمارش رو نتونستم بخونم

EXTREME
24-09-2011, 18:00
راستش نیاز بود.یعنی نمیکردم نمیتونستم بیشتر کنم.(ویندوز بالا نمیومد)
چیزای جالبی که دیدم بعد افزایش : 1.بالااومدن ویندوز با تم دیگر مثل ویندوز سرور 2008 که حالت گرافیکی کمی دارد 2.یکی دیگه هم اینه که صفحه ی آبی اومد ولی شمارش رو نتونستم بخونم
یعنی بعد از اور سیستم بوت نمیشد ؟
شما فرکانس رفرنس رو از 255 تا چقدر بردید بالا بعد فرکانس رم اونموقع رو چند بود ؟

ArashMiniStar
24-09-2011, 18:08
الان دوباره چک میکنم میگم.در ضمن Optimized Defaults هم کردم.که دقیقا مثل همین عکسا بود.فقط فرکانس بجای 402 400 بود.

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

فرکانس رم؟ از کجا باز چک کنم؟ ببخشید زیاد شد.
کلا چیز بیشتری رو دست نزدم.از اون چند گزینه که گفتم رو Auto بود.

EXTREME
24-09-2011, 18:13
شما فرکانس رقرنس رو میخوام ببینم تا چقدر بالا بردید؟
رفرنس 255 هست شما تا چقدر بالا بردید ؟
بعد که بالا بردید اونموقع فرکانس رم چند بود ؟

ArashMiniStar
24-09-2011, 18:39
گفتم هر چی بوده پیش فرض بوده.همین 2 عکس آخری که نشون دادم گویاست.
تست کردم هم رو نرمال و هم 1.23125V تنظیم شده رو 250 260 ویندوز بالا نمیاد.در ضمن بعضی از اون گزینه ها رو هم پیدا کردم.ولی مثلاcpu eist function رو مجبورم کرد فعال کنم.

EXTREME
24-09-2011, 18:53
گفتم هر چی بوده پیش فرض بوده.همین 2 عکس آخری که نشون دادم گویاست.
تست کردم هم رو نرمال و هم 1.23125V تنظیم شده رو 250 260 ویندوز بالا نمیاد.در ضمن بعضی از اون گزینه ها رو هم پیدا کردم.ولی مثلاcpu eist function رو مجبورم کرد فعال کنم.
الان به اون ترتیبی که گفتم عمل کردین ؟
یعنی چی یعنی شما cpu host رو از 255 به 260 هم میبری سیستم بوت نمیشه ؟
اگه اینطور باشه یک عاملی هست که باعث ناپایداری سیستم میشه
اون گزینه هایی که گفتم حتما باید موثقع اور غیر فعال کنید

ArashMiniStar
24-09-2011, 19:15
ببینید.کلا 3 تا گزینه دیدم.
c1e
CPU Themalmonitor
cpu eist function
اون سومی رو که Disable میکنم سیستم گیر میده.:13:
الان دقیق تر تست کردم چه بدون افزایش ولتاز چه با اون رو 260 میذارم سیستم بالا نمیاد.
راستی شما C1e گفتید یا c2e?

EXTREME
24-09-2011, 19:18
ببینید.کلا 3 تا گزینه دیدم.
c1e
CPU Themalmonitor
cpu eist function
اون سومی رو که Disable میکنم سیستم گیر میده.:13:
الان دقیق تر تست کردم چه بدون افزایش ولتاز چه با اون رو 260 میذارم سیستم بالا نمیاد.
راستی شما C1e گفتید یا c2e?
من c2e رو گفتم c1e باید فعال باشه که حالت idle سی پی یو حفظ بشه
شما اول عملیات اور رو انجام بدین و سپس c2e و c2 اگه بود بعد cpu eist function و بعد cpu theraml monior

ArashMiniStar
24-09-2011, 19:20
من c2e رو گفتم c1e باید فعال باشه که حالت idle سی پی یو حفظ بشه
شما اول عملیات اور رو انجام بدین و سپس c2e و c2 اگه بود بعد cpu eist function و بعد cpu theraml monior
عزیز هر چی دقت کردم c2 و c2e رو ندیدم.جای خاص دیگه ای هم هست بگردم؟
اینا مخفف چی هستن؟ نمیبینم.:31:

EXTREME
24-09-2011, 19:24
عزیز هر چی دقت کردم c2 و c2e رو ندیدم.جای خاص دیگه ای هم هست بگردم؟
اینا مخفف چی هستن؟ نمیبینم.:31:
واستا برات عکس بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو عکس میتونی c2/c2e رو ببینی
هست عکس

ArashMiniStar
24-09-2011, 19:41
واستا برات عکس بزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو عکس میتونی c2/c2e رو ببینی
هست عکس
متاسفانه نمیتونم.میشه اینجا اپلود کنید :

ممنون
در ضمن تست کردم با Disableکردن هر 2 تا یا یکی از اون 2 تا در زمان بوت صفحه ی آبی میاد و سیستم ریست میشه.:41:

EXTREME
24-09-2011, 19:56
من هم dual core اور کردم هم سری core که مال خودمه و این گزینه ها اتفاقا موقع اور وقتی فعال بود باعث ناپایداری میشد برام که با غیر فعال کردنشون درست شد
نمیدونم شما چرا این مشکل رو دارید نباید مشکلی باشه الان تو این سایتی که دادی آپلود میکنم مرورگرت چیه ؟

اینم عکس

ArashMiniStar
24-09-2011, 19:58
من هم dual core اور کردم هم سری core که مال خودمه و این گزینه ها اتفاقا موقع اور وقتی فعال بود باعث ناپایداری میشد برام که با غیر فعال کردنشون درست شد
نمیدونم شما چرا این مشکل رو دارید نباید مشکلی باشه الان تو این سایتی که دادی آپلود میکنم مرورگرت چیه ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم عکس
ا.نمیدونم چرا برای من نیست.:13: اشکال از مادربوردم هست نه؟
دقیقا همین گزینه ها هست ولی این یکی نیست.
جای دیگه هم بجز قسمتی که کلید Delete رو میزنیم هم هست؟:41:
فایرفاکس هست.

EXTREME
24-09-2011, 20:01
ا.نمیدونم چرا برای من نیست.:13: اشکال از مادربوردم هست نه؟
دقیقا همین گزینه ها هست ولی این یکی نیست.
جای دیگه هم بجز قسمتی که کلید Delete رو میزنیم هم هست؟:41:
فایرفاکس هست.
نه
حالا شما اون گزینه ای که گیر میده بزار فعال باشه و عملیات اور رو انجام بده بازم سیستم بوت نمیشه ؟
من دارم به مینت شک میکنم چون افزایش فرکانسی نداری بازم سیستم ناپایدار میشه کلا یک عامل هست که پایداری سیستم رو به هم میزنه و این اتفاق میفته شما فرکانس و تایمنیگ رم رو دستکاری نکردید ؟
بایوس مینتو میتونی آپدیت کنی ؟

ArashMiniStar
24-09-2011, 20:47
نه
حالا شما اون گزینه ای که گیر میده بزار فعال باشه و عملیات اور رو انجام بده بازم سیستم بوت نمیشه ؟
من دارم به مینت شک میکنم چون افزایش فرکانسی نداری بازم سیستم ناپایدار میشه کلا یک عامل هست که پایداری سیستم رو به هم میزنه و این اتفاق میفته شما فرکانس و تایمنیگ رم رو دستکاری نکردید ؟
بایوس مینتو میتونی آپدیت کنی ؟
باز هم مشکل داره.فرقی نمیکنه.الان میرم دوباره با @BIOS چک میکنم.
راستش اینا رو مگه پیشفرض نکردم؟نه دست نزدم.

در ضمن با افزایش ولتاژ سیستمم پایدار هست.

EXTREME
24-09-2011, 20:52
باز هم مشکل داره.فرقی نمیکنه.الان میرم دوباره با @BIOS چک میکنم.
راستش اینا رو مگه پیشفرض نکردم؟نه دست نزدم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن با افزایش ولتاژ سیستمم پایدار هست.
یعنی ولتاز بدین به سی پی یو سیستم پایدار میشه ؟
مگه چقدر افزایش فرکانس داشتین که ولتاژ دادین به سی پی یو ؟