مشاهده نسخه کامل
: نقد و بررسی فیلمنامه و نمایشنامه ها
Slim_shady
24-09-2011, 11:36
بخش فیلم نامه ونمایشنامه به شما این امکان را می دهد که برترین اثار هنری را اینجا بیابید
کلا نقدش کنین خودتونم آموزش بدینو و بگیرین . هدف نقد متن فیلمنامه و نمایشنامه و نویسنده هست .
چند تاپیک مرتبط :
ادبیات نمایشی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نگاهی به نمایشنامههای"محمود دولتآبادی"
نمایشنامه
Slim_shady
25-09-2011, 08:30
سلام اولین فیلمنامه رو گذاشتم
اسمش هست زندان و عمر ادم
دانلود
لطفا بخونیدش نظراتون در بارش بگید
Slim_shady
25-09-2011, 08:41
کسی نمایشنامه 12 رو نداره بزاره واسه دانلود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahidhgh
25-09-2011, 12:29
سلام دوستم
عالیه ادامه بده
من دنبال یه همچین چیزی بودم تا استاندارد فیلمنامه نویسی هم یاد بگیرم
Slim_shady
25-09-2011, 13:57
کتاب چگونه در 12 روز فیلم نامه بنویسیم رو کی داره من ارومیه رو زیر رو کردم نتونستم پیدا کنم
Nocturne
25-09-2011, 14:38
اگر خیلی علاقه دارید مجله فیلمنگار رو نگاهی بندازید. هر شماره یه فیلمنامه کامل میذاره.
Mohammad
25-09-2011, 23:36
عنوان تاپیک ویرایش شد + چند تاپیک مرتبط با بحث به پست اول اضافه شد .
vahidhgh
26-09-2011, 02:43
نقد و بررسی تمام نمایشنامه ها و فیلمنامه ها ؟
یا نمایشنامه های ادبی ؟
Mohammad
26-09-2011, 08:46
خود نمایشنامه و فیلم نامه ها به نوعی مرتبط با ادبیات هستن . مسلما می بایست مرتبط با انجمن ادبیات باشه نه صرف اینکه نمایشنامه ادبی باشه .
تا الان چنین تاپیکی تویه انجمن ادبیات نداشتیم بنابراین امیدوارم این تاپیک بتونه برای علاقمندان راهگشای سایر مباحث مرتبط باشه .
Miss Artemis
26-09-2011, 16:38
منهای دو
نویسنده : ساموئل بنشریت
( انتشارات قطره )
به روایت پشت جلد :
دو مرد میان سال که به بیماری لاعلاجی مبتلا هستند تصمیم می گیرند بیمارستان را ترک کنند تا آخرین روزهای زندگی خود را به گشت و گذار بگذرانند.
در این سفر هر یک به گذشته و آرزوهای تحقق نیافته ی خود می نگرد ... سفری عجیب پر از حوادث غیر مترقبه و طنزآلود.
برداشت من :
بر خلاف ذهنیتی که ابتدا ممکنه برای آدم به وجود بیاد داستان به هیچ وجه فضای غمگین یا نا امید کننده ای نداره
پل و ژول تو بیمارستان با همدیگه آشنا میشن .
و وقتی میفهمن که پل فقط یک هفته و ژول فقط دو هفته ی دیگه زنده میمونه ، به واسطه ی موقعیت مشابهی که هر دو در حال تجربه هستن رابطه ی عمیق تری بینشون برقرار میشه .
پل و ژول هم مثل بقیه دوست دارن روزهای آخر زندگی شون رو متفاوت از بقیه ی روزها بگذرونن .
اما اتفاق هایی براشون میفته که رسیدن به موقعیت دلخواهشون رو سخت میکنه و با خواسته شون متفاوته .
این تفاوت لزوما بد نیست . خوب و بد بودن اون کاملا به پل و ژول بستگی داره . خیلی راحت میشه یک روز عادی رو به یک روز فوق العاده تبدیل کرد .
امتیاز من :
نمایشنامه ی خیلی جالبی هست . و مطمئنم از خوندنش لذت می برید .
عکس هایی از نمایش منهای دو به کارگردانی داوود رشیدی در سالن اصلی تئاتر شهر
بازیگران : حسن معجونی، علی سرابی و سیامک صفری ، باران کوثری ، پگاه آهنگرانی ، لیلی رشیدی
Slim_shady
26-09-2011, 18:35
منهای دو
نویسنده : ساموئل بنشریت
( انتشارات قطره )
به روایت پشت جلد :
دو مرد میان سال که به بیماری لاعلاجی مبتلا هستند تصمیم می گیرند بیمارستان را ترک کنند تا آخرین روزهای زندگی خود را به گشت و گذار بگذرانند.
در این سفر هر یک به گذشته و آرزوهای تحقق نیافته ی خود می نگرد ... سفری عجیب پر از حوادث غیر مترقبه و طنزآلود.
برداشت من :
بر خلاف ذهنیتی که ابتدا ممکنه برای آدم به وجود بیاد داستان به هیچ وجه فضای غمگین یا نا امید کننده ای نداره
پل و ژول تو بیمارستان با همدیگه آشنا میشن .
و وقتی میفهمن که پل فقط یک هفته و ژول فقط دو هفته ی دیگه زنده میمونه ، به واسطه ی موقعیت مشابهی که هر دو در حال تجربه هستن رابطه ی عمیق تری بینشون برقرار میشه .
پل و ژول هم مثل بقیه دوست دارن روزهای آخر زندگی شون رو متفاوت از بقیه ی روزها بگذرونن .
اما اتفاق هایی براشون میفته که رسیدن به موقعیت دلخواهشون رو سخت میکنه و با خواسته شون متفاوته .
این تفاوت لزوما بد نیست . خوب و بد بودن اون کاملا به پل و ژول بستگی داره . خیلی راحت میشه یک روز عادی رو به یک روز فوق العاده تبدیل کرد .
امتیاز من :
نمایشنامه ی خیلی جالبی هست . و مطمئنم از خوندنش لذت می برید .
عکس هایی از نمایش منهای دو به کارگردانی داوود رشیدی در سالن اصلی تئاتر شهر
بازیگران : حسن معجونی، علی سرابی و سیامک صفری ، باران کوثری ، پگاه آهنگرانی ، لیلی رشیدی
ببخشید اگه می شه نمایشنامشو بزاری ما هم رسالتمونو انجام بدیم
و خود متن نمایشنامه رو نقد کنیم اینطوری اهالی هنر هفتم شکایت می کنن و راستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
Miss Artemis
26-09-2011, 20:43
دانلود به بخش ادبیات مربوط نمیشه دوست عزیز .
به آموزش های الکترونیکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مربوط میشه
راستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
من در جریان روند تاپیک هستم
و این نقد هم مربوط به خود نمایشنامه بود . نشر قطره
عکس ها فقط برای علاقه مندان بود.
Mohammad
26-09-2011, 21:00
ببخشید اگه می شه نمایشنامشو بزاری ما هم رسالتمونو انجام بدیم
و خود متن نمایشنامه رو نقد کنیم اینطوری اهالی هنر هفتم شکایت می کنن و راستش نقد خود نمایش جاش تو تاپیک دیگس کار ما نقد خود نمایشنامه است نه نمایش اون سر صحنه
این مورد رو به پست اول هم اضافه کردم که هدف نقد خود نمایشنامه و فیلم نامه هست + نویسنده اثر .
دانلود به بخش ادبیات مربوط نمیشه دوست عزیز .
به آموزش های الکترونیکی مربوط میشه
این مورد رو باید در نظر داشته باشید همونطور که هیوا خانم اشاره کردن دانلود به بخش آموزش های الکترونیکی مربوط میشه اما چون قرار به نقد و بررسی شد این تاپیک پا برجاست . یعنی دوستان می تونن متن یه نمایشنامه یا فیلم نامه رو برای دانلود قرار بدن ، سایر دوستان مطالعه کنن و در موردش بحث و تبادل نظر داشته باشن .
فکر می کنم این روند رو پیش بگیرید خیلی خوب باشه ، زمانی تاپیک روند مثبتی خواهد داشت که دوستان علاقمند در بحث شرکت کنند .
vahidhgh
27-09-2011, 03:49
محمد جان باهات موافقم
اگه جوری یاشه که هم بخونیم و هم نقد و هم امتیاز بدیم عالیه
فقط محتوا زیاد سنگین از نظر حجم و اصطلاحات نباشه تا همه گیر بشه
مرسی داداش
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.